30 okt 2005

Usch idag när jag vaknade och gick på toaletten så svimmade jag. Fy tusan. Jag vaknade på toagolvet med blod i hela käften. -illa-
Jag hade nog slagit mig ganska hårt i huvudet så jag bet mig i tungan. Inte kul alls. Jag lyckades iaf ta mig in på mitt rum igen och lägga mig på sängen. Carro kom ca fem min senare och stack in huvudet och det första hon sa var "Hur mår du egentligen? Du ser helt väck ut!". Hon hämtade vatten till mig och kutade ner till Woolworths och köpte frukt och dricka till mig. -snällt-
Jag tror det var vätskebrist eller något jag svimmade av för jag blev genast mycket bättre när jag hällt i mig en liter vatten. Jag som dricker hela tiden tycker jag, men men..  Jag lever iaf fortfarande, lite svårt att prata dock och värsta bulan i huvudet.

Nu sitter jag iaf på skolan igen eftersom vi fortfarande inte fått internet till "Doonbah" som det faktiskt heter där jag bor.

Jag bjöd Carro på mat förut också. Samma mat som jag lagat dagen innan, men jag lagade såklart ny idag faktiskt -duktig- Mätta blev vi iaf.

Imorn drar vi iväg till Fraser Island klockan två!! Wiiee, ska bli så härligt verkligen!

Men så nu blir det nog inget skrivande på bloggen på över en vecka antar jag.. Nog ingen som kommer lida av det iaf så :)

Bye..


29 okt 2005

Nu är det inte länge kvar tills på måndag. -härligt-

Sen jag skrev sist har jag inte gjort mycket alls. Har läst ut boken Slyngstad Events som jag lånade av Carro och har nu fått låna en till av henne, skriven av samma författarinna. Den boken heter Hella Hells bekännelser. Jag har verkligen megatråkigt utan internet.
Ringde till den nya hyresvärden igår dock och frågade när vi skulle få tillbaka vårat internet och det skulle absolut komma idag enligt henne, ja men tjenare. Har minsann inte sett röken av någon uppkoppling där hemma!
Igår kväll gick jag dock hem till Anders och satt vid hans dator under tiden som han var och jobbade, annars hade jag nog dött av uttråkning tror jag. Tack Anders!

Idag lagade jag faktiskt riktig mat för första gången sen jag flyttade in till "The Dump" som det kallas för att det sprang råttor där innan. Var ganska gott -duktig- Det blev spaghetti och vitlöksstekta färska champinjoner.

Nu sitter jag på skolan faktiskt. Jag måste ha internet för att roa mig, och skolan, iaf denna avdelning av skolan, är öppen 24/7. Ganska bra för alla plugghästar som faktiskt sitter här mesta delen av dygnet. Stackars människor..

Jaja.

Bye..




27 okt 2005

Shit vad jag har tråkigt utan internet alltså. Igår läste jag ca 10 kapitel ur boken som jag lånat av Carro, Slyngstad Events. Och nu är jag liksom så inne i den så jag måste fortsätta läsa. Läste ett kapitel direkt när jag vakna imorse. -nörd-

Men nu sitter jag iaf på skolan en svänga o checkar läget på nätet.

Jag längtar så tills på måndag!! Ska bli riktigt kul att bara komma till Fraser Island och Whitsundays som alla snackat så mycket om. -wiiee-

Nu ska jag dra och träna.

Bye..


26 okt 2005

Usch igår när jag kom hem från träningen såg jag att de tagit internet. -panik- Liksom, vad gör man utan internet?? Jag har inget liv utan internet verkligen. Jag la mig på min säng och sov i tre timmar och sedan låg jag bara ovanpå den och glodde in i väggen. Carro kom och skratta åt mig, för jag visste verkligen inget o göra :/ men men..

Gick iaf på bio sen och såg på Into The Blue med Anders. Tror vi mest kollade på den för att Jessica Alba var med, hon som är så förbannat snygg enligt alla. Livet är orättvist.

Jag ska dricka minst en flaska vanilla coke light tills jag åker hem nu för att bli trött på det! Hoppas det funkar, så det inte får motsatt effekt och jag blir beroende av det. Haha.

Idag har jag sovit galet länge i brist på fint väder och internet. Jag gick faktiskt upp klockan nio idag första gången och kollade om jag kunde gå iväg till stranden och sola, men himlen var helt grå och hemsk så jag la mig igen. Sen vaknade jag av att pappas kusin Åsa ringde. Eller jag var vaken lite innan det, men iaf :)
Så idag har jag tvättat och läst lite i boken som jag kom på att jag lånat av Carro.

Nu sitter jag i skolan och ska snart träna.

Bye..



24 okt 2005

Woohoo!! Nu har jag och Carro beställt resan till Fraser Island och Whitsundays!! Vi åker nästa måndag och är borta i nio dagar. Ska bara slappa och sola och må gött då alltså. -längtar-
Först åker vi buss på måndag till Harvey Bay, och dit tar det 7 timmar att åka. Sen sover vi över där och åker över till Fraser Island på tisdagen och stannar där i tre dagar. Sen går bussen vidare till Airlie Beach och dit tar det 13 timmar med buss!! Så det blir en natt buss det och att sova på den. Sen kliver vi på båten på Whitsundays och åker runt i tre dagar och ska snorkla i barrier reven och grejjer! Wiiiee va kul!! Hoppas verkligen nu att det är fint väder och varmt då så man kan ligga där på båten och sola sig. Bubbelpool hade de på den också, så där ska vi allt sitta och njuta. Ska bli så härligt!

Idag har jag iaf tränat, gick i trappmaskinen och gångbandet idag innan yogan. Idag hade vi den normala tränaren så idag var det lika kul och jobbigt som alltid. Slapp den där skumma musiken hippien hade på också!

Nu åskar det lite, men idag var det verkligen som att gå in i en bastu när man klev ut. Sååå hög fuktighet. Helt galet. Kanske minskar lite om det får åska av sig lite.

Bye..

23 okt 2005

Jag skulle till zoo idag och var glad som ett litet barn på julafton.
Ringde Anders och skulle möta honom klockan 10.50 vid the casino.
Kommer Anders? Nej.
Klockan blir 11.20 och under den halvtimmen mellan 10.50 och 11.20 har jag hunnit ringa honom ca 50 gånger och skickat 3 sms. Inget svar.
Jag blir superduperledsen och inser att han inte kommer svara och inte kommer följa med mig till zoo. Vilken besvikelse.
Jag som skulle bära en koala idag.
Jag blev så ledsen att jag faktiskt började gråta mitt på stan!
Jag hade juh sett fram emot detta -snyft- och själv vill man inte direkt gå på zoo.
Iofs har jag redan varit där, men jag vill klappa mer kängurus och mer koalor och sånt innan jag åker hem. Jag VILL, jag SKA. Men inte med Anders.

Hej.


Nu är det ganska sent och jag har fortfarande inte hört ett ljud från Anders. -skumt-
Tycker juh han borde bett om ursäkt liksom!

Men man kan inte begära för mkt från killar för de fattar ingenting själv om man inte ber dem om det..

Jaja, jag har iaf tvättat mina sängkläder och städat lite idag istället. Inte alls lika kul som att gå på zoo, men iaf något bra jag gjort!

Bye..

22 okt 2005

Idag har det varit strålande sol och varmt hela dagen!! Hur underbart som helst juh!
Jag vaknade imorse av att Carro knackade på dörren och frågade om jag ville med till Lagunen. Det är en konstgjord strand här inne i city. Inte riktigt i city, men iaf bra nära. Jag hängde givetvis med bort dit eftersom den ligger på Southbank och jag ändå skulle klippa mig där halv två passa de toppen!
Svettiga som få kom vi äntligen fram iaf och lade oss på kräset faktiskt och inte sanden. Jag beställde mig även eggs on toast som frukost eftersom jag inte ätit något! Guud vad det var härligt att ligga där i solen och äta frukost!
Jag hann tyvärr dock inte bada idag för jag skulle till frissan ganska snabbt, men iaf :)

Nu har jag klippt mig och fått slingor, håret är helt perfekt!! -toppen- Spikrakt är det också för de fönade det så. De måste ha någon speciell ångfön eller något för såhär spikrakt blir det aldrig när jag försöker! :/

Nu ska jag och Carro iaf iväg till Anders (svensk) som fyller 23. Eller han fyllde förra veckan, men har grillfesten idag :) Ska grilla majs -mums-

Jag och Carro köpte dock en majspinne innan vi gick hem från Southbank förut och gudars vad det var gott!!

Bye..

Ihh det kom en possum och klättrade på mig förut när vi gick iväg genom botanic garden till Anders :) Trodde de skulle vara rädda av sig, men inte då.. Han kom och drog lite o mitt byxben och ställde sig med tassarna på mitt knä -söt-

Var inte så många folk hos Anders när vi kom dit, men vi grillade våran majs och sedan gick vi. Orkade inte vara med på fest idag faktiskt.. Men det var trevligt att träffa det lilla folket som hann komma under tiden vi var där iaf.

Bye..

Just ja, jag glömde ju skriva en sak.
När vi gick ner mot Anders så såg vi en ca fem cm stor hårig spindel springandes på marken framför oss. Synd att det var mörkt så man inte såg den så bra, men den var säkert söt. -tro- Bara den inte går på mig så är den söt haha!

Nu ska jag sova för imorn ska jag klappa koala!!

Bye..

21 okt 2005

Jaha då var man dyngsur då!! Gick verkligen att krama vatten ur mina kläder, så jag var tvungen att hänga dem i duschen! Fy vad trött jag är på detta skitväder! Jag trodde det var Australien jag flyttat till och inte England!

Idag har jag iaf lämnat in min uppsats och gått till och från skolan. Till skolan gick det bra att gå för då regna det inte så mycket, inte första 100 meterna på hemvägen heller! Men sen öppnade juh himlen sig och bara vräkte ner vatten! -usch-

Nu är detta inte en torr världsdel längre. Det var liksom en flod nerför backen här bredvid.
Är bara 21 grader ute också så man har fått dra fram jeansen och jackan igen -sucka- Jag som trodde den härliga värmen som nästan va för varm skulle hålla i sig. Jag lovar att inte klaga mer om den kommer tillbaka, då ska jag bara njuta och svettas med glädje -haha-

Nu ska jag lägga mig och sova för man kan ändå inte göra något vettigt i skitvädret!

Bye..

Yeeeaay!! Nu när jag vaknade är det SOL!! Wiiiee! =)
Enligt Anders ska det bli sol hela helgen och 30+. Jag hoppas på det han säger än det Kerstin sa om stormen. Nu ska jag ut o känna på värmen.

Bye..

The New Place.

                    


20 okt 2005

Nu är jag trött på det här!!! Vart är solen!??!
Hur kul är det att vakna och titta ut och det ösregnar? Inte kul alls!
Jag är juh i Australien för tusan, det ska vara fint väder här, och varmt också!

Fick höra av Kerstin igår att det skulle bli storm hela helgen, men att solen skulle komma tillbaka igen vid Onsdag nästa vecka. -hoppas- Jag behöver sol!!

Hur ska jag ta mig till träningen idag när det ösregnar? -damn it-
Måste även till skolan och skriva ut min uppsats.

Nu vill man ju verkligen bara lägga sig ner och sova bort hela dagen istället. -gäsp-

Bye..

Senare:
Jag kom allt iväg förut i regnet, tog "free loopen" till skolan halva vägen så jag blev bara hälften så blöt.
Jag skrev ut min uppsats som ska in imorn och sen tränade jag. 2km springning och 100 situps innan aeroboxingen -bra-

När jag skulle hem regnade det på som fan så jag tänkte att jag skulle ta "free loopen" så med. Den ska liksom gå var tionde minut och sen tar det ca fem minuter att åka dit jag ska också. Jag stod där i regnet i 30 minuter och vänta på bussjäveln som sedan tog 20 minuter till dit jag skulle av! Jag hade juh faktiskt blivit mindre blöt och det hade gått snabbare om jag gick själv!!

Sen när jag äntligen kom hem helt blöt och kall och längtar efter en varm dusch så blir det iskallt mitt i allt när jag står där med schampoo i håret och allting. Fy tusan alltså!! Var bara att duscha i kallt och sen springa in på rummet, stänga av fläkten, och klä på sig varma kläder!
Tog en kopp varma koppen med :)

Jävla skitväder helt enkelt!

Bye..

19 okt 2005

Idag har jag varit duktig! Jag har skrivit klart hela min uppsats på 2000 ord om ätstörningar! Tror faktiskt den kommer bli godkänd, jag hoppas det iaf nu när jag lagt ner mig så!

Var iväg och tränade förut också och det var skitkul idag!
Jag gick 6 km innan aeroboxingen som faktiskt Carro och Kerstin var med på idag. Anders och Row var också med :) Så det var många kändisar där.
Jag och Anders fixade ett gratis "prova-på" kort till Carro så hon slapp betala. Nu ska hon och Kerstin börja gå en gång i veckan -kul-
Jag fick även de svåraste kombinationerna av tränare att boxas, och det kändes ganska bra faktiskt =)

Nu ska jag sova!

Bye..

18 okt 2005

Denna dag har juh inte blivit som jag tänkt mig alls!
Jag gick upp tidigt och pluggade lite till min exam istället för att gå och träna! Visserligen bra gjort kanske, men jag ville hellre träna! Hann bara med 2 km innan aeroboxingen och missade stretchingen helt -snyft-

Sen hade jag mitt exam-test, och det gick väl sådära kanske.
Fick iaf reda på att vi fått 9 och 3/4 utav 10 på presentationsredovisningen! Fan vad vi är bra isåfall! -stolt-

Sen när jag skulle gå hem från skolan blir jag stoppad av en sån där idiot som lurade mig totalt! Så nu ska jag klippa, slinga och massa saker med mitt hår innan jag kommer hem. Ska även ta bort hår under armarna permanent, vilket egentligen skulle kosta 150 dollar! Så jag får väl gå dit och göra det då även om jag inte direkt har problem med det!
Jag är så lättlurad! -tönt-

Ska iaf på bio ikväll med Anders och se någon skum action tror jag.

Bye..

Filmen var faktiskt riktigt bra! Vi såg på Transporter 2, en riktig action, men faktiskt ganska ball!

Det är förresten inte bara vi fjorton människor som bor i detta huset utan även ca en miljon myror och flera stycken skitstora kackerlackor! UHH!

Jaja, ska sova nu.. imorn blir det att skriva uppsats!

Bye..

Jag. Converse. Spaghetti.

                                                         
                                       Jag.                                     Converse.                                Spaghetti.

17 okt 2005

Idag gick jag 6 km, gjorde 100 situps och 50 push ups innan yogan! Ganska bra iaf..
Vi hade för övrigt en annan yoga-tränare denna gången. Hon var helt jävla flummig!! Hon såg ut som en hippie, hade världens skummaste musik på och var mer inne på att vi skulle tänka oss att vi var ett rymdskepp som landade än han den vanliga power-yoga tränaren!
Jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka, annars slutar jag!

Annars har jag inte gjort mycket idag. Jo, jag pluggade förut inför mitt första exam-test som jag ska ha imorn klockan 2pm! Jag somnade! Var så himla tråkigt att läsa om, men nu vet jag iaf lite mer kanske än jag hade vetat om jag inte pluggade.

Nu ska jag läsa lite mer och slappa!

Bye..

16 okt 2005

Det regnar fortfarande!!! Kallt som attans är det nu också.. håller ju på att frysa ihjäl här och regnet bara vräker ner.. Inte kul alls inte! -uscha-

Var iaf skitkul igår!! Eller nu kanske jag inte ska överdriva, men roligt var det faktiskt. Var först hemma hos Anders, Rune och Marianne och lattjade lite och sedan gick folk ut i omgångar, men pga allt regn var det en omöjlighet att få tag på taxi. Jag och Carro gick ner till The Valley istället! Inte så långt direkt, men jobbigt väder juh =/ Vi gick till Sunbar där vi mötte Jens, John och Anders. Men de stängde redan klockan två så vi gick till Birdee istället efter det. Men orkade inte direkt va där så länge så vi gick hem, iaf jag, Carro och Anders. Blev lite sämre på slutet av natten där men iaf.. Kanske ordnar upp sig hoppas jag!

Idag hade jag tänkt handla för jag har ingenting att äta, men vem går ut i ösregn och handlar!? Inte jag iaf. Skulle även möta Adrien och få tillbaka min 64 dollar han har, men det får nog bli en annan dag det med.. Inte lust alls att gå ut!

Ska krypa ner i min säng nu och kolla på Haggard för kanske 14 gången. Dock inte i rad, utan allt som allt!

Bye..



15 okt 2005

Fan nu måste jag köpa ett nytt nitbälte! Mitt har gått av -gråta- Jag har tejpat det, men det håller nog inte så länge till iaf. Alla mina nitbälten går av huxflux! Kasst!

Jaja idag blir det ingen träning iaf fast att det inte är strålande solsken så man kan ligga vid poolen och sola. Jag är så lat! Jag sov till klockan tolv och sedan dess har jag duschat och latat mig bara.. 

Jag och Anders ska till "The Den" sen o kolla haha! :p Kan juh bli lite roligt höhö!

Sen ikväll har Anders, Rune och Marianne fest :) Så jag ska dit, och denna gången ska jag försöka ha kul också! -hoppas-

Bye..

14 okt 2005

Uhh! Vem är det egentligen som sätter en lektion på en fredagmorgon klockan åtta!? Det e galet!! Då är man trött efter hela veckan som gått liksom och vill helst inte kliva upp klockan halv sju!
Men duktig som jag är så gjorde jag det iaf, mot min vilja! Var skittråkig lektion, men Megan hade blitt nöjd med min "plan" som jag skickat in och tyckte det skulle bli intressant att läsa min uppsats.
Som jag nu för övrigt har skrivit 400 ord på... av 2000! Men det är inte så svårt att skriva om det eftersom jag gjort det i Sverige med i flera ämnen till och med. Så det ska inte vara några problem.

Somnade som en liten gris i sängen efter skolan iaf.

Sen när jag vaknade gick jag iväg och betalade hyran på Commonwealth Bank. Jag hatar att betala hyra och räkningar och massa skit. Kläder kan jag betala, men sånt där är bara tråkigt. Tyvärr måste det ju göras iaf -sucka- Men nu är det iaf betalat för två veckor till.

Känns verkligen inte som jag redan bott här i två veckor, en kan jag gå med på men inte två. Neeej.

Lat har jag varit med och inte gått till träningen -dumma mig- Får gå dit imorn med om det inte är fint väder, för då ska jag minsann till Anders pool och sola!

Nu är det bara 44 dagar kvar tills jag åker hem..

Bye..


13 okt 2005

Idag tog jag mig lite sovmorgon, det var härligt!
Efter det gjorde jag faktiskt hela fem av de tio quiz som vi ska ha gjort klart i psykologin till slutet av oktober. Sen skickade jag ett mail om min "plan" inför uppsatsen om ätstörningar. -duktig-

Har även shoppat idag -wiiee- Köpte två par byxor, en kjol och ett linne och ändå blev det inte över 1000 kronor! Helt otroligt! I Sverige hade det där gått på minst 1500 spänn! Men nu har jag iaf lite mer kläder och nöjd är jag med dem med :)

Efter det så åt jag mat i skolan, men det var så fett så jag gick ner till gymmet och gick fem kilometer innan aeroboxingen. -Inte illa- Som faktiskt Anders var med och joinade idag! Det var kul att känna någon annan som var med för en gångs skull. Row brukade gå på onsdagarna, men han e inte där så ofta längre :/

That's my day so far..

Bye..

Senare:
Nu vräker regnet ner här och åska har det gjort också. Men det är nog bra för alla växter och sådant, är så himla torrt här annars och man måste snåla med vattnet. Men nu löser det nog sig så mycket som det regnar här.. Helt galet.

Bye..

12 okt 2005

Var uppe klockan tio idag och stack och tränade -duktig- Idag hann jag 4km o 74m på trettio minuter. Mitt mål ska bli 5km!! Måste skaffa mig lite bättre kondis först bara..

Efter träningen mötte jag Lene och Mette, de skulle till avslutningsmiddagen för oss internationella studenter. Det var tur att jag träffa dem annars hade jag missat den middagen. Eller ja, själva maten kunde jag gärna skippat, feta pommes och hamburgare. Alltid så fett!! Illa att jag åt det, men jag orkade inte allt för jag fick så ont i magen. Fick en t-shirt som det står "Queensland University of Technology" på och sen är det Australien på baksidan.

Nu ska jag på psykologilektion och sedan träna aeroboxing -kuligt-

Bye..

Hur härligt som helst med träning juh!! :) Varför har jag inte gjort detta tidigare, lika ofta!?
Det som inte är bra är att jag äter som en häst.. kommer juh va lika fet då även om jag tränar -illa- Men iaf så äter jag inte choklad och chips längre och det är bra! =)

Bye..

11 okt 2005

Gick minsann upp klockan nio som planerat, jag är duktig!
Sprang 2,3km och gick 1,7km så det blev iaf fyra sammanlagt idag i streck, sen körde jag lite styrka innan jag var med på stretchingklass som var en timme lång. Ska jag nog fortsätta med. Var riktigt jobbigt, men jag vill bli lite mer flexibel faktiskt :)

Var på sista lektionen i Australienämnet idag, nästa vecka är det exam sen slipper jag det någe mer!

Nyss var jag och kollade på "The 40 year old virgin" med Anders och Row. De höll på att skratta ihjäl sig där inne på bion juh, men jag tyckte inte den var riktigt så kul faktiskt. Men den dög allt!!

23.00: 24,8 härligt varma grader ute! Det ni!! hah!

Nu ska jag dock sova..

Bye..

10 okt 2005

Igår:
Var med Carro ner till stan för hon skulle handla ett rosa armband som stödde bröstcanserfonden här i Australia. Det slutade med att jag med köpte ett faktiskt. Kostade bara 2,50 och gick ju till något bra -stolt- Sen skulle Carro visa mig en lite mer alternativ affär som hon hittat inne i staden som hon trodde jag skulel gilla.. Det gjorde jag också! Fan att man inte är rik :/ Men jag köpte mig iaf en t-shirt.
Sen gick vi till Supré och kollade på ett par byxor, men jag är för tjock i midjan för jag kan inte knäppa dem -blah- Small kunde jag ha, men de satt inte snyggt i låren. Vilka problem man ska ha.

Vi gick iaf tillbaka sen för vi skulle träffa hennes spanska vän David och sen dra till badet. Ett sånt där utebadhus. Jag simmade faktiskt 200 meter. Visst det låter inte mycket för normala människor, men för mig var det nog rekord tror jag.. Men jag låg mest och slappade i solen -härligt-

Sen tvättade jag massor av kläder!! Jag hade nog inte ett rent plagg att ha på mig tror jag.
Mötte en jättesöt katt som la sig på mina fötter när jag hämtade in tvätten sen i mörkret. Blev lite lätt ihjälskrämd först, men den va gosig och söt!

Btw slutade jag med chips idag med!! Ätit mitt sista innan jag ska hem nu, hoppas jag!
Chokladen har det gått bra med, inte ätit en enda smula! -duktig-

Idag:
Idag har jag gått ner till gymmet och gått 3,8km på 30 min innan yogan började. Hann även med 110 situps och 50 armhävningar -stolt- Ska dock göra mer innan dagen är slut!
Yogan var jobbig men härlig som vanligt, man blir verkligen helt slut efter den. Jag som tänkte gå 30 min till på gångbandet innan jag skulle gå hem igen. Får gå dit tidigare nästa gång så jag hinner det innan. Jag gick iaf hem igen, så det blev lite träning idag iaf. Inga fel det, det behövs!

Det var allt för idag hittills.

Bye..

Senare:
Nu har jag varit och kollat på Mythbusters med Anders. Var juh lite kul, men inte så kul som jag trodde. Men jag gjorde iaf något och jag gick fram och tillbaka :)

Ska upp klockan nio imorn och dra och träna.. Fina grejer det. Hehe.

Nattis.

Bye..

8 okt 2005

Water World

Idag åkte jag och Anders till water world. Tog ca 45 min att komma dit, men 30 min hem hehe. Var iaf skitkul där inne, synd bara med så mycket folk att det blir så långa köer :/ Det tycker jag inte om. Få stå och vänta 30 min för att åka och sedan tar själva åket 30 sekunder liksom. Men kul var det iaf, och jag åkte till och med Terror Canyon -modig- haha. Jag tycker egentligen inte om sådant i rör, speciellt inte om det e kolsvart i röret som svänger åt alla håll och kanter också, men det var superkul =)
Vädret skulle vara 36 grader idag, men det kändes snarare som 26 för det blåste så mycket. -illa-
Efter att alla åkattraktioner stängt så var det vattenbio, man kunde sitta i en badring i wavepoolen och kolla på bio. Jag och Anders kollade i fem minuter, dock inte ifrån vattnet. Men sen bestämde vi oss för att åka hem istället. Så nu har jag åkt motorcykel i mörkret med mörkt visir på också, samtidigt som jag var trött så jag höll på att somna. Lite farligt. Men jag lever än iaf..

Nu ska jag sova.

Bye..

7 okt 2005

My first day without chocolate. So far so good.
Nu ska jag inte äta någon mer choklad tills jag är hemma igen -bestämma- Nu när jag sagt det offentligt till alla som läser på denna bloggen måste jag hålla det, annars är jag en loser. Det vill jag ju inte vara! -såh-

Chipsen börjar jag nog sluta med till nya veckan istället ^^ De är juh SÅ goda. Redrock Deli chips är nog det godaste som finns. De är riktigt knapriga och sen har de chili sourcream smak! Inga fel där inte.

Aeroboxingen igår var förresten lite annorlunda. Vi gjorde inte cirkelträning som vanligt. Utan denna gången var vi i par och fick massa jobbiga övningar istället. Jag brukar inte svettas så mycket faktiskt, men denna gången fick till och med jag känna på det och såg ut som jag jobbat riktigt hårt!

Imorn bär det av till water world, ska nog bli kul. Fast jag vill ha en ny bikini, jag ser ut som en tönt i min.

Ska nog börja ta tag i min uppsats om eating disorders på söndag med. Får jag inte bra på den så lär jag inte få bra på något! 2500 ord ska den vara på, lite jobbigt, men det går nog att skrapa ihop.

Bye bye..

6 okt 2005

Shit alltså! Jag var nyss nere och handlade lite, och på vägen hem så rinner det svett om en.. Man kan knappt gå ut utan att svettas ihjäl nu.. Helt galet!

Får börja ta med ombyte till skolan snart alltså.. Äckligt att gå runt där och lukta svett -uäck-

Ska bli 36 grader varmt nu på lördag. Då ska jag och Anders sticka iväg till Water World för att överleva. Tyckte att det skulle passa bra en sån varm dag. Så får jag lite färg också, är liksom alldeles för varmt för att ligga ute och sola och sådant när man inte har vatten i närheten man kan gå ner och svalka sig i.

Har hittat en skitgod dryck här nere nu också.. Man orkar knappt äta nu när det är så varmt så då får man dricka massa istället. Ribena heter den och är svartvinbärssmak -mums-

Jag måste verkligen gå ner alla kilona jag gått upp här, jag ser förskräcklig ut!! Har blivit helt rund, det är misär! Tränade iaf aeroboxing igår och ska det idag med.. Hade tänkt jogga ner dit.. Bra uppvärmning, men komma dit totalt svett kanske inte är en höjare. Får se hur det blir.

Jag verkligen måste sluta med chips och choklad med. Inte undra på att jag gått upp massor när jag äter massa sån skit!

Nu ska jag iaf duscha!

Bye..

GRATTIS Madde på födelsedagen!! -kasta ballonger på- Wiiee!


4 okt 2005

Phew vad varmt det är idag. Snart får man ta med sig ombyte till skolan för att inte lukta svett. Haha då är det varmt också.

Idag gick jag upp klockan nio alldeles av mig själv, pigg var jag också.
Kan ha något att göra med att jag lade mig och somna klockan nio igårkväll. Jag har verkligen inget liv utan min dator. Visste inte vad jag skulle göra så jag lånade en bok av Carro och läste! Fatta att om jag läser frivilligt har jag tråkigt som attans. Men jag orkade bara ett kapitel sen somnade jag ist.

Nu snart ska jag möta Jesse och jobba lite med presentationen som vi ska ha idag -nervös- Men det går kanske bra iaf..

Bye..

Presentationen gick skitbra, jag råkade till och med sno två slides av Jesse och pratade om dem. Var faktiskt ganska kul denna gången.

Bye..

3 okt 2005

Önskar jag hade bott på detta nya stället från början faktiskt. Men men.. Nu gör jag det iaf och första natten gick perfekt förutom att man vaknade en miljon gånger av värmeslag typ. Men jag har en egen takfläkt nu!

Det är så fruktansvärt varmt här nu! Helt galet, men jag ska inte klaga inte, för det är härligt också och jag behöver lite färg innan jag kommer hem. Katastrof om jag kommer hem och är blek!

Ska snart iväg och säga upp EAB003. Kursen är jättekul, men jag pallar inte med och klarar den inte iaf så dåligt jag fick sist när jag kämpa som bara den.  Jag är kass!

Bye..


Tigerhopp

Tigerhopp


30 sep - 2 okt 2005

Har varit på min första motorcykeltripp nu. Det var skitläskigt i början, men sen vande man sig rätt snabbt, och det var skitkul. Åkte massa fort tyckte jag. -wiiee-

Vi åkte iaf till Noosa och bodde på ett ställe som hette Koala Beach Resort. Det var väl ett helt okej ställe liksom, men man fick inget täcke alls. -dåligt- Vi slappade där tills Jens och John kom, sen började killarna supa innan vi gick och åt mat så jag höll ju på att svälta ihjäl. Men jag fick kinamat och det var såå gott. Mums!
Efter maten gick grabbarna iväg och festade och raggade på tjejer och jag gick och la mig och sov, tills klockan blev halv fem och de kom hem igen. Alla tre snarkade ikapp -jobbigt-

Gick upp klockan halv nio på lördagen och fick typ hoppa på Anders för att få liv i honom. Inte mitt fel att han la sig så sent. Upp skulle han iaf för han hade lovat att hänga med mig på zoo =)
Vi kom fram till zoo typ klockan tio och jag var nästan hyperglad. Vara på zoo och strålande väder liksom, inga fel där inte! Billigare än väntat var det också även om man inte kan påstå att det var speciellt billigt att gå in.
Vi lämnade väskan i ett skåp och sedan gick vi och käkade frukost. Efter det satte vi oss på läktaren och väntade på att showen med ormar, tigrar, fåglar och krokodiler skulle börja. De hade plats för över 5000 personer där, inte illa faktiskt.
Var iaf en skitball show -nöjd-
Sen gick vi fritt inne på zoo och klappade koalor, ormar och kängurus =) Massa skojigt faktiskt!

När vi var trötta på zoo drog vi hem, eller det var meningen iaf. Vi fick bensinstopp på vägen. Men Anders lyckades stoppa en snäll gubbe som körde honom till en bensinmack så han fick med sig en dunk bensin, och sedan fick han skjuts tillbaka. -snällt-

Väl på Koala Beach Resort igen somnade vi som två klubbade sälar. Eller iaf Anders gjorde. Jag halvsov bara lite..
John och Jens hade vart på stranden hela dagen för de pallade inte gå upp i tid för att ta bussen till zoo.
Jag åt kinamat idag igen.

Killarna tänkte väl supa och gå ut och ragga igen, men John och Jens somnade på sängarna och Anders fick dra ut själv -haha- Jag sov som en hamster på sängen redan ja.

Idag så drog iaf John och Jens iväg till zoo tidigt och jag och Anders fick sovmorgon till typ nio, för klockan tio skulle man vara utcheckad. Vi drog ner till stranden och låg där till klockan ett, tog en glass innan vi åkte hem och kom hem till Brisbane ca klockan halv fyra.

Nu har jag duschat, packat och städat lite i rummet som Hanna ska få. Ikväll blir flytten äntligen av -härligt-

Har iaf haft ett hyffsat okej lov nu och har allt fått mig lite färg!

Bye..

hits