Vägra välling

De sista dagarna nu har Devin vägrat välling. Det går inte få i honom det. Så han äter sista målet runt sju på kvällen och det är gröt, sen vägrar han helt enkelt äta något mer förrän runt åtta på morgonen igen. Så himla skönt för oss att slippa ge mat på natten =) Behöver han inte, så behöver han juh inte. Går som sagt inte tvinga honom.
Han har vaknat någon gång på natten och jag har automatiskt gått upp och gjort välling, det vill han dårakt inte ha. Nappen duger och sen sover han som en prins igen. Skönt. Fast det känns som han äter så lite.. Han äter gröt på morgonen, sen blir det en burk med mat som lunch, sen något mellanmål och sen gröt igen på kvällen. Är juh efterrätter till också, men annars är det bara sådär.
Jaja, ska väl inte klaga. han mår juh bra =)

//S

Leka med Emil

Idag blev det att gå ner till stan för att äta lite på café paus med Veronica och lilla Emil. Emil ser pytteliten ut jämfört med Devin fast de är lika gamla -hihi- Fast han är ganska liten för sin ålder med, men som vi sa.. han kommer nog dra ifrån tillslut, eller iaf komma ikapp =)
Var jättetrevligt, efter det gick vi hem hit för idag hade vi städat så det gick ta hem folk. Devin och Emil lekte lite, vilket innebar att Devin klättrade på Emil och han blev rädd ^^ Fast när han hamnade i gåstolen fick han makten haha.


Klappa på varandra.


Min mamma o pappa kom förbi förut också så jag fick min första födelsedagspresent -woho- Det var en Nikon kameraväska så det får plats objektiv och sånt i sen när jag får andra objektiv till ;) kalasbra!


Leka tittut med mamma genom glaset i dörren.


Annars är jag rätt trött, men vi är på bättringsvägen. Devins ögon har knappt varat något alls idag och han är pigg som en mört. Jag har inte ont i halsen eller öronen och tar mina sista penicillintabletter imorn =) Just fan, måste ta dem nu!!
Sådärja..

//S

Börjar närma sig

Arvikafestivalen börjar närma sig med stormsteg och jag är faktiskt skitnervös.. Jag kanske inte alls pallar med en festival nu?! Det är inte direkt några bra band som kommer, så vad ska jag göra? Jag vill inte dricka mig stupfull och hålla på. Usch jag börjar fan känna mig gammal >_< Jag kommer få värsta Devin- och Davidabstinensen!!
Sova i tält och vara vaken länge.. Jag har inte vart vaken länge sen Devin föddes haha.
Aja blir säkert skitkul får jag hoppas, även om jag börjar få lite ångest. -tönt-

//S

1 årskalas

Varit iväg på Neos 1årskalas idag. Alla här mår mycket mycket bättre, så det blev till att åka dit. Hade varit riktigt synd att missa det faktiskt.
Neo fick massvis med paket och uppmärksamhet såklart. Vi alla fick gå en tipspromenad som handlade om Neos första år, det var skitkul idé. Ska nog sno den till Devins 1årskalas =) Jag fick 10/12 rätt för jag missade på en fråga som jag egentligen visste, men skrev fel. Men inte alla rätt ändå -snyft- Var bara Tonys mamma, pappa och bror som hade alla rätt. Jag tror starkt på fusk ifrån deras sida!! Men iaf.. Det var hur trevligt som helst och jättegoda tårtar med mycket jordgubbar på och det är ju aldrig fel!
Devin försökte vara med och öppna lite paket när det var paketöppning haha. Han blev helt superglad och klättrade på alla paketen om och om igen. De stora paketen var roligast för de kunde man juh resa sig mot.
Neo fick hur mycket fina saker som helst, men finast var såklart det han fick av Devin. En röd t-shirt som det står "Neo" på framsidan och sen "Devins bästis" på baksidan. -hihi-


Neo öppnar paket.


Devin hjälper till med paketöppningen.


De supergoda tårtorna.


Vi har varit lite i skärgårn sen också efter kalaset, men det blev inte så länge.

//S

Besök

Fick ett sms imorse som jag glömde bort att jag fick, sen fick jag ett till och det var från Johan igen. Han undrade om jag ville träffa honom på McDonalds för han skulle komma till stan för att lämna lite saker åt jobbet. Klart jag ville ses!! Var ju tre år sen sist, helt galet vad tiden går.
Han var precis som vanligt, dock lite mer skäggig och tatuerad.. men annars samma gamla vanliga Johan. Helt galet kul att träffa honom igen!! Han lever som en tonåring fortfarande med fester och allt vad det innebär, och nu lever jag som mamma. Verkligen skilda liv, men en gång i tiden var vi på samma nivå och festade och hade kul tillsammans. =) Saknar den tiden lite, men äsch, har det toppen nu också!! Kul att vi har sån bra kontakt än iaf. Kändes som det var igår jag såg honom sist för vi började snacka som vanligt. Inget pinsamt eller nervöst alls.
Helt jättekul att ses, ses väl om tre år igen ^^

Något skoj i all sjukdom här iaf.

//S

Men suck!

Är det inte öronen som gör att jag inte kan sova så är det halsen. Jag har sjukt ont i halsen. Kan knappt svälja för det gör så förbannat jävla ont. Vad är det för jävla virushelvete som flugit på mig!?? DÖÖÖÖ!!!
Sitter här nu och dricker varmt honungsvatten för att försöka lindra det hela lite eftersom halstabletter inte lindrar värst mycket. -suck- Jag vill bli frisk NU! Kommer inte orka med annars.

Förresten.

Neo fyllde 1 år idag!! Grattis till honom. Kan inte fatta att det är ett år sen redan som han kom till världen som en chock. Minns fortfarande smset som om det vore igår som Marie skickade till mig om att de hade blivit föräldrar till en liten son. Jag började gråta och visste fan varken ut eller in. Så kan det gå.
Nu är grabben iaf ett, och vilken kämpe han är =)

//S

Bättre

Sovit typ hela dagen idag, välbehövligt. Devin har vart hos farmor och levt loppan. Han har ingen feber idag och verkar mycket piggare =) Dock snorar han en del och lite var i ögonen än. Hoppas hoppas det går över snart. Vill inte att min lilla bebis ska vara sjuk mera!!

Jag har inte lika ont i öronen längre som tur är. Medicinen verkar fungera som den ska -puh- Har börjat få lite ont i magen men det stod som en vanlig biverkning -suck- Hatar att ha ont i magen. Men tror nästan jag hellre har lite ont i magen än öronen, fast det är svårt val.. för magen är också helt värdelöst att ha ont i. Hatar det!!

//S

Snurrig skyskrapa

Jag hade då aldrig vågat bo i den här skyskrapan som snurrar!! Jag är höjdrädd också, så att vara där uppe och den börjar snurra lär inte vara så lattjo för min del iaf.

Vad tycker du? Hade du vågat bo i den -->
här <-- skyskrapan??

Visst ser det fint ut?! Men liite väl högt kanske.

//S

Yaay

Nu har jag tagit min medicin och gett Devin hans ögondroppar. Var ganska svårt eftersom jag var själv nu, då David är och jobbar. Men det gick det också. Nu hoppas jag Davids mamma ska komma om inte allt för många timmar så hon kan hjälpa mig med Devin idag för jag mår skit. -urk- Han behöver verkligen ett bad till att börja med!!

Nej får nog bada honom själv nu för han ser verkligen ut som hej-kom-och-hjälp-mig i ansiktet med allt var och snor, kraken.

//S

Jag dör

Har så jävla ont i öronen nu så känns som jag ska dö. Ja, nu är det båda öronen jag har ont i. Jag är trött som fan och vill sova, men det kommer verkligen inte gå med denna smärtan.. Jag bara läääängtar tills imornbitti när jag ska få ta medicin igen. -heja- Hur ofta längtar man efter medicin egentligen?? Nej fy fan så ont jag har.

Det är synd om mig nu!!

//S

Vilken present

I födelsedagspresent idag så fick jag öroninflammation och penicillin!! Det suger verkligen!!

Åkte till doktorn förut för att kolla upp örat och han bara "detta ser inte bra ut alls". -suck- Halsinfektion har jag också. Just my kind of luck. Nu tar jag iaf medicin som jag ska äta i en vecka.

Denna dag suger.

//S

Ingen vanlig dag..

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag HURRA HURRA HURRA!!

Börjar inte så bra för jag känner mig rätt krasslig. David är hemma från jobbet för han är också krasslig och Devin snorar och hostar som en tok. Ögonen har iaf blivit lite bättre, men usch vad de var ihopklibbade imorse. Skitsvårt att ge honom ögondropparna också för så fort han ser flaskan börjar han störtgrina och kniper ihop ögonen för kung och fosterland. Man måste vara minst två för att ge honom dem, annars går det inte.

Igår gick jag och la mig halv åtta för jag hade så grymt ont i ena örat, trodde det skulle sprängas eller något. Visste verkligen inte var jag skulle ta vägen. Hade hört att nässpray kunde lindra det hela lite och som tur var funkade det. Det typ small till i örat och sen gjorde det mindre ont -tur-

Devin sov ca 13 timmar i natt bubben, nu sover han igen. Behöver sova mycket nu när han inte mår bra. Som tur är så äter han iaf, välling, ersättning och gröt går ner. -skönt-

Nee nu ska jag äta frukost och ta en halstablett.

//S

Doktorn

Var som sagt på näraktuen förut idag. Devin fick ögondroppar utskrivna som han ska få tre gånger om dagen i vardera öga eftersom han fått ögoninflammation på båda ögonen nu. Det är så synd om honom så till och med jag sitter och gråter. Så maktlös man känner sig!!
Halsinfektion och feber har han också. Min krake, hoppas verkligen det blir bättre fort nu när han får ögondropparna! Orkar inte se honom såhär som det är nu, jag blir ledsen =(

//S

Värre

Idag är det om möjligt ännu värre med ögat, snoret och dessutom har han fått hosta. Han hostar så han spyr -krake- David ringde iaf till vårdcentralen och vi fick en tid på närakuten klockan ett. Skönt att de tar en på lite allvar iaf!
Jag tycker så synd om honom, han kan knappt andas för han hostar så mycket. Vet inte vad man ska ta sig till riktigt, så maktlös. Hoppas iaf det inte är något allvarligt med honom.

//S

Sjuklingen

Usch Devin mår inte alls bra idag. Ögat bara rinner och rinner, näsan likaså och till råga på allt har han fått feber också. Jag tycker så synd om honom!!



Ändå har han humöret uppe nästan hela tiden faktiskt, jag är imponerad. Hade jag vart så dålig som han är nu hade jag legat i sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv. Barn är verkligen starka!

//S

Stackare

Usch inatt har Devin vaknat till och från hela natten. Imorse vaknade han och gallskrek i panik för han inte fick upp ögat, stackaren. Så hemskt och se honom så ledsen. Fick badda med ljummet vatten på ögat och det gillade han inte heller, skrek ännu mer.. :( Men tillslut fick han upp ögat iaf och lugnade ner sig lite. Min krake.
Ringt typ hundra gånger till bvc men ingen som svarar, så kollade vi telefontiderna och det är mellan 8.30-9.30 haha. Inte konstigt att ingen svarar när man ringer då.

Jättesnorig är han också men för övrigt verkar han pigg och glad. Springer runt i gåstolen nu och "sjunger" lite. Skönt att han inte är hängig iaf.

//S

Katrinplommonpuré

Devin har varit ganska hård i magen de senaste dagarna nu och varit jätteledsen för det, så vi köpte katrinplommonpuré nu för att se om det skulle hjälpa. OM det gjorde. Han har bajsat 6 gånger idag!! Helt otroligt, men han har inte gallskrikit eller något som de senaste dagarna, så det måste ha varit magknip han hade. Nu är det iaf avhjälpt och det var inget svårt botemedel heller, helt klockrent bra!!

//S

Igenklibbad

Idag när Devin vaknade var han helt igenklibbad i ena ögat, stackaren. Har runnit var hela dagen, så imorn om det är samma då ska jag nog ner till bvc för att kolla upp det. Men förhoppningsvis är det bättre!! Hoppas det inte är ögoninflammation eller något annat hemskt. Vill inte han ska vara sjuk, min lilla plutt.

Var bort till stugan och hälsade på mormor och morfar förut också, de bjöd på mat. Inga fel det inte, för jag hatar att laga mat, och David är inte speciellt förtjust i det han heller. Nu fick de också se Devin i full action, kröp runt som en galning, så duktig så min lilla stjärna!!
Det märks iaf inte på honom om han skulle vara sjuk, så jag tror inte det är så allvarligt som tur är. Han äter och leker och är glad, om än lite mer kinkig än innan. Kan lika gärna vara tänder eller något på G.

//S




Det var rätt skönt..

Det var ändå rätt skönt innan de började krypa även om man inte ville annat då än att de just skulle lära sig att krypa. Devin har blivit en riktigt arg kille sen han började krypa. Han bara skriker och gråter och allt är pest och pina för honom =( Skitjobbigt för mig som mamma. Ingenting duger. Dessutom blir han hur arg som helst om jag säger "ajaj" och sen tar bort honom från det han gör om det är något olämpligt för en bebis, han blir otröstlig. -snyft-
Sen om han är jättetrött och verkligen behöver sova så vägrar han för han vill bara krypa. Det går inte, jag får ligga och sjunga "nu i ro, slumra in" minst 100 gånger i rad för det är bara då han är lugn. Lilla envisa älskade bebis.

//S

Midsommar

Ja, nu var denna dagen nästan över och vi har vart hos Davids mamma tills nu typ. Var jättetrevligt och mycket folk som vanligt. Så kul att se Louise lilla mage nu hihi, där inne ligger Devins tremänning =)
David och Thim har druckit en massa öl så David sitter här och är full haha, så det ska vara juh. Thim var nog dock snäppet värre så han skjutsade jag iväg till en fest. David ska juh upp och jobba imorn liksom ;)

Var iaf en trevlig midsommar och vi hade ju tur med vädret tillslut!!

//S

Resa sig

Midsommar nu då, Devin reser sig mot våran bokhylla nu. Ingen vila och ingen ro där inte ;) Allt ska gå fort, fort tydligen.
Blir att vi åker ut till skärgårn sen för att fira att Sanna fyllt år, så det blir lite tårta och sådant. Sen stannar vi väl där tills David kommer från jobbet och säkert resten av kvällen också för den delen.
Ska bli kul att se allas miner när de ser att Devin kan krypa -hihi- Stig lärde sig ju inte krypa förrän han var över ett år, så i deras ögon är Devin jättetidig. Kommer ihåg när Devin kunde vända sig när han var 4 månader, det var 10 månader innan Stig kunde vända sig och de satt med hakorna i golvet -fniss-
Vädret ser ju inte så lovande ut tyvärr, men man får väl göra det bästa av situationen.

Ha en bra midsommar allesammans!!!

//S

Karlstad

Blev en tripp till Karlstad idag för att kolla på lite kläder och sen glasögon till David. Idag hittade jag faktiskt ett par jeans som jag köpte -hihi- Sen köpte jag två linnen och ett par solglasögon också. Inte för att det är väder för det just nu, men det kan ju förhoppningsvis bli det tycker jag!
David hittade ett par snygga glasögon också, men ska kolla lite här i stan också innan han bestämmer sig helt och hållet.

Innan vi åkte hem från Karlstad körde vi hem till Davids morfar och Ingamaj. De blev jätteglada över att vi kom och överraskade!! Fick lite fika där och Devin fick banan innan vi åkte hem igen.

Imorn är det midsommar då och vädret ser inte ut att bli helt mysigt, men men.. Svensk midsommar. Eftersom vi inte fått något svar från Malin och Ante idag så får vi väl bege oss ut till skärgårn imorn och fira där. Får se hur det blir.


Devin har iaf ingen lust att sova nu för nu är det bara krypa som gäller. Han blir helt tokig om man tar upp honom från golvet, bara börjar gallskrika -haha- Så han får väl hållas ett tag till på golvet då tills han somnar i krypställning ;) Det gjorde jag när jag var liten -fniss- Lik mor sin kanske, lika envis.

//S

Hemlis

Hihi, jag säger inte vad jag ska göra med håret, då blir det ju ingen överraskning ;)
Alla får helt enkelt vänta till efter den 7 juli för att se hur det blir och vad jag gjort med det.
Men jag längtar verkligen, detta har jag velat göra i många många år =)

//S

Frisören

JAAAA! Nu har jag bokat tid hos frisören! Jag kommer få sitta där i minst 5-6 timmar, men jag hoppas att det blir bra och snyggt!!! Ska bli riktigt spännande faktiskt. 7 juli ska jag dit och förhoppningsvis bli fin =)

//S

Krypning

Nu har jag filmat honom när han kryper, jag är så stolt. Han trasslar fortfarande lite med bakbenen och det är lite vingligt, men det reder sig -hihi- Han kan juh iaf och han tar sig framåt.



Världens stoltaste mamma ♥

//S

Lista

Hur många barn har du?
1
 
Vad heter h*n och varför heter h*n så?
DEVIN Lex Peter, Devin för det är ovanligt och snyggt, vill inte ha några vanliga namn på mina barn inte.. Lex av samma anledning och Peter är släktnamn för hans farfar heter så i förnamn och hans morfar heter så i efternamn.

Vad skulle h*n hetat om h*n var av det andra könet?
Ninja

När föddes h*n?
11 november 12:26

Vad vägde h*n när h*n föddes?
3874 gram

Hur lång var h*n när h*n föddes?
49 cm
 
Hur lång tid tog förlossningen?
Lång tid, åkte in dagen innan klockan 8 på morgonen och fick ligga över. De försökte dock stoppa värkarna runt 22 på kvällen så jag skulle få vila något och sen starta mig på morgonen igen. Värkarna startade av sig själv halv fem på morgonen.

Tog ni reda på könet?
Yes

Hur länge ammade du?
6 veckor, funkade inte längre vilket jag tycker var jättesynd.

Är du tillsammans med pappan?
Ja

Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
21

Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
22

Hur ofta är du barnledig?
Oj, typ aldrig. Har knappt varit det. Vill inte ens vara det. Men ska på festival i sommar så då blir jag ju det, får se hur det går eller om jag åker hem. Tar iaf bilen.

Vill du har fler barn och isåfall hur många?
Jag vill ha många barn.

Om du får fler barn, vad ska de heta?
Det är hemligt än ;)

Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn?
Jag tror det är väldigt svårt att beskriva för det är en sån otrolig upplevelse.

//S

Gaaaah

Har inte barn sunt förnuft nu för tiden eller!?
Stod ungar och sparkade boll mot vårt sovrumsfönster där Devin försöker sova!!
Jag blev ju skogstokig och sprang ut och skrek åt dem att en liten bebis försöker sova där inne!!
Som tur var fattade de vad jag sa och slutade.
Devin låg juh knallvaken och hade vänt sig mot sovrumsfönstret och stirrade som en dåre.
Kraken =/ Jättetrött också.

Nu sover han iaf som tur är. Plutten.

//S

HAN KRYPER!!

Min älskade lilla gosse lärde sig idag att krypa på riktigt!! Jag är så stolt!! Det roliga är att vi satt och snackade om det just då, att han inte kan krypa än och att jag kanske får det som födelsedagspresent att han börjar krypa på riktigt. Icke! Typ sekunden efter att vi sa det så börjar han krypa på riktigt med siktet på en leksak som låg vid Neos babygym. Kul att de (Marie, Tony o Neo) fick vara med och se första gången han lärde sig krypa också -hihi- Han är så stor nu min lilla gosse.



Det var denna som lilla stjärnan var ute efter. Han var helt koncentrerad på den när han började krypa. Såg så kul ut när han flyttade armarna, för det var rakt ut i luften och sen verkligen som han slog till golvet när den for ner igen. Men nu kan han, inte fort än, men han kan.. på alla fyra, på riktigt! Nu kommer det väl bli fullt ös medvetslös hemma hos oss!! -fniss-

Jag är stolt!

//S

Jeansdilemma

Jag vill ha ett par jeans! Börjar bli ganska trött på att alltid gå runt i mjukisbyxor nu för tiden. Inte får jag på mig några av de byxor jag hade innan jag blev gravid heller -suck- Iaf, så var jag och David ner till JC för att hitta ett par jeans till mig. Bad Jon om hjälp såklart, och jag vill ha ett par ganska pösiga jeans. Fick massor att prova, de bara steg i storleken för varje par jag provade tyckte jag, jag började nästan gråta =( Fy fan vad jag blivit fet!! De som jag tyckte var skönast såg ut som killbyxor och jag såg ut som en hiphopare i dem, det vill jag ju inte. De byxor som Jon och David tyckte jag skulle ha var typ tighta i röven, pösiga i låren och tighta på vaderna.. ehh?! Liksom skitfult. Skrevet på dem satt aslångt ner också så det såg ut som man skitit på sig. Det såg liksom ut som de skulle sitta tight, men det skulle de inte, så de satt bara helt fult på mig. Jag kan inte ha jeans!!! Frågade Jon om de hade några mer skate-aktiga jeans, men icke.
Måste modet vara så jävla fult eller!? Jag vill inte ha sånna byxor. -suck- Får leta vidare någon annanstans, eller helt enkelt banta ner mig 10 kilo!!

//S

Tandläkaren

Var hos tandläkaren med Devin idag och det gick jättebra. Hon kände lite i hans mun och konstaterade samma som jag att han inte har några tänder än och inga på väg heller. Min lilla tandlösing! Sen fick han välja tandborste, hon hade tre han kunde välja på.. en gul, en grön och en rosa. Han tog självklart den rosa -hihi-

När det var över så knallade vi till café paus och köpte med en Nachotallrik som jag skulle äta hos Sofi, för jag var huuuungrig. När jag kommer till henne inser jag, trots att jag sa till flera gånger att jag inte ville ha köttfärs, att det var köttfärs på. -urk- Så vi tog en sväng dit igen och jag fick en ny, vegetarisk!! Att det ska vara så svårt att fatta.. -suck- Den var iaf jättegod, som tur var!!

Devin var go och charmig som vanligt. Visade alla sina "trick" som han kan. Goa, underbara unge. Så himla snäll så vet inte.


Man kan inte annat än älska honom.



Se bara här hur söt han blev idag när han inte fick pilla på sladdarna på min dator. Han bröt ihop totalt och blev tokledsen. Lilla fjanten =) Men man får inte alltid som man vill, är ju för hans bästa han inte ska pilla på dem liksom.

//S

Devin sprattlar

Jag tänkte jag skulle filma när han lekte typ flygplan med leksakstelefonen, men det fick han juh absolut ingen lust med längre när jag började filma. -typiskt- Det som var så gulligt, han körde den i luften och lät brrrrrr.
Nu får ni se på en liten sprattelgubbe istället.



Älskade unge!

//S

Någon fas?



Yes, han somnade sin vanliga tid som vanligt igen. Inte runt 22 som de andra dagarna. Trodde självklart han skulle sova hela natten, som han brukar. Men ack så fel jag hade. Gick in en halvtimme senare för att titta till honom, då ligger han där helt klarvaken och grejar. -suck- Man ska sova på natten juh!



Var bara att plocka upp honom det och han var ju hur pigg som helst så inte ville han somna i famnen heller. Nej han ville ta sig fram som en liten gorilla på golvet. Så himla söt. Hans nya stil istället för att krypa, det är tydligen mycket bättre enligt honom. -haha- Alla sätt är ju bra, utom de dåliga.

Han somnade iaf till slut i min famn i soffan runt halv elva. Ändå ska han upp skittidigt på morgonen fast han somnar så sent? Är detta bara en fas eller kommer det vara såhär nu? Innan sov han juh 20-8 på morgonen och det var ju helt underbart =)
Bara att gilla läget antar jag.

//S

Besök

Andrea och hennes nya kille Magnus kom på besök förut. Det var skitkul att se henne igen, är ju inte direkt varje dag det sker. Jag ska fan ta mig upp till henne en helg här framöver och leka lite =) Devin ska självklart med! Hon var superfin i håret, som alltid. Jag vill också va fin i håret... imorn ska jag fan boka tid hos frisör!!
Devin var inte ett dugg blyg, så himla skönt. Han kröp upp till Magnus och satte sig och mös. Lilla myspricken. Charmade dem båda såklart.
De stannade tyvärr inte så länge för de var tvungna att fara hemåt igen sen -synd-



Imorn ska vi iväg till tandläkaren med Devin. Jag tror nästan det är tänder på G nu, men det har jag iofs trott ett bra tag. Verkar aldrig som det vill poppa upp några. Nu biter han iaf massor på bitringar och har saker i munnen stup i ett som att det kliar, men jag kanske bara inbillar mig. Det märks. De får komma när de vill :)

//S

Alla går vi olika vägar

Jag blir så ledsen. Jag vet att vi alla gör olika val här i livet, men när ens bästa barndomskompis nu "ger upp" i livet känns så himla hemskt. Bara 22 år gammal.
Vi skulle aldrig gått olika vägar, vi skulle gått samma skola. Tänk om allt hade vart bra nu då? Ingen vet.
Känns bara så hemskt.
Jag kommer ihåg allt roligt vi haft. När du lurade mig att grådvärgarna i Ronja Rövardotter kom på natten när man sov så jag inte kunde sova på hela natten. Jag kommer ihåg när jag hade sönder lampan i garaget hos er. När du hjälpte mig rymma från kvarsittningarna som jag fick nästan varje dag. Vi har haft så kul tillsammans, sen blev det som det blev.
Jävla knark!! Borde fan inte få finnas.
Sist jag såg dig sa du att allt var bra, att det skulle bli bra nu. Du kollade på Devin i vagnen och var jätteglad och fin. Du hade bråttom, men du verkade som vanligt igen.
Kan inte ens föreställa mig den sits du är, men jag tänker på dig ofta faktiskt.
Jag blir riktigt ledsen att veta att en sån fin människa som du nu bara ger upp.
Jag tror annars du skulle klara det, om du bara ger dig fan på det.
Du är en stark tjej!!

Som sagt.. jävla knark.


//S

Fotbollshysteri

Herregud vilken fotbollshysteri det råder här i landet, och säkert alla andra länder som också är med och spelar. Helt sjukt!! Det ska säljas sverigehattar, sverigemössor, sverigetröjor, sverigeflaggor, sverigebollar and so on i mängder. Jag fattar inte hela grejen för jag bryr mig inte ett skit. Har inte kollat på en enda match hittills och jag kommer säkerligen inte göra det heller, iaf inte frivilligt. Fotboll är tråkigt så det skriker om det. Så allvarligt är det liksom inte som vissa verkar ta det. Jävla huliganer!!

//S

Konsten att sätta sig på en motorcykel

Pappa har köpt sig en motorcykel och självklart var jag där och åkte med. Han var så stolt så. Vi åkte till Storfors och kollade var det är som David jobbar, jag har juh inte vart där och sett det än, så det var skoj. Nu vet jag lite mer -haha-

Det var inte helt lätt att ta sig upp på den med motorcykelstället på sig och sådär, men det var iaf inte så svårt som mamma gör det här. -fniss-



Jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig när hon försökte ta sig upp. Men hon gjorde det ju lite svårare än det var också. Skulle velat sett när hon skulle av, men det missade vi för vi åkte hem istället.



Här är iaf bildbevis på att hon kom med upp på den tillslut. Hon var väl livrädd under åkturen också kan jag tänka mig -fniss- Jag tyckte det var riktigt roligt att åka med, men blåste ju en hel del alltså.

För övrigt så har jag skitont i huvudet idag, men det är väl för jag inte sovit tillräckligt och säkert inte druckit tillräckligt heller. Men så kan det bli ibland, går säkert över senare för jag vägrar ta en tablett. Så är det.




Sötnosen idag innan vi knallade bort till min mamma och pappa. Fick ha på sig tröjan han fick av min faster idag, blåste så himla mycket. Den satt jättebra nu =)

//S

Usch

I natt var det någon som var och ryckte i dörrhandtaget på dörren. Jag hatar sånt. Jag är så paranoid av mig. Tänk om jag vart hemma själv, då hade jag inte kunnat somna om igen. Eller tänk om dörren hade vart olåst och jag inte vart så lättväckt av mig -fy- Det var säkert bara ett fyllo (student eller något) som gått fel, men iaf. Jag ogillart skarpt!!

//S

Blöööö

Klockan är inte ens fem på morgonen och jag är uppe. Kan säga att jag INTE är glad över det hela, men Devin är jättepigg och glad. Fy faaaaan. Jag har världens sämsta morgonhumör också -urk- Vill soooooova!!!

//S

Rolig grej

Kolla in denna --> tjejen <-- man blir helt galen i huvudet tills man kan se henne snurra åt båda hållen. Jag hatar sånna där grejer om jag inte kan "lösa" dem. Men nu kunde jag det, så nu är jag nöjd. Annars hade jag nog inte fått en blund i ögonen denna natten haha.

Såg henne bara snurra åt höger först, men sen höll jag för hela henne och började kolla lite i taget nerifrån och upp och då ändrade hon håll. Tur för henne (och mig) ;)

//S


Seriöst

Gräv ner dig.
Du är inte så omtyckt som du tror.
Omogna människa.

Orka.

//S

Pottan

Hihi idag var första gången jag satte Devin på pottan och han BAJSADE!!! Helt otroligt, han är så duktig. Kunde inte riktigt tro det själv, men han gjorde det iaf.
Kanske ska sätta honom på pottan en gång om dagen nu och se vad som händer? Lär inte skada iaf. Dessutom vet jag en hel del barn som börjat pottränas tidigt som blev blöjfria vid ca 1,5 års ålder. Vore inte helt fel ;)

//S

  

Idag när vi var på ikea hittade vi en gåvagn som skulle vara perfekt till Devin. Den hamnade självklart i kundvagnen tillsammans med en potta, någon kulgrej (leksak) och sen fyra matbordsunderlägg.
Devin blev jätteglad för gåvagnen och var jätteduktig och gick så fint så. Mest gillade han att stå och bita i handtaget, men gå gick väl an ett tag iaf. Min lilla stjärna ♥ Kan inte vara stoltare.



Denna kulgrej fick han också. Så nu sitter han och försöker lära sig räkna till 100 -hihi-

//S

...

Trött på folk..


Nu drar vi till Ikea!

//S

BVC

Var till bvc förut för att kolla längd och vikt på min lilla stjärna. Vikten stannade på 8915 gram och längden var nu 71,5 cm. Ingen liten kille jag har. Ligger nu på kurvan ovanför medel på längden och på medelkurvan på vikten. Så han är faktiskt alldeles helt perfekt, såklart =) Skönt att han växer i alla fall.

Barnmorskan frågade mig om han kunde sitta nu med stöd och sådär och jag kollade frågande på henne. Jag satte då ner Devin på golvet och sa "men han har juh suttit själv utan stöd i typ två månader nu?". Devin ställde sig då i krypställning och tog sig sakta framåt och hon bara glodde med stora ögon och utbrast "men kan han KRYPA också? Ja, han är väldigt tidig må jag säga". Ehh, det är väl inte direkt tidigt att kunna sitta själv när man är sju månader, men men.. och jag kunde krypa när jag var 6 månader, så jag tycker inte det känns tidigt om han håller på att lära sig det nu när han är 7 liksom. Haha. Men hon tyckte han var oerhört tidig för sin ålder och att han var såpass stabil i ryggen. Jag kunde inte säga något, för jag bara skrattade.

Iaf, han är min stjärna oavsett!!

//S

7 månader!!

Kan inte fatta det, men du är redan 7 månader nu!! De bästa månaderna i mitt liv. Du är så himla underbar och vacker. Blir helt tårögd bara jag ser på dig. Fattar inte hur vi kunnat skapa en sån fin människa. När du ligger och sover springer jag in och kollar på dig hela tiden bara för att du är så himla underbar, kan inte låta bli. Bara du rör dig pyttelite till en annan ställning blir jag helt "åå vad söt du är". En annan skulle knappt se skillnad ens, men jag gör det.
Nu de senaste dagarna somnar du nästan enbart i min famn. Är såå mysigt, går inte beskriva ens. Du ligger där helt fridfull och jag kan titta på dig precis hur mycket jag vill.


Helt färsk i mammas famn.

Trodde faktiskt inte jag skulle få uppleva denna stora kärlek någon gång. Kärleken till ens barn. Men nu har jag dig här och det är värt allt. Finns inget bättre eller vackrare. Synd tiden går så fort nu bara, hinner knappt med.


Devin 7 månader.

JAG ÄLSKAR DIG!!

//S


Fetto superstar

Det är jag det. Idag är jag helt depp. Jävla skitdag är vad det är och jag har inte fått ett endaste dugg gjort. David har iaf vart en ängel och städat typ hela lägenheten. Vilket iofs fick mig att känna mig ännu kassare för att jag inte hjälpte till -suck- Han är iaf bäst!!

