Dag 5

Dagen har gått hyffsat bra, varit dödshungrig - så att jag trodde att dagarna skulle bli lättare har ju hittills inte riktigt stämt. Har dock gjort ett litet snedsteg idag.. Det jag gjorde var att jag smakade på barnens ärtor som jag gjorde till dem till middag. De såg så goda ut, och det var dem ju också ;) Men men..

Har dessutom varit på jakt efter min nya beställning av shakes. På avin stod det att jag skulle hämta paketet på Maxi och på maxi sa de att jag skulle till posten och på posten hade de inte paketet. SUCK!

Uppdatering:

Jävla helvete!!!! Paketet är ute på villovägar och om det kommer rätt så kommer det inte komma rätt förrän på fredag vilket betyder att jag kommer få leva hela dagen imorn på 1 shake eller att jag kommer bli tvungen att äta istället för de shakes som jag skulle ha tagit eftersom jag inte har råd att köpa mer än de som jag hade beställt som skulle ha kommit senast idag. Känns redan nu som en jävla fail om jag måste äta innan min shakeskur är över, men jag kan ju verkligen inte överleva på 1 shake imorn och det är det enda jag har kvar efter att jag tagit min sista idag.. Hmm..

Kanske ska ta typ ett ägg istället för sista shaken idag då så behöver jag iaf "bara" äta två mål imorn och möjligtvis frukostmålet på fredag då innan jag får mitt paket igen och kan fortsätta. Blööö..



Kommentarer:
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

men va trist. kan du inte köpa annan shake och sa så länge tills de nya kommer?

Postat av: Mia

Kom hit så får du av mig har massor hemma bara hör av vill inte du ska få en anledning att misslyckas

2011-01-05 @ 18:13:28
URL: http://miahjartabarn.blogg.se/
Postat av: Rijo

Vilken shake är det du äter? Jag dricker Naturdiet jag från Ica, fungerar bra! =)

2011-01-05 @ 20:52:22
Postat av: Carro

Alltså tror du på allvar på sådana "shake-kurer"? Visst du går ner massor under tiden men sen går du ju upp allt och lite till när du börjar äta riktig mat igen. Varför inte bara köra på gamla hederliga kostcirkeln och 5 mål om dagen?

2011-01-05 @ 23:40:08
URL: http://carolinus.webblogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits