Katt någon?



Det är verkligen med sorg som jag skriver detta, men jag har faktiskt insett nu att det inte är rättvist att behålla katterna bara för att jag vill det. Är inte rättvist mot dem eftersom vi inte har tid för dem längre, så det vore rent bara egoistiskt av mig att ha kvar dem.. men visst känns det ledsamt. Väldigt ledsamt!
Jag tänkte att jag skriver här först och ser om någon är intresserad av två stycken barnvänliga och keliga katter innan jag lägger ut dem någon annanstans. Jag vill verkligen inte sälja dem till vem som helst eller hur som helst för detta är faktiskt våra familjemedlemmar och de är värda att hamna på ett bra ställe där någon/några har tid för dem.
De är väldigt keliga och vill gärna ligga i knät och bli klappad på och som ni förstår hinner man inte alltid med dem med två småbarn här hemma. Jag vill gärna att de hamnar hos någon som man kan ha fortsatt kontakt med så man kan höra hur de mår emellanåt.
Usch jag blir faktiskt ledsen av att skriva det här, men jag kan inte vara egoistisk längre. De behöver ju någon som har tid att bry sig.

Om någon är intresserad så är det bara att skriva, jag svarar på alla frågor om dem :)



Kommentarer:
Postat av: * Linda me Cazandra *

Sv: Tack så mkt gumman =) Åh va synd att ni måste göra er av me katterna.. =( De fick vi me göra när Cazandras föddes fast vi fick avliva henne ='( Kramar

Postat av: Carolina

Förstår att det känns jobbigt, men vet också hur du menar - det är svårt att ha tid över med 2 små barn! kram

2009-07-12 @ 12:56:52
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: * Linda me Cazandra *

Sv: Hon blev så svartsjuk när vi kom hem em Cazandra så hon började att kissa precis överallt i lägenheten som vi bodde i då.. nu vill jag ha en ny katt för Cazandra vill så gärna ha de & en hund men min fästman vill ej =( Han är svårflörtad hehe.. Jag har nämnligen redan hittat en ny kattunge på 2 veckor som jag vill ha.. långhårig, me lite begiet i & vit =) sååååå underbart söt.. exakt sån jag vill ha me.. Kramar

2009-07-12 @ 13:00:01
URL: http://mammaliinda.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad tråkigt :(

Men jag förstår dig helt, knappt så vi har tid med våra katter heller men nu kan dom vara ute och få leka av sig så det känns lite bättre.

2009-07-12 @ 13:10:38
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: Susanna

Fy så trist. Aldrig kul att göra sig av med djuren. Jag sålde mina två hästar i vintras pga tidsbristen. Bland det svåraste jag gjort. Hoppas du finner bra hem åt dem. Kram

2009-07-12 @ 20:31:43
URL: http://kaweria.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits