Bråttom??

Shit alltså! Känns som en viss liten Vilde har bråttom här för att komma ikapp sin bror i utvecklingen. Jag som ville ha en bebis denna gången som ville stanna bebis lääänge eftersom Devin inte gjorde det, men det verkar jag inte fått. Varför måste de växa upp så fort??

Jag la iaf Vilde i babygymmet här på golvet och tänkte han kunde kolla på det lite undertiden jag skulle bre mackor åt Devin och sådär, och eftersom han knappt ligger i babygymmet något så kunde ju det vara lite underhållande under tiden. Då när jag kommer tillbaka ligger token och försöker vända sig om från rygg till mage, jag blev helt chockad för han har inte visat några som helst tendenser till det förut!

  
Kämpar som en tok för att ta sig runt!!

Jag och David satt här helt häpna och bara kollade på när han kämpade och kämpade.. Man vill ju inte hjälpa till eller något, han ska ju klara det själv. Jag trodde aldrig han skulle klara vända sig för armen var i vägen bra länge.. men vipps så var han runt och båda vi satt här med hakorna i golvet!! Vilken kämpe alltså och han sken som en sol när han kom runt, han var så stolt, det såg man :) Men knappast lika stolt som hans mamma blev ♥


Nöjdaste grabben i stan!

Så himla duktig min lilla prins! Inte ens tre månader och redan vänt sig från rygg till mage, inte dåligt. Devin vände sig på sin fyra månadersdag och det tyckte jag var tidigt.. Puh alltså, nu får han lugna ner sig. Han ska vara min lilla bebis i många månader till :)

Puss ♥


Kommentarer:
Postat av: Virre

Så söt han är. Han är ju kanonlik dej tyckre jag. =)Och jag kan hålla med dej om han måste lugna ner sej lite..=P haha.. lite väl bråttom, varkar han ha..=) Kul att se..

2009-07-08 @ 19:08:52
Postat av: Carolina

Vilken duktig kille - o riktigt snabb! :)

Postat av: Linda med tvillingdöttrar

Oj, vilken kille! Snart är det dags för körkort, studenten...

2009-07-08 @ 19:53:51
URL: http://mina2hjartan.babyblogg.se
Postat av: marie

såå duktig! ja vore ju skönt att det inte går såå himla fort så ni hinner njua lite av spädbarntiden!!

2009-07-08 @ 21:49:13
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits