Rocksystrar

Den filmen ska jag och David mysa ner oss till i soffan snart. Jag hoppas jag kommer somna för jag är så trött, men har ju även ont precis överallt som jag skrev så vet inte hur det kommer gå. Är en bonus om jag somnar :)

Hoppas alla andra mår bättre än vad jag gör nu!

//S


Dagens Outfit - 28 feb 09



Body - Lindex (strl 92)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl 22-24)

//S



Ont i magen

Klart som fan jag har haft ont i magen hela dagen idag och mått pest och pina!! Jag har iaf inte spytt och det är jag verkligen glad över, det är mer som kramper eller något i magen och när de kommer gör det asont. Har till och med fått ont bak i ryggen och ner i benen -aj aj- Fattar inte hur jag ska kunna sova i natt med ont nästan överallt. Har tagit alvedon för att kanske få bort någon smärta, men utan större resultat.

Vi har iaf vart till karlstad idag för att hämta min pappa på stationen där. Jag satt mest i bilen och hade ont i magen, men var härligt att göra något än att bara sitta här hemma och glo. Devin tyckte det var jättekul att springa och hämta sin morfar när vi väl kom fram och han fick se tågen och grejer :)


Vi har också vart och storhandlat på Willys i Karlskoga. Fick massor för ganska lite pengar, hade vi handlat på maxi eller coop hade det lätt gått på det dubbla! Jag höll dock på att svimma där inne så jag fick gå ut och sätta mig på en bänk och vänta på David och Devin. Usch alltså för att må skit >_<

//S


Rädd

Usch nu blir jag helt rädd här. David skrev att han åker hem från jobbet nu för han har så ont i magen och har spytt och grejer!! Jag vill INTE få magsjukan!!!!!!! Hoppas verkligen det är något illa han ätit nu bara och inte någon jävla magsjuka, jag har inte tid, lust eller ork med det. Jag HATAR magsjuka!!

Blir ju typ illamående här bara på tanken alltså. Jag vill inte, vill inte, vill inte!

//S


Fika

Blev en fika idag ändå, men tillsammans med Marie och Johanna och deras söner. :) Var ju inte igår man träffade någon av dem, så det var trevligt. Efter fikan så knallade vi hem till Marie så man fick se huset som jag inte sett än.. riktigt fint faktiskt, man blir ju sugen på ett hus själv vill jag lova!

  
Neo, Albin och Devin :)

Blev buss hem för oss efter besöket hos Marie eftersom jag inte kan gå så långt pga foglossningen. Vi hann med den sista, så det var tur det. Devin vägrade äta gröten här hemma så fick iaf i honom lite välling innan han la sig.. Han har väl jätteont i munnen nu så man får förstå honom även om det är tråkigt när han inte vill äta som han brukar. Nu sover han iaf som en stock, får hoppas han inte vaknar något och har ont i munnen men det tror jag inte för det har inte skett de andra dagarna och nu är ju tänderna ändå igenom iaf.


Sitter och väntar på bussen hem

Nu ska jag fortsätta kolla Let´s Dance.

//S

Dagens Outfit - 27 feb 09



Body - KappAhl (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl 22-24)

//S



Devins tänder



  1. 13/7-08
  2. 21/7-08
  3. 13/9-08
  4. 7/10-08
  5. 12/10-08
  6. 22/11-08
  7. 26/11-08
  8. 7/12-08
  9. 27/2-09
  10. 27/2-09
Han har ju en hel del kvar innan det blir fullt i munnen, men på god väg ;)

//S



Hittills idag

Dagen började med att Devin hade bajsat ner sig och att blöjan läckt så det var ju bara att ta ett bad. NU är tänderna iaf genomspruckna där uppe, kände två vassa piggar så nu har han 10 tänder :) Där nere är det också snart igenom känns det som.

Vi åt iaf frukost sen och drog iväg till öppna förskolan där vi tillbringat förmiddagen tillsammans med Jenny (och en massa andra också förståss). Trevligt värre!

Nu sover Devin och jag har precis ätit mat. Skulle egentligen fika med Jenny efter det också, men det kom förhinder :/ Får bli en annan gång ist.

//S


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Marie

Fyra tv program jag brukar se:

Förlossningskliniken
Riskförlossningar
Doktor Fetma
Plastikkirurgi: Före och efter


Fyra saker jag gjorde i går:
Var på öppna förskolan
Hälsade på mormor och morfar
Handlade
Gosade med Devin

Fyra saker jag längtar till:

Bebisens ankomst
Sommaren
Devins 2årsdag
Att se mina barn utvecklas

Fyra saker som står på min önskelista:
Friska barn!
Pengar
Resa
En bra framtid

Fyra saker jag avskyr:
Trångsynta, omogna människor
Sjukdomar
Foglossning
Folk som inte hör av sig

Fyra saker jag tycker om att göra:
Mysa med min familj
Umgås med vänner
Träffa nytt folk
Fika

Fyra saker jag åt i går:

Knäckebröd
Couscouswok
Smörgåsrån
Ostbågar med chilismak

Jag utmanar:
Elin
Emma
Ritha
Renate

//S



Min pajas



Min lilla pajas efter dagis här hemma. Vi hade verkligen ingenting att göra, men lite bus blev det iaf :) Jag fattar inte vad folk gör med sina barn hemma som är i samma ålder som Devin!? Jag kan inte vara hemma med honom för han hatar det!! Är ju samma saker som han alltid ser och han blir rastlös på tre sekunder ungefär, så en eftermiddag hemma för honom och mig är rena rama pesten typ. Han behöver något mer verkligen, han är ju så aktiv av sig!



För att visa hur tråkigt han har det så gör han konster på sitt lilla spelbord eller vad det nu är ;)



Måste ju leva lite farligt ibland, eller allt som oftast :)

Vi åkte iaf tillslut ut till hans farmor för det gick inte att vara hemma. Han behöver mer fart och saker att greja med som han inte ser dagligen tydligen.

Så.. vad gör ni som är hemma med era barn om dagarna och inte går till öppna förskolan så fort man ha en ledig stund över typ?

//S



Skryt

Varning! Ett skrytinlägg, och tänker ni klaga så kan ni sluta läsa nu!

Jag är så otroligt stolt över min son, han är så himla duktig och nu i den här åldern märks det verkligen hur mycket han förstår egentligen. Tycker han förvånar mig varje dag nu för tiden för att han kan så mycket mer än vad jag tror. Några exempel är:

Om jag säger att nu är det läggdags så springer han direkt till sin säng och ställer sig och väntar på att jag ska lyfta i honom. Inga klagomål där inte, utan accepterar direkt att det är sovning som gäller. Så himla skönt att läggningen funkar såpass bra som den gör, det underlättar enormt att inte ha en gnällunge då speciellt nu när tvåan är på G. Han somnar som en klocka klockan 19 varje dag om vi inte är någon annanstans förståss.

När vi kommer hem från att ha varit ute säger jag bara vad gör man med skorna och då sätter han sig ner och försöker ta av sig dem. När de sen är av ställer han dem på skohyllan och ser jättestolt ut :) Kan lova att han förvånade mig enormt när han gjorde detta första gången.

På morgonen när vi ska till dagis och man säger nu ska vi till dagis så springer han antingen och rycker i overallen om den hänger på kroken eller så hämtar han sina skor och sätter sig på golvet och väntar på hjälp med dem. Sötnosen!

Han vet att när man säger mellanmål eller mat överhuvudtaget så ska man springa in till köket och ställa sig vid sin matstol för då får man snart något gott att mumsa på.
 
Idag hemma hos hans farmor så chockade han mig med att lägga sig på golvet när jag sa att vi skulle byta blöja på honom. Innan har han tvärprotesterat, men nu visste han precis vad som gällde och att det går mycket snabbare om man samarbetar.

Han vet att om man har skräp så kan man gå med dem till brasan så försvinner de. Han gick dit ett flertal gånger idag med papper och väntade på att farmor skulle öppna och kasta in dem så han fick se när de försvann :)

När vi ska ut så ställer han sig på översta trappsteget och väntar på att jag ska säga ska mamma hålla handen, sen räcker han handen mot mig och får gå ner för trappen. Han håller även alltid handen utomhus om jag säger så och är jätteduktig.

Barn kan verkligen så mycket mer än man tror och jag skulle nog kunna göra den här listan ännu längre, men nu får det räcka. Jag verkligen älskar att se honom utvecklas så som han gör! Han är i en riktigt rolig ålder nu då han lär sig massor och språket utvecklas enormt. Undantag från listan sker förståss, men oftast är han så duktig :)

Jag älskar att vara mamma!!

//S

Lös i magen

Usch alltså vad Devin vart lös och pruttig i magen de senaste två dagarna och tandköttet i munnen är helt svullet, så det måste verkligen ploppa fram tänder snart!! Idag när jag hämta honom på dagis sa till och med fröken att hon tyckte han var svullen i tandköttet både uppe och nere så nu får de allt se till att komma fram!

//S

Försäkringskassan

Shit jag blir chockad! Ringde precis försäkringskassan och hamnade som nummer 139 i kön, men eftersom det var så lång kö nu så skulle jag bara trycka in mitt telefonnummer så skulle de ringa upp mig när det vart min tur. Bättre det än att sitta i en evighet i telefonen som man annars får!

Verkligen en bättring från deras sida om jag får säga det själv! Nu kan man ju till och med göra annat under tiden tills de ringer upp.

//S


Dagens Outfit - 26 feb 09



Tröja - Lindex (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - BlueFox (strl 1 år)

//S



Räkningar

Blää nu har man suttit här och betalat alla jävla räkningar som kommit och det är lika träligt varje gång!! Nästan så man tycker att de borde dras direkt från lönen så man inte vet hur mycket som försvinner ;)

Nu är det iaf gjort.

//S


Längtar

Åhh nu när man suttit och kollat på alla förlossningar längtar man ju inte direkt mindre till sin egen direkt. Längtar såå efter att få träffa min lilla busbebis i magen som buffar och har sig :)

Nu ska jag försöka sova. Godnatt!

//S


Rytmiken

Ja, vi skulle ju på rytmik idag men det vart det ingen för det var bara jag och Mia och våra ungar där till att börja med. Lekte på öppna förskolan där istället och det funkade ju toppen det också :)

  

Devin satte sig ner och ritade ett jättesnyggt mästerverk där tillsammans med Frida. Han ville måla som Julia gjorde med färg, men det fick bli kritor istället för att inte kladda ner precis överallt ;)


Han satt så duktigt och rak i ryggen på stolen så jag blev nästan chockad faktiskt! Brukar ju inte vara still en sekund annars, men nu så gick det faktiskt riktigt bra :)

Efter öppna förskolan tog vi bilen och åkte till min mormor och morfar och de blev glada att vi kom :) Fick lite fika där och sen åkte vi och handlade tillsammans, för de hade tänkt handla men så kom jag och störde så jag skjutsa dem och skulle ju själv handla så.

Nu sover Devin och jag ska vänta på förlossningsprogrammen på tvn.

//S



Öppna Förskolan

Förmiddagen idag har spenderats på öppna förskolan som i vanlig ordning på onsdagar -kul- David skulle först med dit han också, men han stannade hemma och städade istället, så duktig så. Nu ser det inte ut som en bomb släppts här hemma längre :)


Ted och Devin leker lite

Nu efter Devin sovit sin middag ska vi iväg på rytmik och träffa Mia igen. Jag kommer nog stanna kvar där sen på öppna förskolan också och leka lite med Devin tills det stänger. Finns ju inte så mkt annat att göra i denna pisshålan ;)

//S


Dagens Outfit - 25 feb 09



Tröja - Lindex (strl 86)
Byxor - Explorer Maximum Risk (strl 86)
Strumpor - BlueFox (strl 1 år)

//S



Godnatt

Nu blir det kvällen för mig och alla sammandragningar.
Hoppas på en bättre natt än den till idag.

Godnatt och sov nu gott allihopa :)

//S



Godnatt

Nu blir det kvällen för mig och alla sammandragningar.
Hoppas på en bättre natt än den till idag.

Godnatt och sov nu gott allihopa :)

//S



Såhär tror ni..

FLICKA
Sara med Tyra
Linda med Cazandra
Marie med Julian
Natalie
Ritha

POJKE
Malin
Maja
Linda
Nina
Renate
My
Josefin
Virre
Joanna
Johanna
Elin
Carro

Detta är allas gissningar än så länge och jag måste ju hålla med dem som tror på pojke faktiskt, för det gör jag också! :) Men eftersom man aldrig kan veta säkert förrän bebben är ute så är det kul att höra allas gissningar ändå.

//S

Äta själv

För att jag och David skulle få någon matro idag och inte sitta och mata Devin hela tiden och få äta kall mat själva sen så fick han faktiskt äta helt på egen hand idag. Han blev ju överlycklig såklart ;)

  

  

Han var ganska duktig, men det blev en hel del fäkting med skedarna i gröten istället för att ta upp det till munnen. Han hade ju två skedar eftersom jag inte vet om han är höger- eller vänsterhänt ännu, och som ni ser på bilderna så verkar inte han heller veta det ;)



Kul att kladda!!



Såhär oskyldig ser man ut efteråt när man kladdat klart -söto- Kan ju lova att det blev ett bad sen iaf, men det är ju bara mysigt och populärt från hans sida. Jag skulle så gärna vilja ha ett badkar så man kunde bada tillsammans!

//S



Semla & Bus



Semledagen idag ju och denna semla hamnade i min mage. Jag är egentligen inte alls förtjust i semlor, men nu hade ju Mia bakat själv så då var jag ju tvungen att smaka -hihi- Var vaniljkräm i så det var ovanligt gott för att vara en semla.



Devin fick en halv som han glatt mumsade i sig. Han tyckte det var så gott så han åt upp allting som hade hamnat på golvet efter Frida också ;)

  

Frida sitter och mumsar upp all grädde och vaniljkräm från sin semla och kastade sen bullen på golvet åt Devin haha. Han är en liten golvätare han och har varit sen han kom på att han kunde äta själv typ.
Devin står och skramlar med deras hundars matskål där, kanske vill ha hundmat också? Man vet aldrig med honom -fniss-



Här sitter Devin och Julia och leker, dagiskompisarna.

Var en jättetrevlig eftermiddag :)

//S



Mekargrabben



Devin i full gång med att meka med bilen på morgonen :)
Jättekoncentrerad var han och låg där och pillade.

Nu ska jag snart iväg och hämta honom på dagis, sen ska vi med Mia och hennes döttrar hem på en liten semla som hon bakat själv.

//S



Gissa könet!

Kom igen nu allesammans och gissa könet på min lill* i magen.

  
Magen idag v.34 (33+0)

Jag vet att min mage ser ut som en muminnäsa ;)

Vad tror ni att det blir??

//S



2 timmar

Nu har jag legat inne i sängen i två timmar, hade ju önskat att det skulle resultera i två timmars sömn också.. men det gjorde det inte. Jag har iaf kanske sovit i en timme sammanlagt och det är väl bättre än inget iaf :)

//S


Magen v.34

  
Magen v.34 nu och magen v.34 med Devin.

Vecka 34
Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

//S



Dagens Outfit - 24 feb 09



Body - Polarn o Pyret (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Jävla natt!!

Usch snart kommer det bli som när jag väntade Devin att jag börjar gråta när det börjar dra ihop sig till sängdags för att man har så ont. Man känner ju även att man "måste" sova och det stressar ju också upp en så man absolut inte kan + smärtan då. Nej fy fan för nätter nu alltså >_<

Inatt klockan 01.50 försökte jag väcka David så han inte skulle missa jobbet, för då trodde jag klockan var 04.50 haha. Kan lova att han iaf blev glad att klockan va så lite som den var så han kunde sova mer. Jag däremot gick ut på soffan och satte mig. Hatar verkligen att inte kunna sova för jag är verkligen hur trött som helst -snyft-

Nu är iaf Devin på dagis och han blev ju kalasglad att komma dit :) Jag ska äta min frukost här och sen ska jag försöka få mig åtminstone lite sömn om jag nu lyckas.

//S


10 år / Sammandragningar

Var iväg till skärgårn idag igen för att fira Jacob lite mer eftersom han nu blir 10 år idag. GRATTIS!!
Vi fick marängswisch och guud så gott det var :)

Annars idag har jag mest haft en massa sammandragningar typ hela tiden, så vilan förut gick inte så bra som jag hade hoppats på. Lite lyckades jag nog slumra till iaf, men vaknade ju bara av sammandragningarna så jag fick ge upp.

Ska snart se familjen Annorlunda och sen blir det nog sängen. Känner att jag inte har någonting att blogga om för stunden, känner mig lite lätt nedstämd faktiskt.. Tur man inte alltid måste ha bra dagar.

//S


Dagis stängt

Idag var dagis stängt pågrund av kompetensutveckling eller något i den stilen, så jag och Devin har fått tillbringa förmiddagen på öppna förskolan där det var rytmik så vi har sjungit och haft skoj :) Inga fel det inte. Devin är dock inte så intresserad av att sjunga, utan mer av att spela på gitarren som rytmikledaren spelar på haha. Han verkar gilla instrument faktiskt.
Var kul att vara där för det var en del folk där som jag inte sett på ett tag, bland annat Sandra och hennes sötnosar Alice och Thea.

När jag och Devin skulle hem därifrån så har de ju självklart gjort om busstabellen så det inte går någon buss den tiden vi tänkt oss -suck- Jag som tyckte jag planerat in allt så bra så han kunde äta här hemma och sen bums i sängen för att sova middag. Nu gick bussen en halvtimme senare så jag och Devin gick in på dressman där Maja jobbade så jag kunde iaf värma mat och mata Devin där i deras lilla matsal. Devin höll sig iaf vaken tills vi kom hem, men gud vad trött han var då och han blev jätteledsen när jag inte gick bums med honom till hans säng utan in till våran för att först byta blöja.. Nu sover han iaf som en stock :)

Nu ska jag äta upp min mat och sen vila jag med om mina höfter tillåter dvs.

//S


Dagens Outfit - 23 feb 09



T-shirt - Cheap Monday (strl 92)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Han är inte ledsen på bilden, han skrattar :)

//S



Natti

Natti allesammans, sov gott!

//S



Dagens Outfit - 22 feb 09



T-shirt - Rockefella (strl 3-4 år)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Nedräkning..

Du är på dag 230 av 280. (82,1%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 5 fulla dagar (v32+5).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 13 apr 2009
Du har 50 dagar kvar till beräknad förlossning.


Nu är det inte alls länge kvar även fast det känns som en hel evighet när man har så ont som jag har. Finns ju ingenting annat att göra än att härda ut och kanske hoppas på att bebben känner sig färdig typ 2 veckor tidigare ;)

Snart är det Mars iaf!!

//S


Babysim



Babysim idag då som varje söndag. :) Jag var inte med i denna gången för jag orkade inte, så himla trött och ont i höfterna så det fick bli att jag kollade på istället. Devin var duktig som vanligt och åkte även den stora rutschkanan idag så han verkligen flyger ner i vattnet eftersom det är ca en halvmeter mellan kanan och vattnet haha. Han tycker iaf det är kul och är ju helt orädd -skönt-



Han är en liten buse i vattnet verkligen och bara kastar sig ner från kanten utan att bry sig minsta lilla :) Nu har han iaf lärt sig att vända sig om och ta tag i kanten efter att han hoppat i -duktig- För det mesta kommer han ihåg det iaf.

//S



Så kan det gå..


Sweet Dreams

Ja, så här kan det gå när man inte lägger sig i tid kvällen innan.. Då somnar man till och med innan babysimmet av trötthet. Jag som trodde Devin skulle ta lite sovmorgon imorse eftersom han la sig så sent fick ju fel, fel, fel! Han ville upp redan halv åtta och var pigg som en lärka. Ungefär klockan tio så tog jag den här bilden på mina sovande grisar ;) Så så pigg var han alltså egentligen inte, att han skulle upp var nog bara en principsak haha.

//S



Lite bilder från igår


Farbor Jacob, roboten och Devin ;)


Roboten är spännande

Är så kul för för några veckor sedan var Devin livrädd för den där roboten. Den kan röra sig, prata, dansa och lite allt möjligt.. Men nu tycker han den är hur kul som helst och brukar klappa på den och ska dansa med den och hålla i armarna samtidigt. Nu är de riktiga vänner ;)


Stig och Devin

Stig var också där och de leker så bra tillsammans nu för tiden. De härmar varandra precis hela tiden och ska göra samma saker, sötnosar.


Devin och Louise

Devin och Louise blev bästisar när hon bjöd honom på sin mat -fniss- Devin vart ju tvärglad när han fick smaka och var i hennes följe hela kvällen sen.

Arvid (Devins tremänning) var också där, men fick ingen bra bild på honom tyvärr.

//S



Uppesittarkväll

Kom hem från Davids mamma för inte så längesen alls. Devin hade uppesittarkväll där och var vaken tills vi kom hem hit, nu somnade han som en stock efter en flaska välling vill jag lova :)

Jag och David ska försöka kolla klart på Hot Chick nu som går på tvn, sen blir det läggdags för oss också. Har iaf varit en trevlig kväll!

Hoppas alla andra också haft det, fast utan att bli så mätt som jag, för nu mår jag illa ;)

//S


Dagens Outfit - 21 feb 09



Body - Lindex (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Sömntutan

Tror Devin har blivit en liten sömntuta faktiskt, han vaknade inte förrän nu och la sig halv ett ;) Nu idag fick han sova längre än han brukar eftersom vi ska bort ikväll och det inte gör något om han är vaken lite längre än vanligt. Vi ska ta med pyjamas dit som han får sätta på sig där ifall han somnar innan vi åker hem så att det bara är att tippa ner honom i sängen sen och slippa krångla med honom.

Ha en trevligt eftermiddag och kväll allesammans, för det ska jag försöka ha i mina nya mjukisar -fniss-

//S


Badat och shoppat



Badkillen

  

Kul att bada :)

A
nnars idag har vi varit till maxi och coop för att leta nya mjukisbyxor till mig eftersom de jag har nu köpte jag när jag väntade Devin och de är noppiga och jättefula. Jag känner mig så himla osnygg nu när jag inte kan ha mina mammabyxor längre, men tycker det är grymt onödigt att slänga ut pengar på ett par nya när jag ändå inte har såå länge kvar att vara gravid. Blev iaf ett par gråa mjukisbyxor, det är ju skönt att gå i hemma även sen när man inte är gravid längre. Jag får helt enkelt gå omkring och känna mig tjock och ful ett tag, någon gång kommer ju ungen ut och då hoppas jag iaf att jag kommer ner i de ena mammabyxorna igen och tillslut mina vanliga jag hade efter jag fick Devin.

Jaja, nog tjatat om det där.

Ikväll blir det att vara hemma hos Davids mamma för där är det lite "fest" med hans mostrar och sånt som kommer dit. Blir nog att fira Jacob lite också för på måndag fyller han tio.

//S



Rastar myran

  

Innan badet idag var Devin såklart tvungen att gå sin dagliga promenad med myran, den måste ju rastas! Han älskar de där sakerna som man kan dra efter sig.. Hittar han inte myran så tar han xbox-dosan eller tangentbordet och släpar på ;)



Han är så go, min prins ♥

//S



Natten

Jag har inte alls sovit bra i natt, drömt konstigt och inte hittat någon bekväm ställning att ligga på överhuvudtaget vilket är skitjobbigt. Tillslut gick jag ut och la mig i soffan i hopp om att få någon sömn alls, men då börjar ju katterna härja såklart så jag har legat med vattensprutan och sprutat på dem så fort de gjort hyss >_< Sen vaknade Devin och ville ha välling och eftersom jag redan ändå var vaken kunde ju jag gå upp även om det var Davids tur.. Efter det hade jag skitsvårt att somna om, men blev ju iaf någon timmes sömn eftersom Devin inte vaknade förrän klockan 9 idag ;)

Nu har vi ätit frukost här och just nu badar Devin.

//S


God natt

Jag är så trött som vanligt, så nu går jag och lägger mig.

Hoppas alla får en god natts sömn.

Jag ska försöka få det iaf.

//S


Sparkad!

Min bebis i magen är verkligen en vilde!! Idag har den sparkat mig hur hårt som helst flera gånger mot revbenen så det gjort riktigt ont och man kommer på sig själv med att man nästan skriker till "aj!". Gjorde så ont ena gången att jag fick lägga mig på soffan och hålla handen där för att försöka undvika fler sparkar. Bebisen är ganska envis och ska tydligen ha sina fötter på revbenen mellan skinnet, men det är inte så bekvämt.

Sparkar är mysigt så länge de inte gör så brutalt ont. Jag undrar så vad den lille håller på med där inne i magen ju =)

//S


Min tröttis



Efter öppna förskolan förut så sov Devin i 3 timmar!!! Helt galet, så jag och David skulle in och försöka väcka honom, och i vanliga fall vaknar han och sätter sig på en gång men inte idag inte..



Efter att ha klappat lite på honom och puttat på honom så kollar han bara på oss som vi är dumma i huvudet och vänder sig och somnar om ;) Har nog faktiskt aldrig hänt förut att han varit så svårväckt som idag.. speciellt inte efter en sån lång tupplur. Han kanske kände lite "jetlag" sen igår när det både var gympa på dagis och sen badhuset med oss. Man vet ju aldrig, eller så var han helt enkelt bara allmänt trött idag.. sånna dagar kan man ju också ha!

//S



Besök

Mikaela kom förbi förut och det var jättetrevligt att se henne igen. Hon tyckte Devin hade blivit så stor och pojkaktig sen sist hon såg honom, men man märker ju skillnader väldigt väl när man inte sett någon på ett tag :)
Vi satt och snackade och lekte med Devin här, nu vet man ju inte när man kommer träffa henne nästa gång igen eftersom hon bor i Norge. Var iaf kul att hon hörde av sig nu när hon väl var hemma, för imorn pyser hon igen.

Devin var inte ett dugg blyg som vanligt utan ville sitta hennes knä och kramades -hihi- Min mysunge det!!

//S




Öppna förskolan

Var iväg till öppna förskolan idag som varje fredag ungefär -skoj- Devin verkligen älskar att busa runt där, speciellt innan det kommit massa folk. Vi var där först idag igen och det är ganska skönt faktiskt.


Bus i pölen :)

Devin tog idag all sats han kunde och kutade och slängde sig i pölen och tokskrattade. Han hade det mysigt där i med alla kuddarna och tyckte det var kul att leka bebis igen och kolla på pinglorna i taket -hihi- Min stora lilla pojke det!

  
Kul i rutschkanan :)

Rutschkanan var ju som i vanlig ordning väldigt poppis från hans sida också och åktes flitigt! Är så härligt nu att man inte behöver vara där och passa honom hela tiden för han klarar den galant själv. Är ju värre när det är andra barn med och ska trängas i trappen och sådär, då får man vara där, men när det bara är han där så klarar han det finnemang och han är så stolt så att han får göra något på egen hand :)

Efter öppna förskolan hängde jag med Mia och henns gullefrön Julia och Frida på stan en svänga. Hon skulle hitta kläder till sig själv, blir ju inte så ofta att man handlar till sig själv nu längre så det var faktiskt kul att se vanliga kläder och inte bara barnkläder -haha- Devin somnade dock i vagnen där så jag fick ta bilen och köra hem eftersom han inte sover så länge och bra i vagn. David hjälpte mig in med honom och nu sussar han sött här i sängen -skönt-

Mikaela ringde nyss, så hon och Sofia kommer väl kanske förbi en sväng sen. Ska bli kul att se dem igen, var inte igår!

//S


Dagens Outfit - 20 feb 09



Tröja - KappAhl (strl 86/92)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - BlueFox (strl 2 år)

//S



Utmanad

Jag har blivit utmanad av Hanna

 

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar på gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

  1. Vad heter du? Sandrah
  2. Ett ord på fyra bokstäver? Söta
  3. Flicknamn: Selma
  4. Pojknamn: Silas
  5. Yrke: Sotare
  6. Färg: Svart
  7. Klädesplagg: String
  8. Mat: Soppa
  9. Sak i badrummet: Salva
  10. Plats/stad: Stockholm
  11. Orsak att vara sen: Slagen
  12. Något man skriker: Se upp!
  13. Film: Sing
  14. Något man dricker: Saft
  15. Band: Sevendust
  16. Djur: Snigel
  17. Gatunamn: Skördevägen
  18. Bil: Saab
  19. Sång: Sophia
  20. Aktiviteter med mer än med en deltagare: Slagsmål?

Jag utmanar:

Elias mamma
Vildes mamma
Selmas mamma
Albins mamma

//S



Kärlek ♥



Du är så fin så jag vet inte vart jag ska ta vägen ♥

Fick denna bild av Jenny från när vi var och fikade på Café Paus. Fattar verkligen inte att jag skapat denna fina människan, att han bott i min mage, att JAG är hans mamma =)
Jag kan ju inte vara stoltare ♥

Jag ville inte vara med på bilden och sabba den så jag passade på att gömma mig bakom honom.

//S



Oläsligt



Bara jag som stör mig på dessa verifieringskoder som kommer upp ibland när man ska skriva kommentar på någons blogg?? Endel är verkligen helt och hållet oläsligt och man får ju trycka på "försök med annan text" typ 10 gånger innan man ens hittar något där man ser vad det står.

Jag stör mig iaf, ska det vara kod kan det ju vara en som man ser iaf.

//S



Badhuset

Efter dagis förut begav vi oss till badhuset hela familjen för att möta upp Veronica med Elliot, Vera med Ted och Marina med Liw för att bada och fika!

Devin blev helt tokig och jag var helt slut innan vi ens kommit in till bassängen nästan haha, men det är ju bra att han gillar det så mycket som han gör iaf. Bättre det än tvärtom =) Blev en hel del badande och David skulle köpa sånna armpuffar till Devin som han har på babysimmet, men nej.. de hade inga kvar -dåligt- Fick gå utan för de hade ju inga att låna ut heller. Blev många dyk och åkande på en krokodil som de hade i vattnet. Devin slängde sig i flera gånger och hade det lajbans! De andra "bebisarna" som vi var med var inte alls lika våghalsiga som vår lilla vattengalning :)

Fikade efteråt och pratade lite, sen efter badhuset tog vi och åkte ut till Davids mamma och spenderade resten av dagen där.

Jag hade med kameran till badhuset, men glömde helt bort den så det blev inga bilder >_< Bjuder på en från morgonen när Devin lekte istället.


Brum med bilen :)

Nu ska jag ta mig en kopp té och mysa lite med David innan han ska iväg till jobbet.

//S


Bärsjal

Nu har jag äntligen köpt mig en bärsjal, en TriCot-Slen blev det för den har jag fått mest rekommendationer om. Dyrt var det, så jag hoppas att bebisen kommer tycka om sjalen sen också och att jag med gör det för den delen ;) Ser ju så mysigt ut när folk bär sina bebisar i sjal, så nu måste jag med testa på det. Denna kan man ha upp till 18 kilo, så jag kan ju faktiskt testa bära Devin i den till och med.

Måste lära mig knyta nu bara..

//S

Mamma på dagis

Nu på dagis har de såkallade föräldraveckor, så på en kalender på dörren kunde man skriva i sig om man ville vara med en förmiddag och se hur barnen har det. Jag skrev att jag skulle vara med idag, så då blev det ju så också! =)

De skulle ha gympa idag och det var verkligen superkul att få vara med och se detta. Devin blev ju helt till sig och kutade runt i hallen som en dåre. Hur stor yta som helst att bara springa av sig på, han tjöt glädjetjut hela tiden och var helnöjd. Ångrar ju att jag inte hade med mig min kamera dit alltså -suck- Han sprang omkring precis hela tiden i över en timme, kan ju lova att han var trött sen när de satte honom i vagnen för att gå tillbaka till dagiset haha. Han kommer sova som en prins på vilan sen skulle jag tippa på, om det inte är så att han blivit övertrött tills dess då.

Var iaf kul att vara med och se hur de andra barnen är mot honom också och sånt. Miranda som är 8 dagar äldre än Devin kan säga hans namn nu och är stormförtjust i honom, så himla sött. Så fort hon ser honom pekar hon och säger "Devin" och ska dit och kramas -awww- Inte ens han kan säga sitt namn ;) Sen såg jag de äldre barnen var där och klappa och pussade på honom också, skönt att se att han är omtyckt -hihi-

Nu ska jag bara sitta här och slappa till klockan 14 när han ska hem igen, eventuellt att jag går och vilar. Blir badhuset i eftermiddag iaf, ska bli skoj!! =)

//S


Dagens Outfit - 19 feb 09



T-shirt - H&M (strl 86/92)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Nowa Li (strl 6-12mån)

//S



Vitare tänder

Jag har för några dagar sedan nu köpt Pepsodent White Now som enligt reklamen och texten på förpackning ska ge vitare tänder enbart efter en tandborstning. Jag har använt den morgon och kväll nu i kanske tre dagar och jag tycker nästan att jag nu kan börja se en liiiiten skillnad mot hur mina tänder såg ut förut faktiskt. Det är ju inte något märkbart egentligen om ingen studerat mina tänder noga då, men kanske om jag fortsätter att det kommer märkas för andra också? Det återstår att se. Den smakar iaf gott och man känner sig ren och fräsh i munnen :)



Skummet som blir när man borstar med den är blått så det var lite skumt i början, men nu har man vant sig även med det. Kanske värt att testa iaf, för alla borstar väl ändå tänderna? ;)

//S



Kvällsbusbilder


Skrattar så han kiknar :)


Jag kittlar honom ;)


Hur kul som helst tydligen =)


Min fina buspojke!


Zelda vill också bli kittlad på magen ;)


Kul på pappas axlar och att hoppa ner i sängen!

Ja, såhär har vår kväll sett ut. Devin har faktiskt varit på strålande humör nästan hela dagen och det är så himla härligt!! Märks dock att det kliar i munnen på honom för han dreglar kopiöst mycket och händerna i munnen hela tiden. Jag tycker inte om dregel, så hoppas tänderna vill ta och komma fram snart!

//S



TITTUT

  
Var är Devin??


Dääär! TITTUT =)

Han verkligen älskar att sätta på och ta av den där hinken från huvudet, och han skrattar som en tok när man frågar "Var är Devin?" när han har den på sig :) Sötunge!!

//S



Rytmik

Var iväg på rytmik förut idag när Devin vaknade, David följde också med denna gången. Devin var lite mer framåt idag och sprang runt, men det kanske var för det inte var så mycket folk där inne idag eller för att pappa också var med. Fattar inte varför han blir så blyg just där?

Vi stannade kvar på öppna förskolan efteråt och fikade, men sen bar det av till stan för David skulle prova ut glasögon eftersom han tröttnat så på sina linser som hela tiden krånglar.

Blev Coop och handla efter det. Köpte hur mkt toapapper som helst, så nu slipper vi nog det på ett bra tag! Hatar att köpa sånt tråkigt, men det är ju nödvändigt ;)

//S

Öppna Förskolan

  

Jag och Devin tog bilen och åkte iväg till öppna förskolan imorse. Han blev jätteglad när han såg dörren in och ville hoppa ur vagnen på en gång :) Han sprang in och lekte med nästan allting faktiskt, var helt ivrig. Rutschkanan och att läsa bok hann han allt med + en hel del mer! Han var jätteglad och go där inne idag, inget gnäll alls faktiskt -skönt-

  

Är så kul att se när Devin har kul och busar runt med allting, han hinner knappt med sig själv ens -fniss- Han kommer ibland och kollar så att jag är kvar och ger mig en kram, men sen springer han iväg igen och leker med något eller någon.

Älskade barn ♥

//S



Dagens Outfit - 18 feb 09



Tröja - Nova Star (strl 80)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Nowa Li (strl 6-12mån)

//S



Shopping och bobåkning

Efter fikan drog vi omkring på stan ett bra tag. Jag hittade en pyjamas till Devin på Lindex och sen även vitaminer till mig som hette "mamma" på hälsokost. Låter så gammalt när man ser det så, men jag är ju faktiskt mamma så de måste ju vara de ultimata vitaminerna för mig :)

  
Devin i nya pyjamasen

När vi hade gått fram och tillbaka på stan ett tag bestämde vi oss för att ta och åka snowracer med Devin. Han tycker ju det är vrålkul och det fördriver ju tiden bra också och är skoj! Blev att åka förbi dagiset först för att hämta hans overall som jag glömde ta med därifrån när jag hämta honom förut, sen byta blöja, klä om och sen till min mamma och pappa och hämta snowracern också och tillsist.. till backen!! Devin blev så glad när han såg vad jag tog fram ur garaget och satt som ett ljus på den fram till backen. Han pekade på vägen mot den stora backen, men jag sa att han fick nöja sig med den lilla idag ;)


Jenny och Devin

Blev en hel del åk i backen, men var så konstigt ljus ute så bilderna blev ju jättedåliga -suck- Var iaf roligt och Devin tyckte också det var kul, men ville tillslut hem då han nog tyckte det vart lite väl kallt.

Skjutsade hem Jenny och sen drog sig Devin och jag hem och har ätit lite här och nu sover han som en prins i sin säng.

//S

Café Paus

Fikan vart såklart på Café Paus som vanligt, är ju så gott där och dessutom så bra plats när man har barnvagn med sig :) För min del blev det en sallad och en romstång och Jenny tog bara någon konstig kaka hon för hon hade redan ätit mat. Devin han fick en ostfralla som han åt halva av för han var mycket mer intresserad av alla grönsaker på min tallrik -fniss- Han åt upp ALLA mina oliver till och med!

Jenny

Det var första gången som jag träffade Jenny såhär, jag har ju sett henne förut och pratat med henne på msn, men aldrig liksom in real life. Det var jättetrevligt, kändes faktiskt som vi träffats massor med gånger innan typ. Var inte alls svårt att prata med henne inte :) -kul-


Devin påväg in med oliv i munnen, helnöjd

Devin var som sagt helt tokig efter han fick en oliv så han åt upp ALLA mina på tallriken. Han vart hur nöjd som helst när han fick en i handen och lyste som solen -gulle-

Var jättetrevlig fika som jag hoppas kommer bli fler av :)

//S



Dagis, sen fika

Nu ska jag iväg och hämta Devin på dagis.. känner jag honom rätt så sover han väl fortfarande när jag kommer så jag får vänta på honom, men det gör ingenting för det är så mysigt när han vill sitta i famnen typ en kvart sen och bara mysa :)

Efter det ska vi bege oss till Café Paus och fika med Jenny. Ska bli riktigt trevligt faktiskt :)

//S


Vecka 33

Magen v.33 (32+0)

Vecka 33

Kroppen: De sista två månaderna besöker du vanligtvis MVC varannan vecka. På MVC mäter man barnets tillväxttakt. Vid den här tidpunkten är normalkurvan för symfys-fundusmåttet runt 31, men det är främst sin egen kurva man ska gå efter.

Barnet: Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. 3-4% förblir kvar i sätesställning.

//S



Dagens Outfit - 17 feb 09



Tröja - Lindex (strl 86)
Byxor - Ellos (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Aj

Åhh vad jag hatar mina höfter för tillfället, det går verkligen inte att sova. Jag vrider och vänder mig hela tiden för det gör så himla ont -suck-

David tog Devin till dagis imorse iaf och jag la mig på soffan och lyckades tillslut somna till klockan 10.45. Lite sömn har jag iaf fått nu, men det är verkligen jobbigt att inte få all sömn man verkligen behöver för att man har så ont :(

Är ju bara härda ut, är ju inte en evighet kvar nu även om det känns som det.

//S


Trött tröttare tröttast

Jag är hur trött som helst, så nu ska jag gå och lägga mig. Kommer väl gå sådär med mina onda höfter + att bebisen har haft någon sparktävling i magen idag känns det som, sparkat hela dagen typ =) Fast så trött som jag är så kanske jag somnar ändå och kanske iaf kan sova till ungefär klockan 3 i sängen.

Min bebis tycker kanske det är trångt i magen och vill sparka ut den så den blir större, är ju vad det känns som iaf för det är sparkar till höger och vänster och överallt nu! Åhh vad jag längtar tills den vill komma ut så man får se vad det är för buse som busat där inne så länge :)

//S


Vad tänker vissa med?

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4428151.ab

Hur fan kan man göra abort för att man väntar flickor bara för man har det sen innan? Då tycker jag inte man borde skaffa barn överhuvudtaget. Visst kan det vara kul med en av det motsatta könet, men jag tycker fan man ska vara tacksam över att man ens kan bli gravid och få barn. Dessutom friska barn!

Jag blir så arg över sånt där! Egotrippade jävla folk!

//S


Gnällspiken



Det har inte varit Devins dag alls idag. Allt har varit fel och han har varit hur kinkig som helst. Det rinner en flod ur munnen på honom också så man hinner knappt torka ens innan det är plaskblött igen. Nu får de där jädra tänderna ta och komma upp så han blir som vanligt igen!! Nu innan jag la honom i sängen hade han 38 i temp, så det är ju en ökning mot normalt, men det är väl för tänderna antar jag. -kraken- Jag hoppas nästan det kommer en massa på en gång nu så man slipper detta på ett tag framöver.



Vi hamnade aldrig på öppna förskolan idag. Vi tog en sväng till min mormor och morfar istället och var där en stund.. sen åkte vi till maxi och handlade och tillsist vart det lek här hemma. Han var ju dock inte så leksugen utan ville mest vara i famnen och vara kinkig ^^

Jaja, man vet ju att det går över tillslut iaf. Kan inte vara lätt att få tänder inte.. jag minns ju tyvärr inte hur det känns. Han äter iaf som han ska, det är skönt!

//S



Glad

Jaaaa!! Jag fick papper om avbetalning på lånen hos CSN för ett tag sedan och det var ju asdyrt så jag bad om att få det nedsatt till halva beloppet detta året också, som jag fick förra året då jag var mammaledig till Devin. Idag fick jag papper ifrån dem igen och jag fick det beviljat -skönt- Lite svårt att betala hela beloppet på bara lägsta mammapenning annars, tur de förstår det ;)

Nu var en sak ur världen iaf.. Men sen idag är det varselförhandling på Davids jobb.. Håll tummar och tår för att han får stanna kvar!! Jag kommer göra det iaf!

//S


Citrondoft

Nu är det städat här hemma och luktar citron överallt -härligt- David fick dock ta över skurandet efter jag gjort halva lägenheten för jag fick så ont i ryggen så jag knappt kunde lyfta skurmoppen ens =/ Men nu är det iaf klart och det luktar rent och fräsht igen!

David ska jobba eftermiddag sen idag så jag tar med mig Devin efter dagiset och drar en sväng till öppna förskolan och fördriver lite tid där, sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jacob (Davids bror) ville att vi skulle komma och kolla på när han skulle spela match här nere i arenan, men fotboll är inte riktigt min grej.. speciellt inte på så låg nivå ^^ Får se hur det blir med den saken. Arenan är ju inte ens uppvärmd och jag orkar nog inte stå där i en timme och frysa med en rastlös Devin i vagnen.

Jaja..

//S


Dagens Outfit - 16 feb 09



Tröja - Lindex (strl 86)
Byxor - Explorer Maximum Risk (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Årets ASGARV



Imorse innan jag skjutsade Devin till dagis så satt han och busade lite i sin låda och började göra en massa konstiga grimaser. Jag var ju självklart där med kameran och lyckades fånga denna extremt fula min från honom -HAHA- Jag skrattade så tårarna bokstavligen bara sprutade ifrån mig när jag såg resultatet på kameran. Kunde knappt andas, så mycket skrattade jag. Visste inte att han kunde bli så ful ;D haha. Ser inte ens ut som honom.

Nu är han iaf lämnad på dagis och han sprang ju in som vanligt och hann knappt säga hejdå till mig. Han mådde prima imorse och var hur pigg som helst, så dagis fick det bli. Han sov från jag la honom igår hela natten utan ett pip till lite över halv åtta imorse -skönt-

Nu ska jag ta och äta frukost och sen skura golven här hemma.. ser ju förjävligt ut!

//S



Sjuk igen?

Usch efter vi var ute förut åkte vi hem till Davids mamma och var där ett tag. Devin blev då allt mer gnällig, hängig och var jätterosig och varm. När vi sen kom hem hit ville han mest sitta i min famn och var helt slö :/ Hoppas verkligen INTE han håller på att bli sjuk igen. Tog tempen på honom, men den visade på 37,8 bara så det var ju en ökning mot vad han normalt har, men inte sådär enormt ändå som jag trodde genom att känna på honom. Han har även dreglat kopiöst mycket idag, vart som ett vattenfall ur munnen på honom och han brukar aldrig annars dregla överhuvudtaget så det måste ju vara tänder på G nu??


Hoppas han känner sig bättre imorn.. gav honom lite alvedon i förebyggande syfte och nässpray sen somnade han som en stock i sängen sin.
Har han ingen feber imorn och verkar pigg på morgonen så blir det dagis iaf för han tycker ju det är så roligt.

//S

Snowracer


Pappa David drar upp för backen

Var ju underbart väder idag också på eftermiddagen, så det blev att bege sig ut och åka snowracer igen -kul-


Full fart för mig och Devin -wiiie-

Var superkul att åka idag med, synd bara att backen inte är längre och att det finns typ lift upp eller något. Jobbigt att masa sig uppåt och sen går det så vrålfort tills man är där nere igen.


Helnöjd

Devin var helnöjd tills vi var tvungna att vända hemåt igen och få honom av snowracern. Han blev så ledsen då och det är ju aldrig roligt.. men då vet man iaf att han haft kul hela tiden i backen och det syntes ju också =)


Full fart med David också :)

Så mysigt nu när man kan vara ute och verkligen ha kul i vädret. Snö är kul, men jag börjar faktiskt längta efter sommaren när man slipper alla overaller och annat tjockt man ska ha på sig.

Vi hade en bra dag i snön iaf!

//S



Natten

Jag trodde nästan natten skulle bli lika illa som den innan, men det vart den verkligen inte. Började med att efter en halvtimme efter vi lagt oss så skrek Devin och jag tänkte att "okej nu börjas det igen", så jag gick in till honom och gav honom nappen och han vart tyst och somnade om med detsamma och sov sen hela natten utan ett pip, som vanligt :) -yaay-

Jag däremot hade så hemskt ont i höfterna så jag låg mest och vred och vände på mig.. tillslut la jag mig ute på soffan, men det gör ju ont där med nu för tiden. Fy alltså för denna hemska foglossning :( Jag vill ha april nu annars vet jag inte hur jag ska överleva känns det som.

//S


Bus med pappa



Bus med pappa i sängen är ju såå skoj ♥



Finaste pojken ♥

//S



Babysim

Idag är det ju söndag igen och som alla andra söndagar var det babysim =) Denna gången var faktiskt jag med i och badade och det var supermysigt, men det resulterade ju i att det knappt blev några bilder, men några iaf.

  

  

Devin var helt galen i vattnet idag och slängde sig och skulle dyka precis hela tiden, han kanske tror han är en fisk eller något? Klättrade massor på den röda mattan också, sen kröp han i räserfart och bara dök rakt ner i vattnet :) Han är ju inte rädd för vatten iaf haha.. både på gott och ont!


Mammas fina kille ♥

Det var kul att vara med och bada idag faktiskt så det ska jag nog försöka vara nästa gång också :)

//S



Dagens Outfit - 15 feb 09



Body - KappAhl (strl 86)
Byxor - Lindex (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Ledsen kille för hans lastbil välte :/

//S



Städkillen

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har Devin fått någon slags städdille nu för tiden..

  

När vi var hemma hos mina föräldrar förut efter all åkning i backen skulle Devin absolut dammsuga en massa. Han kunde till och med sätta på dammsugaren själv nu och puttade den med sig -duktig- Hoppas hans städintresse fortsätter finnas kvar längre upp i åldern också haha.

//S



Svar på kommentar

Anonym om Natten:
alltså, du valde ju att ha barn. Då får du väl acceptera att din sömn blir åsidosatt lite.


Seriöst vilken onödig kommentar, och du vågar inte ens stå för vem du är. Klart jag valde att ha barn och det är det bästa som hänt mig, jag älskar att vara mamma. Men även om man är mamma är man trött ibland, speciellt när man är höggravid igen.. men du verkar inte fatta det. Jag får klaga hur jävla mycket jag vill, det säger ju inte att jag älskar min son mindre för det. Tror nog alla skulle tycka det var jobbigt att inte få sova och klaga lite på det. Men som jag skrev.. jag vilar när han gör det, inget mer med det.

Herregud, skaffa dig ett liv!

//S



Ros



Denna fina rosen fick jag av min älskling idag ♥

//S



Utmanad

Blivit utmanad av Marie.

1. Säg tre ställen på Internet du oftast besöker? Blogg, familjeliv, bilddagboken

2. Sjunger du hemma eller i duschen? Sjunger i duschen ja

3. Kan du spela något instrument, vad? Nej inte direkt

4. Hur mycket tid lägger du ned på bloggande per dag ungefär? När Devin sover bara

5. Vilken "kändis" läser eller har du läst mest av som bloggar? Läser ingen sån

6. Någon känd person du anser vara sympatisk och trevlig, en favorit? Njee

7. Alla samlar på något, vad samlar du på? Inget speciellt tror jag

8. Du måste välja - är du en mes eller en tuffing? En blandning

9. Humor är roligt (?), nämn någon du gärna ser eller lyssnar på, TV, film? Vet inte

10. Nämn ett intresse du har som är lite annorlunda eller udda? Klämma finnar..? HAHA

Jag utmanar:

Elias mamma

Ritha

Renate

Amy

Emma med Vilde

//S

Dagens Outfit - 14 feb 09



Body - Lindex (strl 92)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Se upp i backen!!



När Devin vaknat från sin middagslur och ätit mat tog han och jag bilen bort till min mamma och pappa och hämtade snowracern och drog till backen för att åka. Guud vad han skrattade alltså =) Det kan jag lova att jag med gjorde för det var inte igår jag åkte snowracer och fort gick det!!



Var verkligen superkul och det var perfekt väder. Solsken och minus 2-3 grader -mys- Finns ju inget bättre än att höra Devin skratta och vara så glad, så det gjorde ju saken ännu roligare!!

Jag orkade ju dock inte dra honom upp för backen hur många gånger som helst och jag ville inte sluta åka med honom, så tillslut åkte jag och hämtade David så han också fick vara med och åka med oss. Han var en sursill innan så jag åkte ifrån honom, men eftersom det var så kul fick jag väl smälta och låta honom vara med ;) Kan ju inte vara hur hård som helst -fniss-



David tyckte också det var superkul i backen och att det gick fort. Devin skrattade så han tjöt vid varje åk. Jag älskar att höra honom skratta så!! =)



Var en helt supermysig stund i backarna (ja, vi gick till två) med strålande solsken :)
Hoppas på fler sånna här dagar!

//S



Alla ♥ Dag

Dagen började med att vi tog en frukost på Café Paus tillsammans. Det var trevligt, men Devin åt upp alla våra grönsaker för vi fick inte behålla några. Han är helt tokig i tomat!! Jag hade inte med mig kameran denna gången så det blev inga bilder.

Efter den goda frukosten gick vi på stan lite och kikade och gick sedan över till min mormor och morfar för en snabbvisit innan vi skulle hem igen för att lägga Devin. Devin fick två bodys som present -tack- Jättefina!

När vi sen gick hem och gick ifrån bilen så gick David bakom mig och skrattade för sig själv och jag undrade vad tusan han gick och skrattade åt. Jo, mina brallor hade spuckit i röven (!!!) och det var det han gick och skrattade åt för det var minsann ingen liten spricka heller >_< Men det måste skett precis när jag klev i eller ur bilen för jag kände ju att det blev kallt om röven när jag gick.. och det hade jag inte kännt innan. Kul att de enda mammabyxorna jag fick på mig nu gick sönder.. Blir mjukisar fram till förlossningen nu =/

//S


Natten

Natten till idag har vart åt helvete rent utsagt!! Devin vaknade och började skrika klockan 23.50 och skrek sen konstant till klockan 01.40 och ingenting hjälpte som vi gjorde. Han fick nässpray, alvedon (ifall det var tänderna), välling och vi satt där med honom och sjöng och klappade men nej, ingenting dög överhuvudtaget. Vet inte alls vad det var som flög i honom för sådär brukar han ju inte vara =/ Kanske drömde något hemskt.. men då borde det ju gått över snabbare än att skrika hela tiden i nästan 2 timmar.

Jag som var så sjukt trött också och hade lagt mig tidigt fick ändå inte min välbehövliga sömn som jag ville ha. -suck- Sen när han väl hade tystnat kunde jag inte somna om för mina höfter värkte så så jag fick lägga mig på soffan. Sen helt plötsligt var klockan halv åtta och han vaknade och ville upp igen. Bara att ta sig upp det..

Så nu när han sover ska jag med försöka!!

//S

Gårdagen då

Dagen började ju med att jag och Devin tog oss till öppna förskolan för att rasta honom lite innan vi skulle få finfrämmat från Göteborg.

Devin har fått någon städdille av något slag så han gick mest runt och sopade med kvasten där. Han tycker det är superkul att sopa och dammsuga numera så han får väl hållas med det -hihi-

Blev såklart en hel del åkande i rutschkanan också och eftersom det var fredagen den trettonde igår så trillade han såklart ner en gång och slog sig :( Men det gick bra som tur är! Sen när han skulle leka med spisen där och böjde sig för att ta upp något så slog han i ögat i kanten på spisen och gallskrek än en gång.. var inte alls hans dag vill jag lova, för så mycket brukar han inte slå sig. Kraken!

Sen när vi skulle hem därifrån så går såklart inte bussen den tiden -suck- Jag som helst inte ska gå så långt fick kämpa mig hemåt upp för alla backarna själv. Jävlar så ont jag hade i höfterna och det kändes än en gång som bebben var påväg att gräva sig ut.. obehagligt! Kom iaf hem tillslut och hann ge Devin gröt och byta blöja på honom när det plingade på dörren och Amy, Oliwer och David stod där utanför =) Var bara att gå och lägga Devin i sängen det och välkomna dem in -hihi-


När Devin väl vaknade sen så lekte grabbarna jättefint tillsammans. Var som om de brukade ses ofta det, men har väl bara setts ungefär två gånger innan. De sköt runt på kartonger och alla möjliga grejer här hemma tillsammans, värsta teamwork och det var så sött att se :)

Blivande flyttgubbar kanske?

När min David tillsist slutade jobbet och kom hem så drog vi alla iväg till China Garden för att äta middag tillsammans. Så himla god mat där och Devin och Oliwer delade på en barnportion med pommes och köttbullar, mums tyckte de!


Mums med maaaat :)


Dragkamp efter maten för att se vem som är starkast

Efter maten åkte David iväg för att skjutsa sin mamma och Kenth till något på mastmagasinet, så jag, bebbarna, Amy och David tog en svänga förbi godislagret och råkade köpa med oss en hel del -fniss- Sen körde vi ut i skärgården så de fick se den berömda (fula) Picassoskulpturen. Fattar inte vad det är för speciellt med den egentligen, men men..

Blev pulkaåkning för fulla muggar sen för Devin och Oliwer i backen här bredvid. Både jag och Amy glömde kamerorna då så det blev tyvärr inga bilder, men kul hade de iaf. David och David fick springa upp och ner och vi gravida stod bara och kollade på.. precis som det ska vara ;)


Devin och Oliwer

Sen led kvällen mot sitt slut för Göteborgarna, men vi hann iaf med att äta lite goda bullar som Amy hade bakat innan och tagit med sig. -mums-

Var jättetrevligt att ha lite besök här, synd bara att de inte kunde stanna längre eftersom de var tvungna att jobba dagen efter. Får bli fler gånger!!

//S



Dagens Outfit - 13 feb 09



Body - Åhlens (strl 74/80)
Byxor - Ellos (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl19-22)

Detta är alltså det han hade på sig igår, men jag var alldeles för trött för att uppdatera igårkväll.

//S



Trött

Jag är för trött nu för att uppdatera om dagen, så det blir väl desto fler inlägg imorgon antar jag ;) Kan ju iaf avslöja att det varit en trevlig dag trots att det är fredag den trettonde.

Godnatt nu ska jag sova!!

//S


Besök

Idag får vi finfrämmat hit från Göteborg :) Amy, Oliwer och David kommer och det ska bli jättekul att träffa dem igen!!

Nu ska vi till öppna förskolan först för att rasta Devin.

//S


Dagens Outfit nr. 2 - 12 feb 09



Byxor - Lingon&Blåbär (strl 80)
Body - KappAhl (strl 74/80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Här är alltså byxorna som jag fick igår från Lingon&Blåbär. Vet inte om jag gillar dem eller inte.. De är inte de snyggaste men Devin blev söt i dem och det är ju bra lekkläder faktiskt. Kanske behåller dem.

//S



Toalettdykaren

Haha förut idag när jag skulle hämta Devin från dagis så fick jag veta att det låg en påse med blöta kläder på hans hylla. Hmm.. okej? Undra vad han hade gjort nu liksom? Jo, då säger hon att vid ett kort obevakat ögonblick hade han smitit in på de stora barnens toalett och plaskat där i -haha- Jag kan ju inte neka till att tro på dem för så gör han här hemma med om han får chansen, den lille slusken ;)
Så när han väl vaknade och jag kunde ta hem honom hade han på sig sina fula extrakläder jag lagt där.

Kan lova att det blev ett bad när vi kom hem!!

  
  

Fast eftersom Devin älskar att bada så kanske det var det han ville åt -fniss-

//S



Växtkurvan



Kolla vad han dragit iväg på längden och vikten!!
Helt galet :)
Men kul att se att han växer på och mår bra.

//S



Kön?

Tillverkning skedde: Före ägglossning (flicka) / Vid ägglossning (pojke)
Illamående: Mycket (flicka) / Lite (pojke)
Sugen på: Sött (flicka) / Salt/surt (pojke)
Mammans skönhet: Stjäls av barnet (flicka) / Bibehållen/bättre (pojke)
Magens form: Utbredd, syns bakifrån (flicka) / Utstående/toppig syns inte bakifrån (pojke)
Utputande navel: Tidigt (flicka) / Sent/inte alls (pojke)
Pigmentrand: Nej (flicka) / Ja (pojke)
Halsbränna: Ingen/lite (flicka) / Ja (pojke)
Urinvägsinfektioner: Många (flicka) / Inga/få (pojke)
Blödande tandkött: Mycket (flicka) / Inte alls/lite (pojke)
Håret på mammans ben: Normalt växande (flicka) / Ökad tillväxt (pojke)
På ultraljudet: Håller armarna någon annanstarns (flicka) / Håller armarna mellan benen (pojke)
Hjärtfrekvens: Över 140 slag/min (flicka) / Under 140 slag/min (pojke)
Babyn hickar: Mycket (flicka) / Lite (pojke)
Babyn sparkar: Mest på vänster sida (flicka) / Mest på höger sida (pojke)

10/15 säger att det kommer bli en flicka. Inget man ska tro på direkt, men kul att göra iaf :)

Senaste dagarna har jag faktiskt börjat fundera mer på om det faktiskt kan vara en flicka i magen på mig eller inte. Ja, den som lever får se om ca 2 månader -suck-

//S

Lingon&Blåbär

Igår fick jag äntligen byxorna som jag beställde i början på December. Nu tycker jag inte de var så fina längre, men ska testa dem på Devin sen och se hur han ser ut i dem. Han är ju fin i allt ;) Annars blir det kanske att sälja dem på tradera eller något.. de är ju ganska stora för att vara storlek 80, så jag tror iaf inte han vuxit ur dem. Det är ju sparkbyxmodell och jag vet inte om han kanske ser förstor ut i det nu eller om han bara blir söt :)

Får se sen.

//S


Dagens Outfit - 12 feb 09



Byxor - Lindex (strl 86)
Body - Lindex (strl 86)
T-shirt - Cheap Monday (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Sömntuta



Såhär hittade jag min prins imorse klockan 08.10 när jag skulle in och väcka honom. Han sov som en stock vill jag lova, vaknade inte ens av att jag tog kortet på honom -sötnos- Hatar som sagt att väcka honom, men var illa tvungen då vi ska vara på dagis med honom klockan 9. Blev att byta om snabbt och få i honom frukost sen. Min lilla tröttnos var helt förvirrad av mig som sprang runt och yrade.

Vi kom iaf i tid och Devin hann inte säga hejdå till mig innan han var inne i lekrummet, så en fröken fick gå och hämta honom och han gav mig en snabb kram och sprang sen iväg igen :) Känns så himla bra att lämna honom när han stortrivs så!

//S



Ont

Min bebis i magen envisas med att borra in fötterna (tror jag det är) mellan mina revben och skinnet typ. Det gör skitont verkligen och jag trycker ner, men plupp så är foten där igen! Vem ska vara envisast? Jag eller bebisen? Haha. Inte speciellt bekvämt iaf.. Devin höll på med liknande saker han i magen, han kanske lämnade kvar en manual? ;D

Vi har nog kommit på ett killnamn till bebisen nu. Det kändes så himla bra när vi kom på det idag, så vi får väl se om det är en liten sån som kommer ut eller inte :) Namnet får förbli hemligt än så länge.

//S

Dagen idag

Devin vaknade 8.20, så jag hade gått upp lite före för att hinna göra mig iordning och plocka fram frukost innan han skulle vakna eftersom vi skulle med bussen ner mot öppna förskolan 9.18. Vi hann med allting och var först på plats på öppna förskolan som vanligt, men det är ganska skönt :)

  
Leker med Ellen och sitter med Wilma hos hennes pappa.

Devin lekte iaf och hade kul där tillsammans med Ellen och Wilma. Han var dock ganska klängig mot vad han brukar vara och skulle upp i allas knän.. Det är inte bara mitt som duger utan det kan vara vems knä som helst faktiskt -haha- Ja, man kan iaf inte kalla honom blyg direkt!!


Kul att leka med den där tycker Devin!

Efter öppna förskolan gick vi hem till min mormor och morfar som bjöd på mat -mums- Devin sov en timme där i deras säng innan det bar av till nästa destination som var BVC. Det har jag redan skrivit hur det gick så det behöver jag ju inte göra igen ;)

Var rytmik sen klockan 14 som jag fick rusa iväg till för att hinna. Jag var helt svett när jag kom fram eftersom jag hade fått jaga Devin som en dåre inne på bvc också -puh- Inte lätt när man har en busunge och är höggravid, men det trodde jag inte det skulle vara heller.
Denna gången på rytmiken var han inte lika blyg som tur var och vågade springa runt lite och pilla på saker och skaka med äggen som låter :) Kul att se honom busa runt en massa.

Efter det stannade vi där på öppna förskolan lite och Devin åkte väl rutschkanan en 100 gånger eller något i rad. Tänk om man hade en sån hemma vad mycket egentid man skulle få -fniss- Han verkligen älskar att åka den och hinner knappt resa sig innan han ska springa till trappan och klättra upp igen!

David kom sen och hämtade oss och vi käkade middag här hemma och sen bar det av till Davids mamma.

  
Busar och pussas med farmor!!

Vi var där och lekte lite och bara hade det härligt till strax efter halv sju då det fick bära av hem hit igen eftersom Devin ska sova klockan sju. Idag somnade han på 1 minut som vanligt igen -skönt- Vet inte vad det var med honom igår egentligen, men tippar på att han var övertrött.

Idag ska jag iaf ta en kopp té och kolla på förlossningskliniken och riskförlossningar!! Det är ONSDAG idag :D

//S



Dagens Outfit - 11 feb 09



Byxor - Lindex (strl 86)
Tröja - Nova Star (strl 80)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



BVC

Allt såg jättebra ut, dock har han gjort en rejäl växtspurt vill jag lova!!

Idag på 15 månadersdagen såg det ut såhär:
Vikt: 12395 gram
Längd: 84,5 cm
Huvudomfång: 48,7 cm

Den som gissade närmast på vikten var
Renate med en gissning på 12300 gram.
På längden var Maria och Camilla närmast med en gissning på 82,5 cm.
Och huvudet var Sara närmast med en gissning på 48,5 cm.

Nu ska vi inte dit igen förrän det är 18 månaderskoll med läkarbesök och spruta.

Inte undra på att han vuxit ur så himla mycket kläder nu alltså, min stora pojke!! Ligger två snäpp över på längdkurvan nu, ett snäpp över på vikten och precis på kurvan med huvudet :)

//S

Vecka 32

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli anfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir anfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

//S



Magen v.32


Magen v.32 (31+0)

Du är på dag 218 av 280. (77,9%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 13 apr 2009
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.

//S



Grinsill

Har ännu inte blivit någon kopp med té här för Devin har gråtit konstant i en timme!! Jag blir tokig, ingenting duger heller och det låter inte som vanligt grin utan mer som fejkgrin, vilket gör en ännu mer irriterad. Jag är inte van sånt här!? Hur gör man!? Han brukar ju alltid somna på en minut och sen sover hela natten utan ett ljud och vaknar och pratar och är glad. Aldrig vart med om detta.

Tror han är övertrött, men nu har han grinat en timme i sängen och jag har suttit och klappat, sjungit, satt på nallen som sjunger och nu får han till sist lite välling.. ingenting funkar ju!! :(

David är inne hos honom nu, hoppas han kan få honom att somna.

//S


IKEA

Blev en sväng till IKEA förut för att köpa ny madrass till Devin och sen också för att köpa ny kudde till mig. Jag hatar alla kuddar som vi har här hemma, men nu kanske jag äntligen hittade en ny som kommer vara bra.. vi får se i natt!

Innan vi åkte dit ringde jag Siba återigen för att fråga om min mobiltelefon som jag skulle fått för två veckor sen men inte hört ett ljud om. Han jag pratade med skulle ringa upp butiken och be dem ringa upp mig igen och ge information. De ringde när jag var på IKEA och de hade inte fått in min telefon ÄN. Helt stört att det ska ta sån brutal tid alltså >_< Hoppas den kommer snart så jag kan använda en normal telefon igen!!

Iaf efter att vi var klara på IKEA köpte jag en varmkorv till Devin, en mjukglass till mig och David och även en pizzaslice till mig -mums- Devin gluffsade i sig hela korven som ingenting, men brödet åt han bara en fjärdedel av ungefär, vilket jag tycker var bra ätet iaf :)

Nu ska jag invänta förlossningskliniken samt riskförlossningar och ta en kopp té.



Neeej det är ju inte onsdag idag ens. -suck-
Får väl bli en kopp té bara då och glo på något annat.

//S


Gubben i lådan


Sitter där i och läser lite

När Devin kom hem från dagis och såg lådan som det varit babykläder i så ville han ju genast busa i den. Han satt där i och var helt överlycklig. När jag tog ur honom ville han genast klättra i igen -haha-

  
Kul med låda, tittut!!


Vill i igen!!

Som ni ser försöker han här kliva i själv igen vilket inte var det lättaste när man är så liten. Efter ett försök som misslyckades och slutade med lite gnäll fick han bli iburen igen och blev så glad så. Att så lite kan vara så kul :)


Kan ha lådan som gåvagn också.

Lådor kan alltså vara superkul :)

//S



Bebiskläder

Idag tog vi fram kartongen med kläder i storlek 50/56 och började sortera dem lite. Vi vet ju inte vilket kön det bli än, men kan vara bra att ha något framme iaf till bebben vill kika ut :) Med Devin hade vi nog klart precis allting redan i v.28 tror jag så nu känner jag mig nästan lite småseg och börjar få panik över vad vi inte har. Nu har det ju iaf löst sig med spjälsäng till den lill* eftersom Devin sover i resesängen nu, är bara en madrass till som ska inhandlas så är den biten avklarad. Jag vill inte ha Devin i växasäng än eftersom han har är vild om nätterna och jag tror inte han skulle kunna somna om han han vaknade i den..

Behöver köpa en mjuklift till vagnen också för det har vi inte gjort än..

//S


Dagens Outfit - 10 feb 09



Byxor - Lindex (strl 86)
Tröja - Lindex (strl 86)
Strumpor - KappAhl (strl 22-24)

//S



Sovit som stockar

Devin sov som en prins i natt i resesängen och jag fick till och med väcka honom imorse för att hinna med frukost och allting innan dagis.

David var redan uppe och tog hand om tvätten han, så jag kunde gå och lägga mig igen och han tog Devin till dagis -skönt- Jag somnade om och vaknade sen inte förrän klockan 11!! Sov hur gott som helst. Verkligen välbehövligt vill jag lova eftersom jag knappt kan sova på nätterna nu pga mina höfter.

//S


Resesäng

Usch, flera nätter i rad nu har Devin fastnat i spjälorna på spjälsängen med benen och fått panik och bara gallskrikit! Man blir ju livrädd och rusar in till honom. En natt hade han till och med sparkat av ena spjälan så strumpan hade fastnat där och han låg barfota på ena foten. Hemskt ju, han kunde ju faktiskt struckit sig ganska illa på den spjälan som gick av :/

Nu ikväll tog vi istället fram resesängen åt honom och la i tjockmadrassen som han hade i spjälsängen där i. Nu kan han inte fastna i några spjälor och napparna trillar inte ur sängen heller -kanon- Han somnade ju på en gång vi la honom där i nu.. så isf tar vi bort den farliga spjälsängen helt och har resesängen ist!!

Funkar detta så kan vi fixa till spjälsängen och ha den till den nya bebben sen ist. Då hoppas jag det gått såpass lång tid också så Devin inte känner att det är "hans" spjälsäng som vi ger bebisen. Vi vill ju inte att han ska känna sig utbytt på något sätt såklart.

//S


Utebus efter dagis

Var så himla fint och härligt väder idag när jag hämtade Devin på dagis så vi ville inte gå in när vi kom hem. Vi väckte bara David och tvingade med honom ut för att busa lite :)

  
Hålla pappa i handen är bra när det är mycket snö ute :)

Vi gick såklart till lekparken här vid husen och lekte. Devin blev jätteglad när jag sa att han fick springa till gungorna, han verkligen tvärvände och sprang med världens leende mot dem -hihi-

  
Man ser glädjen i hans ögon här -underbart-


Fort går det!! :)

Åkte såklart rutschkanan också, men den här fick han inte åka själv för den går sjukt fort när det är lite snö och is i och man vill ju inte att han ska slå sig!! Han hade jättekul som ni ser även om vi höll i honom lite :)


Nöjd pojke :)

Avslutar med denna bilden från busandet ute idag. Han var helnöjd!
Gick sen in och åt spaghetti, spenat och för Devins del köttbullar -mums-

//S



GAAAAAH

Jävlar så irriterad jag är!!! Har försökt sova i en och en halvtimme nu för jag sover inget bra på natten och är ständigt sjukt trött nu för tiden. Tror ni inte kattjävlarna ska hålla på och störa mig HELA tiden!? Jag är jättelättväckt, men de jävla djuren har fan en kupp emot att jag ska få sova. Sen när jag väl slumrade till kommer en plogbilshelvete utanför också även om det redan var plogat.. säkert ENBART för att väcka mig. Jag blir så förbannat irriterad alltså!!

Ska ta fram blomsprutan här hemma och spruta på katterna så fort de slumrar till så de får veta hur det känns, och dessutom kanske de kan sova på NÄTTERNA som normala istället då!!

Usch så arg jag blir när jag inte får sova.

//S


Tågresa

Innan lämning på dagis idag så tog Devin med sig sitt lilla tåg på en tågresa.


Nu börjar resan för tåget..

  
Wrooom, kör upp på köksberget..


Upp och sen ner för giraffen också..

  
Fortsätter vidare mot hinkkullen ;)


Sen genom katt-tunneln och så var det slutdestination.

Så kul att se honom leka och vara helt inne i det han gör.
Barn har verkligen fantasi, önskar jag hade hälften av vad de har!


Detta roade vi oss med innan dagislämningen som gick jättebra. Han bara kutar in och har knappt tid att säga hejdå till mig ens. Idag skulle han in till städgrejerna och hjälpa till att städa -hihi-

//S



Dagens Outfit - 9 feb 09



Byxor - Moonkids (strl 86/92)
Body - Polarn o pyret (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



BVC Gissning!!

På onsdag är det dags för 15 månaderskoll för Devin. Tänk att han redan blivit så stor!
Jag gör som
Camilla och har en gissningstävling här med äran som vinst om hur mycket ni tror han väger nu.

13 november 2008 var han 1 år och 2 dagar:
Vikt: 10400 gram
Längd: 78,4 cm
Huvudomfång: 47,3 cm

11 februari 2009, 15 månader:
Vikt: ???
Längd: ???
Huvudomfång: ???

Gissa på nu då!!

//S



Välkommen LEON



Välkommen till världen Leon!

Stort grattis till
Carro och Linus, nu är ni föräldrar! :)
Underbart söt liten son ni fått.
Nu längtar man ju inte mindre till sin egen bebbe precis.

//S



Härliga vinterland


Sitter på en stor snöboll

Nu när det är så mysigt väder ute så blir det mycket lek utomhus såklart!! Jag fick dock gå in efter ett tag eftersom jag frös så och jag inte får på mig någon jacka längre förutom en av Davids lite tunnare -suck- Jag känner mig som ett hus så det får gärna hoppa till April nu ;)


Finjusterar lite på snöbollen, måste ju vara rund!

Devin var iaf ute länge och busade tillsammans med David och farbror Jacob i snön och hade jätteroligt. Han verkligen älskar att gå ut. Brukar ställa sig och rycka i overallen här hemma för att visa att NU vill han ut! -goding-


Pappa visar hur man kan "hacka" på snöbollen ;)


Poserar lite.

Var lite svårt för Devin att gå ute i snön idag då det var mycket mer snö än sist, men det gick det med tillslut. Fick bara kämpa lite mer för att hålla balansen och kliva över alla stora hårda snöbitar :)

//S



Babysim


Koncentrerar sig på att åka ner :)

Babysim idag då som varje söndag. Jag var inte i och badade denna gången heller eftersom min hals fortfarande krånglar som fan och jag har hosta.. vill inte förvärra det hela! David och Devin fick ha kul i vattnet själva istället, och det kan jag lova att de hade också. :)


Simma själv är dunderskoj!

Devin är så sjukt duktig på att simma själv nu och vill helst göra det hela tiden. Dock simmar han nästan bara till rutschkanan och vill åka den, men vad gör det!? Han har ju kul!! =)


Oscar och Devin simmar tillsammans :)


Kom då kompis så simmar vi diiiiitåt :)

Devin tyckte det var skoj att träffa Oscar igen, han var inte där förra simmet nämligen.


Han SKA stå på denna!

Envis som han är så ska han ju STÅ på allting även om det inte alltid är så lätt. Jag tror inte ens att jag skulle kunna stå på något liknande och hålla balansen, den åker ju hur som helst. -haha-


Plupp så dök han!

Var jättekul där idag även fast jag bara kollade på. Kul att få lite bilder ju :)

//S



Dagens Outfit - 8 feb 09



Byxor - Ellos (strl 86)
Body - Lindex (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

Jag vet att bodyn inte är så snygg till de där byxorna, men så får det bli när han skitat ner det mesta andra och vi inte har tvätt-tid förrän på tisdag ;)

//S



Ännu mer snö



När jag vaknade och gick upp imorse, trött som fan, så vaknade jag iaf till att det var såhär fint utanför fönstren!! Tycker det är så sjukt vackert när snön ligger sådär på träden. Kommer nog inte ligga kvar så så länge till eftersom det är som det är med vädret nu för tiden, man får njuta medan det finns iaf.



Jag och Devin tillbringade förmiddagen hos min mamma och pappa igen eftersom David jobbat natten och behövde sova. Blev dock inget bus ute den här förmiddagen eftersom han skulle orka med babysim sen också.

//S



Myskväll

Idag fick jag min myskväll istället som jag ville ha igår :) Vi gjorde hemmagjord pizza som vart supergod, dessutom mycket nyttigare än köppizza ju -mums- Sen kollade vi på Pippi på de sju haven och mumsade chips med dip och drack cola. Var riktigt trevligt!


Devin var med till vi hade ätit upp pizzan ungefär, sen vart han för trött sötnosen. Han har vart en riktig mysprick idag och skrattat hur mycket som helst. Finns ju inte härligare än höra hans underbara skratt! Han sprang och gömde sig bakom gardinerna och sa "bö" och tittade fram och tokskratta. Så jävla söööt.

//S


Äntligen

Åhh äntligen har min röst börjat komma tillbaka lite, så jävla underbart så det finns inte. Vågar knappt skriva detta för då försvinner den väl igen, men jag är så glad nu. Har kunnat säga flera meningar -hihi-
Jag undrar om det är för att jag påbörjade min egen penicillinkur igår, eller om det hade blivit såhär iaf? -hmm- Jag var så trött på att inte kunna prata och ha ont så igår tog jag en halv penicillintablett på morgonen och en halv på kvällen, och idag likadant. Nu har jag inte ont i halsen längre och jag kan nästan prata igen.. sammanträffande? Fattar inte varför läkarna inte skrev ut penicillin till mig direkt eftersom de själva var osäkra på om det var bakterier längre ner eller inte.. Sjukt att jag ska ha behövt gå i tre veckor utan någon röst alls om det kunde botas så enkelt!? Nu vet jag inte om det är så, eller bara ett sammanträffande som sagt var.. men iaf. Skönt att den börjar komma tillbaka igen!

//S


Utan Nässpray!!

I natt sov jag första natten på evigheter utan min kära Otrivin Menthol Nässpray igen. Fatta vilken sensation!! Jag sov till och med helt okej utan den i natt! Jag som precis hade vant mig av med den innan jag fick denna dunderförkylning har nu faktiskt äntligen lyckats börja vänja mig av vid den igen -puh- Jag vill ju absolut inte riskera någon kronisk nästäppa som man behöver operation för att åtgärda. Detta kanske låter som en liten grej, men jag har använt nässpray i stort sett sen jag blev gravid denna gången och blir alltid tät på kvällen när jag ska lägga mig.. och för mig som har panik av att inte kunna andas genom näsan har det vart ett måste att ta även om jag kanske inte behövt alla gånger. Nu är jag äntligen påväg att bli fri - igen!

//S



Dagens Outfit - 7 feb 09



Byxor - HM (strl 80)
Tröja - Lindex (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Förmiddagsskoj

Jag och Devin tog bilen imorse och åkte hem till min mamma och pappa på en surprise eftersom David jobbat natten här och behövde sova. Vi kom mitt i deras frukost, men det gjorde ingenting alls :)

  

Devin bekantade sig med dammsugaren så nu kanske han inte kommer vara lika rädd för vår här hemma heller, vi har ju en likadan. Han skulle vara med morfar och dammsuga överallt i huset -duktig pojke-

  

Sen tog morfar fram min gamla snowracer åt Devin, så vi stack iväg till backen för att åka lite. Devin tyckte det var helfestligt att åka och ville absolut inte gå själv efter att han suttit på den där -haha- Han sprang hela tiden till den för att sätta sig och åka igen. Han åkte själv ner för backen alla gångerna och tyckte det var jätteskoj :)



Var ju tvungen att testa rutschkanan också och den gick vrålfort eftersom det var lite is i den. Devin skrattade så han skrek av glädje. Även den åkte han själv sista åket.. jag var bara med längst ner och tog emot honom :)

  

Gungan får man ju inte glömma när man är på lekpark och leker!! Det dåliga var att de hängde så långt ner så Devin nästan slog i fötterna i marken emellanåt -farligt- Han tyckte iaf det var kul att gunga den stunden som han ville det.



Direkt efter gungorna sprang ju busen till snowracern igen och skulle åka mer i backen, så då fick han ju det såklart!! Man måste ju passa på medan det är snö ute liksom :)



Devin tillsammans med sin morfar, sitter och myser litegranna.



Såhär trött var han när vi kom hem. Somnade på golvet innan jag ens fått av honom kläderna haha!! Han märkte inte när jag tog av dem eller bar in honom till sängen heller. Då har man busat riktigt mycket -fniss-

//S



Godnatt




God natt allesammans, hoppas ni sover gott i natt.

//S



Älskar dig ♥



Älskade barn,
Om du så visste vad du betyder för mig.
Finns inte ord till att förklara,
Du är den mest underbara ♥

Älskar dig Devin!

//S



Tråk

Usch va kasst humör jag känner att jag är på. Hade tänkt ha en myskväll hemma med David, göra lite hemmagjord pizza och sånt där - men han bara sätter sig på tvären och säger att han minsann inte är hungrig. SUCK! Jag verkligen hatar att äta själv eller göra mat själv.. tillslut blev jag så hungrig så jag fick sätta mig med en lasagne från dafgårds här... kul.

Nu har jag ju ingen lust att sitta i soffan och glo någon film med honom heller direkt när han är så vrång och jobbig. Blä. Men här vid datorn är det inte så lattjo heller, verkar som det är vrångdagen idag eller något.

Blir nog tvn ändå.

//S


Snöbus


Här sitter skrutten i snön och har det gött

  
Åker lite pulka med pappsen som han faktiskt tyckte var skoj idag. Han gick själv fram till pulkan och ville sätta sig i den :)

  
Snögubbebygge på gång :)


Devin hjälper såklart till!!


På med huvudet också!


Tadaaa här är mästerverket!!

Vi har haft en kul eftermiddagen i snön som ni ser. Det var faktiskt jag som började bygga på snögubben, men de andra fick avsluta jobbet för det var lite jobbigt att rulla efter ett tag som gravid. -haha-

//S



Sover gott



Efter en förmiddag full med bus så sover man gott sen.

//S



Dagens Outfit - 6 feb 09



Byxor - Lindex (strl 86)
Body - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Öppna förskolan

Vi tog även bussen in till stan och gick till öppna förskolan.
Det var verkligen omtyckt av Devin idag, han var på strålande humör =)

  
Koncentrerad på att köra bilen - överallt!

Vi var först på plats där så han lekte jättelänge själv med bilarna idag. Fattar inte hur det kan vara så himla kul att krypa runt med en bil överallt. Men det är bra att han roar sig själv lite också :)

  
Rutschkanan ska såklart åkas också :)

  
Wiiee va kul!!

Så himla skönt att han tycker det är så roligt där. Jag trivs ju också, dock kanske en aning bättre när man faktiskt kan prata med andra mammor.. men iaf. Kul att se när Devin leker och är glad!


Kom Ellen och lek med mig :)

Vi hade en jättetrevlig stund där.

//S



SNÖÖÖ

  
Överlycklig liten kille i snön

Var massor med snö här imorse när vi vaknade -mys-
Ska tydligen bli 10 cm snö under dagen idag.
Jag och Devin passade iaf på att springa ut lite i snön medan den nu finns. :)
Han blev som ni kan se helt överlycklig!!

//S



Godnatt

God natt och sov gott!

//S



Doktor Fetma

Usch sitter och kollar på Doktor Fetma på tv4fakta just och fy tusan vad hemskt stora vissa människor blir. Jag hoppas inte jag någonsin tillåter mig själv bli fet, ingen annan i min nära omgivning får tillåta mig att bli det heller. Hemskt!! Det är min största fasa faktiskt, jag är livrädd för det. Nu menar jag inte lite mullig, utan extremt fet så att det är farligt.

Nu längtar jag nästan till hösten så jag kan börja träna igen när jag kollade på det där!!

//S

Bus hos farmor

Här kommer lite bilder från när vi var hemma hos Davids mamma förut idag. Devin är helt fast i att köra bil nu för tiden alltså :)



Bus tillsammans med farbror Jacob

  
Brum brum med bilen runt i hela huset


Kör med bussen lite på bordet också.

  
Busat runt med tåget så han är helt rödrosig om kinderna :)


ARG för att det inte går som han vill hela tiden -söt-

Ja, det var lite bilder från dagen det. Mycket bus och påhitt blir det :)

//S



Fika

Jag och Devin åkte direkt från dagis förut till öppna förskolan för vi tänkte leka och busa, men nej.. där var det babycafé och bara massa småttingar så vi vände ju direkt i dörren! Vad skulle man nu hitta på då? Jo, jag tog fram vagnen ur bilen och gick den korta biten in till stan och köpte ett par strumpor till Devin, sen gick vi till Café Paus och tog lite fika tillsammans. Gullungen åt upp alla mina grönsaker! Två gurkskivor hann jag kasta in i munnen när han kollade åt annat håll -fniss- Han älskar grönsaker ;) Han åt en ostfralla och jag en baguette. Var riktigt trevligt, bara han och jag -hihi-


Gladskiten i vagnen påväg till stan

Drog till Davids mamma efter det och varit där tills för en stund sen.

//S

TRÖTT

Fy fan vad jag känner mig trött, känns som jag skulle kunna somna stående när som helst här. Fattar inte hur man kan vara så grymt trött, för jag har ändå sovit hyffsat inatt iaf. Vill bara kura ihop mig som en boll under täcket och sova bort hela denna dagen nu.. men det går ju inte för busfröet ska snart hämtas och sen ska det busas med honom till 19 ikväll -puh-

Kan det inte bara bli April snart så denna bebbe som bökar hela tiden i min mage kan komma ut så man får gosa lite :) Sammandragningar har jag titt som tätt också och bli andfådd så fort jag rör mig en meter känns det som.. Ska det vara så? För jag får ju sammandragningar när jag sitter still.. hmm.

//S


Dagens Outfit - 5 feb 09



Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)
Tröja - KappAhl (strl 86)

//S



Sovmorgon

Idag tog David Devin på morgonen så jag fick ligga kvar i sängen -skönt- Men som vanligt så sover ju Devin till åtta när det är Davids tur att ta honom och inte skiter han på morgonen då heller. FUSK!!
Jag låg iaf kvar till halvelva i sängen, men jag sov inte så mycket för jag har så ont i mina höfter. Jävla skit alltså! Dessutom har jag fått avboka min sjukgymnast tre veckor i rad nu för att jag inte kan prata.. ingen idé att gå dit ju när jag ändå inte kan säga var det gör ont eller hur det gör ont. Så störande.

Rösten känns som den aldrig kommer komma tillbaka. :(

//S


Fastnade

Oj nu fastnade man här vid datorn som vanligt på kvällen.. Men jag kan ju inte prata någon annanstans än genom MSN typ, så det känns skönt att prata lite med andra. Men NU ska jag dra mig in till sängen och sova gott hoppas jag.

Har massa sammandragningar också så behöver nog sova.

Natti.

//S


Sleeping beauty



Han somnade som en stock efter dagens äventyr.
Känner att jag med skulle behöva det, men först förlossningskliniken!

//S



Fullt ös

Känns som det varit full fart hela eftermiddagen här, vilket är skönt för då går tiden iaf och snart blir det då April ;) -hihi-
Vi åkte som sagt var till rytmiken direkt efter dagis idag. Devin sov när jag kom dit, men vaknade efter en kvart ungefär och var hur mysig som helst. -gose- På rytmiken blev han som en helt annan kille, han skulle sitta i mitt knä hela tiden och vågade inte röra sig en millimeter ungefär.. inte förrän de sista minutrarna iaf. Helskumt för mig som är så van vid att han bara springer iväg och inte alls kan sitta still.. Så fort jag ställde honom upp på golvet så backade han och satte sig i mitt knä igen. Helt ängslig. Blev alltså inte så mycket rytmikande för oss, vi kollade mest på..

På öppna förskolan efteråt var det bättre tydligen för då kunde han springa ifrån mig och vara sitt vanliga jag igen. -skönt- Så han busade runt där med dockvagn och grejer och var allmänt söt och go.

Efter det åkte vi förbi Davids mammas jobb och hämtade hennes husnyckel och åkte hem till dem. Är ju så tråkigt att vara ensam med Devin när jag inte ens kan prata med honom liksom.. så vi har vart där ända till nu faktiskt. Stig kom dit och busade med Devin, så de hade allt skoj :)

Nu är jag allmänt trött och ska bara invänta förlossningkliniken så jag kan sjunka ner i soffan o slappa.


Min prins busar innan dagis.

//S


Rytmik?

Ska snart ge mig iväg och hämta den lilla busen.. Funderar på att köra raka vägen bort till öppna förskolan istället för hem. Det ska tydligen vara familjerytmik där idag och även om jag inte kan sjunga så kan ju Devin ha kul och sjunga och dansa :) Ja, så får det nog bli.. han är så rastlös här hemma så det går knappt vara här med honom. Vi båda har nog roligare där.

Nej nu ska jag äta upp här och bege mig.

//S


Dagens Outfit - 4 feb 09



Detta har grabben på sig idag:

Byxor - Lindex (strl 86)
Body - Lindex (strl 86)
T-shirt - Simply Colors (strl 86/92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)

//S



Trött mamma

Fy vad trött jag var imorse när Devin fick för sig att han ville upp klockan 06.45. Trodde jag skulle dö faktiskt. Som tur är så låg han kvar i sin säng till 07.20, men sen var det ju bara att kliva upp för min del -gäääsp- Det är tidigt för att vara honom att vilja upp den tiden.

Till råga på allt så har han haft bajsmaraton här på morgonen och bajsat flera gånger.. tror verkligen det är tänderna nu för han har saker i munnen hela tiden och är ovanligt gnällig och kinkig! Blivit riktigt nappbarn igen.. vi som nästan slutat helt på dagarna nu juh. Men men..

Gick bra att lämna på dagis. Han hade inte ens tid att sitta stilla för att ta av sig kläderna utan ville rusa in på en gång. Han stortrivs och det är så skönt =)

Nu har jag satt igång en diskmaskin och ska passa på att sova lite till.

//S


Öppna förskolan

Här sitter prinsen redo för att ta bussen till öppna förskolan. Jag hade egentligen velat kunna gå, men nu är det som det är och jag får väl gå desto mer sen när bebben är ute istället för nu.

Var iaf trevligt att komma dit även fast jag inte kan prata något ÄN! Helt sjukt alltså.. jag är så trött på detta jävla virus nu så det finns inte. Jag vill ha min röst tillbaka! Träffade en del som jag inte träffat på ett tag nu.. dock träligt att inte kunna säga allt man vill till dem. Typ bara nicka eller skaka på huvudet -suck-

Iaf så lekte Devin bra där. Fick träffa Ted och Elliot igen.. såklart en massa andra också, men dom är ju hans kompisar från förr om man säger så ;)


  
Brum brum

Blev mycket bilkörning för Devin som vanligt nu för tiden. Han verkligen älskar att krypa omkring med bilen överallt och brumma :) Så himla sött!!

  
Kör lite bil på Teds huvud och sen spelar lite bandy också.

Var en rolig dag för mig och Devin. Jag fikade med Veronica, Johanna och Linda på stan också och det var gott.. men är ju som sagt piss att inte kunna vara med i samtalen. Bara sitta där som ett dummo. Träffade min mormor där och hon blev jätteglad att se oss :) Jag blev glad att se henne med!
Sen på stan träffade jag Emelie och fick se den lilla lilla bebisen Noah. Så söööt, nu är man ju ännu mer sugen!

//S



Magen v. 31

Magen v.31 (30+0)


Vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär. Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av t.ex stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som t.ex att gå i trappor och bära tunga saker.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

//S



Shoppat

  

Jag gick en svänga på stan förut och råkade som vanligt hamna inne på Lindex och KappAhl. Jag skulle ju inte ha något, så kunde ju iaf titta litegranna.. Jomenvisst, jag kan inte bara titta när jag är där!! Blev ett par ursnygga byxor i storlek 92 från KappAhl som följde med oss hem. Jag föll pladask för dem, så snygg modell!!



Devin passade jättebra i dem, blev en riktig tuffing =)

//S



Dagens Outfit - 3 feb 09



Byxor - H&M (strl 80)
Tröja - Lindex (strl 86)
Strumpor - Lindex
(strl 19-21)

//S



Utmanad

Utmanad av Malin och Elin.

Plocka fram din kamera, fota tre saker som är signifikativt med dig som person, det kan vara allt från kroppsdelar till kroppsutsmyckning eller saker som du alltid har med dig.

Här är mina tre saker:


1. Min kamera har jag med mig nästan överallt.


2. Min mobiltelefon är en trogen vän i fickan.


3. Mitt halsband, en lyckopeng, som jag fick när jag föddes tror jag.


Jag utmanar:

Ritha

Renate

Maria

Jenny

//S



Varsel :(

Usch idag hade de möte på Davids jobb om att de måste varsla 25 personer. Fan vad nervös man kommer vara nu då innan man vet vilka de 25 personerna är.. kommer gå som på nålar här hemma ju. Hoppas verkligen han får stanna kvar, vi kommer gå under annars.. =(

Jävla skitkonjuktur!!

//S

MVC

Allt gick bra på MVC idag, mitt järnvärde hade inte sjunkit något, men inte direkt stigit något heller. Hade 109 sist och 110 nu, så det var okej enligt min barnmorska, men får inte sjunka mer!!

Bebisens fosterljud låg på 148 underbara hjärtslag per minut ♥ och min mage hade vuxit med 4 cm sen sist och låg nu på 28 cm.

Allt var helt enkelt toppen!

//S


MVC

Snart MVC då, ska bli spännande att se om något förbättrats med järnvärdet eller inte. Ska bli superkul att höra bebbens hjärta också, min lilla buse i magen ju ♥

Efter det ska Devin och jag till öppna förskolan.. var ett bra tag sen vi var där, typ tre veckor sen faktiskt!!

//S


Omslagsbilden



Min lilla omslagspojke detta!!
Trodde inte de skulle ha så STOR bild på honom -hihi-




Gofisen leker och är glad i badet såklart.

Detta ska absolut sparas :)

//S




Omslagspojke

Just det.. Tidningen var ju på babysimmet igår och Devin är såklart med på omslaget!! Fotografen tog ju massor av bilder på just honom, så det var ju jättekul!! Ska försöka ta en bild på det imorn.

//S


Pappabus

  

Pappabus är jättekul tycker Devin!!

  

Skrattar massa när han får rida på axlarna :)

//S



Dagens Outfit - 2 feb 09


Dagens outfit idag blev kläder från me&i då det nog är ungefär sista gången han faktiskt kan ha dem nu. Är bara storlek 74/80, så det är verkligen på gränsen på längden. Sen tycker jag inte det är så snyggt längre med sånna sparkbyxor på en så stor kille. Var tvungen att ha dem en sista gång.. som ett farväl.
Han är söt i dem iaf.

//S



Familjen Annorlunda

Börjar en ny realityserie på TV4 sen idag klockan 20.

"Svensk realityserie från 2009. Avsnitt 1 av 10. När familjen Carlsson går på ultraljud får den en chock när det visar sig att de väntar tre barn. Paret har redan två barn och frågan är hur det ska gå med fem barn i familjen. Efter tio barn på raken är frågan hur mamma och pappa Johansson håller gnistan vid liv. I Södertälje bor familjen Karlsson som fått tre tvillingpar på raken."

Den måste ju jag se. Jag beundrar verkligen folk som har sådär många barn och får allting att flyta på bra.

//S



Överlevde

Kanske ska skriva att jag överlevde promenaden till dagis och hem förut, men det var nog nätt och jämt.. fy fan alltså!
När jag kom till dagis hade Devin precis vaknat och satt och gosade i Calles knä. När han såg mig kastade han sig dock i famnen på mig och vägrade släppa, han satt där som en liten koalabjörn hos mig -mys- Jag fick sitta på golvet med honom så i tio minuter innan han ville släppa mig, mysunge det. ♥ Var skönt för mig också för då fick jag lite vila innan färden hemåt.


Leker med bilar innan dagis

Förresten så har David ordnat nu så jag slipper gå fram och tillbaka till dagis när han jobbar förmiddag. Han får skjuts av en kompis då -skönt-

//S


Ut igen

Snart blir det att knalla ut i kylan igen för att hämta Devin.. kommer väl dö på riktigt den här gången -pust- Anledningen till att jag inte kan ta vår bil är för att David har den till jobbet idag när han jobbar 6-14. Visserligen har han ju den till jobbet alla dagar som han jobbar, men det är just detta skiftet som trampar in på dagistiderna ordentligt, så då blir det att gå för oss.

Jag har iaf vilat i två timmar nu och känner mig helt slut i kroppen. Trött som fan är jag hela tiden.. Imorn när jag ska till BM har jag väl ännu sämre järnvärde än sist kan jag tänka mig, vilket jag inte fick ha. Men jag kan inte äta de där tabletterna för jag får så ont i magen och igår när jag skulle köpa mer juice med folsyra och järn så var den helt slut på Maxi, fanns inte en enda liten kvar.

Min röst är förresten fortfarande borta.

//S


Jag DÖR!!

Nyss gått fram och tillbaka till Devins dagis för att lämna honom där och jag tror seriöst jag dör snart!! Det var det jobbigaste jag gjort på länge alltså. Tog ju en evighet att gå + att jag ville stanna och tjuta typ 15 gånger på vägen för att mina höfter gjorde så ont och det kändes som bebisen höll på att gräva sig ut. Jag vaggade verkligen som en anka på vägen hem och var färdig att lägga mig ner där på vägen.. -puh- Hur ska jag orka hämta honom sen när man måste dra vagnen uppför dessutom? Fy fan.

Tänker aldrig mer gå fram och tillbaka dit igen (höggravid) förutom sen när jag måste hämta honom då..!

//S


Dagens foto - 090201



Bill.

Kommer sluta med dagens foto nu tror jag, orkar inte med. Tänkte börja med outfit istället :)

//S



Leka med bilar



Devin är en riktig kille han och leker med bilar på golvet. Hans favoritsysselsättning nu för tiden, han kan köra hur länge som helst nästan och så låter han under tiden som han kör också.. så himla söt!



Tror han fått det från dagis faktiskt, för innan han började där var det inte lika mycket bilkörning här hemma som det är nu. Han började med bilar på öppna förskolan, alltså att de skulle köra på golvet och sådär.. men nu är det verkligen att brumma och köra och svänga och full inlevelse :)

//S



Middag


Efterrätten, pannacotta med hallon

Var ju bjudna på middag idag hos mina föräldrar, gott med mat som man inte gjort själv eftersom jag verkligen hatar att laga mat. Blir lite variation från det man äter hemma också, här blir det mest pasta eller ris. Där fick vi pressad potatis, sallad, schnitzel, lök och champinjoner, sås och allt var hur gott som helst!! Devin gillade det också, åt som en galning som vanligt haha. Skönt att han inte är det minsta kräsen och han älskar verkligen grönsaker!!


Mums med frukt

Till efterrätt fick vi pannacotta med hallon, vilket jag inte gillade så värst så David (och Devin) åt upp mitt -kräsen-. Devin fick apelsin och hallon och det slank ner hur fort som helst så han fick lite av min pannacotta han också. Mums tyckte han :)


Nöjd buskille efter maten

//S



Tröttast



Plutten hann knappt äta upp maten ens innan han somnade idag. Han slumrade till i matstolen så jag fick bära in honom till sängen istället.. Lilla hjärtat ♥
Då är man trött alltså!
Men inte så konstigt så som han härjade på babysimmet idag.

Jag ska också vila lite nu innan han vaknar.. är så sjukt trött hela tiden.

//S



Babysim


Simmar själv bredvid pappa

Babysim idag då, som varje söndag. Jag är ju fortfarande förkyld så jag hoppade inte ner i vattnet med grabbarna denna gången heller, men det verkade inte gå någon nöd på dem inte haha. Devin var jätteduktig på att simma idag också och simmade självmant till rutschkanan flera gånger för att han ville åka den. Han fick även åka den stora två gånger och det tyckte han var jätteskoj.

  
Kul med rutschbanan ju!!

Var någon där från Kristinehamnsposten idag och tog massa bilder, så får väl se i tidningen imorn om plutten är med eller inte. Hon tog nämligen en hel del på honom :)


Plask, plask. Kan inte vara still en sekund :)

//S



Valp på besök

  
Klappar fint på lilla Bill

Davids kompis Henrik kom förbi en svänga här på förmiddagen och med sig hade han lilla valpen Bill. Devin blev ju stormförtjust på en gång och ville klappa och busa, det ville valpen också.. dock livligare än vad Devin ville ;) Våra katter höll sig på lagom avstånd och bara glodde storögt på det nya djuret som invaderat deras hem. Tissla gick faktiskt fram tillslut för att nosa och då fick hon sig en rejäl slick i hela ansiktet så hon sprang fort därifrån igen. -haha-


Bus med bollen.. kolla Tissla i bakgrunden ;)

//S



hits