Nedgrävd Jens och jag

Nedgrävd Jens och jag


Sandslottet som jag, Anders och Jens gjort :)

Sandslottet :)


28-29 sep 2005


Stradbroke Island

Nu har jag varit på min första resa på lovet. Jag och Anders tog tåget till Cleveland och sedan båten över till Stradbroke Island för att träffa John, Jens, Anne och Elisabeth. Vi gick dock lite vilse när vi skulle hitta "The Blue House" som deras hostel hette, men vi fann en fin liten naturstig vi gick på då och kollade på utsikten för vi var ganska högt uppe. Det gick en spindel på mig -äckligt-
Tillslut hittade vi huset och kunde checka in och de visste där på stället att gänget gått ner till The Main Beach så vi gick också dit. Vilken underbar strand, och vad varmt det var alltså =) Men nästan inget folk just där så det var inga fel alls.
Efter vi slappat på stranden hela dagen gick vi "hem" till the blue house och duschade och gjorde oss lite iordning och gick iväg och käkade middag. Jag åt vegie-wok, men det var inte så gott, och jag hatar att vänta så länge på maten.
Jag och tjejerna gick iaf tillbaka innan tio och lade oss för vi var skittrötta, men grabbarna stannade kvar och drack och ragga på tjejer haha. Typiskt killar.

Andra dagen var vi på stranden hela dagen faktiskt, fast det var massa molnigt ute var det skitvarmt. Jag grävde ner Jens och Anders i sanden och sedan byggde vi tre sandslott -kuligt- Vi fajtades mot tidvattnet som kom högre och högre upp och ville förstöra vår fina borg vi gjort!

Vi åkte iaf hem från stradbroke vid ca fem och var hemma i brisbane kanske sju. Då kan jag säga att det var skönt med en riktig dusch för de hade värsta pygméduschen på hostelet.

Nu snart ska jag åka motorcykel -spännande- Vi ska dra till Noosa nu idag och imorn ska vi till Australian Zoo!! Det längtar jag mest till..

Bye..



27 sep 2005

Wohoo! Idag har jag faktiskt gjort någonting.
Jag gick upp halv elva, vilket är rekordtidigt för mig på länge hehe. Sen gick jag ner till skolan och satt i solen och väntade på Jesse som var ca 20 min försenad för han missade bussen och fick gå till skolan. Men det gjorde ingenting för mig, inte direkt som jag var stressad att göra någonting annat. Vi jobbade iaf på våran presentation som verkar bli ganska okej faktiskt. Vi råkade iaf sitta där i fyra timmar och jobba med den, men våra magar påminde oss om att vi suttit där ganska länge. Vi gick iväg till subway och tog oss en varsin macka. Hon tanten som vi beställde av hade verkligen så svårt för att fatta att vi skulle betala var för sig. Vi sa det säkert minst fem gånger men ändå fattade hon inte det, så det slutade med att jag betalade allting. Så vi var tvugna att leta efter en bankomat efter vi ätit så jag fick mina pengar tillbaka.
Det tog typ hela dagen detta, men iaf, det var roligt att göra någonting annat för en gångs skull =)

Btw, jag har hållt i ett par Slipknot skor!!! =) De var säkert minst 9 storlekar förstora, men iaf. Snygga var de juh!

Sen har jag kommit på att när man närmar sig gatan där jag bor så stinker det piss överallt, vilket är ganska äckligt! Tur att jag ska flytta.. Imorn faktiskt!

Bye..

Senare:
Nu har det blivit lite ändring i planerna här. Anders och Rune hade tydligen kommit hem idag ist, så nu ska jag iväg med Anders till Stradbroke Island imorgon. Vi åker dock tåg nu istället för hans motorcykel skulle kollas på fredag :) Men det blir nog billigare och bekvämare för mig hehe, så nu kan jag sova på tåget -skönt- Vi ska möta upp John och company som är där borta också. Nu hoppas jag på fint väder så jag kan få lite färg, det behövs.

Angående min flytt blir den förskjuten tills på torsdag/fredag nu då, men det gör ingenting iom att jag inte är hemma iaf.

Godnatt!

Bye..


26 sep 2005

Idag vaknade jag först runt halv elva av att Jesse ringde mig angående presentationen vi ska göra. Så nu ska jag möta honom imorgon utanför biblioteket klockan tolv -tidigt- Men det är bra att jag kommer upp och får det där gjort så jag slipper tänka på det mer denna vecka. Sen efter det kan jag faktiskt gå på stan lite och fönstershoppa, blir inget annat för mig inte :/ Har inte råd.

Sen somnade jag iaf om efter att Jesse ringt och vaknade senare runt klockan tolv av ett sms och bokstavligen flög upp ur sängen, det var lite läskigt, och ganska onödigt att jag flög upp helt livrädd juh ;) Men men.. har faktiskt vart vaken sedan dess.

Jag gick ut på en liten promenad förut och det första jag ser är en gammal gubbe med tuppkam, jag tror han förnekar att han blivit gammal eller något. Sedan när jag gick vidare såg jag en gubbe med bara ett ben, stackars honom. Och tillslut såg jag det jag inte ville se och det var en misstänkt anorektiker. Hon va sååå smal och lång så det var galet, var inte ens fint men ändå avundas jag henne att hon vart så stark och blivit så smal. Men men.. Livet är allt bra konstigt.

Resten av dagen har jag legat framför tvn och vart glad över att jag gick ut då när jag gjorde, för nu är det mulet och tråkigt väder. Jag kollade påOprah och det handlade om fettma, och den tjejen som var med där hade gått ner 301 pounds, vet inte riktigt hur många kilo det är, men det såg ut att va extremt mycket iaf! Förstår inte hur man kan vilja bli så fet i första taget, fast det kanske inte var frivilligt? Men nu såg hon bättre ut iaf, men hade massa äckligt hängande skinn överallt -uhh- Nej den dagen jag blir så fet OM jag skulle bli det skulle jag lätt ta självmord, fy vad hemskt alltså att se ut så och knappt kunna röra sig. Men jag tror inte jag skulle tillåta mig själv att bli så fet.. hoppas jag..

Nej nu ska jag slappa lite mer..

Bye..

Två stora koalor och en bebis koala =)

Koalor :)


25 sep 2005

Misär vad tråkigt jag har haft det i helgen. Jag har verkligen inte gjort någonting vettigt alls. Har säkert sovit minst tolv timmar om dygnet och de resterande tolv timmarna har jag bara vart allmänt trött. Tycker jag borde vart pigg nu ja, men icke.

Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i fredags så den dagen var säkert riktigt tråkig antar jag. Jo just det alla andra var ute och festa ja och jag satt hemma och skulle försöka plugga, men jag fattar ingenting så det gav jag upp med ganska snabbt.

På lördagen fick Johan, Andreas och Erling för sig att antingen dra till Sydney eller Cairns iaf, så jag slipper ju dom. -Lycka- Anders och Rune åkte iväg på motocykel till något av de ställena också tror jag. Ensam sitter jag här och gör ingenting förutom sover bort mitt liv haha.

Idag fick jag nog av att vart inne så länge så jag gick ut en liten sväng. Gick förbi China town och kollade på fina saker de sålde mitt ute på gatan, men jag hade lämnat pengarna hemma som tur är -smart- Var väldigt varmt idag också, men jag kollade vädret och det ska bli massa med varmare snart :) Iaf när jag nästan var på min gata igen så såg jag en misshandel :/ Men polisen var snabbt på plats som tur är, annars kanske det gått illa. Men jag tror vi alltid har en polisbil här i närheten pga att vi har alla uteliggare och konstiga abourginer som går omkring här och tigger saker.

Well.. Nu ska jag nog sova.. Igen!

Bye..

22 sep 2005

Igår och idag har jag tränat aeroboxing igen :) Jobbigt, men skoj och lite träning skadar juh aldrig =)

Jag och Hanna ska förresten byta boende på onsdag efter hon kommit hem från Fiji :) Fan så gött det ska bli.. Får Carro som granne också så det blir nog roligt värre =) Carro och jag ska gå på Simple Plan den 2okt tror jag det är om vi lyckas fixa biljetter :) -hoppas-

Bye..

20 sep 2005

Idag var jag i skolan som vanligt. Skulle ju egentligen haft min presentation idag, men Elodie som hon heter är fortfarande spårlöst försvunnen. Så nu fick jag hamna med två andra, en svensk/tysk och en amerikansk. De gick i den andra gruppen så jag får försöka komma ihåg det om två veckor när jag ska dit hehe :) Blir nog bra iaf..

Har även varit på Hannas födelsedagsmiddag nu. Vi var ca 20 personer på den faktiskt så det kom en del :) Men fan vad mätt jag är nu, mår verkligen illa alltså. Inte bra inte.
6 av tjejerna som var där och två av killarna drar till Fiji imorgon -avis- eller killarna åker på fredag men tjejerna imorn. Jag vill också dit!! Men men.. livet e inte rättvist.. hehe..

Bye..

Söt ödla, såg en likadan idag.

Söt ödla, såg en likadan idag.


19 sep 2005

Wooaa vad synd att jag inte hade med mig min kamera när jag gick till skolan idag =/ För först såg jag en possum eller vad de heter, den låg nedanför ett träd bara 10 cm från mig, såååå himla söt :) en sån vill jag ha. Fast den såg lite förvirrad ut faktiskt, och jag tror den var törstig hehe.
Sen när jag lyckades slita mig från den sötnosen så såg jag en STOR ödla komma springandes, men den verkade tänka att om den stod alledeles stilla och inte titta på mig så såg jag den inte. Vilken idiot, för den stannade juh mitt framför mig haha.  Men en sådan har jag redan en bild på som jag kanske kan lägga upp när jag kommer hem. För det var en likadan som jag höll på att trampa på när jag var på koala/känguru parken.

Ska förresten titta på ett nytt boende sen idag också för jag pallar inte bo med de två IDIOTERNA som jag bor med. Jag verkligen hatar dem.

Well..

Bye..

Nu har jag varit och kollat på där jag kanske ska få bo istället, det är Hanna och jag som ska byta ställe isf. För konstigt nog tycker hon de jag bor med verkar snälla. Klart jag inte säger emot, för jag vill juh här ifrån :) haha. Det e mer som ett elevhem faktiskt, man har sitt eget lilla rum, men det bor 14 personer i samma hus. Men det verkar helt okej iaf och är dessutom billigare än detta!! Hon skulle prata med sin landlord lite senare så vi kanske kan fixa detta så fort som möjligt -hoppas-

Bye..




18 sep 2005

Fredag:
Idag var jag ledig från skolan så jag kunde ta låång sovmorgon :)
Sen på kvällen var det grillfest hemma hos Kerstin och Brian, är visserligen fler som bor där, men det var de som hade festen. Var verkligen hur mycket folk som helst där så jag tänkte dra efter typ en timme, för sånt där pallar jag inte med, men sen kom Anders och uppehöll mig i tio minuter tills Othal kom. Sen satt jag och snackade med honom hela kvällen tills jag gick hem, så det var ganska kul iaf..
Just det när vi grillade så kom det världens regnskur också, så de skulle sätta upp skydd och grejjer mellan husen men det gick inte så bra för det vräkte verkligen ner och tillslut badade grillen i vatten haha. Men det slutade som tur var så festen kunde fortsätta :)

Lördag:
Idag var det inflyttningsgrillfest hemma hos John och Jens. De har bott där väldigt länge nu, men det är ju aldrig försent att ha en inflyttningsfest liksom.. Var iaf svinkallt idag och grillen funka först inte så vi fick leta upp en annan.. Jag grillade en majskolv sen palla jag inte vara med längre. Var så himla kallt och alldeles för mycket folk. Men jag var iaf ute en stund hehe.

Söndag:
Idag började dagen med bråk med de idioterna jag bor med, de är så ego så det finns inte. Jag verkligen tycker INTE om dem alls. Önskar man kunde finna ett annat ställe, men det skulle bli för mycket krångel med det så jag får väl försöka stå ut.. -suck-

Bye..


15 sep 2005

Igår och idag har jag tränat aeroboxing!! Satans vad det är kul alltså =) och riktigt bra träning för hela kroppen. Gick även till och från träningen och cykla 2 km på fyra min innan som uppvärmning :)

Annars händer det inte mycket här borta faktiskt..

Min presentationskompis e spårlöst försvunnen dock så jag vet inte riktigt hur det ska gå med våran muntliga presentation på tisdag =/ Men det löser sig nog.

Imorn och på lördag är det grillfest iaf. Imorn hos Kerstin och Brian och det kommer ca 100 pers!! Hur det nu ska få plats där, men det löser sig nog det med hoppas jag. På lördag är det hemma hos John och Jens, de har inflyttningsfest. Hoppas denna helgen blir lite roligare än de innan :)

Bye..


13 sep 2005

Idag fick jag tillbaka min observation assignment som jag slet så med. Den gick helt åt helvete :( Kommer inte få något bra betyg i något här nere, men men.. Har iaf varit här! Det e det inte alla som har! Hah!

Har varit på min tisdagsbio med Anders nu också. Vi såg på "Wallace and Gromit - the were-rabbit". Den var lite B faktiskt, men kortfilmen om pingvinerna som var innan vägde upp allt helt klart! =)
Har märkt att det e samma personer som går på tisdagsbion faktiskt, eller ja iaf tre internationella studenter till som alltid är där :) Två fransmän och en tysk tror jag han är. Lattjo.

Nej nu ska jag sova..

Bye..


12 sep 2005

I helgen gjorde jag inget speciellt förutom att plugga på en essay som ska vara inne imorn.
1000 ord är riktigt mycket att skriva om ämnet är ointressant. -suck-

Idag har jag iaf vart och tränat. Gick en timme på fatburningprogrammet och sedan en timmes yoga :) Gick även fram och tillbaka till träningen =) -duktigt-


Bye..


8 sep 2005

Idag har jag inte gjort mycket.
Var på föreläsningen förut och sedan läste jag lite i min nya bok.
That's all for today.

Btw, help me. I am addicted to chocolate :(

Bye..

7 sep 2005

Igår var jag äntligen iväg och såg på "Charlie and the chocolate factory" :) Var lite jobbigt att de sjöng en del i filmen, för sånt är bara drygt. Men fan vad Johnny Depp spelade bra!! Jag vill HA den rollfiguren han spelade :D Han var så flummig och rolig och såg rätt lustig ut :)

Idag:
Nu har jag snart mitt mid-term exam i psykologi. Kommer juh gå åt skogen och det vet jag redan, men jag bryr mig inte så mycket för jag har juh tre andra ämnen kvar att kanske kanske kanske klara av.. Men man vet ju aldrig hur det går med det heller. Ska iaf iväg och köpa en ny bok senare i ämnet om Australien, för jag måste ha läst den innan jag skriver uppsatsen i det.

Bye..


Senare:
Haha det där gick juh helt åt helvete, men men jag är glad ändå för en gångs skull :)
Köpte min bok om Australian Beach Culture förut också, så nu ska det väl läsas en del tills helgen börjar o jag får sätta mig o skriva min essay.. Om jag gör den bra och min presentation bra har jag klarat hela Australien kursen ^^ -wiiee-

Haha de visar Beck på TVn här nere, på svenska!! Iofs med engelsk text, men ändå. Haha ballt =)

Bye..



3 sep 2005

Idag har jag hängt med Johan, Andreas, Erling och Hanna till stranden och solat hela dagen =) Hur varmt och skönt som helst, blåste dock lite men vi hitta en liten grop att ligga i där det var ganska vindstilla :) Alla ser ut som kräftor nu, men men lite färg är ju aldrig fel iaf :)

Nyss var det flyguppvisning och 30 min fyrverkeri här också, jag orka inte gå dit eftersom vi kom hem så sent från stranden, men jag kolla lite från balkongen och det var fint värre :)

För övrigt:
Om ni kommenterar min blogg, var snäll och skriv dit erat namn.
Tack!

Bye..


2 sep 2005

Igår var första dagen på våren här och det var nästan 30 grader varmt ute :) -härligt-
Idag var det minst lika varmt, känns att det går åt rätt håll iaf.

Idag hade jag min första presentation, 30 min presentation inför klassen. Men som tur var var vi fyra personer så vi delade upp det. Var skitnervös, men äsch läraren tyckte vi va jätteduktiga ;) Tur att vi gick först, för den andra gruppen var MYCKET bättre än oss. Hade vi gått nummer två hade läraren sagt att vi var skit och inte gett oss beröm alls :P hehe. Man får vara lite smart ibland, och nu kunde man ju faktiskt koncentrera sig och lyssna på den andra gruppen ist för att vara nervös för att man snart skulle upp där själv.

Jaja, annars har jag inte gjort mycket. Bara pluggat lite i boken, mid-term exam på onsdag :( Kommer gå rakt åt skogen alltså. Men men..

Bye..


hits