Första dagen med samtal

Fy tusan så nervös jag var idag innan första samtalet på jobbet, men tillslut så tryckte jag mig på available och sen var det bara att vänta.. Kändes som att vara högst upp på en berg-och-dalbana och bara vänta innan den skulle åka iväg. Blev en ganska lång väntan också innan första samtalet kom - men tillslut kom det. Det var inte det roligaste samtalet man kunde få direkt, en jääääättearg kund så Merima fick tillslut ta över samtalet efter att han skrikit på mig i ca 25 min eftersom han vägrade att lyssna!

Tänkte iaf att efter ett sånt samtal så kan det bara bli bättre! Och det blev det :) Har iaf sålt idag så jag fått provis på 147,5 och det är inte illa pinkat för att vara första dagen :)

Hoppas på bättre dag på måndag dock, men blir väl bättre ju mer van man blir och kan hantera systemen och så. Idag har det blivit en hel del hold och förfrågningar till min traineeledare.

Hoppas ni andra haft en bra dag!


Kommentarer:
Postat av: Sandra

så skönt att det gått bra, verkligen typiskt med en arg kund på första samtalet.

Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

usch så jobbigt med arga kunder att skrika hjälper inte nån och att sen inte lyssna på den hjälp man får:( Var verklgien inte illa pinkat:)

Postat av: Hardin

usch, blir nervös av att bara läsa om det. jag hade aldrig klarat av det!

2011-01-29 @ 00:28:55

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits