Fullt upp

Dagen idag har gått i ett hela dagen, men sånt gillar jag!
Det började som vanligt med öppna förskolan på morgonen där det var babycafé. Alltid lika trevligt :) Efter det tog jag och Erika en lättlunch på café paus -mums- Barnen de fick varsin efterrätt istället, men det dög gott åt dem!


Vilde och Liam

Sen blev det att traska runt på stan en timme innan Liam skulle iväg på fotografering. Båda barnen somnade och timmen gick väldigt fort faktiskt, men det brukar ju bli så med trevligt sällskap. Var ju en lite konstig måndag idag då jag inte skulle träffa Marie som jag alltid annars gör.. men det får vi ta ikapp en annan dag?! :)



Hos fotografen fanns den finaste tavlan jag någonsin sett!! Vildes porträtt på tre stycken träplankor som stod tätt ihop. Så himla snyggt! 2800 kronor kostar den och det är det ju nästan värt när man såg hur himla snyggt det var. Som tur är så kommer vi få ca 40% rabatt på den sen när den stått där ett tag -tur- Mina fina lilla prins!! ♥
Liams fotografering gick bra den också och efter det traskade vi hemåt för då var klockan runt tre och klockan fyra var jag tvungen att vara på Devins dagis eftersom det skulle vara luciatåg :)



På dagiset hade de gjort det jättemysigt ute och dukat bord och så som de hade kakor, kaffe och saft på. Jag kan ju säga att luciatåget var det finaste jag sett! Barnen var så himla söta och Devin han stod där och sa "pappa, farmor, Vilde, mamma" hela tiden när han såg oss samtidigt som han gjorde rörelser till sångerna. Gulletussen min! Han var jätteduktig ♥

Nu försöker vi få Vilde att sova, men det är gap och skrik som vanligt :/


Kommentarer:
Postat av: marie

låter som en underbar dag trotts att det är "våran" dag igentligen;)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits