Slutresultat - Fitnessfighten

Mage: - 6 cm
Rumpa: -7 cm
Lår: -2,5 cm
Arm: -1,5 cm
Midja: -4 cm
Kroppsfett: -3%

Vikt: -5,1kg
 
Blir absolut inte några före/efterbilder upplagda för jag ser fortfarande ut som en flodhäst. Syns knappt någon skillnad alls faktiskt :/ Lite besviken är jag allt. Men är bara att fortsätta!! Imorn ska jag ha en dag då jag inte räknar kalorier eller så, men en tur till gymmet ska jag nog hinna med. Sen ska jag fortsätta köra på måndag igen men med en dag i veckan då jag får unna mig om jag vill det - och det vill jag nog ;)
 
Funderar på att anmäla mig till deras 6-månadersprogram faktiskt. Jag har ju satt att jag vill nå min målvikt till sista december. Då kanske man skulle våga lägga ut bilderna också för då hoppas jag skillnaden syns om jag nu skulle lyckas!
 
Jag ska fundera under min ätardag imorgon hur jag ska göra med den saken..
 
 
 Totalt: -24,5kg
 
 

Kommentarer:
Postat av: Carolina

Jättefina resultat ju, bra jobbat!
Vad är det här fitnessfighten för någonting?

Postat av: Sofia

Oh vilka fina resultat, vad duktig du är vännen!! Du har inte lust att gästblogga hos mig då om din viktnedgång? Skulle vara roligt om du vill såklart!
SV: Tack för dina fina kommentarer jag räknar ut det på en hemsida om du googlar på BMI så kommer det upp en där det står räkna ut bmi/kroppsfet tror jag? Massa kramar och grattis till resultatet duktiga du!!!

2012-07-01 @ 18:48:05
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se
Postat av: Marie - från en prematurmammas hjärta-

Är ju superbra!!!! :D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits