Julafton

Dagen började ungefär kvart över 8 när Devin vaknade och var pigg och glad. Vi gjorde oss alla iordning och åt frukost och begav oss sen iväg till Davids mamma ute i skärgårn för att börja julfirandet där.

Där var julgranen klädd och massa paket låg under granen som Devin genst blev nyfiken på såklart. Men ingen julklappsöppning på en gång inte!

Blev att vi åt julmiddag där tillsammans med Davids familj och det var ju hur gott som helst, men kunde inte äta så mycket eftersom vi sen skulle iväg till min familj och äta julbord igen -mums- Kan lova man var mätt sen!!

Iaf så sov Devin middag där i ungefär 1,5 timme och efter det så fick han sina julklappar. Jultomten skulle komma dit senare på kvällen, men vi kunde ju inte vänta så länge så han fick tjuvöppna lite före alla andra.

Det var jättespännande att öppna paket tyckte han och han sken som en sol såfort han fick ett nytt att slita av pappret på -hihi- Jag trodde inte han skulle vara så intresserad, men det var han tydligen.

Han fick massor med jättefina julklappar där, blandannat så fick han en spis som han blev jätteglad över. Han gillar verkligen spisar för så fort vi är på öppna förskolan så är han där och leker.. eller som när vi hälsade på hos dagiset han ska gå på så lekte han direkt med spisen. Så det var en fullträff!

Efter paketöppningen var vi tvungna att dra vidare till mina föräldrar, så det blev till att säga hejdå och packa in alla saker som vi fått. Var en del eftersom jag och David också fick mycket fast vi inte skulle få det haha.

Direkt vi kom in hos mina föräldrar så fick Devin denna tuffa lastbil av min pappa. Han blev jätteglad och skulle åka den på en gång!! Skitkul tills han trillade av den för att han fick lite för bråttom, men men..Det kommer han allt över snart -haha-

Blev julmat igen och det var jättegott även fast man inte direkt var vrålhungrig. Efter maten kollades det lite på Kan du vissla Johanna? och sen blev det paketöppning igen.

Devin fick så mycket grejer att vi inte ens fick plats med allt i bilen, så en del är fortfarande kvar där hos mina föräldrar som vi måste hämta senare.

Vad vi fått kan sen ses på bilddagboken, men jag har inte lagt in bilder på allt där än för vi har inte ens hämtat allt som sagt var och sen har vi absolut inte packat upp allt vi fått än. Herregud vad grejer vi fick!! Nästa år måste vi nog fira här om vi ska få sådär mycket grejer jämt ;) eller så får vi vara lite elaka så tomten inte ger oss så mycket -fniss-

Var iaf en jättetrevlig julafton och alla var nöjda och glada. Vi kom väl hem runt nio ungefär och då var man inte så pigg direkt så det blev nästan sängen på en gång.


Lite av paketen hos min mamma och pappa.

//S


Kommentarer:
Postat av: ☆ Nina ☆

Vad hette du på bilddagboken?

Postat av: Renate

ser ut ungefär som hos oss, fick knappt plats runt granen tillslut men roligt med julklappar tyckte barnen iallafall =)

2008-12-26 @ 11:16:56
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: marie

härligt att ni haft de bra och att devin fått massa paket:D

2008-12-26 @ 18:42:47

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits