Fotografen

Ja, idag bar det som sagt var iväg till fotografen.. när vi kommer dit så sitter en lapp på dörren där det står "är på kundbesök, åter kl 11.30". Jag blev lite putt och kollade på David och nästan skriker åt honom "men va faaan, det är väl den 19e idag eller?". Nej, det är ju inte det. Vi hade tagit fel på dag -suck- Jag var helt insnöad på att det var torsdag den 19e som vi skulle dit, men han hade väl bara sagt fel på dagen och inte datumet. Kanske ska börja snöa in mig på datum istället för på dagarna. Iaf så åkte vi dit klockan 11.30 igen och berättade som det var och han misstänkte nästan att det var så, så vi fick fota idag ändå :) Devin verkligen VÄGRADE att stå stilla, gick inte i en sekund ens. Han skulle springa runt och pilla på alla andra balla saker som fanns runt om i hela studion. Sitta gick som tur var bra när vi satte honom uppe på en tunna, blev en riktigt bra bild tycker jag även om jag nog faktiskt skulle kunna ta en bättre själv... men men.


Fick våra kalendrar som vi beställt också och jävlar vad besviken jag blev!!! Förra året beställde jag från fujifilm och de blev verkligen kanon, hur bra som helst. Nu beställde jag från önskefoto och de var typ utskriva med färgskrivare på vanliga A4 papper, något som jag skulle kunna gjort hemma alltså. -suck- Ska fan maila dem sen och klaga för jag blev INTE nöjd alls. Kommer aldrig mer beställa därifrån iaf. Dyrt och fult.

Igår fick vi iaf julkorten som vi beställt från extrafilm och de blev kanon!! Så ska nog kanske beställa några till bara för de blev så bra.

Nej nu ska jag maila önskefoto.

//S

Kommentarer:
Postat av: emma

åh jag tänkte beställa från önskefoto men det skiter jag i då!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits