Bus med mina skatter



Efter dagis idag hade barnen lite bullfika vid sitt lilla bord på gården :) Inga bullar för mig även fast det såg riktigt gott ut! Men nej, bara onödigt. Idag har jag vilodag, men imorn hoppas jag på sånt väder så jag kan försöka springa 5km igen :)



Sen vart det lite akrobatik på studsmattan innan regnet och åskan drog fram! :)


Älskar mina små prinsar!!


Åska!?




Förut idag så såg det ut som det skulle bli 27 grader och sol imorgon, nu har symbolen ändrats till åska och 26 grader.. Tiden får väl utvisa vad som händer och sker :) Hoppas iaf inte det blåser för det orkar jag inte med mer nu. Blåst konstant i över en vecka nu, jag ogillar det!



5 km!!



Gick ut och sprang lite idag, det var varmt, blåsigt och ganska gött!! =) Nu är 5-kilometern gjord, nu gäller det bara att komma ner under 30 min också så man kan känna sig lite nöjd!



Hujedamej

Oj oj oj så jag har mått idag. Liggläge hela dagen lång och det är knappt så jag kan sitta nu heller! Trött och schleten och helt enormt bakis ;) Men kul hade jag iaf!!



Började kvällen hos Jenny där vi gjorde oss iordning och åt lite innan vi gick vidare till Erika. Där var vi inte speciellt länge innan vi gick bort till Magnus som hade fest. Där sjöng vi sing star och hade skoj. Jag vann!! :) Trodde inte ens jag kunde sjunga, men jag var ju bättre än Patrik iaf haha! Om det nu är en merit vet jag inte iofs.. men det tror jag nog ;)

Fredrik kom sen och hämtade oss och skjutsade ner oss till stan. Där var det meningen att vi skulle till öltältet men på grund av regn styrde vi mot mastis ist. Jag träffade Andreas där och följde med honom till öltältet ist iaf :) De andra gick nog in på mastis för de såg jag inte mer sen på hela kvällen..



Jag hade iaf en helkul kväll trots att jag var enormt opepp! 



Bakismat!!!


Tack alla för kvällen, men det gör jag inte om igen på bra länge med tanke på hur jag mått idag!



Fest

Ikväll blir det tydligen fest då, jag är så opepp som man bara kan bli. Men jag hade ju lovat denna gången så får väl försöka hålla det då. Finnar i hela ansiktet har jag och inga fina kläder att ha på mig.. yaay! Får se var denna kvällen tar vägen.. Hade ju helst suttit hemma med en påse chips och en bra film ;) Men men..

Barnen ska sova hos farmor och Kenth i natt för David ska också festa. Barnen längtar och får det nog superkul :) Sån tur att vi har dem alltså så man kan få lite avlastning någon gång ibland för det behövs ju. 

Nej nu ska jag kolla i min garderob igen för sjunde gången typ.. finns ju
i-n-g-e-n-t-i-n-g fint där inne. Blä!


Lekparken



Jag, Jenny och barnen var på plats i lekparken redan innan klockan 9 imorse! Inget härligt väder direkt, men det skiter ju barnen i så länge de inte fryser eller blir blöta :)





Jag cyklade dit med barnen i sån där cykelkärra som vi köpt av en kompis till Davids mamma :) Skitsmidigt ju och barnen tyckte det var superkul!





Öppna förskolan



Förmiddagen idag har vi spenderat på öppna förskolan :) Var jättelängesen som vi var där nu, men barnen kände sig genast som hemma! Vilde var jätteduktig och gick på toaletten så jag kan nog nästan säga att han är blöjfri nu. Shit alltså, blöjfri och nappfri! Jag har verkligen ingen bebis hemma längre :( Vi hade skoj där tills vi skulle åka till dagis och de hade ingen större lust alls att följa med.

Vilde hatar att bli lämnad runt 11. Han skriker, gapar och kastar sig. Lämnar jag på morgonen är det inga problem alls, men runt elvatiden där fungerar det i stort sett aldrig :/ Jättejobbigt!

Jobb för mig till 20:15 idag -puh- Jag är inte taggad!



Godernatter mina skatter



Mina fina prinsar när jag tittade till dem igårkväll :)



Studsmatta + tack



Har ju inte lagt upp någon bild än på våran jättefina studsmatta som står på gården nu.. som på så många andra gårdar där det bor barn :) Riktigt kul att hoppa på, men shit så jobbigt det är också! Tar på krafterna fort, eller så är det jag som har sämst kondis.. Lite av båda kanske?

Iaf så ska Davids mamma och pappa ha stort tack som bidragit till denna :) När de fick höra att vi köpt en ville de självklart hjälpa till med lite pengar. Jättesnällt verkligen! 



Joggat

Fick håll efter 500 meter, men jag sprang på ren vilja tills jag nådde 3 km.. då orkade jag inte hålla emot mer. Gjorde skitont + att jag är nog ganska lat av mig också :/ Blöö.



Jaja, jag sprang iaf!



Handlat

Storhandling stod på schemat idag, så efter jag hämtat barnen på dagis och David på jobbet begav vi oss till Maxi. Devin lämnade vi in i lekhörnan som de byggt där :) Han var överlycklig. Vilde fick hjälpa till (blöjfri) i affären och det gick precis hur bra som helst.. iaf på blöjfrifronten!



Med äggen gick det inte riktigt lika bra när Vilde ville "hjäpa till". Jaja, shit happens helt enkelt. Något lärde han sig kanske utav det? ;)



Devin har tjatat om jordgubbar ett bra tag nu, så idag fick det bli lite efter kvällsmaten och shit så gott det var!! -mums-



Sångstund



Jag och barnen hade lite sångstund tillsammans igår morse :) De spelade instrument och sjöng så glatt så!



Mina fina små prinsar :)



Kan inte riktigt tro det

Lämnade Vilde utan blöja på dagis idag med och han kom hem i samma byxor även idag :) Kan inte riktigt tro det. Känns som de undanhåller något för mig.. liksom för bra för att vara sant ju! Så himla duktig min lilla gosse. ♥ Har ju verkligen ingen bebis här hemma snart om han inte ens har blöja längre. Tiden går så fort!!

Älskar mina älskade skitungar!!



Stolt mamma

I förmiddags lämnade jag Vilde på dagis i bara "mongler" (kalsonger) för han vägrade ha blöja på sig. Vill han inte ha det så ska han ju inte ha det heller :) Jag lämnade även en extra kasse med kalsonger och byxor i för ombyte.

När David hämtade honom på dagis vid halv fem ungefär hade han fortfarande samma byxor och kalsonger på sig som jag lämnat honom i!!! Fattar ni?? Han hade inte kissat ner sig en enda gång och enda stunden han hade haft blöja på sig var när han sov middag! Kan inte ens beskriva hur stolt jag är över min lilla prins :)

Ännu ett steg i rätt riktning mot blöjfrihet!!



Gick ju sådär



Tänkte börja på ett springschema nu som ska "lära" mig springa en mil. Gick ju inte direkt som planerat då eftersom musiken tog slut mitt i och jag kan ju inte springa utan musik så fick ju stanna och fiffla med det, sen ringde det också så fick avbryta träningen för att hämta en cykelkärra och till råga på allt blåste det ju halvstorm ute! Men bättre lycka nästa gång! Kan ju nästan inte bli sämre iaf :)



Skate



Vi tog oss till skateparken nu på eftermiddagen :) David har ju haft uppehåll med skate i ca 10 års tid nu så nu tyckte jag minsann att det var dags igen!!



Barnen tyckte också det var jättekul så det blir ju att införskaffa en varsin bräda åt dem också. Kanske en till mig med så kan jag lära mig tillsammans med ungarna? ;)





I skärgårn

Denna förmiddag har vi spenderat ute i skärgårn :) Jättehärligt väder och barnen har varit snälla och glada hela tiden... tills vi skulle hem då förstås. 



Devins hår åkte av också ;)



Igår eftermiddag



Vi var först iväg och kollade på alla bilar och motorcyklar och grejer innan cruisingen. Barnen fick prova sitta i Jennys pappas motorcykel :)



Sen gick vi till lekparken och lekte lite innan det var dags för middagen!



Barnen hade jätteskoj i blåsvädret :)



Räddningsinsats

Igår kom en stor hund inspringande på gården och jagade Tissla. Hon vart ju livrädd såklart och kutade som en galning upp i ett av våra stora träd. Där satt hon sen och kom inte ner :(



Hon jamade helt förtvivlat där uppe och vi försökte locka ner henne med allt möjligt som vi vet hon gillar, men hon vågade inte :( 



Tur att David är en klätterapa och hivade sig upp i trädet för en hjälpande hand :)



Loppi.se med Buzzador

Jag kom med i kampanjen på Buzzador där man får chansen att lägga upp två annonser gratis på loppi.se Jag har nu lagt upp min första och det är en jättefin tröja från Lipfish som Vilde tyvärr vuxit ur nu. 

In och buda vet ja!!



Klicka på bilden för att komma till auktionen!



Promenad med kohästen



Jag, Marie och Neo tog med koshästen på en promenad idag :) Blev iaf en liten sväng även om det inte gick så fort..



Tack för sällskapet!



Läskigt välkomnande



Detta kräk var det första jag såg när jag kom hem idag :/ Inte kul!!



Bytt klinik igen ;)

Jag var ju med en kompis på en konsultation till denna kliniken och även pratat med en annan kompis som opererat sig där, och det verkar helbra! Dessutom är det bra mycket närmare än till Landskrona där jag tänkte göra. Nu har jag fått en tid för konsultation iaf och det ska bli helspännande :) -längtar-



Jag har ju tänkt på detta med bröstförstoring i säkert 10 år nu (minst) och de som står mig närmast vet verkligen hur mycket jag hatar hur jag ser ut nu så de förstår verkligen mitt val. Jag vill liksom kunna gå med barnen till badhuset, visa mig i snygga kläder.. känna mig lite snyggare och kvinnligare helt enkelt. Skulle ju t.ex. aldrig gifta mig som det är nu.. (inte för jag tänker göra det än!!) vill ju inte att magen ska puta mer än brösten i en bröllopsklänning. Så skulle det komma på tal (vilket inte kommer ske) så skulle jag blankt säga nej!

Nej gud vad jag längtar efter detta nu. Önskar mig ju enbart pengar i födelsedagspresent iaf!! =)





Mums med majs!



Kan ju säga som så att majskolvar, eller majskorvar som Devin säger, verkligen gick hem hos barnen :) När de var slut tyckte Devin att vi skulle köpa mer stora majs.



Riktigt gott med smör och vitlökssalt -yummie-



Regnpromenad



Lite (läs: ganska mycket) regn hindrade inte mig, Emelie och Nicole från att gå lite mer än 8,5km iaf :) Var plaskblöt när jag kom in. Såg lite ut som en halvdränkt kattunge :/ Men härligt var det iaf, trots vädret!



Aldrig mer avokadosallad!!

Igår till lunch var jag nyttig och åt en avokadosallad, men det fick jag ju betala för resten av dagen sen för fy fan så jag mådde!!! Magknip och ständigt illamående. Tillslut la jag mig på toagolvet för jag kunde inte ens resa mig ut därifrån :/ Vilde kom och sympati-la-sig bredvid mig och klappade på mig :) Vet inte om det var att avokadon var dålig eller om min mage helt enkelt inte pallar med det.. Riktigt illa var det iaf. Jag som är livrädd att spy var ju tillslut tvungen att möta min rädsla när jag fick stoppa huvudet i toaletten -urk- 

Nej usch, ingen mer avokado för mig på läääääänge nu!



Långpromenad

Igår kväll blev det en härlig långpromenad tillsammans med Emelie och hennes hund Doris :) Blev hela 12,5 km!



Kan ju lova att det känns i kroppen idag. Har träningsvärk i rumpan och ryggen mest? Konstigt nog.

Tack för sällskapet :)



VAB

VAB med Vilde idag, men ögoninflammationen ser ut att lida mot sitt slut nu :) Efter vi lämnat Devin på dagis gick vi en promenad på 4,5km och sen har vi lekt i vattenpölen här utanför.







Han fyllde lastbilen med vatten med min hjälp sen gick han till närmsta brunn och tömde det :) Tyckte det var skitkul tills vattenpölen var tom ;)



Cirkus

Jag och barnen var på cirkus förut idag. Jag visste faktiskt inte ens att det var en cirkus i stan förrän Maja ringde och frågade om jag ville ha tre gratisbiljetter - det tackar man ju inte nej till. Cirkus Skratt hette den och den var lite annorlunda än typ Maximum och Brazil Jack faktiskt. Devin tyckte det var jättekul, men Vilde fick myror i brallan ganska snabbt och ville inte sitta still. Vi gick hem när det var paus faktiskt, så vi såg inte hela. Men barnen var nöjda ändå och jag med :)

När vi satt i bilen hem sa Devin "mamma, det var jättekul med cirkus" och då blir man ju glad :)



Cupcakes!



Idag har det varit någon form av cupcakeparad/race i Kristinehamn så vi var såklart där :) Barnen hoppade lite hoppborg och sen gjorde de sina egna cupcakes!



Dessa gjorde Vilde till mig och honom. Visst är de fina? :)



Devin gjorde denna fina :)



Mums, mums :)



Sömntutor



Vilde kom in tidigt imorse och var ledsen för ögonen hade kletat ihop sig :/ Sen kröp han ner bredvid sin pappa och somnade om igen -sötnosen- 



Svar på kommentarer om böckerna :)

Slumpmässig besökare om Finaste böckerna:
vilken kul grej!
Hur bär man sej åt för att fixa något sådant?
Kram
Slumpmässig besökare om Finaste böckerna:
vilken kul grej!
Hur bär man sej åt för att fixa något sådant?
Kram

Jenny om Finaste böckerna:
Åh, va fina!!
Vart har du gjort dom?
Vill också göra..


SVAR:

Tack för kommentarerna :) De är gjorda på fujidirekt.se. Gjorde dem offline så man laddar ner ett program så kan man pyssla ihop dem precis hur man vill med texter och bilder. Sen när man är klar lägger man sin beställning :) Jättesmidigt och ett himla roligt minne att ha!

Lycka till med era egna böcker :)



Beslutsångest

Det är verkligen svårt det här med att hitta en klinik som man verkligen blir tvärsäker på faktiskt. Tror jag ska boka tid för konsultation hos en annan också så går jag till de båda klinikerna och tar den som känns bäst efter det. Har en operationstid inbokad redan, men den går ju ändra om det känns bättre på det andra jag har i tankarna nu. Så himla svårt att bestämma mig ju! Vill ju att det ska bli på allra bästa möjliga vis liksom.

Läser, läser och läser lite till :) Är ju en djungel!!



Finaste böckerna

Nu har jag äntligen gjort boken om Devins första år här på jorden också :)



Så himla roligt att ha som minne :) Den där David är med på framsidan är om Devins första år och den andra är om Vildes första :) Jättekul!



Förmiddagen



På förmiddagen idag var vi med Jenny till café paus för hon var skyldig mig en fika ;) Sen lekte vi på framsidan innan det var dags att bege sig till dagis. Var nog inte ögoninflammation Vilde hade, kanske pollen..



Barnen lekte så snällt så för en gångs skull. De har blivit ganska bråkiga mot varandra nu och ska gärna dra i samma saker. Lika envisa är de bägge två också ;)



Vilde verkligen älskar att gå omkring med den där myran :) Hans favorit, så det var ju ett bra köp av Sofi - även fast det var till Devin när han skulle döpas ;)



Ena kattdjuret var ute och trallade omkring också!

Nu ska jag göra mig iordning för ett kvällspass på jobbet.
Ha en bra dag allesammans!



Gårdagen



Utanför apoteket igår med Marie och Neo. Gudmor Marie var ju snäll och stoppade i en peng i den där och barnen blev som små ljus ;)

Neo vägrade dock vara med på bild, fick en jättesuddig bara för han ville minsann inte att jag skulle ta kort på honom. Envisa unge :)



Rekord



Joggingrekord för mig i både längd och fart tror jag minsann :)
Jag vet att det inte är speciellt långt för andra, men för mig är det det! 

Heja mig!



Ögoninflammation

Idag skulle vi leka med Marie och Neo. Det gjorde vi också, men när de kom imorse så började Vildes ögon helt plötsligt att vara som tusan!! Tror min lilla prins åkt på ögoninflammation :(Vi tog en promenad bort till apoteket och köpte ögonskölj till honom så jag hoppas det försvinner fort. Vill inte att det ska hålla i så länge som sist.. lilla kraken! Han är iaf pigg, men blev ju inget dagis för honom idag så David får sluta lite tidigare så jag kan åka till jobbet..

Jag som skulle ut och jogga idag hade jag tänkt, men det hinns ju inte nu när jag har honom här hemma :( Illa!





Idag igen :)


Liam i Vildes gamla kläder :)

Jenny och Liam kom hit på förmiddagen för att busa lite :) Det blev en massa hopp på studsmattan! Vädret såg först ut som att det inte tänkte vara på vår sida, men sen sprack det upp och blev riktigt varmt idag igen. Härligt!!


Nu sitter jag och väntar på Malin som ska hämta mig, sen beger vi oss av på en liten roadtrip mot Falköping ;)




Älskade ängel



Tänk att den här lilla räkan redan blivit 3½år gammal!! Känns dock som han alltid funnits hos oss och jag minns knappt tiden innan jag hade honom. Vad gjorde man då? Det har varit 3½ härliga år med många prövningar för mitt tålamod. Ibland är man verkligen nära ett nervsammanbrott och vill sälja ungen, men sen kommer han och sätter sig bredvid en och säger mamma jag vill gosa med dig eller som idag; mamma, du är min prinsessa ♥ Då kan man ju inget annat än smälta faktiskt!

Just nu är han inne i en otroligt jobbig period för både sig själv och oss runtomkring, men det är väl precis så det ska vara i den här åldern. Han testar sina gränser om och om och om igen! Man blir smått galen emellanåt, men det är ju bara en period och jag hoppas den går över snart ;)

Mamma älskar dig min lilla skitunge!!





Tuttar, tuttar, tuttar överallt!

Kan ju säga att jag har tuttar på hjärnan nu faktiskt. Läser om dem, drömmer om dem, ser dem överallt, tänker på dem.. Haha ja, men det blir väl så när man verkligen vill någonting och inser att det ändå kommer ske inom en snar framtid :)

Idag gjorde jag ristestet för att prova lite med vilken storlek man ska välja. De flesta kirurger vill ju gärna att man gör det hemma så man kan bekanta sig lite med hur det skulle kännas att ha större och vilken storlek som kan tänkas passa. Jag provade nu med 3 dl ris vilket då skulle motsvara 300 cc om jag förstått det hela rätt (på ett ungefär) och jag tyckte det blev ganska bra men man ska nog slänga in lite extra för att inte bli missnöjd senare för att man valt för litet. Jag har ju endast testat 300 nu, men ska testa med 400 också och säkert en massa däremellan och ännu mer haha ;)




Skulle ju vilja ha allting överstökat nu och komplikationsfritt! Sen hade ju inte en platt mage vart fel på det heller, men det kan man ju bara drömma om att få.. >_<



Eftermiddag med Jenny och Liam



Efter dagis idag så begav vi oss till Jenny och Liam som var hemma hos Jennys mamma :) Barnen blev ju direkt intresserade av deras stoooora akvarium de hade i väggen.



Vi åt lite fruktsallad där innan vi gick ut i hettan :)



Först skulle vi gå och kolla på fåren och deras lamm, men de höll sig så långt borta så vi gick till lekparken istället :)



Lek och bus!



När vi skulle hem tyckte Devin att han minsann inte skulle gå så han bänkade sig i Vildes vagn...



Vilde och Liam fixade så att Emmaljungan blev en dubbelvagn för stunden ;)



De satt lite på trappen och snackade också innan vi skulle hem!


Tack för en trevlig eftermiddag!





Thaibuffé

Idag var det bestämt thaibuffé med mina goa kollegor Andreas och Fredrik :)






Mums vad gott det är!!



Hopp och skutt



Barnen häromdagen :)



Random bilder :)



Devin är glad och go och vill också göra sig iordning på toaletten precis som mamma :) (5 maj)



Hoppar upp och ner och säger "jag är kissnödiiig" :) (5 maj)



Barnen kom förbi på jobbet precis när jag slutade. Vilde ville absolut testa mitt headset ;) (7 maj)



Andreas fick inte riktigt plats där bak mellan bilstolarna när vi skulle hem ;) (7 maj)



Barnen ville ha mustasch när de skulle till farmor :) (8maj)



Hämtade trötta, nybadade barn hos farmor efter jobbet (8 maj)



Skickat ansökan

Nu har jag äntligen skickat iväg ansökan till komvux om att läsa Matte B och Naturkunskap B där på distans till hösten. Kommer väl dö av trötthet då men måste ju få det gjort och CSN-lån har jag inte råd med så jag hoppas ju jag får stanna kvar på Transcom ett tag till iaf!

Känns bra att jag skickat in det nu iaf, en bit på vägen till att bli det jag vill bli.. vad det nu är? Hmm..



Ny konsultationstid

Inte blivit så många inlägg i bloggen på senaste tiden för tiden som jag har suttit vid datorn har jag ägnat åt att läsa, läsa och läsa lite till om olika kliniker och sådär. Nu har jag bokat en ny konsultationstid på en annan klinik som jag läst och hört mycket bra om :) Även valt en kirurg som fått goda ord från många.

Nya tiden är på Citadellkliniken hos kirurgen Peter Cosmo den 29 juni klockan 14.30 :)




Joggat igen

Puh vad det var kvavt ute idag! Trodde jag skulle avlida vid 2,5km..



Känns skönt att ha det gjort! Nytt rekord satte jag också -yaay-



Tjejkväll

Igårkväll var det tjejkväll med många av kollegorna på jobbet och det var riktigt roligt faktiskt :) Trodde inte alls att det skulle bli så kul som det faktiskt blev - så det var ju ett plus i kanten. Synd bara att jag skulle jobba idag så jag inte hann med ut efter själva hemmafesten, men men! Roligt att komma ut och göra någonting annat för en gångs skull iaf.

Jag "sov" alltså i Karlskoga i natt så jag hade väldigt nära till jobbet imorse vilket var ganska så skönt. Varför jag skrev "sov" var för att jag hade glömt min nässpray och var så sjuuuukt tät i näsan så kunde ju knappt andas. Lite svårt att sova då :/

Jaja.. skönt väder har det varit idag också! Hoppas sommaren är på ingång nu på riktigt. Så trött på kyla!



Konsultation inför bröstförstoring!!

Nu har jag en konsultationstid inbokad för min bröstförstoring!!! Lite nervös är jag allt, men det blir nog kalasbra i slutänden :) Har ju längtat efter ett par bröst i flera många år nu så.. Är inte förrän 27e Oktober så jag har ju gott om tid på mig att spara ihop mer pengar och tänka vad jag vill ha för inplantat och sådär :) Fick den kirurgen som jag ville ha också. Alla som sett på programmet plastikkirurgerna vet nog vem det är. Jan Jerbeck har jag bestämt mig för, tycker han verkar profesionell och duktig!

Så alla som vill ge mig födelsedagspresent i år kan ju bidra till min bröstförstoring då ;) Det är det som jag önskar mig allra mest!!




Leka med duplo



Jag och barnen har vart sams i stort sett hela morgonen och sysselsatt oss med duplo :)



Vi byggde ett jättefint garage till alla duplobilar!



Tadaaa :)



Fy fan så kallt!!

Jag håller på att frysa ihjäl här. Det är liksom maj och det snöar ute och är en grad = sinnessjukt!!! Vi hade sänkt värmen på huset för det var ju så fina dagar och så oerhört varmt här. Tji fick vi för det, för nu är det istället iskallt både inne och ute. Fy fan för detta vädret.. Nu funderar man ju ännu mer på att flytta permanent till ett varmare land. Vår dröm det, att flytta till ett varmt land och leva lyckliga i alla våra dagar ;)

Ja, drömma får man ju!



Joggat!

Var dåligt med jogging förra veckan pga halsfluss (igen) och dåligt med tid. Men idag tänkte jag att jag skulle ge mig på en runda. Sprang hela vägen :)



Det värsta var sen när jag kom hem och det inte fanns något varmvatten överhuvudtaget i kranen. Fick ringa Marie, men de hade inte heller något så som tur var så var brorsans tjej hemma så snodde deras dusch lite snabbt :) Hade inte vart kul annars!



Nu var det klippt!



Devin innan klippningen. 
Väldigt långhårig och han har ju så grymt mycket och tjockt hår också!



Under klippningen.
Jätteduktig och gjorde precis som farbror Pontus sa åt honom :)





Efter klippningen.
Hur tuff som helst i sin nya, trendiga frisyr :)



hits