Mariebergsskogen

Nästintill datafri dag idag, riktigt härligt.
Här kommer iaf dagen i bilder :)

  

Direkt vi kom till Mariebergsskogen så såg ju Devin vattnet och var såklart tvungen att springa dit och känna på det och plaska lite. Vore ju inte Devin om han inte skulle gjort det ;)



När vi lyckats slita bort Devin från vattnet så såg han ju gungorna, så vi tog oss en gungtur i den stoora gungan tillsammans :) Tror jag tyckte det var roligast haha!

  

Sen blev det att springa runt i lekträdgården. Devin kutade som en tok där! Inte still i många sekunder han inte ;)



Efter bus och lite snabbfika i lekträdgården så knatade vi upp till djuren. Devin härmade alla djur och ville absolut klappa getterna. Inte rädd alls!

  

Han var så himla duktig och gick precis hela tiden vi var där. Inte dåligt gjort av de små benen :)

  

  

Massa olika djur fanns det där som man kunde titta på :) Devin tyckte det var jätteintressant verkligen.



Lekte lite i lekparken också såklart! Jättekul att snurre på de där klossarna tyckte Devin, helt koncentrerad!



Lite macka och fruktdryck gick ner i magen också, men bara lite, hade inte tid att sitta stilla så länge direkt eftersom det fanns så mycket annat kul att greja med.



När vi andra fikade glass inne på naturum så fick Vilde lite ersättning. Vi försöker ge honom en gång om dagen nu iaf så han kan med flaskan. Märker direkt att om jag enbart ammat en hel dag så blir det skitsvårt med flaskan sen igen dagen efter. Bäst att hålla igång flaskträningen då, men blir ju inte ersättning varje dag.. jag pumpar ju också.

Det var dagen i Mariebergsskogen det. Jättetrevligt och Devin var mäkta trött när vi skulle hem så han somnade i vagnen hos farmor sen, för i bilen kunde han inte somna eftersom han kastade ner nappen på golvet ^^ Då går det ju inte sova.



Kommentarer:
Postat av: marie

åå vilken mysig dag ni haft de:D

Postat av: Elin

Härlig dag :)

2009-07-20 @ 21:04:18
URL: http://elinnorgren.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits