Smälter

Shit alltså, jag tror seriöst jag smälter bort i värmen!! Det är galet varmt!

Idag efter dagis så cyklade jag med Devin ut till skärgårn, David tog bilen med Vilde. Där ute skulle vi fira Stig som fyller 3 år idag. Var kalas med glass, tårta, bullar, kakor, saft, kaffe och allt möjligt. Nu har jag nog ätit för resten av året på den fronten känns det som ;)

Iaf när jag kom ut dit efter cykelturen fick jag slänga mig in i duschen där och ta en kalldusch, kändes som jag skulle svimma av värmeslag eller något.. skitläskigt. Blev iaf bättre efter duschen. Devin han sprang ju raka vägen till sin badbalja han så han fick också lite svalka :)

Stig har ju inte så mycket kompisar i sin ålder så det var Devin och en tjej som heter Ebba, sen en massa vuxna såklart. Som Stigs pappa Micke sa "medelåldern på Stigs kompisar är väl runt 30 år" haha!! Han fick iaf en cykel, bilar, vattenpistoler, flygplan och massa mer så han var allt nöjd och glad.

Nu är vi hemma och jag har precis badat Devin och lagt honom, David han är iväg och tränar i värmen den token. Han har fått för sig att han blivit pluffsig så nu är det träning som gäller ^^ Jaja, får väl se hur det går med den saken.

Just det, sjukhuset var jag ju på förut och det gick bra. Vi ska avvakta och se om det blir värre än det är nu och då måste jag komma in igen.. men just nu vidtas inga åtgärder för nu har jag inte haft så ont på några veckor som tur är.

Hoppas alla har det bra där ute i värmen :)


Kommentarer:
Postat av: marie

trevligt med mera kalas. blev de supergym?

Skönt att allt var bra och att det onda är borta:)

Postat av: marie

ja jag hoppas att dom kommer hjälpa honom med det:)

2009-07-02 @ 21:57:14
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja hjulen är inte stora. Tror dom är små för att det ska bli ännu lättare att köra. Är iaf därför det är enkelhjul fram.



Bäst i test är den och jag är supernöjd ;P

2009-07-03 @ 08:16:06
URL: http://camilla2008.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits