Grillning

Kom precis hem från årets första grillning -mums- Jag grillade dock bara majs för det var inte meningen alls att vi skulle grilla egentligen, men så skulle ju alla andra det så vi hängde på och jag ångrar mig inte.
Devin hade kul också för han kunde springa hur han ville på den stora gården med tre hundar i släptåg. De var väldigt intresserade av honom och ville busa, men det fick räcka med att springa efter honom ;)
Vilde sov som en stock i vagnen.. känns nästan som där eller på mitt bröst är enda ställena som han sover riktigt bra och länge! Kanske ska få sova i vagnen på nätterna med? Nej då.. han får allt ligga mellan oss i sängen ett tag till -mys-

På förmiddagen idag var vi på öppna förskolan en stund också. Det var också poppis från Devins sida, men det var inte så mycket folk där. Speciellt inget folk som man kände igen så det var lite tråkigt för min och Davids del iaf. Men men..

Nu blir det lugn kväll här hemma.. Devin har precis lagt sig, så det blev lite senare än vanligt och jag ska snart mata Vilde och kolla tv.

//S


Skrik

Vet inte vad det är med Vilde idag, men han har ju bevisat att han kan skrika iaf och har en enorm röst!! Devin hörde vi inte skrika förrän han var ungefär 3 månader gammal så det här är ju lite skillnad, men det är ju kanske bra att han säger till vad han vill ;) Om han nu vet vad han vill.. annars blir det ju lite frustrerande.

//S


Huggies vs. Libero

Det har ju som sagt var gått åt en hel del blöjor här sen lille Vilde kom till världen, och de två sorter som vi har testat hittills på honom är Huggies och Libero.

  

Tycker det är en enorm skillnad på dem och skulle jag rekommendera några så blir det faktiskt Huggies blöjor. Libero känns stela och hårda i jämförelse och dessutom är de väldigt tjocka. Men det är ju bara vad jag tycker, andra kan ju tycka att de är jättebra, men på just Vilde känns de för stela och konstiga. Huggies blöjor är mycket tunnare och gör så det blir lättare att röra sig i dem. Nu rör ju inte nyfödda på sig i den bemärkelsen att de tar sig någonstans, men de sprattlar ju väldigt mycket :)

Hos mig här blir det iaf 1-0 till Huggies.

Vad använder/använde ni för blöjor till era nyfödda? Tror jag ska testa pampers nästa gång och se hur de är också.

//S


Dagens Outfit - 30 april 09



Tröja - Lindex (strl 98)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Varannan timme

Jag fattar inte riktigt hur man kan vara såå hungrig såå ofta, men inatt bestämde sig Vilde för att han höll på att svälta ihjäl ungefär varannan timme. Var ju bara att slå upp sina gröna och sätta sig där och amma honom, jag tror jag somnade ungefär 100 gånger under varje amningstillfälle ;) Sen imorse vart han tät i näsan igen och låg och knorrade och krånglade från klockan fem ungefär, och direkt jag gått upp och klätt på honom så spyr han såklart en kaskad.. Men det är ju inte så konstigt när han ätit precis hela natten ungefär! Ja, man ska väl veta att man lever vissa nätter -fniss-

//S


Lite bättre

Är lite bättre med Vildes täta näsa här idag som tur är, men han fick näsdroppar nu innan han somnade iaf för han låg mest och knorrade och hade sig annars. Nu verkar han sova bra -tur- Hoppas det kommer fortsätta så hela natten för jag behöver min sömn!

Är verkligen inget kul när ens barn mår dåligt.

//S


Dagens Outfits - 29 april 09



Body - Lindex (strl 86)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - KappAhl (strl 20-23)



Body - H&M (strl 50/56)
Dress - Snuff (strl 60)
Strumpor - Lindex (strl 13-15)

//S



Banka banka

  

Igår när Devins farmor var här så tog hon fram den här igen från leksakskorgen.. den har nämligen legat i botten ett bra tag så jag hade nästan glömt bort den själv. Devin blev ju jätteglad nu när han fattade hur man kunde göra och har idag suttit och bankat och bankat halva dagen tror jag ;) Bankar ner, vänder sida, bankar ner osv.
Kul att han kan sitta ner i lugn och ro och göra något för en gångs skull, annars är det ju full rulle!

//S



Björneborg

Idag åkte jag, David och Vilde ut till Björneborg en sväng för att hälsa på Ninni som inte sett vårt lilla underverk än. Devin han var på dagis, så vi passade på att åka ut då för det är inte så barnvänligt där när hon har servering samtidigt. Ninni blev iaf jätteglad över att vi kom och visade honom :) Vi fick mat där också, sen pratade vi lite om dop eftersom Devin döptes där hos henne så undrade hon om vi ville att Vilde skulle göra det också. Klart han ska det, men så långt i planeringen har inte jag kommit än. Han är ju precis nyfödd ;)

//S


Hemsk natt

Ja, natten blev ju inte lika bra som jag hade hoppats på faktiskt. Vilde var så tät i näsan så han kunde knappt andas och inte äta heller för den delen -kraken- Ringde till sjukvårdsupplysningen där de sa allt som vi redan provat med typ så det var ju inte till någon större hjälp direkt :( Trodde nästan vi skulle få åka in akut med honom, men tillslut lättade det iaf lite i näsan på honom.. iaf för ett tag. Fått ge honom koksaltlösning och bröstmjölk i näsan med jämna mellanrum hela natten för att han ens skulle överleva typ. Nu är iaf David iväg till apoteket och köper näsdroppar till honom som jag hoppas kommer hjälpa lite bättre iaf!! Han behöver ju också sova liksom.. stackaren.

//S


Godnatt

Jag är så fruktansvärt trött nu så det finns inte. Nu går jag och lägger mig.

Hoppas alla får en god natts sömn inatt.

//S


Mormor

Idag efter vi hämtat Devin på dagis åkte vi direkt iväg till min mormor för hon skulle bjuda på mat från café paus -mums- Jag åt en sallad, riktigt nyttig var jag. Var riktigt mumsigt för vi alla var såå hungriga!

Efter det gick vi ner på stan.. vi hade inte vagnen med oss så jag tog Vilde i bärsjalen och Devin fick springa själv och hej vad han sprang!! Åt alla håll och kanter verkligen, David fick kuta efter som någon pappapolis ;)
Mormor köpte lite kläder till Vilde -tack- Devin skulle också få, men vi hittade ingenting snyggt i hans storlek.. så himla dåligt med kläder på den större avdelningen som är snygga tycker jag!!

När vi sen kom hem hit kom Davids mamma och hälsade på för hon höll på att längta ihjäl sig efter de små liven. Det sötrår jag det -hihi-

Nu blir det bara slappa tills läggdags.

//S


Barnen ♥



Devin sitter och bygger med duplo.
Blivit så duktig nu och kan sätta ihop klossarna helt själv! :)



Vilde sitter i mitt knä och småler och är så vaken så :)

Helt ofattbart vad man kan älska er! ♥

//S



God morgon

Har varit en jätteskön natt, Vilde har sovit som en stock hela natten verkligen som vanligt :) Så otroligt skönt att jag har två barn som sover så bra på nätterna -yaay- Han är dock ganska snorig nu stackarn så han låter en del, men han skriker inte iaf. Jag har fått suttit och pillat ut snorbusar på honom med tops, inte så poppis, men det funkar ju och han kan andas ett tag igen :)

Devin sover ju fortfarande från 19 på kvällen till ungefär 8 på morgonen, så med honom är det inge problem alls. Han vaknar inte ens längre runt femtiden och vill ha välling, så nu har han inte ätit välling på flera veckor känns det som.

Jag la mig klockan 21 igår, så jag känner mig riktigt pigg och utvilad nu.

//S


Duktig

Idag har jag vart ute och gått en hel del faktiskt, iaf om jag får tycka det själv. Svettades dock typ ihjäl när jag var ute och gick för det var ju över 22 grader varmt -puh-
Devin var svettig som tusan också när jag hämtade honom på dagis för där hade de satt på honom fleecetröja + att han hade både linnebody och långärmad body på sig. Han var VARM vill jag lova för han springer ju runt en massa också, inte still en sekund han inte. Var bara att klä av fort som tusan det så han inte skulle dö av värmeslag.

David var och hjälpte min mormor förut med bilen och då passade jag, Devin och Vilde på att vara på öppna förskolan en svänga. Var inte mycket folk där inte, men det är ju förståligt i det fina vädret. Vi var bara där i en timme sen gick vi därifrån och hem. När vi kom hem var det bara att möta upp David och knalla iväg till dagiset för att städa. Nu är det gjort iaf och behöver inte göras om förrän om ca 6 veckor igen! Jag skurade hela dagiset själv, så jag har fått mig ett riktigt träningspass idag ;) Iaf mot vad jag brukar röra mig..

Bara skit på tv idag så blir nog sängen tidigt för mig om Vilde tillåter, Devin han sover ju redan.

//S


Jävla pollen!

Nyser som en tok här och ögonen kliar som bara den!! Visst att det är härligt med vår och värme, men fy fan för denna jävla pollen! Jag HATAR den!!
Ser ut som jag inte sovit på flera veckor för jag är helt röd i ögonen efter att ha kliat mig så mycket.. :/ Jag vet att man inte ska klia, men det är inte så lätt att låta bli när det verkligen kliar hela tiden!

Får väl ta mig till apoteket imorn och hoppas de har något bra mot det hela -hoppas-

//S


Myspys



Orkade inte plocka fram bärsjalen imorse för Vilde skulle ändå bada snart, så då fick han bli nerstoppad i tröjan istället och det gillade han verkligen för han somnade som en stock på en gång :) Han satt riktigt bra där i och jag kände mig typ gravid igen -fniss-
Min lilla gullegris det där!

//S



BVC

Idag var vi till bvc igen med Vilde för att kolla vikten.

Vikt sist: 3620 gram
Vikt idag: 3885 gram

Han växer på bra min lilla gosse :) Nästa gång spräcker han väl 4kg-gränsen!

//S


Snygging



Mammas snygging ♥

//S



Kom ihåg

Idag kom vi iaf ihåg städningen på dagiset, så det fixade vi imorse innan babysimmet. Gick dit och tillbaka så vi fick lite skön luft också :) Är så härligt att kunna gå nu igen utan att få ont precis överallt!! Skitbra årstid att få barn verkligen för nu kan man vara ute och gå massor i det härliga vädret.. ingen tung snö att pulsa runt i som det var när Devin kom till världen.

Nu på eftermiddagen har vi vart en stund hos min mamma och pappa. Devin busade som vanligt som en tok med sin morfar och hade roligt. Vi blev bjudna på fika där också, gott, men inte så bra med tanke på att jag verkligen måste gå ner i vikt och inte upp!! Jaja.. 1 maj sa jag ju att jag skulle börja på allvar så det får jag försöka hålla då iaf!

Nu ikväll blire väl till att se på Wipeout och sen sova.

//S


Dagens Outfits - 26 april 09



Tröja - Nova Star (strl 80)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - KappAhl (strl 20-23)



Body - Polarn o Pyret (strl 56)
Byxor - Polarn o Pyret (strl 40)
Strumpor - ??

//S



Badhuset

  

Babysim idag som vanligt på söndagar :)
Idag hade de stora bollar i vattnet som Devin kastade sig efter.
Var tydligen riktigt roligt det!



Kul att sitta och leka på den röda mattan också.
Han satt och hälde hinken med vatten över sig hela tiden och skrattade :)

Var lite lättare att ta kort på honom idag för jag hade Vilde i bärsjalen.
Han satt och sov så gott där i så, men helvete så varmt det blev med den inne på badhuset ;)
Men men.. bra är den iaf!

//S



2 veckor



Nu är Vilde redan 2 veckor gammal.
Fattar inte var tiden tar vägen riktigt, men snabbt går den iaf.
På dessa 2 veckor har Vilde varit så duktig så han hunnit med att göra av med två och ett halvt blöjpaket. Inte illa pinkat det! ;)

//S



Tummen



Vilde har hittat sin tumme att suga på i brist på annat ;)
Gullegrisen! ♥

//S



15 kg

Nu har jag gått ner 15 kilo och har 15 kilo kvar tills jag är riktigt nöjd igen -suck- Nu har vikten iaf stannat på vågen så nu blir det väl till att kämpa med resten.. Jag som har så dålig självdisciplin med sånt där, men nu måste jag för jag kommer bara må dåligt annars och det vill jag ju inte. Blir till att försöka äta nyttigare och ut och gå mer till att börja med, vill ju inte börja för hårt direkt. Sen blir det till att börja träna i Augusti och äta herbalife och hoppas på något resultat iaf.

Tänkte börja väga mig en gång i veckan från 1 maj och hoppas på lite viktnergång varje vecka iaf.. får se hur det går med det. Men om jag skriver om det i bloggen så känns det iaf som jag måste hålla mig lite till att äta nyttigare iaf och då kanske det går bättre ;) Well.. vi får väl se. Trött på att vara tjock nu iaf, känns som jag vart det i flera år nu!!

//S


Dagen

Varit i skärgårn hela dagen idag, så himla varmt och fint väder så vi till och med gick till café pärlan och tog årets första kulglass -mums-

  

Devin hade skoj på gården och grävde i sanden och i gruset mest hela tiden. Lite fotboll med mycket hands hann han med också ;)

  

Han sov två timmar i vagnen mitt på dagen också, inte illa för att vara honom. Han gillar inte att sova i vagnen längre annars.. men jag la filtar över så det blev kolsvart och då gick det finfint som tur var!

Nu är vi iaf hemma och Devin ligger och sover och Vilde hänger fast här i mitt bröst som vanligt.



//S



FAN

FAN vi skulle ju ha städat på dagis idag, det glömdes ju såklart bort!! Skit också.. tur vi har helgen på oss denna gången så vi kan städa imorn eller söndag också annars får man straffstäd och betala 300 kronor i böter och det vill man ju verkligen inte!!

Får helt enkelt försöka klämma in städning imorn eller så efter vi vart barnvakt åt Jacob. -suck- Jag vill inte städa, men det måste ju göras.

//S


Skärgårn

Eftermiddagen idag tillbringade vi ute i skärgårn hos Davids mamma. Hon var visserligen inte där, men Kenth och Jacob var det. Devin verkligen älskar Jacob, så de var ute på gården och busade och hade skoj ett bra tag :)
Vilde vart ju såklart hungrig när vi kom dit så jag fick gå in och sitta och amma. Han är verkligen en liten tuttgris han!

Devin sa förresten Vilde imorse, eller ja, Bilde sa han och pekade på honom. Så himla gulligt så det är inte klokt. Han säger nya ord varje dag nu tycker jag. Jätteduktig!

Imorn ska vi vara i skärgårn igen hela dagen för att vara "barnvakt" åt Jacob. Kenth ska på svensexa och Davids mamma är i Stockholm hos Pontus.. men det ska nog gå bra. Är ju bra utemiljö där för Devin så han har nog en del att göra :)

//S


Jävla räkningar

Suttit och betalat alla jävla räkningar nu. Eller nej, inte ens alla för vi fick slut på pengar >_< Hela Davids minilön som han fick denna månad bara fösvann i ett naffs. Känns riktigt pissigt faktiskt!! Såhär illa har vi inte haft det någon månad alls hittills.. Men det måste blivit något fel med Davids lön för de har ju missat betala honom för en hel månad så han ska ha mer pengar egentligen. Han ringer om det nu.. så hoppas verkligen det är något fel för annars så dör nog vi den här månaden.. typ.

Tur jag får lite mammapeng iaf haha.

//S


Finaste tavlan



Idag kom finaste tavlan ever på posten :)
Så himla nöjd!
Ska direkt upp på väggen här hemma!

//S



Utebus

  

Idag tog jag barnen i vagnen och knallade hem till Mia så att Devin och Frida skulle få leka lite (David var hemma och städade lägenheten), och Mia var ju såklart nyfiken på Vilde också. När vi kom dit bjöd hon oss på mumsiga ostfrallor som uppskattades mycket av både Devin och mig. Finns ju nästan inget godare till frukost än varma goa frallor -mums- Efter det gick vi ut i trädgårn så barnen kunde springa fritt och busa. Devin kuta runt som en dåre och var överlycklig! :)


Kul i sandlådan!

Var jättetrevligt och man önskar ju själv man hade hus och stor inhängnad trädgård nu alltså så man bara kan släppa ut Devin så han får springa fritt och leka och busa. Synd det ska vara så dyrt med hus och synd att David inte har jobbet kvar =/

Jaja, nu sover han iaf och vi håller på med maten här. Sen blir det att gå ut igen, är ju så fint väder!!

//S



Eftermiddagen

Efter att mina grabbar kom in förut så blev det mest bus här hemma eftersom klockan var ganska mycket då och Devin behövde bada och sen gröt och göra sig iordning för natten. Jag badade med Devin och det var riktigt kul :) Nej, vi har ju inte badkar, men han sitter och badar i sin balja och jag sitter i duschen bredvid honom och sprutar vatten -hihi- Nu är han ren och fin igen och sover så sött i sängen.

Vilde har också somnat nu och David är hos Henrik och leker så jag ska väl snart lägga mig tror jag, om jag inte fortsätter på Devins 1-årsalbum här som jag ännu inte gjort klart.

//S


Leker


Kör lite med grävmaskinen han fick av farfar :)


Brum brum, full fart framåt!


Min stora fina kille detta ♥

Älskar dig!

//S



Härligt väder

Är så himla fint väder ute idag. Devin har vart ute i skogen med dagis hela dagen, vi gick och mötte dom när de var påväg hem därifrån för på dagiset var de inte när vi kom dit och skulle hämta. De hade busat runt som tusan tydligen och haft jättekul :)

Man blir ju helt svett när man är ute nu ju, men jag vågar inte klä av mig en massa heller för då får jag väl mjölkstockning och det vill jag INTE ha!! Usch och fy. Då svettas jag hellre och duschar sen än blir sjuk i typ en vecka med 40 graders feber!

David är ute nu med Devin och sin kompis Henrik och hans hundar. Jag var tvungen att gå in och amma pluttungen här som sover nu. Får se vad vi hittar på när de kommer tillbaka.

//S


Sjusovarn

Devin fortsätter att sova länge på morgonen, fick gå in och väcka honom idag igen för att hinna med frukost och allt innan dagis. Han såg dock inte så glad ut över att jag kom in och väckte honom, han ville nog gärna sova vidare ;)

Imorn när han inte ska till dagis ska vi se hur länge han tänkt sova.. men bara för det kommer han väl vakna typ halv sju eller något. Skulle ju vara så typiskt iaf!

Jättefint väder ute så blir till att gå ut sen :)

//S


Graviditet & förlossning

- Vilka var dina favorit kläder? Mjukisbyxor och långa linnen från gina tricot

- Vad var din/dina favorit rätter? Hmm skräpmat ;)

-Vad tyckte du inte om? Vet inte

- Var det någon favorit rätt som ändrades? Nej det tror jag inte

- Vad var du mest sugen på? Skräpmat och stjärnchips

- Hade du halsbränna? Nej ingenting

- Hade du sammandragningar? Ja

- Mådde du illa ? Nej ingenting

- Vilken sovställning var bäst? Ingen typ, hade ju ont överallt >_<

- När var din BF dag? 13 april

- Gick du över tiden? Nej han kom en dag innan beräknat

- Hur mycket gick du upp i vikt? 20+

- Hade du mycket vätska i kroppen? Ja, hur mycket som helst, speciellt på slutet

- Hur var ditt psyke? Ganska dåligt mot slutet, trodde jag skulle dö av smärta

- Gnällde/klagade du? Japps en hel del

- Vad trodde du det var för kön? Pojke

- Visste du vad det var för kön? Nej

- Hur låg ditt SF mått? Låg precis på kurvan hela tiden

- Var du rädd för något? Ja, för att bebin skulle dö i magen eller att jag skulle få snittas

- Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Snabb och smidig och inte alltför smärtsam

- Hur ser du på graviditeten idag? Det kommer ju dröja innan man vill va gravid igen iaf ^^

Förlossning:

- När började din förlossning?
6 timmar innan han var ute

- Hur började den? Vaknade av att jag hade lite ont i magen

- När åkte du/ni in till förlossningen? Kom väl dit halv sju på morgonen ungefär

- Varför? För jag hade så jävla ont!!

- Vem/vilka åkte du in med? David

-Fick du/ni åka hem igen? Nej, verkligen inte

- Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Karlskoga BB

- Hur mycket var du öppen när ni kom in? 3 cm

- Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Låg med ctg, fick bada, gick lite med gåvagnen sen hanns inget mer för då ville han ut

- Vilka/vilken var med under förlossningen? David, en barnmorska och en undersköterska

- Tog du nått smärtstillande? Lustgas. De satte EDA men den satte de så sent så Vilde kom ut bara 10 minuter efter den var satt så den hjälpte ju ingenting.

- Grät du? Ja som ett barn!!!

- Vad tyckte du var jobbigast? Öppningsskedet!!! Så jävla ont så man ville bara dö.. tur att förlossningen gick så snabbt denna gången ändå!

- Var du rädd för något? Livrädd för att det skulle hända något med bebisen och för att bli snittad eller spricka en massa. Som tur är gick allt bra och jag sprack inget heller :)

- Hur lång tid tid tog det?  Vaknade av värkar tio över fem och han är ute 11:04

- Hur ser du på förlossningen idag? Den var riktigt bra faktiskt även om det gjorde ont som satan och jag grät som ett litet barn. Är bara glad över att det gick så snabbt och smidigt som det ändå gjorde. Han kom ju ut på bara fyra krystvärkar =)

Barnet:

- Vad blev det för kön?
Pojke

- Hur mycket vägde barnet? 3458 gram

- Hur lång var barnet? 51 cm

- Vad var huvudomfången? 35

- Hur mådde barnet? Hur bra som helst, tog tag i bröstet på en gång och hängde sen fast där hela första dygnet. Lite skillnad mot Devin som inte mådde bra alls när han kom och som inte ville suga något.

//S


Dagens Outfit - 23 april 09



Mina fina killar i likadana kläder ♥

Tröja - Coop
(strl 86 / 56)
Byxor - Coop (strl 86 / 56)
Strumpor - Lindex (strl 19-21 / 13-15)

//S



Dagens Outfit - 22 april 09



Body - Lindex (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Promenadat

David var iväg till arbetsförmedlingen idag när Devin skulle hämtas på dagis så jag tog och gick ner dit för att få mig lite motion på köpet :) Var jättehärligt väder ute och Devin blev nog glad att slippa åka bilen faktiskt. Nu kunde han ju peka på alla bilar och fåglar hihi. Vagnen är verkligen jättesmidig! Skulle inte stå ut med en bred dubbelvagn!!

När David väl kom hem tog vi och gick ut igen. Vi promenixade till coop för att köpa glass -mums- Blev även köpt två set som var likadana, ett till Devin och ett till Vilde. Måste ju matcha lite också =) Tänkte sätta på dem de kläderna imorn så ni får se bilder på det då.


Jag satte iaf på skyltarna idag, och det blev på sidan om vagnen som jag skrev att jag trodde det skulle bli. Blev riktigt bra + att man har bra reflexer åt sidorna nu. Devins skylt sitter ju på andra sidan också så :)

Nu är jag iaf trött i benen och ryggen efter allt jag gått idag. Min kropp är ju inte direkt van vid att röra på sig än efter den plågsamma graviditeten ^^

//S



Pyssel



Idag har jag och David pysslat lite med dessa hand- och fotavtryck :)
Var ganska svårt att få dem att vilja ställa upp på det hela, men tillslut så!
Blev väl inte helt ultimat jättebra, men det ska väl se lite hemmagjort ut ;)
Vi blev iaf ganska nöjda över resultatet.
Lite skillnad på Vildes och Devins fötter hihi.

//S



Årets spya!

Ja, imorse när Vilde ätit och jag skulle rapa honom så rapar han först en liten rap och sen kommer världens kaskadspya över hela mig och hela honom och typ halva sängen >_< URK! Fick ju ropa på David i panik som satt i köket och matade Devin att komma med handdukar och grejer för fy bubblan så han spydde. Men det är väl bara att vänja sig ;) Devin var ju ett riktigt spybarn så det skulle ju inte förvåna mig om Vilde också är/blir det.

Jag som precis hade satt på honom de nya fina kläderna som han fick av Marie, Neo och Tony. Var ju som uppgjort för att han skulle spy ner dom -haha-

Jaja, nu är jag iaf duschad och klar här hemma och Vilde är nyäten igen och ligger och sover.

//S


Grattis

Grattis till Devin och Vildes
farmor som blir hela 46 år gammal idag!!




Vi var där nu på eftermiddagen en stund, men det mesta firades ju igår när Kenth fyllde.

//S



Lillgodingen



Nu har Vilde också fått en skylt med sitt namn till vagnen :)
Ska ju bara komma på hur jag ska sätta dem också så att båda syns, men det ordnar sig.
Blir nog att jag sätter dem på varsin sida på något vis.



Han fick ett bad idag också för han bajsar så kopiöst mycket och det är så svårt att få bort allting när det är så löst :/ Han var iaf nöjd över badet och njöt som bara den, men det syns ju :) Han kanske blir lika tokig i vatten och bad som sin storebror är! Efter badet blev han insmörjd i babyolja för han är toktorr och fick pyjamas på -gos- Nu ligger han här i soffan på en kudde och somnade äntligen, annars har han mest hängt vid bröstet idag ;)

Devin sover också som vanligt så nu är det lugnt och skönt.

//S



Dagens Outfit - 21 april 09



Tröja - Maxi (strl 86)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Skor - Ellos (strl 23)

//S



BVC

Var till BVC förut med Vilde för första gången. Vuxit det hade han ju iaf, så brist på mat får han inte ;)

Vikt: 3620 gram
Längd: 53,2 cm

Redan vuxit över 2 cm sen han föddes och gått upp nästan 300 gram. Helt otroligt vad fort de växer alltså.. han är ju bara 9 dagar gammal idag.

//S


Långsovarna

Idag vaknade jag till strax efter 8a igen och alla i familjen sover!! Fattar inte vad det är med Devin som sover så länge nu, men det är ju iofs ganska skönt även om det blir lite stressigt att hinna med till dagis då. Tur vi är två här hemma nu ;)

Jag känner mig riktigt pigg fast att jag är nybliven tvåbarnsförälder :) Jag sover sååå jävla gott nu när Vilde är ute ur magen så det är inte riktigt klokt. Visst att jag får vakna och amma var tredje timme ungefär, men däremellan sover jag som en liten prinsessa verkligen -sköönt- Jag kan ligga hur jag vill nu utan att ha ont =)

Nej, här kan man inte sitta hela dagen.

//S


Promenad

Förut när David drog iväg på sitt möte tog jag mina små grabbar i vagnen och gick ner till stan :) Devin var glad hela vägen och pekade på varje bil och varje fågel och sa bilen eller pippi. Sötnosen min!

Nere på stan fick jag tag på sånt man gör hand- och fotavtryck med, så det ska vi försöka få till imorn tror jag om Vilde går med på det ;) Han har iofs inget val! Sen blev det att jag köpte två t-shirtar till Devin.. en av dem har han på sig på dagens outfit bild, blev en body till Vilde, amningsbh till mig och sen även likadana strumpor till mina killar, vita och turkosa.

När David var klar med sitt möte gick vi och tog en fika på café paus tillsammans. Vilde sov hela tiden, han verkar gilla vagnen :) Devin mumsade i sig en halv macka iaf.

Blev en sväng ut till skärgårn sen när vi kom hem hit för Kenth fyller 45 år idag, så blev lite fika och sånt där ute. -gott- Blev inte så länge eftersom klockan nästan var halv sex när vi åkte ut och Devin ska helst vara i säng klockan sju. Blev lite senare idag för honom, men nu sover han gott iaf.. Vilde också.

Imorn ska vi till BVC med Vilde. Ska bli spännande att se vad han väger nu :)

//S


Dagens Outfit - 20 april 09



T-shirt - KappAhl (strl 86/92)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Babycafé

Vilde och jag var ner en sväng till öppna förskolan förut och var på babycafét. Var ett bra tag sen man var där när det bara var 0-1 år faktiskt så jag hade typ glömt hur det var, men alla bebisar ligger ju där i pölen eller kryper omkring. Vilde satt dock i min famn hela tiden, fick hjälp att knyta sjal och han satt verkligen och mös där i :) Så himla smidigt ju!

Nu passar jag på att slänga i mig lite mat här mellan amningarna och sen ska man ju iväg och hämta Devin på dagis också. David ska iväg på ett möte sen så jag blir själv med båda två i över en timme för första gången.. får se hur det går ;) Förhoppningsvis så sover Vilde den stunden så jag kan busa med Devin.. men man vet ju aldrig!

//S


Sovmorgon

Oj, här hemma fick man visst lite sovmorgon idag. Jag vaknade och kollade på klockan och den var redan 08:10 och alla andra i familjen sov som små grisar ;) Var ju dock tvungen att väcka David som skulle väcka Devin för att hinna med till dagis som börjar klockan nio ju. Innan dess ska han kläs på, bytas blöja på och äta frukost! Vilde vaknade i samma veva och käkade lite han också, men han har nu somnat om. David och Devin är påväg till dagis.

I natt sov Vilde fem timmar i sträck utan att äta!! Jag fick väcka honom för jag vaknade av att det kändes som jag gjort världens största bröstoperation -haha- Undra hur länge han sovit annars om jag inte var tvungen att väcka kraken?

Nu ska jag iaf äta frukost och duscha!

//S


1 vecka



Vart tusan tar tiden vägen egentligen???
Idag är lilla Vilde redan en vecka gammal.
Känns som dagarna mellan söndag och söndag bara försvann ju.
Nej, nu måste tiden sakta ner lite så man hinner njuta av bebistiden ju!
Medan Devin sov middag idag somnade jag och Vilde på soffan igen och sov 2,5 timme.
Gissa om det var skönt? =)



1 vecka gammal ♥

//S



Babysim

Babysim idag igen som vanligt på söndagar :)


Sitter och leker på madrassen -skoj-


Sitter och busar lite på trappan också :)


Simmar ifrån pappa :)

Var ju ingenting förra söndagen + att vi födde barn då så vi hade ju inte kunnat gå iaf. Men det märktes iaf på Devin att han hade längtat efter att få komma till badhuset igen. Han vart såå glad och sprallig :)

//S



Dagens Outfit - 19 april 09



Tröja - Maxi (strl 86/92)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - KappAhl (strl 20-23)

//S



Besök

Fick besök förut av Devin och Vildes lilla tremänning Arvid med familj. Var trevligt! De kom för att gratulera och hade med sig choklad och ett fint kort :)

Devin var jättego mot Arvid också och klappade honom på huvudet och höll honom i handen ♥ Min gosepojk det! Arvid såg ut att ha blivit skitstor nu när man jämför med hur liten Vilde är haha, ändå är han bara sju månader gammal snart så han är inte så värst stor han heller.

Dagen har annars vart ganska seg. Jag och Vilde somnade på soffan förut så David och Devin stack iväg ut för att leka lite och var borta ett bra tag, men Devin älskar ju att vara ute så och jag tyckte det var skönt att sova lite ;)

Nu blir det en lugn kväll här hemma hoppas jag. Devin sover iaf och Vilde ska väl snart ammas igen -hihi-

//S


Dagens Outfit - 18 april 09



Tröja - Lindex (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl 20-23)

//S



Devin & Vilde


Devin 2 dagar gammal.


Vilde 6 dagar gammal.

Finns ju absolut en hel del likheter redan nu :)

//S



Pyret

I natt när jag vaknade av att jag hade sjukt ont i brösten för de var så fulla med mjölk så kollade jag till lilla Vilde där han låg och sov och då sover han på magen! Jag hade ju knappast lagt honom så och inte David heller så jag fattar inte riktigt hur han burit sig åt, för vända sig ska han ju knappast kunna när han inte ens är 6 dagar gammal!! Men där låg han ihopkrupen på magen med huvudet på kudden och sov så gott så. Snopet.

Vi var iaf iväg till Karlskoga med honom idag för att kolla upp hans gulsot. Tycker han blivit gulare nu, men värdet hade faktiskt sjunkit så det var tur det. Blir inget solande iaf :)

Devin var hos min mamma och pappa under tiden, så vi stannade där en stund när vi kom tillbaka också. Men nu sover han som en stock i sin säng här och Vilde ligger och myser med pappsen.

//S


Första badet

  

Idag fick Vilde sitt första bad någonsin.
Han njöt som bara den verkligen, låg och tittade som aldrig förr och riktigt sträckte ut sig där i badet :)
Inte ett ljud sa han.



Ligger och njuter.

//S



Syskonkärlek



♥ Syskonkärlek ♥

Jag smälter alltså.
Nog det sötaste jag sett i hela mitt liv!!

//S



Speed Test


38 words

Speed test

//S


Stora pojken

Åhh Devin har blivit så stor nu verkligen. Han har börjat härmas en massa och försöker säga saker som man säger före honom. Han kan nu tillexempel härma hur en katt låter om man frågar honom, han kan säga bilen, borta, tack tack, bok, titta, mamma, pappa, är de, pippi, lampa, bebin och säkert en hel del mer som jag inte kommer på just nu. Är så himla härligt att höra hur han babblar på och hur det hela tiden dyker upp nya ord :)

//S

Öppna förskolan

Har vart fullt ös här hela förmiddagen. David har tvättat och varit duktigt, jag har ammat, busat med Devin, ammat osv ;) När tvätten väl var klar så åkte vi iväg till öppna förskolan en sväng för att Devin skulle få busa av sig riktigt mycket och leka lite med de andra barnen där. Han blev jätteglad av att komma dit iaf och busade runt :) Jag fick ju sitta och amma som vanligt, men det gör inte mig något.. tycker det är skönt att det kommit igång så bra som det har!

Nu sover Devin iaf och jag håller på med maten här. Vilde myser med sin pappa :)


Vilde som sover sött på morgonen :)


Devin som snott Vildes ena napp :)

Mina älsklingar ♥

//S


Vinnare av tävlingen

Vinnare av gissningstävlingen om när bebisen skulle komma är:

CARRO
med en gissning på
12 april
klockan 17:58

Gissade även rätt på pojke!

Maila mig namn och adress så kommer en biobiljett på posten!

//S



Nattis



Sådär kan man tydligen också sova om man heter Devin ;)

Godnatt allihopa, sov gott!

//S



Eftermiddagen

Idag tog vi oss ner till stan igen för att leta efter sånt där set som man kan göra hand/fotavtryck med till Vilde eftersom vi gjorde till Devin. Fanns ju ingenstans längre -suck- Får väl ta och göra på öppna förskolan då istället!

Efter stan begav vi oss hem till Marie och Tony där vi fick lite saft och bullar -mums- Devin busade runt där som en orkan haha.

  
Busar med gudfar Tony


Devin, Neo och Tony

Var jättetrevligt där även fast jag typ bara satt och ammade hela tiden, men nöden har ju ingen lag ;) Fick ju i mig lite fika iaf och Devin busade runt och hade skoj även om han mot slutet vart skittrött.

Nu sover båda mina älskade barn gott i varsin säng iaf.

//S


Perfektion

  

Finns det något finare än små bebisfötter och händer eller?
Nästan inte.

  

Kan inte fatta att detta liksom skapas i magen!?
Helt perfekt.


//S



Natten

Första natten hemma har gått jättebra. Vilde har väl vaknat ungefär var tredje timme och velat äta, men efter det har han somnat om igen :)
Devin somnade som vanligt klockan 19 utan problem och sov till halv åtta imorse. -skönt-

Man kan ju hoppas det kommer fortsätta lika bra, men det vet man ju aldrig.

//S


Vilde



Pigg och vaken idag :)

//S



Förlossningsberättelse

Det hela började med att jag runt klockan fem på morgonen vaknar av en konstig känsla i magen, men jag tänkte inte mer på det utan försökte sova vidare igen. Känslan försvann dock inte och jag kunde inte somna om för det kom värkar med jämna mellanrum. Jag hoppades ju då såklart på att de skulle göra ondare och komma tätare för att få ut bebisen, men det trodde jag inte direkt skulle hända bara för att jag hoppades på det.
Iaf så började det faktiskt göra ganska så ont så jag gick upp och gick omkring lite här hemma, satte på datorn och klockade värkarna som kom med 3-4minuter mellan. Gick in till David och förberedde honom på att vi kanske måste åka in till förlossningen idag. Han flög faktiskt upp för en gångs skull ;)
Jag ringde till förlossningen som tyckte jag skulle testa med en dusch och se om det fortsatte likadant efter eller om det lindrade lite. Jag lydde order och gick och satte mig i duschen, men det blev ingen vidare långvarig dusch vill jag lova för jag fick så ont så jag trodde knappt jag skulle kunna ta mig ut därifrån.
David ringde då sin mamma och bad henne komma hit för att kunna ta hand om Devin, och jag ringde till förlossningen igen och sa att det inte lindrade ett dugg utan snarare gjorde allt värre så jag ville komma in. Det var ju inga problem och vi var så välkomna så :)

Resan dit gick bra och det var bara EN enda bil vi såg på hela vägen dit. Alla låg väl bakis efter påskens firande kanske -fniss- Iaf så ringde jag några då och sa att vi åkte in.

På förlossningen fick vi förlossningsrum direkt eftersom det var mitt andra barn och då kan det tydligen gå riktigt snabbt. Det trodde jag inte på, men var glad för ett rum iaf.
CTG-kurva sattes på mig och jag var öppen tre cm när jag kom in. Efter kurvan var klar hade de tappat upp ett bad till mig och skulle ringa på narkosläkaren för att kunna sätta eda på mig som jag verkligen ville ha! Badet var jätteskönt, men värkarna gjorde så satans ont då så det blev inte långvarigt där heller direkt. Var en pärs att knata de få metrarna mellan badet och förlossningsrummet. Hade en sån gågrej man kunde hänga på och det var tur det för jag gick väl typ 5cm i minuten med de värkarna jag hade -fy-
När jag kom in till förlossningsrummet igen var jag öppen 5 cm ungefär och fick då det hemska beskedet om att narkosläkaren inte skulle kunna komma till mig på EN TIMME!!! Gissa om jag bröt ihop!? Jag grät som en liten unge och trodde jag skulle dö. Barnmorskan tyckte jag skulle testa lustgasen, men jag var väldigt skeptisk eftersom jag hört att man kan må illa av den och jag är så jävla rädd för att spy. Iaf så satte hon på lägsta möjliga och jag testade faktiskt till slut. Var inte så läskigt som jag hade trott, men jag spydde ju.. fast det var nog mer för att bebisen kom förbi spinae eller vad det heter och inte för att jag tog lustgas.
Hon höjde iaf tillslut lustgasen men jag skrek och grät av smärta ändå tills narkosläkaren kom dit. Hon kom och satte min eda klockan 10:47 ungefär och Vilde är född 11:04 så jag hade inte ett piss användning av den!! Precis som det var med Devin, men som tur är så kom ju Vilde iaf ut betydligt snabbare. Behövde krysta ca 4-5 gånger sen var han ute.

När han kom ut var man ju såå nyfiken på vad det var för något även om jag hela tiden haft på känn att det var en pojke till. Jag bara skrek ut "åhh det är en pojke, jag har fått en pojke till och han SKRIKER" =) Jag var helt överlycklig över att han skrek och kunde komma upp på mitt bröst direkt. Han var inte blå och stilla som Devin var utan han rörde sig och lät. -lycka- All smärta i världen försvinner den stunden och man är bara såå lycklig, det är värt allting det där. Han tog även bröstet på en gång och har sugit nästan nonstop sen dess ;)

Var en snabb och smärtsam förlossning, men jag överlevde och jag känner mig så pigg nu. Sprack ingenting heller och är väl det som gör att man känner sig så pigg nu. Kunde ju typ inte röra mig efter Devin var född för jag var sydd så mycket där de klippte mig.

Jag är nöjd!

//S


Fri

Åhh det är helt sjukt vad fri jag känner mig nu när jag kan röra mig som jag vill igen!! Vi ska snart ut och gå lite i det härliga vädret när Devin vaknar :) Trodde inte det var möjligt att känna sig såhär pigg efter en förlossning med tanke på hur jag mådde efter förlossningen med Devin, men nu känner jag verkligen för att skutta runt typ och det är så härligt!!

Jag ska allt knåpa ihop en förlossningsberättelse sen också när jag har tid för det. Den blir nog inte så lång för det gick så väldans snabbt allting, men det kommer allt komma en iaf.

//S


HEMMA

Nu har vi ganska precis kommit hem från BB, jag och lilla Vilde. Känns helt overkligt nu att vi är fyra i familjen :) Jag och mina älskade pojkar!

Lovade ju att bjuda på några bilder, så här kommer de:

  
Vilde har pappamys :)


Lilla spinken :)


Napp för första gången, snuttar HELA tiden.

  
Storebror och Lillebror ♥


Klappar så fint så :)


3345 gram innan hemgång

Det kommer komma mer bilder senare, men jag får inte in dem i datorn av någon konstig anledning. Får undersöka det problemet senare. Nu har jag en hungrig liten pojk här :)

//S



Mobilinlägg

Tänkte bara skriva att vi lever och mår jättebra! Han är en riktig sugpropp som gärna ligger och snuttar hela tiden :) Vi åker hem ifrån bb imorn och då kommer det bilder vill jag lova! Hans namn är: Vilde Leon Erik :) Tack för alla grattis! //S

Nu är bebis här!

Malin som skriver ett litet inlägg här i Sandrahs blogg.

Och jag skulle bara skriva att nu är HAN här :)
Han kom till världen klockan 11:04!
3485 gram
51 cm lång.


Allt har gått jätte bra, och fort.
Mamma & Bebis mår så bra som man kan må! :)


ONT!!!!!!

Nu åker vi in till förlossningen och hoppas på bebis!!!

AJ!!!

//S


Hemma igen



Mums med påskmat tyckte Devin. Åt som en häst verkligen, men det gjorde nog vi andra också faktiskt. Var riktigt gott, och det är ju extra gott när man sluppit laga maten själv ;)

  

Devin fick två stora påskägg som innehöll kläder och böcker. Han fick 20 stycken små böcker som var väldigt populära och sen även en badbok med vattenspruta som jag hoppas han tycker är kul i badbaljan :) Han verkade nöjd iaf.



Sitter här och läser minibok tillsammans med morfar.

Har iaf varit en trevlig påskafton idag även om den började piss för min del som skar upp tummen när jag skulle skära frallor. Shit happens!
Varit toppenväder och vi har varit ute massor idag -härligt-
Susade förbi brandbilar vid vårt hus innan vi skulle till att äta påskmat idag och då brann det uppe på kullen utanför vårt hus. Där hade ju vi precis vart och lekt med Devin i sandlådan liksom. De sprutade massa vatten iaf och det släcktes ganska fort, men man undrar ju vad det var som gjorde att det börja brinna från början..?
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer även om det finns mer att skriva, men jag är så sjukt trött.

Varit lugnt i magen idag -suck-

//S



Påsksötisen

  

Glad påsk önskar Devin!

//S



17 månader!!


Grattis min älskade prins på 17 månadersdagen!!

Dessa 17 månader har gått oerhört fort, men även varit de bästa i mitt liv.
Tack för att du finns älskling!!

Snart är du storebror.

Puss på dig.

//S






Dagens Outfit - 11 april 09



T-shirt - Rockefella (strl 3-4år)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - NowaLi (strl 6-12 mån)

//S



Utebus

  

Hur fint väder som helst ute idag så förmiddagen har vi spenderat på lekplatsen här utanför. Där var det lä och solsken så det stekte verkligen på en -mys-

  

Devin busade på som vanligt och grejade med lite av varje. Han blev helt svettig där ute fast att han inte alls hade mycket kläder på sig.. men så rör han sig ju hela tiden också -haha-
Kan ju lova att det till och med var grus i blöjan när vi kom in, men sånt är livet. Huvudsaken är att han hade kul och det verkade det minsann som han hade :)

Nu sover han iaf som en stock i sin säng och sen när han vaknar ska vi iväg på påskmiddag hos mina föräldrar.

//S



Glad påsk!



Glad påsk allesammans!!
Hoppas ni får en fin dag i det härliga vädret.

Denna söta påskkyckling har Devin gjort på dagis, finare pynt får man ju leta efter =)



Här sitter han och målar sin påskkyckling på dagis -duktig-

//S



Eftermiddagen

Vi åkte som sagt var ut till Davids mamma igen på eftermiddagen. På vägen dit plockade vi upp Sebastian och hans tjej på stationen för Kenth hann inte dit och hämta dem när de kom.

Var fullt ös ute i skärgårn som vanligt när alla Davids bröder är där och mostrar och kusiner och allt vad det nu är. Hur fint väder som helst också så Devin var ute nästan hela eftermiddagen faktiskt och busade med Stig i "sandlådan". Är egentligen bara en sandplätt, men funkade ju det också. Vi grillade och åt gott och hade det allmänt trevligt.

Jag hade ju hoppats på att mina värkar skulle tillta idag, men det har varit ganska lugnt på den fronten tyvärr. Blir nog som sagt övertid här för mig -suck-

//S


Förmiddagen

Vi har nu på förmiddagen varit ute till Davids mamma en stund. Där var de knappt vakna när vi kom, men Kenth tog sig upp och ville gå på promenad med Devin direkt så det fick han väl göra då :) De var ute en bra stund och Devin var så nöjd och glad när han kom tillbaka så.. ville inte in alls egentligen.
Han fick lite mat och sen var vi tvungna att åka hem igen eftersom han ska sova klockan 12. Han slocknade i bilen, så vi hann inte ens hem.. Min lilla tröttis.


Såhär trött var han när vi kom in, han satt och sov. -haha- Kan lova att han sover gott i sängen sin nu iaf.

Blir att åka ut till dem igen sen när han vaknar för då ska vi käka påskmat. MUMS!!

//S



Oj oj

Trodde verkligen att jag skulle få åka in till förlossningen igår alltså för jädrar vad ont jag fick helt plötsligt och hade sammandragningar varje 2,5 minut som höll i sig i en och en halv minut. Dock gick de tyvärr över när jag la mig efter ett tag -typiskt- Men någon nytta måste de gjort för imorse tog slemproppen och lämnade byggnaden!!

Nu vill jag ha bebis!!!

//S


Leklandet

Idag efter dagis tog vi och åkte iväg till Leklandet på Nöjesfabriken. Aldrig varit där förut ju, så vi ville checka in läget och herregud så stort det var!! Mycket större än jag hade förväntat mig iaf.
Devin var livrädd i början för det lät så konstigt där inne från alla möjliga håll och kanter där man kunde skjuta iväg bollar, sen var det massa luftrör som bollarna åkte i som han inte heller gillade något värst.

  

Han tinade dock efter ett tag som tur var och började busa med kuddarna när han såg andra barn i hans ålder som lekte där :) Efter det gick det bara framåt och han blev tillslut riktigt modig och vågade till och med åka den stora kanan själv!


Full fart med pappa! Vem vinner??


Devin såklart! :)

Jag åkte faktiskt också den där kanan en gång med Devin, men jag tyckte den gick för fort och var skitläskig så för min del blev det inga fler åk -haha- Kan vara för jag är så himla klumpig nu också. Jag får åka fler gånger när bebben är ute istället.

Var iaf kul där så det blir absolut fler gånger. Trodde dock i början när Devin bara grät att det var totalt kaos och misslyckat att vi åkte dit, men det ordnade sig ju efter han kollat in läget. Då var det bara bus och spring i hans ben -hihi-

//S



Somnade

Somnade visst lite här. Typ en och en halv timme iaf, det behövdes nog. Känns som jag behöver all sömn och all energi i världen just nu.

//S


Natt utan nässpray

Haha ja, inatt var första gången utan nässpray igen på evigheter!! Jag var ju tvungen att börja med det igen när jag fick alla mina konstiga sjukdomar och sen har jag använt det varje dag tills inatt då jag faktiskt lyckades somna utan att tro jag skulle dö om jag inte tog nässprayen ;)

Iaf har jag vaknat typ en gång i kvarten i natt iaf för jag har haft massor med sammandragningar. De andra nätterna har jag inte vaknat av dem om de nu ens vart där, men inatt var det håll igång i magen vill jag lova. Jag låg hela tiden och hoppades på att de skulle börja göra ont och komma tätare, men det blev det ju inget med -suck-

Jag har nu ställt in mig på att gå över tiden faktiskt. Känns inte som det är något på gång här på länge tyvärr.

//S


Dagens Outfit - 9 april 09



Tröja - Lindex (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Frustrerande

Åhh Devin har skrikit nu med jämna mellanrum sen han gick och la sig klockan 19 och det är inget som funkar annat än att jag ska sitta där inne bredvid honom. Han somnar ju då men så fort jag går ut igen så bara skriker han igen som om det är någon som torterar honom >_< Jag har provat med det mesta nu tycker jag, men ingenting alls verkar ju funka och han är verkligen hur trött som helst. Jag är också hur trött som helst så det är ju nästan så jag börjar grina ikapp med honom här -suck- Det värsta är att David inte är hemma heller.. Är alltid såhär med Devin när David inte är hemma. Är som han vet att han inte är det och då måste han skrika en massa vilket han aldrig gör annars för då somnar han på 10 sekunder och vaknar sen glad nästa morgon. Vad kan man göra? Jag kan ju inte sitta där inne hela natten och glo. Jag rör honom inte ens, jag är bara i rummet på en pall liksom och då somnar han, men vaknar på 5 sek efter jag gått ut igen. Jag är verkligen inte van vid barn som inte kan sova.. Frustrerande detta.

Just för sekunden är han tyst, men han skriker ju med jämna mellanrum så börjar undra om han har ont någonstans :/

//S


Coca cola

Shit vad beroende av cola jag blivit den senaste veckan här alltså. Visst att cola vart gott innan också, men nu MÅSTE jag verkligen ha min cola på kvällen annars blir jag ett kinkigt och grinigt monster här hemma -fniss-
David som var hos en kompis förut när jag fick min cola-abstinens fick snällt åka och köpa till mig och sen åka tillbaka till kompisen. Jag hade dött annars tror jag ;)
Så.. om cola hade satt igång en förlossning så hade jag fött för längesen. Tyvärr tror jag min bebis tycker cola är gott och stannar kvar ett bra tag till i min mage ^^

//S


Trött eller vadå?

Haha jag satt i soffan här förut när Devin låg och sov middag och David satt vid datorn. Rätt vad det är tvärsover jag i världens konstigaste ställning tydligen ;D Snacka om att jag är trött alltså. Tyvärr ringde min mormor och väckte mig och då kunde jag inte somna om sen, hade berkligen behövt sova mer eftersom jag till och med somnade sådär rakt upp och ner i soffan när jag satt och kollade på animal planet ;)
Hoppas verkligen jag kan sova i natt sen, eller att jag föder barn. Antingen eller liksom men helst det sistnämnda!

//S


Café Paus



Blev frukost på café paus idag tillsammans med Marie och Neo.
Var jättegott och trevligt. Devin flörtade till sig ett helt fat med tomat och gurka som han mumsade upp med glädje. Han älskar ju grönsaker. Han åt även en hel ostfralla, så jag fick faktiskt ha min baguette för mig själv idag ;)

  

Devin och Neo satt och klappade lite på varandra emellanåt och Devin var lite förtjust i djuren som Neo hade på sina byxor idag -haha- Satt och pekade på dem hela tiden och pratade om dem ;)
Sötnosarna.

Blev att vi gick till öppna förskolan efter vi käkat upp. Där satt ju Tove med sin nyfödda lilla minibebis och jag fick HÅLLA. Helt galet så smååå de är!! Jag har en som är exakt lika stor i min mage liksom, helt ofattbart! Nu längtar man ju ännu mer om det nu är möjligt!

För övrigt är det marknad här idag och det innebär att det regnar ute. Det regnar ALLTID när det är marknad här i stan. Slår ta mej tusan aldrig fel.

//S



Shopping



Detta blev det till Devin i påskpresent.
T-shirt från Nova Star (strl 92/98) och jeans från Villervalla (strl 92).
Kommer han bli vråltjusig i såklart!



Till bebisen i magen blev det lite också. Detta ska med till BB :)
Body, byxor och strumpor från Villervalla (strl 56).



Sen vart det ju lite grejer på Barnens hus också.
Nappflaska till Devin, nappar till nappflaska både Devins storlek och bebisens, tallrik som sitter fast på bordet till Devin som kan vara bra nu när han äter själv för det mesta, nappar till Devin och sen en filt till lilla bebisen.

Nu tror jag iaf att vi har det mesta.
Kom nu bebis!!

//S



Pain

Var en hemsk natt i natt. Hade så ont så jag kunde knappt röra mig!! Ont överallt också och var tvungen att springa och kissa minst 10 gånger också för barnet ligger och trycker så på kissblåsan hela tiden så när man får minsta lilla sammandragning känns det ju som man ska kissa ner sig. -puh- Inte lättaste att ta sig i och ur sängen alltså och sen ska man försöka somna innan nästa gång.. Känns ju som man skulle ge upp för mindre. Blä!

Ska försöka lägga mig och vila lite nu medan Devin är på dagis. Får se vad mina höfter och ryggen tycker om det.

Sen blir det en sväng till Karlstad i eftermiddag. Är lite grejer som vi behöver som vi inte har hemma än och det finns ju inte här i stan, så blir att åka till Barnens Hus.

//S


Vecka 40

Vecka 40

Kroppen: Förlossningstidpunkten är nådd och värkarna kan nu förväntas att börja. Det är vanligt att man som förstagångsföderska går över 40 veckor, man anses inte vara överburen förrän efter vecka 42. Skulle det dröja längre övervakas fostret noga och man blir ofta igångsatt. Vad som egentligen startar en förlossning är fortfarande ett mysterium, vissa tror att det är barnet som bestämmer när det är dags att komma ut.
Nu kan trycket bli så stort att fosterhinnan riskerar att spricka, vilket gör att fostervatten börjar rinna ut. Kontakta då alltid förlossningsavdelningen för vidare information och omhändertagande. Om man mår bra och inte fått värkar än kan man få åka hem igen. Fostervatten byts ut var tredje timma och produceras på nytt ända tills barnet är fött. Om det finns mekonium i vattnet kan det vara en signal om att barnet är stressat eller inte mår bra och då får man stanna kvar för att kunna övervaka barnet.

Barnet: Barnet är redo att möta omvärlden, 92% av alla barn föds mellan vecka 38-42.


//S



Dagens Outfit - 7 april 09



Tröja - Lindex (strl 86)
Byxor - Explorer Maximum Risk (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl 19-23)

D
e skulle vara lite påskfina på dagis, därav lite rosiga kinder och fräknar ;)

//S



Sommardäck

Idag har vi satt sommardäck på bilen så nu hoppas vi inte det kommer mer snö!! Vi har även varit och tvättat den så den är jätteren och fin nu :) Känns härligt att ha det gjort.

Vi har även varit en sväng på stan för att se om vi kunde hitta något kul till Devin att stoppa i hans påskägg, men hittade verkligen ingenting alls >_< Tycker inte det finns några fina kläder på lindex och kappahl nu för den storlek som han har. Skittråkigt verkligen!
Blev att åka till maxi och där köpte vi två böcker till honom som han ska få, en som han kan ha i badet och sen en annan vanlig med tjocka sidor :) Han älskar verkligen böcker! Blev även att vi köpte två mössor där till bebisen i magen att ha när vi åker hem från BB och sen den första tiden här hemma. -hihi-

Till mig köpte jag basilika och jag har redan testat en kopp té och det var ju iaf inte skitäckligt, men inte direkt det godaste jag druckit heller haha. Köpte även färsk ananas som ska kunna sätta igång det hela. Den har jag inte smakat på än, men ska ta och äta imorn.. kommer väl bara resultera i blåsor på tungan haha ;)

//S


Nu jävlar har jag gjort extra starkt hallonbladsté här på morgonen och ska testa dricka det nu. Liknar mer kaffe i färgen, men det är faktiskt vanligt té haha. Lär inte ska vara så gott, men vad gör man inte nu såhär sista veckan för att få igång det hela? ;)

Ska iväg sen och köpa torkad basilika och göra té på också. Det ska tydligen till och med kunna starta en förlossning har jag suttit och läst om här nu i en halvtimme ungefär. Värt ett försök iaf.

//S






Utmana mig!



Jag tog och utmanade
Katharina och nu kan alla även utmana mig.

Utmana mig nu!

//S



Dagens Outfit - 6 april 09



Body - Me&I (strl 74/80)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl 19-23)

//S



Underbart väder

Idag tog jag faktiskt och GICK med Devin till dagis. Helt underbart väder och dessutom så vill jag få igång mina värkar ju!!! De jävlarna avtar ju under natten -suck- I alla fall så gick det riktigt bra att gå dit och tillbaka idag, men nu när jag suttit ett tag här hemma värker verkligen ryggen och höfterna. Aja, smällar man får ta om man vill ha ut ungen ;) Jag vet ju att det mesta av den smärtan kommer försvinna riktigt snart efter att bebisen är född, så nu offrar jag mig lite extra haha.

Devin tyckte nog det var härligt att få åka vagn till dagis också för han satt och pratade hela vägen och blev såå lycklig när han såg att vi närmade oss dagiset -hihi-

//S


Sammandragningar

Kan ju iaf säga att promenaden satte igång sammandragningar ordentligt. Haft med 4-5 min emellan nu sen klockan 18 ungefär och de håller i sig i ungefär 1,5min varje gång. Hoppas verkligen de gör någon nytta bara!! Jag har ju inget emot att föda typ SNART! ;)

//S


Promenad

Gick ut på en promenad förut efter maten, dels för det var så fint väder och sen dels för jag vill ha igång mina värkar på riktigt nu!! Vi gick till A9-området så Devin kunde springa omkring fritt där och busa och det var verkligen uppskattat från hans sida vill jag lova.

  

Han sprang runt och flyttade på stenar och grejade med pinnar och gjorde glädjetjut över att han fick springa så fritt där. Var verkligen kul att se vad han pysslade med, för han flyttade alla stenar till en stor hög. Sen började han på en ny och sådär höll det på :)



Där på busshållsplatsen var det första stället som stenarna skulle vara på.



Sen var det bänken som skulle bli samlingsplats för stenarna.



Han var verkligen så nöjd och hade så kul med sina stenar och pinnar :)

När vi sen skulle hem var det faktiskt inga problem alls att få med honom. Han brukar vara ganska bra annars på att protestera hejvilt men han knallade glatt med och gick nästan hela vägen hem själv bredvid oss -duktig- Lyssnade jättenoga på vad vi sa och det var inga problem alls som sagt var. Han brukar ju gå lite som han själv vill annars och inte alls lyssna, men inte idag :)



När vi började närma oss vägen där bilarna åker ganska fort och vilt så ville Devin självmant hålla handen. Så himla gulligt ju så jag var tvungen att ta kort på dem =)

//S



Award!

Jag fick denna jättefina award av Malin och Carolina.
Tack så jättemycket!! ♥



Ger den vidare till:

Emma

Creyla

Sen även till Malin och Carolina såklart!

//S



Sömntuta



Sover som en liten prins efter babysimmet.
Somnade på 5 sekunder när vi la ner honom i sängen ♥

//S



Fotboll & Babysim

Idag skulle Devins farbror Jacob spela någon slags fotbollscup eller så, så vi drog dit för att fördriva tiden lite innan babysimmet. Jag är inte så vidare värst intresserad av fotboll egentligen, men han tycker ju det är så kul också om vi kommer dit och visar lite intresse för vad han håller på med. Sen älskar ju han och Devin varandra också.



Devin var så duktig och satt och kollade och pekade på planen och klappade händerna när Jacob gjorde mål =)

Efter det begav vi oss till babysimmet.



Devin vart överlycklig som vanligt över att komma i vattnet. Åkte massa kana och simmade själv en massa. Märks verkligen att han trivs i vattnet och inte är rädd för fem öre som mor sin ;)



Sjunger alltid lite på slutet också innan de ska upp, och då blir han ju också jätteglad för han älskar sånger och försöka göra rörelser till :)

//S



Ont

Jag som hoppades få sova lika gott i natt sov inte alls mycket pga de jävla höfterna. Så ont så det finns ju inte =/ Går verkligen inte ligga på något vis alls då för sidorna är ju att utesluta eftersom då ligger man ju direkt på höfterna -smärta- och ryggen går inte heller för då kan man inte andas av trycket mot lungorna från bebisen. Så idag får jag vara trött och grinig som vanligt igen. Var ju så skönt igår när jag inte var så trött.. men men. Snart är detta förhoppningsvis över!

//S


Sammandragningar

Idag har jag verkligen haft sammandragningar ungefär var 5-6 minut hela dagen i stort sett. Satt och klockade lite nu på kvällen och de håller i sig ungefär 1 minut varje gång och kommer var 4-6 minut. Hoppas verkligen det gör någon nytta nu annars kan det ju kvitta att ha dem så ofta! Jag vill så gärna att det ska komma igång nu, men man har ju faktiskt tappat lite hopp efter att han undersökte mig och sa att det inte var moget alls. Jaja, vi får väl se. Med min otur går jag säkert över 2 veckor :/

//S


Pizza

  

Här är vi påväg till bilen för att åka till min mamma och pappa för att kolla på deras nya bil de köpt + att käka lite mat också. Devin fick ha på sig sin nya vårjacka idag för det var ju nästan 15 grader ute -skönt-



Medan min mamma och pappa var iväg och hämtade maten vi beställt så busade David och Devin med pilatesbollen :) Det var tydligen superkul!



Devin skrattade så han knappt fick luft när David snurrade på bollen ovanför honom -haha-

Vi åt iaf pizza och det var jättegott. Jag tog faktiskt pizza idag jag också, var nog ett halvår sedan jag åt det sist bara för jag spydde efter den då. Men idag tog jag mod till mig och beställde en jag också ;) Modigt va? Haha. Var iaf jättegott och jag är fortfarande hur mätt som helst.

Jag och David fick även provköra den nya bilen. Hur skön som helst alltså och helt konstigt med automat för jag försökte koppla flera gånger men det fanns ju ingen pedal där -haha- Så går det när man är van med växel.

Nu blir det att invänta Robinson och sen sova!!

//S



Ensiffrigt

Du är på dag 271 av 280. (96,8%).
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 4 fulla dagar (v38+4).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 13 apr 2009
Du har 9 dagar kvar till beräknad förlossning.


Oj, oj, oj nu är man nere på ensiffrigt då!!

//S



Sovit mer

Jag kunde verkligen inte hålla mina gröna öppna förut när Devin sov middag så jag somnade i två timmar då jag också. Helt galet vad trött jag blivit de här senaste dagarna. Men sååå skönt att jag verkligen KAN somna till lite nu och inte bara ligger där och plågas. Visst att jag har asont i höfterna, men nu är jag faktiskt så trött så tröttheten tar över iaf konstigt nog. Värre är det när man vaknat och känner av smärtan igen, men men.. bara jag får sova lite är jag nöjd!!

//S


Stallet

Imorse tog vi en sväng ut till stallet där min mamma har sin häst.
Tänkte att Devin skulle få springa av sig lite och rida lite också om han ville :)

  

Han sprang runt som en tok där på gården.
Fanns ju massa rolig lera att kladda med och även en och annan vattenpöl att hoppa runt i -hihi-
Kan lova att han var helnöjd!!



När han fick syn på hönorna som gick omkring där skulle han absolut jaga dem!!
Gick knappt få honom därifrån sen ;)

  

Här har vi mammas häst Gjafar (stava?) och Devin som springer i full fart och pekar på något intressant. Var så kul för han såg en hund där som sprang lös och då skulle han ju jaga den och skrek "vovve" och kuta efter. Jag visste inte ens att han kunde säga vovve. Här går det undan!



Rider lite också såklart :)
Men idag var det roligare att springa runt i leran och kasta sten.

//S



Bad med pappa

  

Busbad på morgonen tillsammans med pappa ♥

//S



Natten

Detta var nog första natten på evigheter som jag sovit riktigt gott och hela natten i sängen!!! Dessutom vaknade inte Devin förrän klockan 8 imorse så man fick sova ut också -skönt- Gick och la mig vid tio igår så det blev faktiskt en hel del sömn. Tog en sån tablett som jag fått av snälla Malin och sov sen som en prinsessa. Eller ja, snarare som en prinsessa på ärten eftersom jag fortfarande har ont i höfterna, men var bara att byta sida många gånger så ordnade det sig. Jag var helt enkelt för trött för att bry mig och orka ta mig upp.

Vore skönt med fler sånna här nätter :)

//S


Somnade

Jag somnade faktiskt som en stock förut här och sov nog i två timmar. Var helt utmattad kändes det som -puh- Är fortfarande lika trött nu så jag hoppas på en god natts sömn sen.

Bebisen busar som en dåre i magen som vanligt här och sammandragningarna kommer också som vanligt. Nu vet jag ju dock att de inte direkt gör någon nytta alls så då kan det ju kvitta :/ Ska de komma och vara störande kan de ju göra någon verkan också!

//S


Ensam

David och Devin drog iväg till Davids mamma för att äta lite pizza och ha det lite trevligt och mysigt, men jag kände verkligen inte för att följa med. Känner inte för någonting just nu för jag vill som sagt var bara gräva ner mig.
Ska försöka vila lite nu när de är borta, har ont i huvudet och allt känns tungt. Detta som skulle bli en superbra dag ju!?

//S


Dagens Outfit - 3 april 09



T-shirt - H&M (strl 86/92)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - BlueFox (strl 2 år)

//S



Blää

Usch vad jag känner för att bara gräva ner mig just nu!! Har fan ingen ork eller energi till någonting. Känns som någon bara dragit ur all kraft och allt hopp ur mig och jag bara är ett tomt skal kvar ungefär.
Låg på sängen och vilade i två timmar förut när Devin sov iaf, men det hjälpte ju ingenting för jag blev snarare tre gånger så trött som jag var innan -suck- Han var dock "snäll" och väckte mig med att hälla ut en halvliter vatten på mig. Bussigt värre haha.

Usch va piss allt är just nu.

//S


Besviken gånger 1000

Ja, nu är man hemma igen då och ingen bebis har man med sig =(

Vi kom dit strax innan halv åtta, så vi var lite tidiga. Jag fick då ligga med ctg-kurva på magen och barnmorskan kom med en macka och té under tiden. Bebisen blev helt tokig och sparkade som en dåre när kurvan satt på, gillade visst inte den, eller så ville inte bebisen att vi skulle tjuvlyssna på den. Iaf, allt såg jättebra ut där och jag har ju iaf en hel del aktivitet i livmodern och massa sammandragningar.. men de gör ju ingen nytta för de gör ju inte ont. Bara lite förträning typ :/

Efter det så kom en läkare och undersökte mig och kollade om jag var mogen eller något. Det var jag absolut inte så han vägrade ju starta en förlossning på det. -snyft- Jag blev ju såklart jättebesviken och började storböla >_< Liksom han vi träffade igår sa ju att om jag inte var mogen än så skulle de starta mig med gelé eller tabletter, men det vägrade denna läkaren att göra. Han sa att det var bara att vänta. SUCK!! Han gjorde även ett ultraljud för att kolla hur bebisen låg. Han som jag träffade igår sa ju att den låg bra och långt ner mot "utgången", men han idag sa att bebisen var rörlig och låg högt uppe så det var inte på gång på länge menade han på..... Fy fan alltså!!!

Barnmorskan sa då att de kunde ge mig något att sova på, så jag fick EN tablett med mig hem. EN jävla tablettjävel. Vad fan ska jag göra alla andra jävla nätter fram tills det ska starta då??? Så jävla dålig stil så det finns fan inte. Han läkaren sa att jag skulle ta alvedon för att sova som om det vore ett sömnpiller.. ehh? Jag kan inte sova på alvedon liksom. Jävla nötter!!

Nu har man verkligen tappat allt förtroende för läkare och deras kommunikation med varandra. Liksom de jag träffade nu undrade typ vad vi gjorde där!? Helt stört, för jag fick en lapp med tid och plats och han igår ringde ner till förlossningen för att se så de inte hade fullt. Men det verkade de jag träffade idag inte ha en jävla aning om.

Jag är så jävla ledsen och besviken nu så det finns fan inte. Jag vill typ bara gräva ner mig och dö ungefär!! Nu vet man ju att det inte ens är nära på gång heller enligt dem och det känns ju inte direkt som en tröst. Nej fy fan :(

JAG HATAR FAN DETTA NU!!!!! -gråta-

//S


Natti

Nej nu ska jag försöka dra mig till sängen. Vet ju inte hur bra det kommer gå att sova i natt då när man dessutom är helt pirrig i magen och nervös + allt ont man har. Vi får se helt enkelt, ska ju upp tidigt imorn så lite sömn vore ju bra iaf.

Devin fick lägga sig redan klockan 18 idag eftersom han ska till dagis innan 7 imorn. Han brukar ju inte ens ha vaknat den tiden så det blir ju lite knasigt för honom.. och oss också, men men. Han somnade iaf vid 18 som en stock för han har vart ute nästan hela dagen idag och det tar ju på krafterna :)

Gaah så nervös jag är.

Blir nog sista inlägget detta innan vi åker iväg, så hoppas alla har det så bra!!
Malin kommer uppdatera bloggen när bebben väl kikat ut så ni får veta lite fakta -hihi-

Puss på er!!

//S


Bäddat och klart



Nu är det bäddat och klart i spjälsängen här hemma för bebisen.
Känns helt overkligt, men nu är det ju verkligen nära!
Snart kommer det ligga en ny liten människa i den där sängen ♥

//S



Devin

Idag trillade det in en jättefin tavla i brevlådan här hemma.
En tavla som
Katharina gjort :)
Jag blev jättenöjd, tack så mycket!



Blir att beställa en sån till liten sen också när vi nu vet vad den ska heta.
Har lite namnpanik, men det löser sig väl.

//S



Pizza

När vi hämtat Devin på dagis sen ska vi åka och beställa pizza och sen åka hem till min mormor och äta lite. Hade tänkt göra det på fredag egentligen, men nu har vi ju förhinder -hihi- Blir kul att träffa mormor lite också och hon har inte sett Devin på evigheter nu eftersom hon opererat sitt knä för två veckor sen och inte mått så bra. Så hon blir nog jätteglad över att träffa honom och han över att träffa henne :)

Jag ska nog iofs inte ha pizza för jag vågar inte äta det sen jag spydde sist jag åt det, så för min del blir det salladsrulle men det är ju sjukt gott det också -mumma-

//S


Träff med läkaren

Nu har man kommit hem från Karlskoga då och allting gick verkligen över förväntan. Bebisen låg med huvudet neråt och mådde jättebra i magen. De beräknade att den väger omkring 3100 gram ungefär, så den var lite mindre än normalt, men inte speciellt mycket.
Läkaren var iaf jättetrevlig och förstående så jag ska dit redan IMORGON klockan 7.30 för att prova sätta igång mig!! Shit alltså!! :) Man kan ju bli nervös för mindre vill jag lova. Men åååh vad härligt om det funkar och jag kanske får min bebis redan imorgon. IHHHHK!

Nu är det packa väska åt Devin som gäller för imorn blir det farmor som får hämta honom på dagis eftersom vi förhoppningsvis har fullt upp med annat -hihi- Ja, det blir dagis imorn för honom den stunden tills farmor slutar vid klockan 13. Så snällt att de ställer upp där och kan ta honom en dag extra :)

Ihh, nu får ni ju hålla tummarna imorn också att allt går bra och att bebben vill ut.

//S


Håll tummarna!

Snälla alla som läser här kan väl vara så snälla och hålla tummarna för mig imorn om att jag kommer bli beviljad igångsättning?! Jag är faktiskt lite nervös nu, speciellt för hur bebben ligger.. men men, det ordnar sig väl alltid på något vis! Ut ska ju bebisen iaf på ett eller annat vis.

//S


Babyskyddet

Idag åkte babyskyddet fram igen. Verkligen evigheter sen det var framme nu känns det som eftersom vi bytte till den bilstol vi har nu när Devin var 7 månader gammal. Devin fick provsitta och han satt ju fortfarande ganska bra där i ;) Han tyckte det var kul att man kunde gunga det fram och tillbaka också, så han satt och njöt en stund -hihi-
Känns så tokigt att vi snart har en bebis till och att den ska åka där i. Känns mer och mer verkligt nu när man börjat plocka fram alla pyttesaker som man använde när Devin var nykommen. Åhh vad jag längtar!! ♥

Vi har även letat fram en minioverall som bebben ska ha när den ska åka hem från BB, sen har jag varit duktig och kokat en mininapp och min bröstpump också!!

Snart är det ju dags.

//S


Dagens Outfit - 1 april 09



Body - Lindex (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Härligt väder!

Helt underbart väder ute idag verkligen. David och Devin är nu ute och går en promenad med min morfar, jag kan ju tyvärr inte vara med eftersom jag har så brutalt ont i min rygg. Hade ju annars vart hur skönt som helst idag med detta fina vädret som är nu :) Men nu kommer iaf morfar ut en liten sväng, hade ju varit tråkigt för honom annars att bara få se det fina från fönstret.

//S


Mer tänder



Devin har laddat upp med ännu en tand nu.
12 stycken vassa gaddar i munnen där nu så nu sticker man inte in fingrarna frivilligt precis ;)

//S



ONT!

Inatt "sov" jag första natten sen v.23 ungefär i sängen, HELA natten. Jag var för trött för att flytta på mig.. till och med för trött för att gå på toan minst 10 gånger som alla andra nätter. Vet inte om det är därför, men idag har jag så sjukt ont i ryggen så jag kan knappt röra på mig. Känns i varje litet steg man tar och det gör så ont i svanken så jag börjar ju nästan gråta :( Började kännas såhär för typ två dagar sen, var lite värre igår men idag är det nästan outhärdligt!! Blir det värre till imorn lär jag få åka rullstol eller något in till läkaren där i Karlskoga. Då kanske de inser hur ont man har iaf? Nej fy fan för alla smärtor nu!! Jag vill få ut ungen och kunna börja röra på mig igen.

Bebis kom uuuut!

//S


Rätt månad!!

Äntligen så är det APRIL!!!! Månaden som man nu längtat efter sen i Augusti ungefär!! =) Känns som man nått ett litet delmål nu iaf att kommit såhär långt. Nu får bebben gärna kika ut precis när som helst. Helst typ NU!

Jaja, rätt månad iaf.

//S


hits