Men va FAN!! Jag har INGA bröst!!!

Stör mig sjukt mycket nu på alla som säger något i stil med "men varför ska du operera brösten, du har ju redan?" Men NEJ, det har jag INTE! Jag gör inte en operation för jag tycker det är så sjukt jävla kul att operera mig!! Jag gör det för jag INTE har några bröst och vill se lite mer proportionerlig ut i kroppen liksom!



Är trött på att se gravid ut för att magen putar mer än "brösten". På att inte kunna gå till badhuset med barnen för jag skäms så och inte kan hitta en enda bikini som skulle tänkas kunna passa!!

Jag är LIVRÄDD för operationer men jag MÅSTE göra det för min och barnens skull. De vill nog ha en mamma som trivs med sig själv, som kan följa med till stranden/badhuset och sånt där. Inte en som helst bara vill gömma sig. Som köper stora kläder för att dölja det som inte finns! 

Så sluta säg att jag redan har bröst när ni inte vet. Jag gör inte detta för det är en kul grej liksom!!


Tänk på det innan ni tjatar om att det är onödigt, men för mig är det INTE det!



Kommentarer:
Postat av: Carro

Så där ser jag oxå ut ju. Har typ AA i storlek. Det är INTE kul, men jag tycker oxå att en operation är onödig, faktiskt. För även om jag inte tycker det är kul så har jag fått lära mig acceptera det. En operation skulle jag aldrig göra! Men hoppas du tycker det är värt det och blir nöjd...

2011-06-11 @ 22:00:57
Postat av: Renate

Bry dig inteom vad andra tycker och tänker om det, du bestämmer över din kropp! Har full förståelse över ditt val

2011-06-11 @ 22:12:05
Postat av: cissi - mamma till nathalie och leo

Jag förstår dig helt! Om man nu kan göra så man mår bra med sig själv så varför skulle man inte göra det?

Postat av: andrea

Det är ju din kropp! Du borde få göra vad du vill med den så länge det inte skadar någon annan, right?

Sen att det Egentligen inte ska behövas en operation för att man ska kunna bada med sina barn är väl lite som det är... men men... Dagens samhälle och ideal.

2011-06-11 @ 23:02:52
Postat av: Karin

Det låter ju som om detta är något som du har funderat på ett bra tag så jag tycker att du gör helt rätt. Det är din kropp och det är DU som ska vara nöjd, ingen annan!

2011-06-11 @ 23:15:03
URL: http://liamojag.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag tror folk säger så för att de inte förstår. Det är verkligen svårt att sätta sig in i när det gäller en sådan här sak. Jag har 3 vänner som gjort bröstförstoring och jag har sett sådan total förändring i deras självförtroende efter deras operationer och det insåg jag ju inte förrän efteråt. Innan så var jag ju också den vännen som inte riktigt förstod att det var så viktigt. Nu förstår jag verkligen att en sådan operation kan betyda jättemycket. Men är man inte insatt själv och har samma tankar så är det svårt att förstå.

Lycka till med din operation! :-)

2011-06-12 @ 01:50:29
Postat av: Erica

Förstår att du vill se mer kvinlig och propotionerlig ut! Alla vill väl trivas med sin kropp. Man ska väl vara glad om det är något man kan ändra på, så man slipper må dåligt.

Postat av: Sofia

Problemet sitter i ditt huvud, du är jättefin sandrah och trivs du inte med dig själv måste du arbeta på att förändra din inställning, inte din friska fina kropp. Tyvärr fungerar det så att har man dålig självkänsla kommer den inte stärkas av en bröstoperation, du kommer fortsätta leta fel på dig själv även efter. Och vad sänder det för signaler till dina söner? Att man måste operera sig för att bli nöjd med sig själv?



Lägg pengarna på att jobba med dig själv i stället så lovar jag att du kommer att bli en mycket lyckligare person.

2011-06-14 @ 10:49:08
Postat av: Izabelle

Ingen idé att bry sig i vad andra folk anser, efteråt kan man ha otur att de allra flesta tittar snett, men det bottnar nog mycket i avundsjuka, många många vill operera brösten men vågar inte, har inte råd osv och då är det lättare att klanka ner på den som gjort det. De fattar nog inte att man gör det för att man tycker det är kul utan för att man mår skitdåligt över hur man ser ut. Håll huvudet högt och bry dig inte, du kommer vara supernöjd sen, det är definitivt jag =)Och jag struntar totalt i alla som snackar skit bara för att jag har sillisar, har de inget bättre för sig så är det snarare deras problem.

2011-06-14 @ 12:17:31

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits