Barnkalas

Nu är vi hemma igen efter en eftermiddag med massa bus hos Neo på hans 2årskalas :) Det första Devin sa när han kom till Neo var ju "bada" som vanligt och sen åkte alla kläder av och han var i deras pool. Snart är det väl ingen idé att klä honom längre om man ska till någon som har badmöjligheter för han ska ju i överallt. Badpojken nummer 1 det!

  
Neo öppnar paket

Neo fick lite paket att öppna, men han tyckte nog snörena var roligast faktiskt. Kanske skulle köpt en rulle snöre och gett honom istället för en scarf och mössa? Haha ;)


Kul i poolen tycker Devin

Devin var som en vilde i poolen och ville bada precis hela tiden!! Jag fick upp honom en stund för att äta och då åt han jävlar i den. Fyra korvar fick han i sig, inte illa det.. äter som en hel karl!


Gott med korv, men blä för kladd tycker Devin ;)

När han ätit upp var det ju poolen som gällde igen. När klockan blev sex ungefär fick jag tvångslinda in honom i en handduk och bära med mig honom in och försöka lugna ner honom för han skrek som en tok att han ville bada mer. Kan ju inte bada precis hela tiden, kommer ju bli sjuk då. Han älskar att bada ;)


Fick lite sällskap i poolen tillslut iaf.

Var iaf en jättetrevlig eftermiddag och roligt kalas, Devin hade ju verkligen superkul så han kommer nog gärna och badar fler gånger om han får bestämma :) hihi.



Kommentarer:
Postat av: Anonym

Likadan pool som Oliwer har här på landet :) Dom är tydligen roliga :)

2009-06-28 @ 20:34:18
Postat av: Maria

Naaw vilka härliga bilder:) Haha Selma är också en riktig badunge:) Men men bra det nu när de är så hett att de kan få svalka av sig litegrann:)



Ha en fin kväll!

Postat av: Carro

Jag syftade ju inte direkt på att jag inte skulle klara av det. För det tvivlar jag inte på. Vet bara inte vad vi ska göra på dagarna. Känner ju inte en kotte här o har inga "mammavänner".. Du har väl David hemma? Då är det väl ingen konst med 2 små?!

2009-06-28 @ 20:50:13
URL: http://carolinus.webblogg.se/
Postat av: Carolina

Skoj med kalas - poolen är ju såå fin!

2009-06-28 @ 22:09:46
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: marie

fina bilder! hihi ja han skulle nöja sig med lite snöre han haha;)

Ja verkligen som en liten fisk härligt att han gillar att bada. Det är bara att komma och dumpa av honom i polen! Tack för idag och presenterna:D

2009-06-28 @ 22:34:07
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: malin

Ser ju jätte kul ut :)

2009-06-29 @ 11:13:09
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Maria

SV: Ja, jag tycker det är jättetöligt, försöker alltid att kommentera om jag läser någons blogg man blir ju alltid glad av lite feedback :) Men men man får nog leva med att ALLA som läser inte kommenterar.



Ha en fin dag, och du förresten skulle inte du visa din cykel för oss ? :-D

2009-06-29 @ 11:27:07
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: * Linda me Cazandra *

Sv: Tack =) Varmt i Värmland? Kram

2009-06-29 @ 13:03:33
URL: http://mammaliinda.blogg.se/
Postat av: Elin

Oj vad han äter :D Det är bra det.

Rolig pool också.

2009-06-29 @ 13:07:10
URL: http://elinnorgren.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits