Slutresultat - Fitnessfighten

Mage: - 6 cm
Rumpa: -7 cm
Lår: -2,5 cm
Arm: -1,5 cm
Midja: -4 cm
Kroppsfett: -3%

Vikt: -5,1kg
 
Blir absolut inte några före/efterbilder upplagda för jag ser fortfarande ut som en flodhäst. Syns knappt någon skillnad alls faktiskt :/ Lite besviken är jag allt. Men är bara att fortsätta!! Imorn ska jag ha en dag då jag inte räknar kalorier eller så, men en tur till gymmet ska jag nog hinna med. Sen ska jag fortsätta köra på måndag igen men med en dag i veckan då jag får unna mig om jag vill det - och det vill jag nog ;)
 
Funderar på att anmäla mig till deras 6-månadersprogram faktiskt. Jag har ju satt att jag vill nå min målvikt till sista december. Då kanske man skulle våga lägga ut bilderna också för då hoppas jag skillnaden syns om jag nu skulle lyckas!
 
Jag ska fundera under min ätardag imorgon hur jag ska göra med den saken..
 
 
 Totalt: -24,5kg
 
 

Levis har redan bollkoll

 
 
Levis gillade bollen som Vilde gav honom i bilstolen :)
 
 

Rosa naglar

 
Igår när vi var till Cissi med familj så satt vi nere i soffan och pratade medan barnen lekte snällt där uppe, trodde vi. De satt visst och målade naglarna :) Devin och Vilde kom nerrusandes sen med så fina rosa naglar så och tyckte att de var finast i världen. Sötnosarna :) Ganska bra målat ändå för att ha gjort det för första gången själv.
 
 

Liten jämförelse

  
Devin och Vilde 4 månader

Devin 4 månader
Vikt: 6610 gram
Längd: 64,2 cm
 
Vilde 4 månader
Vikt: 7100 gram
Längd: 66 cm
 
 

4 månader ♥

 
Grattis världens finaste Levis på 4-månadersdagen!
Kärleken till dig är obeskrivlig ♥
 
 
 

Hur hinner man med?

Ibland undrar jag verkligen hur vissa människor hinner med bloggen också, när resten av livet är så livat liksom. Jag hinner knappt med. Eller ja, nu är ju första gången jag kan sätta mig vid datorn idag och snart är det bums i säng för min del ;)
 
Dagen idag har iaf gått i ett; Barnen till dagis, jag till träning, sen till stan för David tatuerade sig, sen hem och iväg och hämta barnen, sen iväg till en kompis och lekte lite, sen till barnens farmor en sväng, sen hem och i säng med barnen och invänta Kristin, sen haft Kristin här på makeup inför hennes bröllop. Puh! Kan lova att jag var hungrig nu!!
 
Så att hinna med datorn och så idag har inte gått, men jag lever iaf och det har varit en trevlig dag. Ska nu försöka läsa lite bloggar innan jag stupar i säng.
 
Ha en trevlig kväll
 
 

Heldag utomhus

Efter dagis idag så har ju solen varit framme och då får man passa på att njuuuta utomhus. Det gjorde vi tillsammans med Jenny och hennes familj vid lekplatsen på campingen :)
 
Liam åker lite kana :)
 
Devin har tjatat ett tag nu om att åka just till denna lekparken, så det var ju perfekt idag. Fint väder och med fina vänner :) Sen gick vi bort till barnens gamla dagis (som inte är något dagis längre) där de hade blåst upp en rolig hoppgrej.
 
 
 
 
Var en riktigt trevlig eftermiddag iaf och det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga barnen i badet då de hade hoppat sig totalt genomsvettiga och var sandiga efter leken på lekplatsen :) Men skitiga barn är glada barn!
 
Tack för idag
 
 

Han väger för lite...

Var till BVC idag för 4-månaderskoll med Levis.
 
Vikt: 6070 gram
Längd: 63 cm
 

Första kommentaren var att det var ju inte så bra, han är för smal och behöver ersättning. Men alltså.. han är en glad, nöjd, aktiv bebis. Vore han inte väldigt missnöjd med tillvaron om han fick för lite i sig? Skulle han inte gnälla då? Vakna en massa på natten för att vilja ha mat? Det tror ju faktiskt jag. Han kanske bara är en lång smal bebis just nu..
 
Sen började hon jämföra Devin och Vildes kurvor med Levis och det var ju inte heller bra. Vilde han var ju smällfet som bebis och låg några kurvor över och Devin låg precis på normal. Alla är ju olika och jag tror inte Levis skulle vara så nöjd som han är om han nu var hungrig.
 
Hon tyckte iaf att jag skulle börja med ersättning, men hur lätt är det då med en bebis som vägrar flaska? Han borde väl ta den om han svälter? ;) Han får ju liiiite gröt och någon smakportion då och då iaf och det älskar han :)
 
Nej, vi får se hur det artar sig.. jag tror han mår prima iaf!
 
 
 

Fitnessfighten - Dag 27

Nu är det nääära slutet alltså! Bara tre dagar kvar :) Idag körde jag extra hårt på passet tyckte jag iaf, en annan hade säkert inte tyckt det men jag var helt slut och det är ju det som är huvudsaken.
 
Ska bli spännande att se slutresultatet för denna perioden på lördag även om det inte är slutresultat totalt eftersom jag har mer att gå ner, men ändå :) Kul om det syns någon skillnad. Jag själv känner mig lite viktblind för jag tycker inte det syns ett skit på mig :/
 
Nu jävlar kör jag!!
 
 

Ett stycke kärlek på bild

 
 
Ett litet stycke kärlek på bild ♥
 

De stora kärlekarna vill inte vara med på bild så ofta och vill de det är det mest fula miner och konstiga grimaser som gäller nu för tiden.
 
 

Nytt regnställ!!

Jag hade önskat mig presentkort på intersport så att jag kunde välja ut ett regnställ till mig själv eftersom jag inte haft något och det kan vara bra att ha när man har tre barn hemma :) Ut och leka i vattenpölar och sånt skoj! Jag fick det, så idag var jag och köpte mig ett fint regnställ så sen har jag inte så mycket att skylla på ;)
 
 
Riktigt fint om ni frågar mig iaf :)
 
 

Pling i mobilen

Mobilen har verkligen plingat hela dagen idag på ett ungefär. :) Jag har ju på ljud när det händer något på facebook på min sida och där har över 100 personer skrivit grattis till mig idag, är inte det otroligt?? Jo! Ganska galet egentligen att få så många grattis, men det är ju alltid skoj.
 
Annars idag så har mamma, pappa, Erica med Liam, mormor, Davids mamma och Kenth varit förbi idag. :) Har fått presentkort på Intersport, Ikea, Sveamagasinet, Jysk, har fått linnen, en glasskulptur, tandborste, tandkräm och sådär så jag är jättenöjd!
 
Imorn ska jag nog ta mig en tur till Intersport och se om de har några bra och snygga regnkläder så man kan vara ute med barnen i detta skitväder :) Har ni några tips på bra regnkläder så tar jag gärna emot dem.
 
 

Daimtårta

Jag slängde ihop ännu en tårta förut :)
 
 
Verkligen hur lätt som helst att göra.
 
4 dl vispgrädde
4 bitar daim
2 marängbottnar
 
Man vispar grädden fast och har sen i den hackade daimen. Allt utom lite att ha på toppen :) Sen kladdar man på det på bottnarna och runt om. Voilá! Fääärdigt.
 
Den var tydligen god säger de som åt den
 
 

MIN dag

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är ju MIN födelsedag, Hurra hurra hurraaaa!!
 
(Bild lånad från google)
 
Inte så  mycket att fira längre direkt, men ändå.
 
Davids mamma hade frågat Devin förut vad han trodde att mamma önskade sig i present och han svarade: Inte för att hon leker speciellt mycket med det egentligen, men jag tror hon skulle vilja ha en Barbie. Hur söt är inte han på en skala från 1-10 då? :) Älsklingen ♥
 
 
Hoppas alla har en bra dag, det ska jag försöka ha här i regnvädret. Träningspasset är gjort för dagen iaf och senare kommer lite folk förbi :)
 
 

Baka baka liten kaka

 
Jag har bakat en chokladtårta med mintchokladöverdrag tills imorgon :) Jag skulle verkligen vilja sätta tänderna i den där, men nej.. Jag får nog sitta och titta på när andra hugger in i den istället och äta lite kvarg under tiden haha! Men jag blev verkligen nöjd med utseendet på den för att vara första gången jag gjorde :)
 
 

Skate

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så gillar ju Devin verkligen att åka bräda nu, och det är så kul att se hans framsteg hela tiden :)
 
 
Vi var och fixade skydd till Vilde med så nu är han redo att åka ner för ramperna han också om han vill det :)
 
 
Mina duktiga skatekillar :)


Barnskratt på gården

Det finns ju inget mer underbart än att höra när barnen busar och skrattar på gården :)
 
  
 
 
Vi började dagen med en promenad till maxi och tillbaka :) Barnen gick med så snällt och duktigt så. Ibland kan det ju vara lite gnäll, men denna förmiddag gick ovanligt smidigt tycker jag :) Sen var vi ute på gården och det hoppades och busades på studsmattan.
 
Härligt väder och härliga barn ♥
 
 

Nya läsare

  
 
Verkligen roligt när man får en massa kommentarer och det trillar in nya läsare :) Såg att det även tillkommit en del prenumeranter det senaste faktiskt och det är ju alltid skoj! Det är ju sånt som får en att vilja blogga mer och dela med sig. Vad vill ni läsa mer om?
 

Glöm inte att lägga till på
bloglovin så slipper man kolla in så många gånger per dag för att se om det är uppdaterat, för genom där så missar man inget :)
 
Ha en bra kväll
 
 

Så härligt!

Jag tog och klädde mig förut och stack till gymmet.. när jag kom dit var det ju såklart stängt eftersom det är midsommardagen idag. Skit också, var ju min första tanke eftersom jag var så inställd på att träna efter dessa två sjukdagar som varit, så jag åkte hem igen och vart allmänt depp. Allt löste sig dock så jag tog Davids gymkort och åkte till hans gym istället och tränade passet där :) Så härligt! Jag sprang hem därifrån sen också, inte jättelångt, en knapp kilometer, men det var jobbigt nog vill jag lova ;) Sååå mycket enklare att springa på bandet!
 
Nu är det bara sista veckan kvar här nu så det gäller att ge gärnet, eller ja, så mycket man kan med ond hals iaf!! :)
 
 

Gravid

 
För ett år sedan på midsommarafton då som var den 24e så fick jag detta chockande besked. Det bodde någon i mig, jag var gravid! Jag var inte överlycklig när jag fick den där stickan i handen, men nu ångrar jag absolut ingenting :) Levis var ju det som fattades för att göra denna familjen komplett, så är det bara.
 
 
Idag har han firat sin första midsommar och det är helt underbart att han är här hos oss. Så fin och så älskad!
 
 

Jag fick tag på dem!

 
Jag har letat efter de här tröjorna ett tag nu och efter ett mail till de som gör dem så hade de två sista på lager och det var perfekt storlek till Devin och sen en som Levis kan ha :) Tyvärr fanns ingen till Vilde, men han ärver ju snart från Devin så det gjorde inte så mycket.
 
Tycker det är så härlig färg på dem och med grävmaskiner, traktorer och allt så är det ingenting varken tjejigt eller pojkigt med tröjan enligt mig :) Devin blev jätteglad för sin iaf!
 
Dags att utrota detta med att rosa är en tjejfärg, herregud, det är bara en färg ju!! Varför är det så okej att flickor har pojkiga kläder men pojkar kan absolut inte ha rosa.. Nej, bort med det!!
 
 

Mår bra igen

Som ni kanske förstod av föregående inlägg så är jag feberfri och mår bra idag :) Förutom lite halsont då.. Men imorn hoppas jag att jag är back on track för då ska jag till gymmet!!! Känner mig som värsta knubbsälen nu som inte rört mig på två dagar särskilt mycket.
 
Nu gäller det att ge gärnet sista veckan!
 
 

Glad midsommar!!!

Glad midsommar allesammans!!
 
   
 
Världens finaste barn och jag har tillbringat dagen ute i skärgårn idag där det varit fullt ös! David var med en liten stund, men eftersom han ska jobba fick han åka hem och sova lite. Var massor med folk där och andra barn, så ungarna var helt slut när vi åkte hem runt 19-tiden. Men kul har de haft :)
 
 
Älskar er till stjärnorna och tillbaka!! ♥
 
  
 
 
Lite dans runt midsommarstången är ju såklart ett måste även om det inte var så många som ville delta. Devin stod vid sidan om och surade lite just då :/ Han var en mycket trött kille efter bus i flera timmar.
 
  
 
Hoppas alla haft en lika trevlig midsommar som vi haft :)
 
 

Misslyckande

Katten solar lite :)
 
Usch det har inte blivit något tränande idag alls. Gick en liten sväng förut hela familjen, men det var precis vad jag orkade liksom. Har haft feber och mått rätt pissigt faktiskt så det känns verkligen som ett misslyckande i fitnessfighten.. Jag skulle ju träna varje dag i 30 dagar!
 
Hoppas jag mår bättre imorn så att jag åtminstone kan träna på lördag!!
 
 

Skit också!!

Jag har halsont, värk i kroppen och huvudvärk! Kunde verkligen inte kommit mer olägligt än nu på slutet av fitnessfighten -suck- Men jag har nu tagit alvedon så jag hoppas jag blir bättre till ikväll annars får jag väl iaf försöka masa mig ut på en promenad senare.
 
Åhh jag vill inte bli sjuk nu!!!
 
Levis verkar iaf må lite bättre än så länge och det är ju tur det!!
 
 

Feber :(

  
 
Min lillprins har inte alls varit sig själv idag. Skrikit, gråtit och sovit om vartannat så jag tog tempen på honom och visst var det lite feber :( Nu har han iaf fått en supp och jag hoppas att natten kan bli relativt lugn ändå för jag behöver verkligen sova. Känns som jag också börjar bli lite krasslig.. Vilde mår iaf bättre som tur är, vet inte vad det var som gjorde så han fick feber.
 
Krya på dig lillprins!
 
 

Jag behöver tips!

Jag är i enormt behov av att klippa och färga håret, ja det som är kvar på huvudet då eftersom jag just nu tappar kopiösa mängder! Gjorde de med Vilde också när jag ammade, men det är hår överallt här hemma nu. Usch!
 
Iaf, jag behöver tips på frisyr och hårfärg!? Hur ska jag ha? Just nu är håret bara jävligt långt så jag trasslar in mig typ, hänger nästan ner till rumpan ju! Jag har ju aldrig någonsin utsläppt heller så då är det ju ingen större mening med så långt kanske.
 
Hjälp mig!!
 
 

Vikt och mått

Bild lånad från google.
 
Ja, usch idag var dagen kommen då man skulle väga och mäta sig då!
Totalt på 20 dagar är det nu -4kg och magen är ca 4cm mindre. Mätte imorse och då var det minus 6, men svårt att mäta på exakt samma ställe tror jag så är nog närmare 4 faktiskt för det syns knappt något. Jag har putmage som en gravid i vecka 18.
 
Totalt sen förlossningen -23,4kg!!

Nu har jag "bara" 12,2 kg kvar till min målvikt som jag säkert aldrig kommer nå, men drömma kan man ju göra!
 
 

Lite nervöst..

Imorgon är det mät- och vägdag igen och jag vet inte riktigt men jag känner mig lite nervös. Så som jag kämpat med detta, men ändå känner mig som en jävla blåval. Nej, jag är lite nervös inför det imorgon faktiskt för jag vill ju inte bli besviken när jag jobbat så hårt för det. Hatar även denna känsla av att känna mig så jävla enorm.. Herregud mina lår tar snart över världen för att de är så stora! :/
 
Nej, dumma känslor!

För få timmar

Varför känns det som vissa dagar har alldeles för få timmar på dygnet, medan andra dagar kan kännas som en hel evighet verkligen? Konstigt det där. Varför ska tiden gå så snabbt när man har roligt, det är ju då som man vill att den ska stå still ju!

Ett dygn hade gärna fått vara dubbelt så långt nu känner jag. Så mycket jag vill och vill hinna, men med alla vardagliga bestyr så hinns knappt hälften innan det är ny dag igen.

Stress.


Så fint och sant..


(bild lånad från facebook)
 

..dock kan jag inte riktigt tycka om min fula mage ändå..


Inte helt kry

Vilde har inte verkat helt kry idag. Väldigt pluttig och mammig.



Inte konstigt när han hade 38,9 i temp här på kvällen. Lilla älsklingen då ♥



Lillbus




Levis är en liten busprick :)



Vändning

  

Levis vände sig ju från mage till rygg en gång när han var fem veckor. Sen dess har han inte gjort det igen, iofs har jag inte haft honom mycket på magen heller, men idag hände det igen :) Min lilla plutt snurrade över i soffan hemma hos farmor. Duktig kille!
 
 

Fitnessfighten - Dag 16

Jag är såååå hungrig och sugen på allt som man inte ska eller bör äta! Herregud alltså. Det som gått så himla bra hittills, men just nu skulle jag vilja äta allt som finns här hemma typ. Det ska jag såklart inte göra, men känns som jag vill det. Fy hemskt!

Nej, ta lite kvarg kanske och sen lägga sig och sova och hoppas det känns bättre imorn!


Fitnessfighten - Dag 15

Nu har halva fighten gått och det knallar på ganska bra faktiskt. Visst att det känns lite motigt ibland, men är bara att tänka bort de tankarna och försöka se framåt istället. Idag var det ju lite extra tungt när alla satt och mumsade på god studentmat och fika och man själv satt där och åt kvarg.. men men, vill man bli fin får man lida pin som det så fint sägs.

Igårkväll/natt fick jag asont i magen så trodde nästan inte jag skulle kunna träna idag. Vet inte riktigt vad det var som hände, men det gick som tur var över så jag har tränat som vanligt om än liiite lugnare. Men inte så lugnt ändå för med denna träning går det knappt att ta det lugnt haha :)

Jaja, snart i mål med denna fighten iaf.


Jag och mina prinsar



Jag och mina prinsar har varit pappalösa största delen av dagen idag eftersom han jobbar eftermiddag. Men det har gått så bra så. Vi har roat oss med att vara i skärgårn där det firades för att Hugo tagit studenten :) Var massor med barn där att leka med för barnen.

Nu sussar de alla tre så sött och det ska nog jag också ta och göra om bara en liten stund.


Till dopet

Sådär, nu var kläderna fixade till de stora grabbarna till dopet iaf :) Slipper man ha det hängandes över en. De följde med till affären och valde själva vad de ville ha för något. Tycker dock det är riktigt dåligt utbud på pojkkläder som är snygga faktiskt.. Kollade man in tjejavdelningen fanns ju huuuur mycket klänningar som helst liksom. Men men..

  

Till Devin

  

Till Vilde

Tyckte att de valde bra kläder som är snygga, men även kan användas till vardags :)


"Jag vill vara i skateparken heeela sommaren"

Efter jag varit och tränat i eftermiddags så tog jag med mig Devin och Vilde till skateparken igen för Devin tjatade så :) Sen tänkte jag att det är bäst att passa på när vädret ändå är på vår sida!



Devin har verkligen bra balans och är modig och envis :)



Vilde har också börjat stå mer på brädan än förut :) Snart är han väl ikapp Devin!



Inte dåligt för en 4,5åring att åka ner för den där rampen och klara det!! Jag är så stolt över honom, men säkert inte ens i närheten av hur stolt han själv var :) Han sa jag vill vara i skateparken heeela sommaren mamma!! Jag själv skulle ju aldrig våga åka ner för där haha. Jag kan åka ner för de lägre ramperna, men inte den där..



Mina stora, duktiga killar ♥



Mina grabbar ♥





♥♥♥


Skateparken

Eftermiddagen idag har vi tillbringat i skateparken :) Devin kämpade på bra och var så himla duktig! Han sa direkt att han ville dit snart igen, så det får vi nog ordna :) Vilde åkte mest på rumpan han innan han hittade en nioårig pojke som han började leka med där haha!

Vore kul om deras skateintresse håller i sig, för det är ju kul att kolla på iaf :)


Lite nytt från villervalla



Till Levis



Till Levis



Till Devin och till Vilde


Lycka är..

Lycka är att få ett jättefint halsband av sitt barn som han kämpat med på dagis :)

Tack Devin <3


Fitnessfighten - Dag 12

Det är så himla gött att träna på morgonen/förmiddagen för då har man det gjort sen och man får så mycket mer energi av det :) Börjar verkligen komma in i det nu och det är riktigt gött, men shit så svett man blir! Känns som man svettas mer och mer för varje dag som går. Härligt! Ska ju kännas att man tränar annars kan man ju lika gärna gå på en vanlig promenad, eller sitta hemma och uggla.

Full fart framåt!


Monster har tagit över..

Tror minsann att två monster har tagit över Devin och Vildes kroppar idag för helvete vilket humör de har haft. De har bråkat konstant och om ingenting alls. De har inte lyssnat någonting på vad man sagt, de har käftat emot. Ja, idag ville jag faktiskt fly härifrån. Trodde jag skulle bryta ihop ett tag. -puh-

Kan vi få lite finare väder nu kanske så man kan vara ute hela dagarna igen? Har lite mindre monsteraktiga barn de dagarna vädret är topp!

Devin säger hela tiden jag vill inte bråka eller jag vill inte gnälla och när man då säger men gör inte det då så säger han bara att han inte kan sluta. Hur drygt som helst.

Nej, bryta ihop och komma igen kanske.


Gladaste bebisen

Min glada, goa lilla bebis :)


Badhuset

Vädret på förmiddagen idag såg väääldigt trist ut så vi bestämde oss för att åka till badhuset efter lunchen :) Vi ringde barnens farmor och frågade om hon ville med och det ville hon ju, och hon tog dessutom med Stig så det vart extra skoj för barnen!


Busungen på kanten


Åker lite på krokodilen


Levis tog första doppet i badhuset idag och som ni ser så älskade han det :)


Simmar runt, runt i strömmen :)


Vilde är som en igel på farmor ;)


Skönt med bad

Var några mysiga och roliga timmar på badhuset :)


Fitnessfighten - Dag 10

Dag 10 idag, så nu har jag klarat av en tredjedel :) Idag var det vägning och vågen visade -2,5kg så det var väldigt härligt att se och gjorde att träningspasset sen efteråt kändes extra bra! Kollade även måttet på rumpan och det visade glatt -6cm!! Härligt! De 2,5kg och de 6cm vill jag aldrig mer se igen. Bye bye!!

Nu har jag gått ner 21,9kg sen förlossningen!


Världens finaste busungar







Kärlek till mina tre små prinsar ♥


Lego är skoj!



Grabbarna leker med lego och jag och Levis tittar på ;)


Grillat



David och barnen njöt av grillat idag från den nya grillen David fick för två dagar sedan när han fyllde år :) Gissa om jag var sugen på det jag med eller?? JA! Men nej, jag fick allt titta på..


Stadsbondgården

Igår tog jag med barnen ut till stadsbondgården för att fördriva förmiddagen medan David låg och sov eftersom att han jobbat natt.


Det fanns getter och kaniner


Barnen hittade trähästar att rida på :)


Kul att få provsitta i en riktig traktor!


Grisarna


Hoppade ner i hö :)


Spanar in kaninungarna :)

Det var en trevlig förmiddag och jag tror att barnen hade skoj!


I drömmarnas värld

Levis älskar sin snutte och somnar bäst om han får hålla i den :)


Fitnessfighten - Dag 7

Idag var en jobbig dag. Var inte alls träningssugen, utan hade hellre gått och lagt mig och sovit hela dagen. När blir det lättare att springa kan man ju undra? Springer på ren vilja faktiskt. Men jag tränade såklart ändå och har ätit maten som vanligt :) Jag ska ju klara detta!


Tandläkarbesök

Idag var det dags för tandläkarbesök för Devin och imorse när vi satte på barnkanalen var det just om tandläkarbesök :) lägligt! Devin var hur duktig som helst och hoppade glatt upp i stolen där och gapade. Han hade bra tänder och tandläkaren tyckte vi borstade dem bra även fast det var en pytteliten början till hål på en tand. Så nu blir det ännu mer noggrant :)

Efteråt fick han välja något ur en ask där och han valde en fin röd ring med vita prickar på :)


Mina kärlekar <3

Älskade skitungar!! <3


Att sova över..

Tänk att man kan göra de stora grabbarna så glada genom att bara få låta Devin "sova över" i Vildes rum :) Så himla söta så. ♥



Lite syskonkärlek finns det allt där mellan bråket om leksakerna ;)


Fitnessfighten - Dag 5

Idag var det nya övningar på träningsschemat igen, precis som gårdagen. Kul när det blir lite variation iaf :) Dagens övning var sjuuukt jobbig tycker jag, men det ska ju kännas att man tränar så det var ju bara att ta i!

För övrigt så går det riktigt bra detta faktiskt!


Levis är kittlig



Lillprinsen är lite kittlig ♥



Bättre idag..

Denna dag har varit betydligt bättre än igår på trotsfronten - och tur är väl det! Tror nästan inte jag hade pallat med en till dag som igår faktiskt, inte utan att bryta ihop en liten stund iaf. Men det verkar som det hänger ihop lite med vädret. Igår var det pissväder och idag solväder :)

Hoppas sommarvärmen kommer tillbaka igen, för de dagarna det var varmt var det faktiskt gott humör här hemma också :)


Levis

Min lilla prins kan verkligen smälta ett mammahjärta minsann ♥ Nu ikväll har han skrattat precis hur mycket som helst. Skrattat så han kiknat och hans skratt är som musik i mina öron. Det är väl alla barnens skratt, helt underbart :)



Vi har börjat försöka få honom att ta flaska här i några dagar med det som jag har pumpat ut, men det går ju inte vidare värst bra tyvärr. MAM-flaskan har han ratat totalt, det bara går inte. Men idag fick jag en Tommee tippee flaska av Cecilia och då drack han faktiskt 20 ml!! Inte mycket, men bättre än inget. Nu vet han ju iaf att det kommer mat ur flaskan också även fast han verkade tycka det kom alldeles för fort.

Det är bara att fortsätta kämpa så kanske han tar flaska någon dag ;)


FF - frukost

Var så duktig idag att jag ställde klockan på 06 imorse och tog mig upp och åt mitt mellanmål (som man ska äta före frukosten om man tränar tidigt) och stack sen iväg för träningspasset :)

Så nu är jag färdigtränad för idag och ska nu inta frukosten!


Fitnessfighten - Dag 3

Denna dag har bara rullat på och gått ganska lätt faktiskt :) Känns som man börjar vänja sig lite nu med maten och träningen lite.


Tripp, trapp, trull



Älskade ni!

Denna dag har varit en prövning utan dess like. Ville ett tag bara lägga mig på golvet och tjuta, men det kunde jag ju tyvärr inte göra utan vara bara att försöka överleva. Devin är inne i någon riktigt hemsk trots just nu och gnäller och käftar emot om precis ALLT! Finns ingenting som duger för honom nu och han lyssnar inte för fem öre. Kanske ska kolla öronen på honom haha ;) Jaja, en ny dag imorgon så får hoppas att alla är på bättre humör då!


Lilla loppan gillar Bumbo



Vi har fått låna en Bumbostol utav Cecilia och i den sitter Levis som en liten kung :) Han är mycket för att sitta upp och det är ju toppen när han kan göra det själv så man kan få lite gjort under tiden samtidigt som han kan kolla på vad man nu gör :) Han är nöjd - och är han nöjd så är jag nöjd! ♥


Fitnessfighten - Dag 2

När jag klav upp imorse var jag helt yr. Kändes som hela världen gungade ungefär.. lite som att vara bakfull. Inte kul alls, men efter jag ätit frukosten blev det lite bättre och sen blev det bara bättre och bättre efter varje måltid som tur var!

Träningen idag kändes lite tyngre än gårdagens, men det berodde nog på lite träningsvärk. Jag klarade iaf allting så jag är nöjd :)


Levis i babysittern



Det går vilt till i babysittern ibland :)



Godis är gött!



Barnens farmor hade köpt med klubbor till barnen från Liseberg när hon var där :) Gissa om jag hade nöjda barn? ;)


Fitnessfighten - Dag 1

Jag gick upp och åt frukost klockan 6 imorse för att hinna med alla mål man ska äta under dagen. Jag var inte speciellt hungrig + att äta något som inte var vidare värst gott = ingen bra kombo, men det gick ner iaf :)

Dagen har annars gått ganska smärtfritt förbi och jag överträffade mig själv på träningen faktiskt. Trodde inte jag skulle orka springa den utsatta tiden, men det gick prima. Imorn kommer jag väl inte kunna röra mig dock när min kropp nu fått sig en träningschock ;)

Jag har fixat maten för morgondagen så nu är det klart också.

Heja mig!


Miniälsklingen

Man kan ju inte annat än älska denna lilla människa :)


hits