Jag vill ha tillbaka min kropp!! Men jag vet att jag aldrig kommer få det. Den är liksom borta för all framtid nu. Jag vet att jag fått det finaste man kan få här i världen och jag är självklart jättestolt över det.. Men idag är en sån dag då jag bara känner mig fetast och fulast i hela universum typ och bara vill dra något gammalt över mig. Jag vill gå ner de 15 äckliga kilon som sitter fast på mig, men jag har inte motivationen. Det är fan svårt att gå ner i vikt!! Men jag vill inte vara fet och ful.. -suck- Vad jobbigt allt ska vara. Synd man inte är rik för då hade jag fan gjort en fettsugning och ett boobjob! Så är det. Aldrig är man nöjd. För min del borde det vara förbjudet att äta/göra annat än sallad och träna militärhårda träningspass 7 gånger i veckan för att bli normal(are) igen. Ge mig en personlig tränare och jag lovar att jag kommer träna och göra allt i min makt för att bli smal igen. Jag behöver bara en som skriker och tjatar på mig. En som ger mig en lista där det står vad jag får äta och vad jag absolut inte får äta. I will do it. Ska önska mig en sådan.

//S

Fy fan

Usch imorse när jag hade bytt blöja på Devin och skulle bära ut honom till vardagsrummet fastnade jag på något vis med strumpan i spjälsängen och trillade med honom i famnen!!! Usch fy fan vad hemskt det var. Som tur var så var det bara jag som fick ont och vi landade på sängen.. eller jag låg hälften utanför, men Devin klarade sig fint för han låg på mitt bröst. Han gnydde till lite, men det var nog mest för han blev rädd för sen skrattade han. Tur det. Jag hade nog inte förlåtit mig själv om det hade hänt något allvarligt!! Jävla spjälsäng som fäller mig ^^

Iaf, idag är det blä. Mensvärk o skit. -urk-

//S

Today

Vaknade av Devin runt halv åtta imorse, blöjan hade läckt så det var kiss överallt -suck- Fattar inte hur han kan kissa så mkt eller hur lite blöjan klarar av? Skitsamma, var ju lätt avklarat ändå.
Gick ner till baby cafét sen för David hade jobbat natt och skulle sova. Inge kul att sitta tyst här hemma ju. Efter det gick vi på stan lite och mötte Elin, Kevin och Emma. Följde med dem och åt en glass och sen gick vi med dem hem. Var jättetrevligt, både Kevin och Devin övade krypning =) Kommer nog gå fort snart. Devin kan nästan nu med ena benet iaf, men tippar åt sidan när det andra inte fått in snitsen riktigt haha.

Var hemma hos mamma förut och hämtade massa mat som hon inte skulle ha eftersom hon ska och rida Skagern runt nu på hästen.

Jag är så jävla trött!
Ont i huvudet har jag också.

//S

Öva öva öva

Här hemma är det ständig krypövning som sker nu. Han tar i för kung och fosterland och SKA framåt. Står oftast och vaggar på alla fyra och typ kastar sig framåt, ser skitkul ut. Men han försöker iaf och det tycker jag är duktigt. Han har fått helt röda knän för han övar så mycket, försöker släpa dem framåt och små små krypsteg tar han nu. Jätteduktig kille, men går nog inte så fort som han hade hoppats på. Han brukar ta i så mycket så han fiser -hihi-

Mammas duktiga kille.

Så roligt att se hur målmedveten han redan är vid så tidig ålder. Han liksom bara SKA kunna krypa snart och ger allt för det. Haha.
Så kul att se hur medveten han är också. Alla brukar säga att "vilken medveten liten kille ni har", och det stämmer nog faktiskt. Igår till exempel när det var massa folk här så stal han allas uppmärksamhet och gjorde värsta prat/springshowen i gåstolen. Så har han aldrig gjort förut, men var nog för att nu fick han verkligen ALLA att kolla och skulle visa vad han kunde. Lille knasbollen.

Älskar dig så.

//S

GRATTIS!!



GRATTIS ÄLSKLING PÅ 23-ÅRSDAGEN!!!

//S

Ställde sig!!!

Åhh igår för första gången så reste sig Devin helt själv. Jag blev rätt så paff faktiskt!! Så himla duktig!! Han reste sig mot baljan och stod sen där och kikade lite, så nu blir det nog till att sänka sängen ett snäpp till så han inte kan häva sig över =)

Han badade med Stig igår, de var så söta och delade på den lilla baljan. Devin skvätta massor och hade sig och Stig satt och skrattade som tusan. Gullungar.


Stig och Devin


//S

Fullt upp

Igår var det iaf en toppendag för alla som tog stundenten, om än något varmt. Killarna i kostym höll juh på att svettas ihjäl. Sebastian kunde VRIDA ur sin skjorta när han kom hem från vagnåket. Helt sjukt svett!! Vi fick jättegod mat, det var trevligt folk och Sebastian var jättenöjd. Han fick massor med fina presenter också.

Vi var tvungna att åka lite tidigare från studentfirandet eftersom Jacob skulle på klassfest på statt här i stan. Kul för dem att ha klassfest där liksom, hade jag också velat ha när jag var liten. De möttes upp med hulahulakransar och paraplydrink ;) Roligt för dem.

Sen var det ju cykelnsdag igår. Var sjuuukt mycket cyklar ute i skärgårn. Var nog nästan halva stan, minst. Linda Bengtzing var ju där och spelade och sjöng. Jag gick dit, men gick hem till Davids mamma igen så fort hon började spela eftersom det störde Devin som sov. Tur han inte bryr sig om en massa oväsen :)

Var iaf fullt upp igår, roligt.

Idag är det lika varmt igen och jag och Devin drar nog ut till Davids mamma idag också. David jobbar ju eftermiddag och det är så jävla tråkigt att bara vara här hemma då och inte ha någonting att göra. Där ute kan han iaf bada ute och sådär.

//S

Student

Idag ska vi iväg till Karlskoga för Sebastian tar studenten. David jobbar så han kan inte följa med, men det blir nog trevligt iaf hoppas jag. Åker med Davids mamma och hans lillebror dit.

//S

Första badet ute

Åkte till Davids mamma förut när David slutat jobbet. Där satte han och hans mamma upp den stora poolen och Devin fick plaska i balja på altanen. Det tyckte han var jätteskönt och skoj. Första badet ute och jag hade inte ens med kameran -suck- Han fick vara nakenfis sen i någon timme och han bara njöt. Skönt att slippa blöjan kan jag förstå.
Han blir bättre och bättre på att ställa sig på alla fyra också. Innan gjorde han det bara från sittandes, nu kan han från liggandes också. Dessutom har han från liggandes lärt sig att sätta sig upp. Så duktig min lilla prins!! =)

Nu sover han, trött som bara den. Somnade på pappas axel när han bars in från bilen, sötnöten.

Älskar mina grabbar!! ♥

//S

Bajsmannen

Devin är jättegnällig idag och bajsar typ hela tiden. Så fort jag bytt blöja så bajsar han en ny till mig, schysst. Till och med klockan tre inatt så fixade han en bajsblöja till mig -gäsp- Sover gör han också mycket, fjärde gången han sover nu sen han vaknade klockan 7 imorse. Han sover juh upp till en timme varje gång också, vet inte vad det är med honom. Kanske är för att det är så varmt som han är helt slut kraken.
Jag försöker hälla i honom så mycket vatten jag bara kan, men det är lite svårt när han verkligen inte gillar vatten!! Får liksom spruta in i munnen på honom och hoppas att han sväljer och inte spottar ut det. Liten kamp. Vatten som är så gott! Hoppas han inser det snart, för det är inte hållbart att han dricker så lite när det är så varmt.

//S

Kameleont

Nu har jag köpt sommarkläder till Devin på tradera. Vann dem direkt från Kameleont Design, så de är nya och fina. Hade verkligen inga sommarkläder hemma i hans storlek så det var dags att köpa! Vill inte heller köpa här nere på stan för där köper ju alla andra här i stan sina sommarkläder till bebisarna. Kul att ha något på sig som inte så många har. Dessutom tyckte jag de var grymt snygga också!! =)
Ska kanske ta och köpa en sån där heldress till honom senare också, men det får vi se.


Grönt


Orange

Jag är iaf nöjd med inköpen. Hoppas Devin också blir nöjd -hihi-

//S

Dagen



Morgonen började med en promenad ner till stan för att först vara ett tag på babycafét. Devin lekte lite med Elliott och visade de andra där att han nästan kan krypa. De tycker han blivit såå stor och duktig. Första gången vi var där var han inte ens en månad liksom hihi. Gått så fort!
Efter det gick vi och köpte presenter till David som fyller år på lördag. Hoppas han blir nöjd med vad han får, men det blir han nog. Han är inte lika kräsen som jag är -fniss- Blev även en solhatt till Devin för han hade ingen. Blev inte den snyggaste direkt, men hellre en osnygg än ingen alls!



Nu på eftermiddagen spenderade vi lite av tiden hemma hos Elin, så Kevin och Devin fick leka lite. Kevin var jätteglad och pratade hela tiden. Han var trött, men kunde inte sluta prata eller skratta iaf. Han kunde iaf sitta korta stunder själv nu och försöker ta sig upp på knä han också. De kommer nog krypa ikapp snart de små.
Devin lekte med en telefongrej som de hade med massa knappar som lät som polis/ambulans- eller brandbil. Tyckte han var jätteskoj och pratade i telefonen. Låter så sött!!



Här är ena Elins hund. Hon här ska ha valpar nu i sommar, runt den 24 juli närmare bestämt. Gissa om jag kommer vara mycket där sen!? Hihi. Valpar är ju bland det finaste som finns. Jag längtar redan. Sa till Elin att hon skulle ringa när Lissma börjar föda så jag får vara med om det också -vill- Spelar ingen roll vad klockan är, jag vill vara med och se!! Fatta vilken cool upplevelse hihi. Hoppas bara David är hemma då så jag kan ta bilen ^^

//S

Färsk potatis

Det är sååå jävla gott med färskpotatis med dill/äggsås -mums- Jag skulle kunna leva på det på sommaren tror jag bara för det är så hiskeligt gott!! Det, som Andreas skulle säga, knullar i munnen så gott det är!!
Måste köpa mer potatis för nu i sommar ska det minsann ätas mängder med potatis!!

//S

Hålla flaskan

Vad skönt det är nu när Devin själv kan hålla flaskan när han äter. Matar sig själv, hur smidigt som helst. Bara sticka ner den till honom så kan man kolla på tills den tar slut. Då måste man ta den från honom för han fattar inte att den är slut och suger iaf hehe. Men han tar väl en sak i taget, och den första är juh att kunna hålla flaskan och äta själv =)
Så bra att han stoppar in nappen själv också, den behöver man aldrig bekymra sig över numera. Tappar han den och vaknar av det så letar han själv upp den och stoppar in den. Det har han väl gjort lite drygt en månad nu, men det är så praktiskt att han kan det!

Nu ska jag sova.

//S

hits