Göteborg

Imorgon bär det av till Göteborg för min del, så det kan bli lite tyst här i bloggen tills dess. Jag ska dit med Mary Kay och gå på seminarie :) Blir säkert roligt även om jag faktiskt inte alls är speciellt taggad. Man ska vara finklädd och sånt där och det är jag inte så bekväm i, inte så kul att känna sig fulast av alla som är där heller.. men det kanske blir bra ändå. Ska ju inte bli kul att lämna barnen heller, speciellt inte Levis som jag aldrig varit ifrån ännu. Jag vet att det kommer gå bra för dem att vara hemma med David - jag kommer lida mest!
 
Nu vet ni iaf var jag tagit vägen om det blir lite tysnat här tills dess! Men då är jag tillbaka igen med full kraft och med en nystart av fitnessfighten!!
 
 

Blåbärssmoothie

Imorse visste jag inte riktigt vad jag skulle äta till frukost, jag var hungrig men inte sugen på macka eller någonting sånt som vi hade hemma.. Så jag slängde ihop en smoothie!

Ca 1,5 dl lättmjölk
Ca 1 dl kesella/kvarg
1 skopa proteinpulver
Valfri mängd blåbär

Vart riktigt gott faktiskt och även mättande och nyttigt! :) Kan ju inte bli bättre!


6-månader!!

Herregud, min bebis är redan ett halvår!! Det går så himla fort (som man alltid skriver), men det gör verkligen det! Det händer massor med honom för tillfället också, han tar sig framåt, drar sig uppåt i spjälorna på spjälsängen, rullar runt överallt, "pratar" osv. Igår var första gången han rullade ur sängen också så nu har vi satt på sidan på spjälsängen igen. Han ramlade inte ner på golvet men hamnade liksom mellan min säng och hans så det var dags att sätta på sidan nu! Kan gärna få gå lite långsammare nu faktiskt för jag hinner ju inte riktigt med :/

Älskar dig Levis även fast du gått mig på nerverna de senaste nätterna!

 

 

Trött kille i vagnen, men man blir trött när man inte sover på natten!

 

 


Levis och Neo

Hälsade på Marie och familjen idag och lämnade även lite amningströjor eftersom jag slutat amma nu :) var härligt att se Neo igen efter ännu en tripp till sjukhuset i Göteborg för hans del :/ tur han var pigg och glad nu iaf! Levis och Neo hade liten mysstund tillsammans :)


Mardröm

Här om natten vaknade jag till av att Devin grät och ropade inne ifrån sitt rum. David gick upp och hörde vad det var och då hade han drömt en hemsk mardröm :( Första gången han berättat att han drömt något och då är det en mardröm, inte kul. Han hade drömt att han var ute och åkte skridskor på isen och att den sen spruckit och han ramlade i vattnet. Skulle kunna skrämma vem som helst det, fy! Han lugnade iaf ner honom och Devin somnade sen om. Jag pratade med honom om det dagen efter och han hade fortfarande drömmen färskt i mitten, stackarn.
 
Men sen dess har det iaf gått bra att sova och inga mer otäcka drömmar.
 
 

Serieterrängen + gymnastik

Idag var det serieterräng igen och båda barnen sprang jätteduktigt :) Devin sprang själv idag och kämpade på bra! Förra veckan hamnade han på en 13e plats av 48 stycken som sprang. Inte dåligt inte, men han vill ju vara etta. Bara att kämpa vidare det :)
 
Imorn ska jag försöka anmäla dem till gymnastik också för det vill de gå på. Hoppas bara man får plats så det inte är fullt! Devin är ju en akrobat utan dess like och det ska voltas, klättras, snurras överallt. Han sa när vi kollade på OS att han ska vara med där om 12 år!
 
 

Dödsdom på posten

Jaha nu kom den där hemska lappen i brevlådan! En tid till tandläkaren :( Bara jag såg den fick jag ont i magen och började nästan gråta. Jag vet dock att detta är bara en koll och samtal innan allt det andra hemska ska börja, men ändå.. Fy alltså! Jag hatar verkligen tandläkaren :( Kommer ju få smälla i mig en hel del lugnande den dagen då det är rotrensning på g! Skulle hellre föda sju barn på rad än gå dit..

Känns som man fått en dödsdom på posten..


Och där SATT han!

Hade lagt Levis igår men hörde efter en stund att han fortfarande var vaken - så jag gick såklart in till honom och där SATT han i sängen!! Måste allt gå så fort eller? Han tar sig fram, han sätter sig upp i sängen, snurrar runt som en galning och säger "pappa". Nu får han allt lugna ner sig tycker jag. Han ska vara min bebis läääänge ju :)

Iaf idag har han varit piggare igen, men nästan för pigg för på hela dagen har han kanske sovit en timme sammanlagt! Trött som en idiot men har ändå vägrat sova.. Varför? En fas nu kanske eftersom det hänt så mycket utvecklingsmässigt också.. Svårt när han inte kan berätta själv vad det är. Hoppas iaf han sover natten nu!


Tabata + Zumba

Var iväg på tabata och Zumba idag och det var riktigt gött :) Dock var det helt annat upplägg på tabatan denna gången än förra och det var lite mindre roligt nu, men svett blev man ju iaf och det var ju det som var meningen! Zumban var det fullt ös på som vanligt och man tankades med ny energi -härligt- Även kul att några påpekade att jag blivit smal och det är ju aldrig fel hihi :) Bättre ska det dock bli!!!


Något är det..

Natten som var var inte alls rolig. Levis kom inte till ro, gnällde, skrek, feber, snurrade runt, tät i näsan, hungrig, kunde inte äta, skrek igen.. Jag var helt slut imorse när det var dags att gå upp. Åkte till akuten med honom för kändes som det kunde vara öronen igen, men läkaren där som knappt kunde ett ord svenska påstod att han var frisk.. Tittade enbart i öronen, ingen sänka eller något sånt.
 
Resten av dagen har han varit hängig och mammig. Vill helst bara sova i min famn och sådär. Väldigt mysigt, men ibland måste man ju göra annat när de sover som man inte kunnat nu.
 
Något är det ju med honom, men det kan ju lika gärna vara tänder eller något som är på väg? Hoppas iaf att han sover inatt nu!
 
 

Feberfritt

Levis har mått sååå mycket bättre idag och har varit som vanligt :) Sitt glada jag igen och så fort man släpper ner honom på golvet så är han inte länge där man lämnade honom. Blir lite snabbare för varje dag, men han kör kräl-stilen istället för krypstil. Liksom ålar sig framåt på golvet, men han tar sig iaf dit han vill.
 
 
Min lilla kille som snart är ett halvår!
 
 

Lilla gulletuss!

 
Varit över till Marie idag och snosat på denna lilla gulletussen, Alvin ♥ Kan inte förstå att det var nyss Levis var sådär liten, för när jag sen kom hem ifrån Marie igen och tog upp honom var han helt plötsligt vääääldigt stor! Var iaf mysigt att gosa med en nyfödd igen, de luktar ju helt magiskt.
 
Bebisar är k.ä.r.l.e.k
 
 

Film: Levis drar sig framåt nu :)

 
 
Duktiga lilla kille :)
 
 

Dags för lite skärpning!

Usch så slarvigt det har blivit med maten nu på senare tid alltså! Inte bra alls, men nu är det ju snart dags för ännu en fitnessfight i september och sen ska jag bannemig hålla mig borta från sötsaker som fika och godis för jag kan verkligen inte hålla mig till bara en dag i veckan. Allt eller inget är det som funkar på mig, så då blir det hellre ingenting!
Träningen har iaf flutit på bra och är väl iväg minst 4 gånger i veckan iaf :)
 
Men som sagt.. från september är det slut på sötsaker och sånt slisk! Nu ska jag ha muskler istället för en massa äckligt fett!!
 
 
 
 
 

40 graders feber

 
De dumma sprutorna som Levis fick igår har tagit hårt på honom. Ynklig och gnällig och nu på kvällen hade han nästan 40 graders feber, kraken. Sovit i min famn i stort hela dagen så det var verkligen tur att barnens farmor tog Devin och Vilde idag, för annars vet jag inte hur det hade gått! Efter en supp blev han iaf lite piggare, men nu sover han sött i sin säng ♥
 
 
Mitt lilla hjärta

6-månaderskoll + remiss öron/näsa/hals

Idag var det dags för 6-månaderskoll för Levis och då är det ju samtidigt läkarbesök så vi passade på att klämma in Devin på en tid där också eftersom hans halsmandlar är gigantiska + att han snarkar som en idiot.
 
Levis har lagt sig på en egen kurva som är 1,5 kurva under normalkurvan så han är ingen stor grabb inte. Men han följer sin och det är ju huvudsaken det! Alla kan ju inte vara långa ;)
 
Vikt: 6780 gram
Längd: 66,1 cm

Sprutor fick han också eftersom han inte kunde få det förra gången pga penicillinen han åt då. Var inte alls poppis att bli stucken, men så fort läkaren blåste lite såpbubblor där inne så vart han nöjd igen :)

Devin kollade de i halsen och öronen och kände och klämde runt där. Han var superduktig och gjorde precis som han vart tillsagd :) Han har en vaxpropp på höger öra som vi ska fixa bort med vaxol, men sen var det ju de gigantiska halsmandlarna då... Det blir remiss till öron/näsa/hals i Karlstad så de kan bestämma där var som ska göras. De ska även in och kolla i näsan på honom och se om körteln där bakom är svullen eller något sånt. Vi passade på att mäta honom när vi ändå var där också: 116 cm är han nu så det var ju inte konstigt att strl 116 börjar bli lite litet för honom :)

Nu är det bara att hoppas på att Levis inte blir allt för påverkad av sprutorna och sen får vi vänta på tiden från Karlstad som kommer på posten lite längre fram!
 
 

Träning

Varit iväg på ett härligt zumbapass här på kvällen :) Så himla roligt verkligen! Imorn blir det ett pass easyline och det ska också bli kul för det var år och dar sedan jag körde ett sånt pass! Vet att jag körde det ganska mycket när jag bodde i Sunne.. men det var ju några år sedan nu ;) Och träningsvärken sen crossfiten igår gör sig verkligen påmind idag.. så jädra stel!! Men träningsvärk är iaf en skön smärta om man ska se det så.
 
Proteinpulvret som jag beställt kom idag också -mums-
 
 

Världens finaste Vilde

 
Vilde plockade en blomma på gården och ville ha den i håret :) Var bara att leta fram hårnål och sätta dit den det! Sen gick han runt och sa att han var fin och det första han sa morgonen efter var att han ville ha blomma i håret igen för att vara så fin. Gullunge!
 
 
Han behöver dock inga blommor i håret för att vara fin, för i mina ögon kommer han alltig vara det ♥
 
 

Levis övar!

Oj så Levis kämpar med att ta sig framåt nu! Envis som en gammal gnu och det är krypställningsövning som pågår för tillfället :) han tar sig upp och står och vaggar men att krypa iväg är lite svårt ännu, men det är nog inte långt borta skulle jag tro!


Bebisgos

Stort grattis till Marie och Tony som fick sin andra son igår, och till Neo som blivit storebror :)
 

J
ag kunde ju såklart inte hålla mig utan åkte och hälsade på dem på sjukhuset idag :) Vilken liten goding de fått alltså. Kunde knappt slita mig därifrån. Bebisar är verkligen förtrollande alltså. De kan bara ligga där och inte göra något och man kan stå och titta på dem i en hel evighet. Minsta lilla rörelse de gör är ju bara för gullig alltså! Förtrollande minst sagt :)
 
Kan inte fatta att Levis var sådär liten för ett litet tag sedan bara. Går så himla fort! Snart är han ett halvår!!
 
 

Shopping

Min goa mormor tog oss med på en runda på stan och köpte nya kläder till barnen igår :) Byxor var vi ju i stort behov av då de vuxit som tusan!! Strl 110 till Vilde och 122 till Devin. Galet att de blivit så stora :) Tusen tack!!

Här är de i en del av sina nya kläder:


Maaaassor med blåbär!! :)

Fick ett sms imorse om att jag skulle göra plats i frysen för mamma skulle komma med massor med blåbär! Trodde dock inte hon menade riktigt så mycket som hon kom med, men det fick plats ändå :) Blev en blåbärspaj direkt som David och barnen åt lite av (jag tränade då men smakade lite sen), sen tog han med sig resten till jobbet som han kunde bjuda på där. Då blir de nog glada :) Vem blir inte det av blåbärspaj liksom? Mums!
Nu har jag väl ca 3,5 liter blåbär i frysen iaf till smoothies och annat smått och gått man kan göra!
 
Tack så mycket!
 
 

Vattenkrig är kul!

 
Lagom tills barnen slutade dagis idag så hade jag stått och fyllt på massor med vattenballonger till dem :) Vi väntade in Cissi och hennes barn och sen var det bara till att kasta loss! Riktigt kul ju :) Synd bara att de tar slut på nolltid men det tar en halv evighet att fylla på och knyta dem :/ Jaja, vi hade kul den stunden de varade iaf och Devin fick in en riktig fullträff på min rygg så det rann ner i byxorna och grejer haha, tur det var varmt ute!!
 
 

Dubbla träningspass!!

Tabata/styrka stod på schemat idag och det var menat att det var det enda jag skulle träna idag, men så blev det inte! Det var så himla kul att träna så jag hängde kvar på gymmet och tog ett pass zumba direkt efter tabatan :) Underbart! Jag hade nog kunnat kört ännu ett efter det för idag kändes allt så himla gött bara, härligt när det gör det och flyter på!
 
Så idag blev det dubbla träningspass förutom promenaden med Levis jag gick imorse men den räknar jag inte riktigt.
 
 

Levis tar sig framåt

 
Hemma hos Emma förut idag så visade Levis upp något stort! Han krälade fram till ett hundben som Mira lagt på golvet :) Man såg verkligen viljan i att ta sig fram till det där benet för att undersöka det! Jag blev helt paff och nästan tårögd för jag antar att nu kommer det gå snabbt här hemma - min bebis blir stor. Han övade även på att försöka ta sig upp i krypställning där, ställde sig på knäna och armbågarna och vickade.. helt galet!
 
Jag är stolt, men samtidigt paff över hur fort allting går!! Min lilla bebis får gärna vara bebis lääääänge för nu ska jag inte ha någon mer.
 
 

Underbar eftermiddag :)

 
Idag har jag och Levis varit hem till Emma och Vincent och haft det trevligt en stund :) Var ett tag sedan vi sågs nu så det var kul att ses igen och se vad som skett i utvecklingen hos de små - det går ju så fort!
 
  
 
Emma tappade upp poolen till småttingarna och oj vad de trivdes! Det plaskades och sprattlades som bara den :) Trodde inte riktigt att Levis skulle gilla det, men där hade jag fel - han älskade det!
 
  
 
När jag kom hem sen så hällde vi upp en hink med vatten till de stora barnen så de kunde tvätta cyklarna.. det spårade ju ur efter bara en liten stund till ett mindre vattenkrig och även lite bad i hinken haha :) Den fylldes på mååånga gånger och de hade såå kul!
 
Verkligen en underbar eftermiddag!
 
 

Barnrumsplanering..

Har börjat så smått att planera lite inför Levis kommande rum. Än så länge så bor han ju inne hos oss, men det kommer han ju inte göra resten av livet hoppas jag :) Devin bytte till eget rum när han var 7 månader, men Vilde var nog bannemig runt året han.
 
  
 
  
 
Detta har vi beställt till Levis blivande rum än så länge :) Kommer bli såå fint där sen när vi fixat allting som vi vill ha. Får beställa lite varje månad så att man har råd bara ;) Haha!
 
 

Linslusen

Båda mina stora prinsar har varit med i tidningen förut och på förstasidan :) Men nu var det Vilde som fick stå i rampljuset!
 
 
Han sitter och lassar in tårta i munnen på öppna förskolan där de firade att de anställt en manlig pedagog :) Devin sitter där bredvid i gröna tröjan och lassar in han också eftersom de bjöd på hallontårta då -mums-
 
 

Serieterrängen

Äntligen så har serieterrängen startat igen! Barnen var taggade :)
 
Duktiga grabbarna
 
Devin sprang själv och var jätteduktig verkligen! Jag sprang med Vilde och han var väl duktig första 150 meterna, sen smågnällde han resten av vägen :/ Inte kul! Vet inte vad som hände med honom.. men men, vi tog oss i mål iaf och vi kom absolut inte sist :) Bättre lycka nästa gång liksom!
 
 

Det går så fort!!

La Levis i mitten i hans babygym på ryggen, bara någon minut senare ligger han såhär som på bilden, på väg ur gymmet. Fy så fort det går!


Garderobsrensning

Häromdagen så tog jag och rensade bland barnens kläder då mycket av kläderna blivit för smått! Helt galet vad de växer de små.. Två hela kassar kunde jag sortera ut och mycket av Devins tröjor/t-shirts åkte direkt ner i Vildes klädlåda, så det har han verkligen inte brist på! Byxor däremot - ekar i lådan för båda två.
 
 
Blir väl till att ta en runda på stan när lönen kommer så de kan få sig något att ha på benen :) Till och med en del av Devins byxor i strl 116 är för korta i benen!! Vilde är inte långt efter och har mest 104/110 på allting nu. Shit! Det jobbiga är ju dock att de är långa men såå smala så i midjan skulle de kanske behöva strl 80/86 om det ska sitta bra utan att dra in en massa så att det korvar sig..
 
Gör lite mer bekväma kläder till långa, smala barn tack :)
 
 

Klantigast i kommunen!

Herregud alltå, igår tog jag priset i klantighet minsann! David började jobbet vid två så han åkte runt klockan ett till Karlskoga. Så vid två när jag skulle åka iväg för att hämta barnen så hittar jag ju inte bilnyckeln - den hade ju David råkat få med sig. Jag letar därför upp reservnyckeln, låser upp bilen och eftersom jag tänkte åka direkt till lekparken efter dagis så har jag med barnvagnen ut och även fika till barnen. För att fälla ihop vagnen så lägger jag nyckeln i den och stoppar sen in i bilen. Springer efter det in för att hämta något som jag glömt och kastar in - och sen stänger jag bagageluckan!! Hur klantig får man bli!?? Där inne var bilnyckeln ju och nu var bilen låst igen -suck-
 
Ingen vagn hade jag ju heller så att gå och hämta barnen gick ju inte. Var bara att ringa dagiset det och berätta om min klantighet och sen fick jag ringa Davids mamma som var på jobbet och fråga om jag kunde låna hennes bil, vilket jag kunde. Så hon kom hit och tog hand om Levis medan jag åkte till Karlskoga och tillbaka för att ha tag på bilnyckeln!
 
Tur att vårt dagis är så flexibla så det var inga problem alls att barnen stannade längre -puh- Verkligen tur att jag inte satt in Levis i bilen innan bara för det hade varit hemskt! Men nu gör jag nog inte om detta igen iaf haha, och vi hade ändå en trevlig stund i lekparken sen :)
 
Är ni lika klantiga som mig??
 
 

Kan inte logga in :(

Just idag när jag hade massor att blogga om så går det inte alls att logga in på bloggen. Den där dumma kossan kommer bara hela tiden - tillslut ger man ju upp!! Skriver från mobilen nu istället men då orkar man ju inte några uppsatsinlägg direkt.

Får försöka imorn istället och då ska jag berätta om mig - klantigast i kommunen!! Idag tog jag nog priset haha ;)


Sommarens sista dagar?

Riktigt kallt på nätterna nu så man kan ju undra om sommaren bjuder på sina sista härliga dagar nu? Man har ju sett att träden redan börjat byta färger och mörkret på kvällarna och morgonen visar tydligt att hösten tågar in.. Visst att det är fint då men jag är inte mycket för kyla och mörker faktiskt. Är ni?

Idag har vi iaf målat lite ute, hoppat lite studsmatta, spelar fotboll och bråkat en del.. För shit så bråkiga barnen varit idag! Fick tillslut skicka Devin till farmor så vi delade på dem för det gick inte annars. Vilde och David åkte iväg med Peter en sväng och jag och Levis myste lite och vilade :) Han mår för övrigt bättre idag som tur är. Natten gick också bra -puh-

Nu sover prinsarna iaf och jag ska göra detsamma :)


Öroninflammation, död bil, panik och akuten

Natten till idag har varit allt annat än underbar. Levis började krångla runt klockan 21 igår med att skrika som en galning. Eftersom man inte vet vad det är så försökte man ju trösta och stoppa om honom i sängen igen, men det gick inte alls. Jag tog upp honom och ammade honom till sömns igen men direkt han las ner i sängen så kom gallskriket igen.. det övergick sen till världens panikskrik! Man känner sig så maktlös när man inte vet vad det är. Men efter en liten stund märkte man ju att han blev lugnare och somnade om man hade honom lite mer i upprätt läge så det var ju öronen igen såklart. Han slutade med penicillin för öronen för en vecka sen så man tycker ju att han skulle slippa öroninflammationer på länge framöver nu.. Men tydligen inte :(
Vid halv två i natt kom jag på att han kunde ju sova i vagnen eftersom vi var så smarta och köpte en med ergonomisk sittdel! :) Där sov han sen gott till halv sex imorse. Tur att vi köpte ny vagn alltså.
 
Bästa vagnen där han sussade gott iaf några timmar i natt :)
 
Idag ringde jag iaf till 1177 och där fick jag en tid på akuten ganska snart så Davids mamma kom och hämtade de stora grabbarn. När jag sen satt mig och Levis i vår bil och skulle åka iväg så var den stendöd, den gjorde inte ens ett litet läte ifrån sig -suck- Varför händer alltid allting när man har som mest bråttom??? Jag gick in till grannarna och störde dem i frukosten och frågade om de kunde starta med startkablar, det kunde de.. bara det att när han väl kom för att hjälpa så gick det inte på något vis att öppna motorhuven >_< PANIK! Jag fattar inte hur man kan ha sån kolossal otur liksom, helt stört! Grannen var iaf snäll och skjutsade mig och Levis till akuten -tack-
 
Väl där på akuten så tog de snabbsänka, kollade halsen och öronen på Levis. Sänkan var något förhöjd och i öronen så tyckte de att det såg ut som vaxpropp, men halsen såg fin ut. Läkaren sa att han hade så mycket vax långt in i öronen så han såg inte trumhinnan ens och tyckte att örondroppar vore ju en bra idé. Davids mamma kom och hämtade oss på akuten och åkte till apoteket där de inte ville ge örondroppar till en så liten bebis och absolut inte om han har ont i öronen eller öroninflammation.. så det var bara att ringa upp läkaren igen och höra efter hur han hade tänkt sig detta och hans svar var: jag tänkte att apotekspersonalen visste om det fanns örondroppar, men nu fanns det väl inte det så du får väl spruta in ljummet vatten eller bröstmjölk i örat på honom. Jahapp.
 
Utslagen kille i mammas famn förut ♥
 
Vi har iaf fixat näsdroppar till honom som ska vara avsvällande, sen hoppas vi absolut inte det blir värre igen för jag vill ju inte att han ska äta en massa penicillin när han är så liten.
 
Ja, det var halva vår natt och dag detta, hoppas er varit bättre :)
 
 

Nytrimmad

Igår när Devin kom hem från dagis så hade han hela hårbotten full i sand och grus. Han har supertjockt hår som sin mamma så att få ut det är ju inte det lättaste men jag gav honom två alternativ; 1. Duschen. 2. Trimmern. Han valde trimmern och såhär söt blev han :)


Nu är det jul igen..

Barnen hittade sina tomtekläder här en dag förra veckan och även Levis blev "pyntad" :)
 
 
 
Han verkade dock inte ha något emot att få på sig en stor och varm tomteluva direkt :) Sötare nisse får man leta efter!
 
 

Koncentration

 
  
 
 
Det är så spännande att leka med något som blinkar och låter :)
 
 

Tillbaka igen :)

Nu är jag hemma igen och resan hem gick bra den också med bara ett stopp för blöjbyte och lite matning :) Han är så duktig och nöjd i bilen min lilla kille!
 
 
 
Här har vi paus i Lindesberg :)
 
Hemma blev stora syskonen jätteglada att se oss igen och jag vart minst lika glad jag med. Däremot har jag inte kännt mig helt kry, utan mest legat i sängen, haft ont i kroppen och frusit. Inte skoj alls! Har inte lust att bli sjuk nu liksom.. Men efter en alvedon och lite vila så har jag iaf fått i mig lite yoghurt och en macka och känner mig piggare :)
 
Mina tre prinsar ♥
 
 

Lea & Levis

Blir lite dåligt uppdaterat här nu när man är borta, men vi åker hem på onsdag igen för de skulle iväg på lite jobb då :) Vi har det bra även fast myggorna är på oss som tusan.. Fy för det djuret!! Lea och Levis är så goa och söta så :)


Falun

Nu sitter jag utanför Barnens hus i Borlänge med Levis och Lea och väntar på Andrea som är där inne :) Vi är i Falun nu för en liten semester till på torsdag och resan hit gick jättebra med bara ett bajsblöjebyte :) Han är så duktig min lilla prins!


Ny favoritmat hos Levis

 

Sköterskan på BVC tyckte vi skulle börja introducera lite mer matigt till Levis och lite kött. Så jag gick till affären och hittade denna burken och trodde inte den skulle gå hem speciellt bra hos lillgrabben, men där hade jag fel! Han skulle nog ha slukat iaf halva i ett naffs om han fick, men eftersom det var första gången med kött så fick han burken i tre olika omgångar. Mums tyckte han! Annars är det inte så mycket mat han gillar, det är ju godast med fruktpuréer helt klart.

 


Tabata

Komponerade ihop ett eget litet tabatapass förut innan jag stack till gymmet. Tänkte att jag skulle testa på hur det kändes att träna det. Först värmde jag såklart upp 10 min på crosstrainern, men sen var det biceps, benböj, plankan och kettlebellswing. Körde 20 sek vilade 10 sek x 8, fyra gånger i rad! Man blev faktiskt ganska trött på det :) Speciellt eftersom det var första gången jag testade, men det blir nog flera gånger skulle jag tro!
 
Så gött med träning ju :) Haha speciellt idag då jag ska äta godis ;) Fy på mig.
 
 
 

Piratäventyret

Barnen hade ju fått brev i brevlådan idag från en pirat minsann och det var ju hur häftigt som helst! De hade fått med en skattkarta och allting, så skorna åkte på snabbt vill jag lova och sen begav de sig iväg på skattjakten :) Helt uppjagade och tyckte det var supercoolt!
 
 
De hittade sina vattenpistoler tillslut och sen har det varit vattenkrig mer eller mindre hela dagen här hemma :) De hoppas på att piraten kommer med fler skattkartor framöver, men det vet man ju aldrig!
 
Kul att det blev så lyckat hos dem iaf :)
 
 

Underbar eftermiddag

Eftermiddagen har ju tillbringats tillsammans med Emelie, Johan och deras söta söner Liam och Melvin. Vi slapp som tur var regnet som verkade hänga där i luften ett tag, solen kom fram istället :) Riktigt härligt! Så vi satt ute och grillade, åt och snackade en massa gojja. Barnen sprang runt och härjade, hoppade studsmatta, lekte med vattenpistoler osv. Ett ganska kontrollerat kaos skulle man kunna kalla det! ;)
 
 
Var underbart gott och trevligt, och till efterrätt åt vi självklart hallonpajen som stod i ugnen förut idag :) -mums-
 
 
När det fina sällskapet åkt hem gled vi ner i soffan framför en barnfilm som vi inte sett förut :)
 
En helt underbar eftermiddag helt enkelt
 
 

Vägning

Just det! Igår var det vägdag igen :) Nu har jag inte alls ätit så strikt som innan, men tycker jag har tränat på ganska bra iaf. Vågen visade iaf i rätt riktning och det är huvudsaken:
 
-0,4kg senaste veckan
-26,5kg totalt
 
Nu är det inte långt kvar till mitt första stora mål och jag hoppas verkligen jag kommer nå dit. Kan ju inte ge upp nu när det är så nära. Måste bara skärpa mig ytterligare med maten för det börjar spåra ur lite känner jag.. Men ska ta en fitnessfight till i September sen tänkte jag så jag hamnar rätt igen :) Igår var jag iaf ute och gick 7,6km och idag har jag tränat ett FF-pass på gymmet. Imorn kanske det blir en löprunda!
 
Huvudsaken är egentligen inte siffrorna på vågen, utan att jag blir fastare och starkare i kroppen!
 
 

Lite doppresenter

 
Här är lite av de fina doppresenterna som Levis fick på sitt dop :) Han fick mycket mer, men kläder och sånt har jag redan plockat ner i lådorna och en del smågrejer är också undanlagt, men är precis lika glad för allting :) Han fick så mycket fina och bra saker så!
 
Tusen tack än en gång :)
 
 

Hallonpaj i ugnen

Nu är ett stycke hallonpaj i ugnen, salladen är fixad och de andra sakerna är förberedda inför grillen! Nu är det bara att invänta grillsällskapet och hoppas på att regnet håller sig härifrån! :)

 

Mina stora fina och min minsta fina imorse ♥

 

 


Modemet är spännande

Redan när Levis var en pytteliten bebis så visade han intresse för modemet som står i vårt fönster (kan inte stå någon annanstans direkt). Tittar alltid med stora ögon på det och länge utan att slita blicken från det och sträcker fram händerna mot det. Antar att det är de blinkande lamporna som är så fascinerande :)
 
 
Idag fick han stå i soffan och titta, pilla och känna på det och det var ju hur spännande som helst :) Han hade nog stått där halva dagen om han hade fått bestämma, för när det var dags att göra annat och slita sig därifrån så var det ingen glad min från lillplutten.
 
 

Piratäventyr

Suttit och målat på ett litet piratäventyr åt barnen nu :) De ska få skattkarta och hitta ledtrådar på vägen för att sen kunna finna skatten som är två små vattenpistoler som de önskat sig :) Hoppas de kommer tycka att det är skoj!

 


Hallon :)

Hela familjen åkte iväg och plockade hallon förut :) Så imorn blir det nog till att göra en hallon/blåbärspaj till efterrätt efter grillningen eftersom vi får finbesök av Emelie & Johan med familj!

 

 

Mums med hallon!

 


Crossfit!

Puh, har tränat crossfit ikväll och eftersom de stora grabbarna sover över hos farmor och Kenth ikväll så ordnade jag lite barnvakt till lillfisen så att David kunde bli med och testa på också :) Han har ju påstått att det inte är så jobbigt och så vidare, fast att han inte riktigt har haft koll.. Var ju även kul att träna tillsammans tänkte jag :)
 
Efter passet så sa han att det var det jobbigaste han gjort i hela sitt liv. Moahaha! Så det ska vara, ska kännas att man har tränat ju och det gör det verkligen efter crossfitpasset.
 
Nu har jag slängt i mig lite kvarg och ska snart kasta mig i sängen också!
 
Tack Marie för att du kom och gosade med Levis under tiden vi tränade ♦
 
 

Redhead!

Äntligen är man rödhårig igen :) Var skönt med lite egentid hos frisören också.

 


hits