Barnmässan

Tog en tripp till barnmässan i Karlstad idag :) Inte alls mycket folk där och det var ju skönt det faktiskt. Började trilla in en del när vi gick ut, men innan var det helt lagom. Barnen provade på massor med saker där, men roligast var nog de här bilarna helt klart! De hade nog kunnat åka runt där i en evighet, men det fick de inte ;)

Devin hade tjatat om att träffa Bamse på mässan hela morgonen eftersom vi sagt att han skulle hålla till där, men när vi väl träffade på honom så vart Devin minsann inte lika kaxig längre ;) Tillslut fick iaf Bamse en kram av Devin och sen kramade nog Devin alla sånna nallar som vandrade runt där inne - var nog minst fem stycken. Vilde vågade enbart krama Flammy han, alla andra dissade han.Vilde gjorde scendebut ;) Han sprang upp och ville dansa Zumba haha!

Efter mässan tog vi en tur till IKEA också, skulle verkligen behöva deras skohorn. Men tror ni de hade det eller? NEJ! Skulle inte komma in förrän slutet av april heller -suck- Vi åt iaf lite mat där och sen drog vi oss hemåt. Barnen somnade som grisar i bilen!Eftermiddagen sen var vi hos mina föräldrar och fick god mat :) Tack så mycket!!
Kommentarer:
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Härlig dag. fasen hade också velat kika in barnmässan!

Postat av: zasata - en emetofob

Vad skoj!

2011-03-28 @ 19:56:53
URL: http://zasata.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits