Arg

Åhh jag blir fan arg alltså. Hur kan man utsätta sina barn för passiv rökning, eller rökning under graviditet utan att bry sig, bara för det inte hände dem själva något när de var små och deras föräldrar utsatte dem för samma sak. Fattar inte folk att det är skadligt eller?? Jag blir så arg när jag ser gravida som röker, eller föräldrar som röker så det verkligen blåser rök i ansiktet på de små ovetandes barnen. USCH! Jag har faktiskt gått fram till gravida och frågat hur de tänker när de gör så, för det ser så sjukt illa och egoistiskt ut. Jag blir arg på riktigt alltså.

Det är fan ingen anledning att utsätta sina barn för det bara för man klarade sig själv som liten. Det kan hända saker och då lär ni fan ska ångra er som tusan. Synd att det inte bara är ert liv ni sätter på spel.. det är oskyldiga barns också.

Blä.

Ursäkta mitt arga inlägg men jag blir fan irriterad. Speciellt när vissa lägger ut filmer på det i sin blogg när de röker med barnen i närheten och förväntar sig inte att få någon enda negativ kommentar om det. Herregud!

Nej nu ska jag umgås med mina underbara barn här lite innan vi ska åka till deras farmor, för Devin ska sova där i natt. Han kommer bli jätteglad när han får stanna kvar där :) Tredje gången han kommer sova borta i hela sitt liv så det kommer nog kännas svårast för mig.. men jag vet att han kommer ha det såå bra där.


Kommentarer:
Postat av: marie

ja fy fan de fattar inte jag heller. Blir så jävla arg så egoistisk av dem som gör detta. när vi låg på sjukhuset så var det en nybliven mamma med ciggen i ena handen och den där plastbaljan nyfödda ligger i andra hande. Sen tänker man även jag som var så noga med allt drack inte rökte inte åt rätt får ett sjukt barn medan andra som tex röker får ett friskt barn vart finns rättvisan?

Postat av: Pappapoet

SV: Charmigt inlägg, men om du syftar på oss så är det ju så att ingen av oss rökte under någon av graviditeterna. Jag är uppvuxen med en mamma som rökte runt omkring mig (dessutom inomhus) hela min barndom, detsamma gäller mina vänner och min sambo, ingen av oss har lidit av det, så dina moralpredikningar passar sig inte särskilt bra. Sköt ditt så sköter du vårt. Det är ju inte första gången du kritiserar oss heller, senast var det väl att vi gav modersmjölks ersättning till Minna, detta med anledning av att Camilla inte kunde amma, då tyckte du att det var åt helvete det också.

2009-07-05 @ 17:17:51
URL: http://pappapoet.blogg.se/
Postat av: Pappapoet

SV: Jag kan bara citera dig, om du väljer att skriva något officiellt i en blogg så kan du ju räkna med att bli kritiserad.

Men för att underlätta min egen vardag så väljer jag bara att ignorera dig i fortsättning, brukar göra så med bittra idioter.

2009-07-05 @ 17:30:00
URL: http://pappapoet.blogg.se/
Postat av: Amy

håller med dig till 100%. Egoistiska idioter!

2009-07-05 @ 18:31:57
URL: http://www.olimy.blogspot.com
Postat av: Renate

Håller med om att det ser illa ut men samtidigt har jag som fd.rökare förståelse för deras beroende.

Jag har turen att jag kan sluta direkt när jag blir gravid men känner till många som inte har klarat det och visst är det fruktansvärt synd, tror inte dessa mammor vill utsätta barnen för det alla gånger, tror tyvärr bara de inte har styrkan att sluta =/

2009-07-05 @ 19:01:19
URL: http://oneeyedme.blogg.se/
Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Jag håller med dig till 100%. Finns det verkligen de som lägger ut bilder på det i bloggen? Har de inte ens vett att skämmas? Kan jag få veta vilken?



Jag rökte i 7 år innan jag blev gravid och trots ett kraftigt beroende fanns det ingen tvekan om att jag inte skulle fortsätta.



Efter att jag slutade amma har jag fest-rökt ibland men att jag skulle börja igen på heltid finns inte på kartan. Jag tycker inte att familjeliv och rökning hör ihop. Både med tanke på hälsoriskerna med passiv rökning, min egen hälsa och det ansvar jag har för den som mamma och hur det skulle påverkar min roll som god förebild. Jag respekterar dock att vissa vill röka även som föräldrar OM de tar fullaste möjliga hänsyn till att barnet/ns inte utsätts i onödan, vilket självklart inte inbegriper att röka som gravid.

2009-07-05 @ 20:03:37
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se
Postat av: sara

håller med blir sååå arg, om du är på liseberg lär du flippa, helt sjukt alla där röker.

blir man gravid bör man väl sluta, ta 2månder på sig. men höggravida fulla på krogen vad säger du om det då...? det har jag med sätt

2009-07-05 @ 22:19:27
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: emma

Ja det är helt sjukt. Jag rökte innan jag blev gravid och slutade sen direkt! Skulle aldrigh få för mig att röka i närheten av Vilde, aldrig någonsin. Dock kan man tyvärr inte styra andra människor, var man än är finns det ju folk som röker. Men jag försöker alltid så gott som det går att ta mig ifrån rökande typer så att VIlde inte ska behöva andas in sån skitluft. Mötte här om dagen en kvinna med sin lilla bebis i famnen och ciggen i munnen, fy fan vad arg jag blev. Så äckligt så jag ville spy.

Hampus röker ju, men ALDRIG i vildes närhet. Han skulle aldrig få för sig att vara ute med vagnen och röka samtidigt. det är jag glad för!

2009-07-06 @ 11:06:03
URL: http://vildesmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits