Dumma svank

Var på en promenad med hela familjen förut. Alltid skönt att komma ut och gå lite, men min svank/höfterna är ju inte bra än!! Gör fortfarande ganska ont att röra sig lite längre sträckor och det går allt annat än snabbt vill jag lova. Kan inte minnas att jag hade såhär ont att röra mig med de andra två. Hmm.. Känns som något är fel i svanken på mig, inte skönt!

Jaja, hoppas det blir bättre iaf!


Kommentarer:
Postat av: Zarah

Nu vill jag inte skrämma dig. Men med River hade jag typ som du, var helt handikappad, kunde inte göra någonting innan jag var helt invalid. Hade så ont att jag ville dö! Hade ont varje dag ett bra tag efter. Sedan mindre ont, men till varje ägglossning så åkte jag på en jävla smäll foglossning från helvetet som höll i sig tills mensen var över.. så ca 1 vecka i månaden var jag fri från höftont!



Min mamma känner fortfarande av foglossning sen hon födde min syster för 21 år sedan. Och hade svår foglossning tills min syster var sju år. Så foglossning går inte alltid över :/

Postat av: Erkan

jag hade ständigt ont i svanken när jag var överviktig, trodde att jag skulle gå och ha ont i ryggen resten av livet! värst var precis efter valkyria föddes då jag var F E T :( men nu har jag inga problem alls :)

2012-03-11 @ 21:10:07
URL: http://incantatus.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits