Överlycklig kille!!!



Kan säga att här hemma hade jag en överlycklig kille idag som fick sin allra första snowboard :) Han ville ut och åka direkt, men tyvärr är det ju som så att vi inte har några så små snowboardskor till honom än för de måste man beställa från USA och de skickar inte till Sverige eftersom det är Burton, så då måste jag först beställa dem till en kompis som bor i USA som sen postar dem hit till mig. Värsta omständigt, men men.. Devin berättade för mig när han fick brädan att man minsann måste ha hjälm på sig om man ska åka och att vi måste hjälpa honom i början och hålla i honom :) Så himla söt. Han sa att han inte skulle börja med att hoppa på den heller utan ta det lite lugnt i början. Mitt charmtroll det!



Dessa skor är det iaf som han ska få! Skitsnygga och i bra storlekar. Han ska få dem i storlek 29 så kan han ha dem ett tag och nu kan han ha dem med extra sockar i bara :)



Vilde tyckte också det var kul med en bräda, så kanske är dags att leta upp en åt honom också. Bra att börja åka så tidigt som möjligt ju sa de när jag frågade uppe i säfsen ;) Men som sagt.. sjuukt svårt att hitta så små brädor och skor!




Kommentarer:
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Ja han ser verkligen så otroligt stolt ut:D myyys!

Postat av: Hanna

häftigt med en minisnowboard :) .. kul om de kan börja så tidigt ju.



jo jag hade helt glömt bort att han redan kunde det. Peo påpekade det osså när han läst mitt inlägg.. ibland(ganska ofta) är jag ganska virrig hihi =)..

2011-01-27 @ 00:13:16
URL: http://kompez.blogg.se/
Postat av: Jenny

Va kul för Devin! Han o jag kan gå nybörjarkurs tillsammans ;D Kim vill att jag ska lära mig att åka.

2011-01-27 @ 21:27:12
URL: http://rosorochpalmblad.webblogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Nämen ååå, vilken mallig kille och gud vad roligt!!! Roligt att börja åka i tid som sagt!!! :) Kanske ett blivande proffs, vem vet ;)

2011-01-29 @ 17:56:09
URL: http://emmashjartan.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits