Operationen

Vi kom till sjukhuset runt åttatiden och då fick jag fylla i en hälsodeklaration för att den andra som jag hade fyllt i i Kristinehamn hade de tydligen tappat bort eller något. Den hade iaf kommit på villovägar!
 
Sen fick David och Levis gå eftersom det bara var en som fick följa med honom in. Så Devin och jag fick gå och byta om.
 
  
Visst vart vi tjusiga?

Efter det så kom en sköterska och hämtade oss och vi fick sätta på oss en varsin mössa och så vi fick komma in på operationsrummet. Där fick Devin bestämma själv om han skulle sövas med en spruta eller med masken, och han valde masken eftersom han provat den när vi var på narkoslek i onsdags. Tuuur att vi åkte dit!! Han var verkligen hur duktig som helst och jag är så stolt över honom så det går inte ens beskrivas med ord! ♥ Han somnade iaf fort och jag fick gå ut och sätta mig i väntrummet. Kan ju erkänna att efter jag lämnat honom kom det allt en del tårar, men jag ville inte visa för honom att jag nog var den som var mest nervös/rädd innan.
 
Operationen gick väldigt snabbt och bara efter ca en halvtimme kom de och sa att jag kunde gå till uppvaket och sätta mig hos honom.
 
  
 
Där låg han så sött på sidan och sov, men han andades väldigt tungt och rossligt till en början så jag var väl lite orolig. Sen började han röra sig en del och klia på näsan och gnugga den mot handduken som han låg på och det sa de var vanligt för att det kliar så i näsan på dem till en början. Sen la han sig till ro på andra sidan och sov väl nästan en timme till, lilla hjärtat.
 
 
När han väl vaknade sen var det ett väldigt lugnt uppvaknande och inte alls som den 4-åriga tjejen som låg bredvid honom som skrek och kastade sig överallt. Utan han bara låg stilla, tog min hand och tittade på mig. Jag läste en saga för honom och han fick en isglass av sköterskorna där :) Bästa med hela operationen tycker Devin - nu får han äta hur mycket glass han vill!!
 
Katten Anna hade också fått en infart och blivit opererad i halsen
 
Doktorn kom sen och kollade honom i halsen och sa att allt såg normalt och bra ut och att vi skulle få medicin utskrivet till honom som han ska ta var sjätte timme och om han har ont därimellan så är det ipren som gäller. Sen fick vi gå och klä om och ta rullstolen bort till patienthotellet där Devin åt två glassar till :)
 
Där var vi i några timmar innan det var dags att ta bort infarten i hans hand och bege oss hemåt! Här hemma sen har han ätit yoghurt, druckit nyponsoppa och ätit massor med glass ;) Han är faktiskt förvånansvärt pigg ändå, jag tror inte jag hade varit sådär allert som han redan är. Han säger ju att han inte orkar gå, är yr i huvudet och lite trött.. men det får man vara tycker jag!
 
 
Älsklingen fick välja något han ville ha för att han varit så himla duktig och då valde han såklart en skylander! Så nu är Hex välkommen i skylandersfamiljen här hemma!
 
Skönt att allt är över nu känner nu och att det gick så bra som det gjorde..
 
 

Kommentarer:
Postat av: Johanna

Duktig han var, skönt att det är över och gött att få äta en massa glass. :)

Postat av: Fia

Duktigt han va och skönt att det är över och det gick bra =)

2012-10-08 @ 21:46:45
URL: http://sofsan.se
Postat av: Beccis

Gud vad skönt att det gick så bra , jag började också tjuta efter att William sövdes. Han ville inte alls andas i masken så vi var tre st som fick hålla i honom :(

Duktiga duktiga Devin, nu kan han o Wille bilda klubb ;)

2012-10-09 @ 09:14:09
URL: http://bippis.blogspot.com
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår - Vinn MAM nappar!

duktig han va =) va OP han för?
förstår att de kom en tår eller två när du lämna rummet oron finns ju alltid där och sen när man får sitta å vänta de är ju värst!

2012-10-12 @ 12:35:46
URL: http://melissasprinsar.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits