Plastikkirugerna

Har kollat på alla 10 avsnitt av plastikkirurgerna nu och är helt såld. Åhh jag vill också operera mig nu ;) Helt fantastiskt vad de kan göra egentligen och för dem verkar det inte svårare än typ att cykla eller diska eller något. Sjukt duktiga!

Jag skulle vilja fettsuga mig, göra en bukplastik, en bröstförstoring och säkert en massa mer men måste nog vinna på lotto först då eller något. Synd att det ska vara så dyrt annars hade jag vart där på en gång!

Nu vill jag ha jobb så jag kan börja spara!!! :D


Kommentarer:
Postat av: Sandra Lindholm - Tvillingar födda i v 24

Ska också fixa brösten! :P

Postat av: Andrea

Jag har oxå sett några avsnitt! Väldigt spännande faktiskt och som du säger verkar det lätt som en plätt. Sen är det ju självklart att bara lyckade resultat kommer med i tv men ändå. Bröstlyft när alla barn ammat klart - JA TACK! :D

2011-01-06 @ 16:52:12
Postat av: Karin

Jag är så anti alla sånna där operationer. man utsätter kroppen för en sån stor fara och jag tänker på alla komplikationer som uppkommer efteråt. Dessa visas och tystläggs så mycket. Du är fin ändå, du beöver det inte. Jag vet att det är svårt att bli övertalad, men när man ser komplikationerna som uppkommit så skrämmer det en hel del. Kram!

2011-01-06 @ 19:07:30
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Ja dom är otroligt duktiga:) men som du säger kostar massa!

Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

jag vill (läs SKA) :P göra en bukplastik. såhär vill ja inte gå resten av livet. kankse om ja va 40 men inte nu när jag bara är 21.

2011-01-11 @ 13:11:24
URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits