Shopping och bobåkning

Efter fikan drog vi omkring på stan ett bra tag. Jag hittade en pyjamas till Devin på Lindex och sen även vitaminer till mig som hette "mamma" på hälsokost. Låter så gammalt när man ser det så, men jag är ju faktiskt mamma så de måste ju vara de ultimata vitaminerna för mig :)

  
Devin i nya pyjamasen

När vi hade gått fram och tillbaka på stan ett tag bestämde vi oss för att ta och åka snowracer med Devin. Han tycker ju det är vrålkul och det fördriver ju tiden bra också och är skoj! Blev att åka förbi dagiset först för att hämta hans overall som jag glömde ta med därifrån när jag hämta honom förut, sen byta blöja, klä om och sen till min mamma och pappa och hämta snowracern också och tillsist.. till backen!! Devin blev så glad när han såg vad jag tog fram ur garaget och satt som ett ljus på den fram till backen. Han pekade på vägen mot den stora backen, men jag sa att han fick nöja sig med den lilla idag ;)


Jenny och Devin

Blev en hel del åk i backen, men var så konstigt ljus ute så bilderna blev ju jättedåliga -suck- Var iaf roligt och Devin tyckte också det var kul, men ville tillslut hem då han nog tyckte det vart lite väl kallt.

Skjutsade hem Jenny och sen drog sig Devin och jag hem och har ätit lite här och nu sover han som en prins i sin säng.

//S

Kommentarer:
Postat av: mia

Hej hopp! Ingen rytmik för oss i morgon. Frida är inte riktigt bra ännu och jag jobbar. Ska nog mycket till o få dit Anders haha Funderade på om jag skulle åka direkt dit en stund efter jobbet med JUlia bara...få se slutar ju halv3. Ska ni vara kvar efter eller?



Annars ses vi på dagis på tors va??? ska med JUlia då tror du ocks¨å eller...



sköt om er!

Postat av: marie

men va roligt:D jättefin pyjamas:D

2009-02-18 @ 10:24:28
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: sara

Vilken mysig dag ni haft!

2009-02-18 @ 10:43:32
URL: http://zasata.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits