15 kg

Nu har jag gått ner 15 kilo och har 15 kilo kvar tills jag är riktigt nöjd igen -suck- Nu har vikten iaf stannat på vågen så nu blir det väl till att kämpa med resten.. Jag som har så dålig självdisciplin med sånt där, men nu måste jag för jag kommer bara må dåligt annars och det vill jag ju inte. Blir till att försöka äta nyttigare och ut och gå mer till att börja med, vill ju inte börja för hårt direkt. Sen blir det till att börja träna i Augusti och äta herbalife och hoppas på något resultat iaf.

Tänkte börja väga mig en gång i veckan från 1 maj och hoppas på lite viktnergång varje vecka iaf.. får se hur det går med det. Men om jag skriver om det i bloggen så känns det iaf som jag måste hålla mig lite till att äta nyttigare iaf och då kanske det går bättre ;) Well.. vi får väl se. Trött på att vara tjock nu iaf, känns som jag vart det i flera år nu!!

//S


Kommentarer:
Postat av: Emma

ah ta´t lugnt kvinna! Bara två veckor sen det ploppa ut en bebis ju! Det tar sin tid. Det tar nio månader att gå upp och nästan lika lång tid att gå ner! tyvärr. Njut av dina barn istället för att tänka på vikten, du är vacker som du är! Men jag förstår dig ändå..


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits