GAAAAAH

Jävlar så irriterad jag är!!! Har försökt sova i en och en halvtimme nu för jag sover inget bra på natten och är ständigt sjukt trött nu för tiden. Tror ni inte kattjävlarna ska hålla på och störa mig HELA tiden!? Jag är jättelättväckt, men de jävla djuren har fan en kupp emot att jag ska få sova. Sen när jag väl slumrade till kommer en plogbilshelvete utanför också även om det redan var plogat.. säkert ENBART för att väcka mig. Jag blir så förbannat irriterad alltså!!

Ska ta fram blomsprutan här hemma och spruta på katterna så fort de slumrar till så de får veta hur det känns, och dessutom kanske de kan sova på NÄTTERNA som normala istället då!!

Usch så arg jag blir när jag inte får sova.

//S


Kommentarer:
Postat av: * Linda me Cazandra *

Tack för ditt svar =)

Postat av: marie

jobbigt. vet att de finns fy spray att köpa till katter

2009-02-09 @ 12:47:16
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hehe, ja jag håller med dig - är också sjukt trött på att vara gravid nu, tycker tiden har gått i slowmotion från vecka 30 - fram till dess gick det hur fort som helst den här gången tyckte jag! Nu är det bara denna eviga väntan...

Förstår att du blir sur som inte får sova när man försöker, är ju asjobbigt att vara konstant trött för att man inte kan sova på natten!

2009-02-09 @ 12:50:19
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: marie

Jo den har vi med. de var du som tippsade om den förra gången jag skulle köpa men ajg tycker inte den är så himla bra. kanske tar för lite 2 sprayningar i varje dock är de knappt så den går in i näsborren på han så de kanske inte kommer upp i näsan ordentligt!?

2009-02-09 @ 15:45:20
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Maria

http://www.matinfo.se/default.asp?intReceptId=286



Här var det jag hittade receptet på soppan:)

2009-02-09 @ 18:11:08
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: Maria

Jobbigt att bli störd när man ska sova, finns inget som är så irriterande:(. Fysprayen hjälpte inte på någon av våra katter.

2009-02-09 @ 18:13:06
URL: http://selmasmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits