Sommardäck

Idag har vi satt sommardäck på bilen så nu hoppas vi inte det kommer mer snö!! Vi har även varit och tvättat den så den är jätteren och fin nu :) Känns härligt att ha det gjort.

Vi har även varit en sväng på stan för att se om vi kunde hitta något kul till Devin att stoppa i hans påskägg, men hittade verkligen ingenting alls >_< Tycker inte det finns några fina kläder på lindex och kappahl nu för den storlek som han har. Skittråkigt verkligen!
Blev att åka till maxi och där köpte vi två böcker till honom som han ska få, en som han kan ha i badet och sen en annan vanlig med tjocka sidor :) Han älskar verkligen böcker! Blev även att vi köpte två mössor där till bebisen i magen att ha när vi åker hem från BB och sen den första tiden här hemma. -hihi-

Till mig köpte jag basilika och jag har redan testat en kopp té och det var ju iaf inte skitäckligt, men inte direkt det godaste jag druckit heller haha. Köpte även färsk ananas som ska kunna sätta igång det hela. Den har jag inte smakat på än, men ska ta och äta imorn.. kommer väl bara resultera i blåsor på tungan haha ;)

//S


Kommentarer:
Postat av: marie

jagh håller med dig de finns inte så mycket fina kläder där längre i dom strl grabbarna har nu!

Postat av: Amy

Säger desamma... Skit tråkigt med kläder nu :(.. Vet inte vad jag ska ge Oliwer i påskägget än... Får väl se vad det kan bli.

Annans är gott :) Du får väl svälja ner med vatten emellanåt så du slipper blåsor hihi

2009-04-06 @ 22:10:13
URL: http://www.olimy.blogspot.com
Postat av: Renate

finns inga bra kläder till grabbar där nej =/ mest bara till flickor.

2009-04-07 @ 07:10:00
URL: http://oneeyedme.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits