Öppna igen

Idag bar det minsann av ner till öppna förskolan igen för att rasta min lilla gosse som knappt varit där något denna veckan. Han blev jätteglad för det, men fy fan vad kallt det var att gå ner dit -burr- Snöade gjorde det också och blev superfina snöflingor på vagnen som man nästan skulle velat fota juh!

Varit hos Davids mamma resten av dagen och jäklar vad Devin höll låda hos dem. Babblade som aldrig förr och sprang efter Stig som var där och lekte. Har nog aldrig hört Devin prata på så mycket som han gjorde där tror jag, verkligen mycket att berätta tydligen =)

Jag själv har ont i huvudet så nu ska jag nog krypa ner i sängen!

//S

Håret

    

Sådär kort blev det där bak på honom, men jag tycker det blev helt okej iaf faktiskt. Inte illa för att vara första gången jag klipper någon som absolut inte vill sitta still haha. Han är min lilla snygging hur han än ser ut i håret!! ♥

//S

Klipp klipp

Hihi idag har jag klippt håret på Devin. Råkade bli bra mycket kortare än vad jag tänkt mig eftersom att precis när jag skulle till och klippa ryckte han bakåt med huvudet och det blev kort. Men det gör ingenting för det blev iaf någorlunda jämt och bra, bara mycket kortare än vad jag tänkte att det skulle bli. Växer ju ut som tur är och brist på hår kan man ju inte säga att han har ändå ;D Luggen tog jag inte så mycket på denna gången för han vägrade vara still överhuvudtaget, så nu är iaf hockeyfrillan borta!! Hellre emofrilla med lång lugg och kort där bak än tvärtom!!

//S

Älskar er <3

   

Suttit och kollat bakåt på mina bilder här och hittade dessa.
Finns inte ens ord för att beskriva hur mycket jag älskar er!! ♥
Så ska inte ens försöka förklara i någon svamlig text.
KÄRLEK.

//S

Bus



Lite jagalek hade han iaf energi för =)

//S

Magsjukan?

Imorse vaknade jag och mådde prima iaf och det var ju skönt det. Devin sov till halv nio så vi fick värsta sovmorgonen -mys- Han var också pigg och glad så vi bestämde oss för att knata till öppna förskolan och rasta av oss lite. Det första Devin gjorde när vi kom dit var att springa snabbt i sina skor och snubbla precis innan ytterdörren och ramla in med ansiktet i en kant där =( Han skrek som en stucken gris vill jag lova och fick världens bula på ögonbrynet och började blöda lite under ögat -snyft- Maggie som jobbar på öppna kom med en kall handduk som jag la på så svullnaden skulle gå ner lite. Han lugnade som tur var ner sig snabbt och sprang in och lekte -puh- Kommer ALDRIG vänja mig vid att de små slår sig.. vilket de gör, ganska ofta. Huva!!
Iaf så lekte han där inne och var ganska pigg och glad tills efter att han ätit då det kom världens lass i blöjan. Då menar jag verkligen världens lass!! Blev att dra av honom alla kläderna och sätta honom i diskhon där och tvätta av! Fick ringa David också som kom med nya kläder till lille bajsmästaren -fniss- Var typiskt magsjukebajs som några av de andra barnen där redan haft, suck. När vi kom hem hade han lämnat ett nytt lass som David fick ta hand om och sen somnade han och sov i två och en halv timme. Det kom ytterligare ett lass under dagen och han ville verkligen inte äta eller dricka någonting. =/ Davids mamma kom med smoothie, drikki och någon fruktdryck till honom för att han iaf skulle få i sig vätska och vi inte hade det hemma. Han mumsade i sig hela smoothien och drikkin och nu sover han som en stock!!

Han var ganska pigg på eftermiddagen iaf även fast han inte ätit eller druckit så mycket. Kommer snart film på det för vi lekte jagalek här hemma ;)

Tror han kommer må bra imorn för denna magsjukan verkar vara av den mildare sorten som tur är!

//S

Magen v.17

Vecka 17 (16+0)

Jag mår förresten mycket bättre idag. Devin har varit hos sin farmor under tiden som David jobbat så jag har fått vila och pressat i mig lite mat. Inte orkat jätte mycket, men iaf nästan två mackor och lite makaroner. Bättre än ingenting. Så imorn hoppas jag på att jag är pigg och kry igen :)

//S

Vecka 17

Vecka 17

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett.

Fostret: Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen.


//S

Mår kasst

Mår sämst idag och har tillbringat största delen av dagen i sängen eller i soffan och så blire nog imorn också.
Davids mamma ska ta Devin imorn när David jobbar bara för jag mår så dåligt. Spytt och skit -HATA-

//S

Babysim

Gick jättebra på babysimmet idag, Devin var duktig som vanligt. Var klockan halv tolv idag och det var ju lite knepigt eftersom jag vid klockan tio kom på att man skulle ställa om klockan idag -suck- Så när klockan var tio hade Devin redan ätit två gånger och sovit sin förmiddagslur på 1,5 timme haha. Fick honom att somna en gång till iaf så han var pigg på badet. Jävla klocka!!

Varit och ätit hos min mamma o pappa nu på kvällen och är fortfarande så mätt så jag svimmar typ.

Nu ska jag kolla på stor i japan och sen SOVA. Är så sjukt trött!

//S

Bergvik

Blivit en heldag i Bergvik köpcenter idag tillsammans med Veronica, Magnus och Elliot.
Jag shoppade mig ett par stövlar på skopunkten och David hittade sig några skor där också faktiskt. Blev även en lång stickad tröja till mig, mysigt och med utrymme för växande mage -hihi- Den fick jag 50:- billigare för jag hittade en liten liten maska som inte skulle vara där på den. Alltid bra med lite billigare juh!!
David har vart bakis som fan idag efter igår då han var och bowlade med jobbet, men han följde som tur var med ändå. Är ju han som har pengarna liksom ;) Blev lite kläder till Devin också som han ska få i 1-årspresent. Shit han är snart 1 år!!!

Jaja nu blire film!

//S

Johan Palm

Jag brukar verkligen inte kolla på idol mer än på uttagningarna som är det enda roliga, enligt mig. Men fan idag kollade jag iaf eftersom jag inte hade något bättre för mig, och man fick sig ju faktiskt ett gott skratt ändå fast det inte var uttagning -fniss- Lilla Johan Palm ger mig ju stort smil från öra till öra alltså, lilla lilla fjortispojke med alla tusen fjortisfans där ute. Kunde inte annat än skratta mig genom hela hans låt och från första sekund jag såg honom. Är han ens 16 år? Han är ju en sån där man vill bära hem och bädda ner i spjälsängen och ge välling -aww- Målbrottet efter 16 års ålder.. ja, stackars krake. Men han verkar ju inte ha problem med fans iaf.

Johan Palm

Tack lillgrabben för att du gjort min kväll -fniss-

//S

Motala

Varit i motala istortsett hela dagen idag och det har varit jättekul och trevligt. Marie och Neo var med i bilen och det var ju tur det annars hade jag nog somnat -fniss- och inte haft lika skoj heller.
Superkul att träffa lilla familjen Håkansson igen iaf. Alice är så söt och duktig på att gå nu, smart är hon också!! =)


Devin och Alice leker

Devin och Neo åkte tillsammans i min vagn idag och det gick jättebra, så nu vet jag hur det är att ha två barn i vagnen och det var ju inga problem alls. Trodde nästan man skulle slå i sitsen när man gick annars med två barn, men det gjorde man faktiskt inte så nu kan jag sluta oroa mig över det.

Alice kör de lata grabbarna

När vi kom hem blev Devin jätteglad att se pappa och de busade som bara den. Devin lärde sig att göra indianljud med munnen och gick runt så här ett bra tag och tyckte det var skitkul när vi härmade honom -hihi- Min gosesnose.

Bus med pappa

//S

Vecka 16

Vecka 16

Kroppen: Nu kan man ofta se att man är gravid, i alla fall om man bär tunna trikåkläder. Försök att ha lite ledigare kläder som inte klämmer åt om magen. Kanske är det till och med dags att införskaffa mammakläder. Muskulatur och skelett är nu så pass utvecklat att det vanligt att man börjar känna fosterrörelser, men det kan lika gärna dröja tills vecka 22-24 innan man med känner något. Ditt hjärta pumpar 20 % mer blod än tidigare och det kommer öka upp till 50% i slutet av graviditeten.

Fostret:
Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.



Vecka 16 (15+1)

//S

Guess what?

Haha gissa vad!? Jo, idag har vi varit på öppna förskolan. Ovanligt va? Nee. Men Devin älskar det och jag gillar det verkligen också för det finns så mycket folk att träffa och prata med där. Inget kul att bara vara hemma och sitta och glo helt ensam, Devin behöver kompisar att leka med och rasta av sig med. Han är en busunge :)

Blev en lunch på stan med Veronica och Magnus efter öppna förskolan. Åt en grekisk sallad där så jag blev ju hungrig på en gång igen såklart. Iofs kanske det har med något annat att göra än just salladen!?

David kom och hämtade mig och jag åkte till morfar och tog en promenad med honom. Min lilla söta morfar ♥

Sen då..? Hmm.. hämtade David och Devin och drog hem till Veronica och Magnus igen. Elliot dängde ner Devin i golvet där så han började störtblöda i läppen -hemskt- Gick över fort, men nu har han en fläskläpp nu, min lilla gosesnose. De leker iaf ganska bra ihop de där två grabbarna tills Elliot vill brottas ;)

Nu ska jag glo film.

//S

Huvudvärk

Usch, har sån himla huvudvärk nu idag och det har ju inte blivit bättre av att Devin vart en gnällspik som skrikit och bankat saker i borden >_< Men att banka var ju det enda sättet att få honom glad och inte skrika, så det fick bli en kompromiss där.

Iaf vart på rytmik idag, sen öppna förskolan en liten stund innan jag mötte upp Mikaela och Sofia för att äta lite lunch på mastmagasinet. Kul att se dem eftersom det inte är allt för ofta det händer nu när de bor i Norgelandet. Norge bara snor en massa folk från oss ^^

Nej nu ska jag äta mandariner!!!!

//S

Årets spya

Fy fan alltså, förut när vi precis parkerat bilen utanför Karlstads sjukhus för att gå till ultraljudet så spyr Devin. Då menar jag ingen liten mes-spya inte, utan detta var som ett vattenfall med hur mycket som helst. En riktig vuxenspya alltså. Jag bara skrek på David att springa runt bilen och torka för jag har ju sån spyfobi så det finns inte. Försökte hjälpa till men jag var såååå nära på att spy så jag var tvungen att flyga ut ur bilen själv >_< Hur fan ska jag klara en magsjuka här alltså om barnen blir sjuka!? Jag kommer dö. Hade jag vart själv i bilen vet jag inte vad jag hade gjort.. hade ju spytt ikapp med honom liksom. -fy fan- Tror kraken blev åksjuk när vi letade parkeringsplats för vi körde runt så himla mycket och han hade ju ätit innan och fick inte ens sova klart för vi bara tog med honom till bilen. Äckligt var det iaf och nu inser jag hur illa det kommer gå om jag är själv och det där händer här -puh-

//S

Sovmorgon

Klockan 7.45 väckte Devin oss idag så det var ju en riktig sovmorgon vi fick. Jag låg iofs vaken ett tag och hade sprungit och lyssnat så han verkligen levde eftersom han sov så länge. Blir skitorolig när jag vaknar och ser att klockan är över sju och han inte väckt mig/oss än. Kunde inte somna om, men låg och väntade på att han skulle vakna :)

Var till badhuset sen. Sista gången på kurs 2 var det idag, men kurs 3 börjar redan nästa söndag så det blir iaf inget avbrott denna gången -skoj- Devin var som en vilde i vattnet och dök hur många gånger som helst. Rutchkanan åkte han helt själv också och for ner som ett skott och plumsade i vattnet utan problem. Han tyckte det var skitskoj!!

  

Älskar mina grabbar ♥
och bebis i magen såklart ♥

//S

Vår bebis <3

 

Fick se vår älskade bebis i magen idag. Jag var orolig för att något inte skulle vara bra, men allting var verkligen toppen med det lilla livet där inne. Så fort hon drog över magen på mig med ultraljud och vi såg bebisen så låg den med benen i kors och slappade -så söt- Läkaren fick bebisen att sprattla och vrida på sig och det var så himla kul att se. Helt perfekt liten krabat i min mage. 10 centimeter från huvud till rumpa är den just nu. -kärlek- ♥

Tack Malin för att du är en sån pingla.

//S

Grattis Alice

Grattis världens sötaste lilla Alice på 1årsdagen!!!



Hoppas dagen blivit perfekt :)

//S

Loppis

Mötte Colin och Tom imorse för att ta sällskap ner dit vi skulle möta alla andra för att sen knata på loppis. De kom dock sent så vi gick dit i förväg för Colin vägrade vara still och vänta i mer än 10 minuter haha. Så är det väl när man är typ 3,5 och har energi.
Var iaf ingenting att ha på loppisen direkt, bara en massa bröte som ingen annan vill ha heller typ. Colin trodde man skulle få klappa på loppor så han blev väl lite besviken när jag fick tala om för honom att det var alla gamla saker som var själva loppiset. -fniss-
Jag och David var tvungna att dra hem sen för att åka ut till hans mamma en svänga, de andra fortsatte väl till Vera eller något tror jag.

Senare idag kommer Andrea och Magnus hit och hälsar på lite, ska bli skoj. Sen vettetusan vad som händer och sker.

//S

Utelåst

Idag var David med ner till öppna förskolan en sväng, och då var det han som låste dörren här innan vi gick, så jag tänkte ju inte på att jag inte ens hade med mig någon nyckel. Iaf så åkte han direkt därifrån till jobbet och jag hade fortfarande ingen aning om att jag inte hade någon nyckel med mig.

Jag följde med Tom, Colin, Veronica, Magnus och Elliot ner till Charlies för att äta middag innan hemgång. Var jättegott och trevligt, Devin och Elliot sov som små grisar... ett tag iaf haha.

På hemvägen tog vi sällskap med Tom och Colin, Colin skulle absolut köra Devins vagn nästan hela vägen hem så det tog lite tid -haha- Tur han inte är dålig på att snacka iaf den lille grabben, ingen brist på samtalsämnen inte!!

Jag knallade hem till mig och de hem till sig när jag plötsligt märker att jag ju inte har någon nyckel med mig -suck- Min mobil är självklart stendöd vid detta laget så jag kan ju inte ringa någon heller och Devin är vrålhungrig >_< Jag hade med mig en smoothie i väskan som jag tryckte i Devin samtidigt som jag satt och försökte luska på vad jag skulle göra för något eftersom jag inte känner några i närheten. Tänkte gå till Veronica och Magnus, men lite lång chansning om de inte skulle vara hemma ens. Kom på att Tom sagt var han bodde så jag gick över dit och ringde på dörren.. inte lite snopen han vart när jag stod där då -haha-
Fick låna telefonen och ringde David, Davids mamma och tillsist Veronica. Davids mamma kunde inte hjälpa mig för de skulle bort -panik- Ringde då Veronica och Magnus som helt superschysst ställer upp och åker och HÄMTAR nyckeln hos David i STORFORS!!! -tusen tack- Under tiden de gör det så leker Devin och Colin för fullt. Colin försöker bära runt på stackars Devin som vill fly fältet -fniss-

Fick tillslut nyckeln av dem när de kom och nu är jag hemma. Äntligen!!

Tur man har så underbart snälla vänner alltså. Tack.

//S

Leker jagalek



Devins nya favoritlek, han tycker det är skitkul att bli jagad. Han brukar gå en bit sen kollar han bakåt för att se om någon jagar honom eller för att se till så det blir en som jagar honom -hihi- Så duktig på att ställa sig upp nu också om han springer för fort och trillar :)

//S

Mammas fina kille

Guuuuud vad jag älskar dig, unge! Helt galet alltså, går absolut inte förklara för någon som inte har barn hur mycket man älskar de små liven. Man kan ju försöka förklara, men tror inte att den kärleken går att återge om man inte upplevt den själv. Idag har varit en sån dag då jag typ gråtit varje gång jag kollat på honom bara för han är så himla fin ♥ Jag kanske har ett överskott på hormoner nu, men detta händer ju även då jag inte är gravid. Jag älskar dig Devin. Fattar inte vad jag gjort för att förtjäna någon som du.

Underbaring.

//S

100 dagar

Nu har det gått 100 dagar som gravid denna gången, bara 180 dagar kvar om denna bebis vill vara lika punktlig som bror sin -hihi- Men jag kommer nog gå över denna gången bara för det.. vi får se!!
Är ju bara 40 dagar kvar tills jag har gått halvvägs och det känns ju helt otroligt. Måste ju erkänna att jag är ganska nervös nu ändå för jag känner mig ju inte speciellt gravid.. alls! Hoppas så att allt kommer vara bra på rutin ultraljudet, men är ju evigheter dit.

//S

Magen v.15



Magen vecka 15 (14+0)

//S

Går med skor



Trodde inte att han kunde gå i skor eftersom han vägrar att ens stå upp i sina lacosteskor. Idag fick vi svaret på varför.. de var för små och klämde väl antagligen. Satte på honom ett par andra skor här hemma som han fått av Stig och han knallade iväg som han aldrig gjort något annat än att gå omkring i skor haha. Ja, där ser man hur det kan vara ;)
Duktig är han iaf.

//S

Vecka 15

Vecka 15

Kroppen: Man kan känna sig nästäppt och ha lätt för att blöda näsblod när man är gravid även om det är mer vanligt under slutet av graviditeten. Nästäppa beror till stor del på den ökade mängden östrogen samt ökad blodmängd som i sin tur mjukar upp brosk och vävnader vilket gör att man blir täppt i de trånga näsgångarna. Det kan i sin tur göra att man snarkar om nätterna. Blodkärlen kan även vidgas vilket medför att man lättare blöder näsblod.

Fostret: Huden är genomskinlig och man ser blodkärlen. Armarna kan röra sig och händerna kan knytas. Hjärtat pumpar ungefär 28 liter blod/dygn och hjärtljuden kan avlyssnas med en doptone. Ögonlocken stängs och kommer inte att öppnas igen förrän i sjunde månaden.


Vecka 15 nu, känns ju helt galet att jag "snart" gått halva graviditeten redan!! Vill ju känna min bebis NU!!!!

//S

Festen

Var ju fest i lördags då eftersom mamma och pappa fyller/fyllt 50 år i år. Var riktigt många som kom och allting flöt på bra med att plocka bort, duka fram, diska och allt sånt. Var faktiskt riktigt roligt... jag kanske ska satsa på något inom restaurang/servitrisbranschen? Eller varför inte bartender som jag tyckte var skitkul!!? Alla var jätteimponerade av våra drinkar som vi blandade till och trodde vi gått bartenderkurs på riktigt -haha- Goda vart tydligen drinkarna också även fast jag inte fick smaka på en enda. Till och med David drack drinkar och det händer minsann inte ofta!!
Var iaf en lyckad kväll, men kan lova att dagen efter var jag TRÖTTAST i världen nästan. Inte varit uppe så sent som vi var på riktigt vrållänge ju.

Devin hade haft det jättebra hos farmor och plastfarfar Kenth iaf. Han hade sovit som en klubbad säl hela natten, bara pratat lite i sömnen och ropat "mamma, mamma" hihi. Saknade väl mig ;)

//S

Duktig kille

Devin har blivit så himla duktig nu på att gå, går hela tiden nästan. Går iaf hellre än att krypa nu och nu kan han resa sig mitt på golvet också om han trillar. Behöver alltså inte krypa fram till någon/något för att ta stöd för att sedan gå vidare. Min lilla stjärna ♦ Fort går det också, och han viftar massor på armarna när han går. Ibland vilar han med att sätta sig på huk, ser så himla sött ut, sen är det full rulle igen :)

Älskar dig.

//S

Ny tand

Ännu en ny tand har nu kommit upp på lillgrabben :) Har nu 5 tänder -hihi- Snart sex ser det ut som..

Hinner inte skriva mer nu ska iväg till Wilma på ettårskalas.

//S

11 månader!!

Nu är Devin redan 11 månader gammal och bara en månad kvar till kalas och allt vad det innebär :) Detta året har verkligen vart det snabbaste året i mitt liv hittills.. varför ska det gå så fort när man vill att det ska gå sakta? -suck-



Fattar inte vad tråkigt jag måste ha haft det innan han kom in i mitt liv alltså. Nu känner man verklig att man lever och vet vad riktig kärlek är ♥

Sen ikväll ska min mamma och pappa ha 100årskalas och jag ska vara bartender -hihi- Ska faktiskt bli riktigt kul, det som är mindre kul är att Devin ska sova borta för första gången i sitt liv. Kommer nog gå skitbra, men jag är nervös iaf. Aldrig haft honom borta ju, men någon gång måste väl vara den första.. Han är ju i trygga händer iaf hos sin farmor och plastfarfar Kenth :)

//S

Heldag

Blev en heldag med Veronica och Elliot idag och det var ju inte fel det inte. Vi träffades utanför källan för den var tydligen stängd så vi undrade vad vi skulle hitta på då eftersom det är tråkigt att bara dra hemma liksom. Blev att vi gick till öppna förskolan vid församlingshemmet istället och där hade de sagostund och äppelkaka för de firade 150 år. Var jättetrevligt. Efter det fikade vi lite på café paus (stammisar) och sen drog vi bort till det nya dagiset på Gustavsberg som heter Äventyret för att se hur det ser ut där. Var jättestora lokaler och så, men såg väldigt tomt på leksaker ut. De hade tema på natur/teknik och mattematik, kändes ju inte lattjolajbans direkt. Var konstigt att vara där igen eftersom jag gick i skolan i de lokalerna mellan 4-6.
Sen bar det hem till Veronica där vi drack té och åt bullar. Vero kom efter en stund med lilla Ted så grabbarna busade runt en massa.

Jag kom ganska nyss hem därifrån och Devin somnade som en stock på en gång. David är nu och köper pizza -mums- Så det blir myskväll ikväll!

Detta blev nu ett sånt inlägg som jag egentligen hatar i bloggar. Typ idag har jag gjort det, sen det och sen det och sen blev det det, det och det också. Spyr på sånt. Men jag är för hungrig och trött på att orka engagera mig nu.

//S

TRÖTT!

Hur trött som helst är jag så jag ska gå och lägga mig efter jag skrivit klart här.

Devin och jag har vart på öppna förskolan idag (som vanligt) och sen efter det gick vi på stan med Veronica, Magnus och lille Elliot. Tog lite lunch på café paus innan vi knallade hem hit och de gick för att hämta Jennifer på dagis. Var jättetrevligt.

Devin fick något ryck och panikskrek hela vägen hem typ och var helt slut när han kom hem så han sov i ungefär 1,5 timme. Måste ju vara tänderna som håller på och är jobbiga för kraken :/ Vi som annars hade tänkt följa med Veronica och Emil till badhuset, men det får gärna bli en annan gång!

NU ska jag sova!

//S

Pseudotvillingar

Kom igår på att om denna graviditet nu går vägen så kommer mina barn bli pseudotvillingar eftersom det är mindre än 18 månader emellan dem. Lite ballt faktiskt =) Inte för att jag vet varför det kallas så, men det låter ju lite speciellt haha. Kommer ju nästan bli exakt 17 månader emellan om jag nu inte får för tidigt eller går över tiden en massa. -hihi- Åhh vad jag längtar efter sparkarna nu!!

//S

Magen



Vecka 14 (13+0)

//S

Tand & bvc

Devins andra framtand där uppe har kikat fram nu, och den tanden som sitter bredvid den första framtanden han fick där uppe är nästan framme den också. =)

Var till bvc och vägde honom idag. 10150 gram och är nu 77,5cm lång. Mammas finis -hihi- Har spräckt 10 kilosgränsen nu!!

//S

GRATTIS

Grattis Louise och Tomas till er lilla son =)
Var nog bara jag som gissade på pojke nästan.
Nu har Devin fått en tremänning till -hihi-

//S

Bus med morfar



Blev lite bus med morfar i helgen också men jag har inte hunnit eller orkat lägga upp denna förrän nu. Bättre sent än aldrig, i detta fallet iaf. Devin skrattade så han kiknade nästan och då kom jag på att jag ville filma honom.. klart han inte skrattar lika mycket då såklart.. men men, han tyckte det var skoj iaf =)

//S

Vecka 14

Nu är jag redan i vecka 14!!! Veckorna går ju ganska fort ändå.. Tror jag känt den lille busen i magen två gånger redan även fast det är tidigt. Kändes precis som en liten fiskstjärt eller något som sprattlade en bit nedanför naveln. -hihi- Hoppas det är bebisen och ingenting annat, så mysigt juh. Nu längtar jag ännu mer efter att få känna de riktiga sparkarna ju och få känna hur den bökar runt där inne och hickar :)

//S

Sjukt!!!

Men shit vad sjukt att en människa suttit och ljugit ihop historier om sina barn!! Så hemska saker som hon skrivit om och att det inte ens är sant!?? Vad fan händer med världen egentligen?

Ja, nu tycker jag inte speciellt synd om dem längre om inget av det var sant. -suck-

//S

BE

Snälla alla människor som läser här.. BE för att Lily ska få stanna kvar på jorden!!!! Livet är så orättvist iaf för denna lilla familjen som redan förlorat två barn.. varför just dom!?? Flickan är bara 5 månader gammal.. usch. Jag blir så ledsen.. -snyft-

LÄNKEN <---


//S

Lite av varje

Vart en ganska händelserik dag faktiskt.
Babyrytmik på morgonen, efter det drog jag och Marie med våra små till öppna förskolan på källan och där stannade jag till 12 ungefär då David kom och mötte mig på stan. Han köpte lite kläder till mig -ler- Jag provade även ett par skitsnygga stövlar som jag jättegärna vill ha. Davids mamma har likadana så ska låna dem av henne på lördag så jag ser om jag trivs i det eller inte, jag har ju aldrig haft stövlar liksom :) Men aldrig försent att förnya sig haha, David tyckte de var skitsnygga på mig iaf.
Sen blev det lite mer öppna förskolan och sen har jag och Devin umgåtts med Marie och Neo tills nu.


Mammas älskling ♥

//S

Nervöst redan

Åhh jag är redan lite ångestfylld och nervös inför på lördag då Devin ska vara borta från oss för första gången över natten och mer än någon timme bara. Jag vet att hans farmor och Kenth kommer ta bra hand om honom, men jag kommer ju vara nervös och sakna ihjäl mig ändå. Kommer nog ringa stup i kvarten för att höra hur det är. -puh-
Igår drog mamma med mig ner på stan en timme och då var Devin hos min pappa och jag ringde även då flera gånger för att kolla så att han levde och att det gick bra ^^ Vilken hönsmamma jag är -haha- Men jag har aldrig lämnat honom förut och vill inte lämna honom heller, han är ju min bebis och jag vill inte att det ska hända honom någonting eller att han ska bli ledsen och sakna mamma och så är inte jag där =(
Jaja, det kommer säkert gå kalasbra på lördag, men jag kommer nog inte sova så bra den natten..


Världens finaste ♥

//S

Går



Går nästan hela tiden nu utom när han ska riktigt fort fram, då kryper han.
Är hemma hos mina föräldrar här och han har nya me&i-tröjan på.

//S

Badhuset

Igår gick vi till badhuset strax efter halv tre när vattnet fortfarande är varmare än vanligt efter att reumatikerna varit där och plaskat. Devin blev tokglad och busade som en galning i vattnet!! Han var nog extra glad att både jag och David var med i vattnet också eftersom David inte kunnat vara med på några helger nu på babysimmet eftersom han jobbat :/
Han hoppade massor från kanten själv, riktigt slänger sig i vattnet och ler som bara den =) Dök gjorde han en massa gånger också och det var tydligen skitkul igår, log när man tog upp honom och så.

Ska bli så kul sen när man kan ta en massa simmärken med honom, det tyckte jag var skitkul när jag var liten iaf.

//S

Inbyggd väckarklocka?

Bläää vad jag är trött!! Devin har den senaste veckan vaknat nästan exakt halv sex varje jävla dag.. Har han en inbyggd väckarklocka i sig eller? Isåfall vill jag ställa om den till ett par timmar framåt -puh-
Han somnade nyss om men så fort jag la mig ner för att sova jag också så vaknar den lille skiten och ska upp igen -suck- JAG VILL JU SOVA!!

Spelar liksom ingen roll när man lägger honom på kvällen eller någonting.. han liksom bara SKA upp halv sex på morgonen!? För mig är det inte ens morgon, det är typ mitt i natten och när man sover som allra bäst, men han verkar inte ta hänsyn till det.

Jag ska allt hämnas när han är tonåring och vill sova halva dagen -moahaha-

-gäsp-

//S

Mullig

Shit vad glad jag blev när jag kollade på top model finalen förut då och den "mulliga" tjejen vann!!! Världen går framåt -yaay- Hon är egentligen inte ens mullig, ser bara så ut bland de där trådsmala spetorna.. hon är ju skitsnygg. Hejade på henne hela tiden -hihi- Fantastiskt faktiskt, tänk vad många tjejer som kommer se upp till det där.. att man inte behöver vara som en tandpetare för att ta sig framåt och bli topp modell!!


Whitney

//S

hits