Varmt

Varit ute nästan hela eftermiddagen idag i skärgårn, så härligt där för Devin kan springa helt fritt och man behöver inte oroa sig för bilar eller annat. Såklart håller man ju koll på honom ändå, men lite mer frihet än att säga ajaj så fort han rör sig för det är något farligt där.


Devin kör barnvagn


Stig kör barnvagn och har även med handväskan ;)


Barnvagnsträff!

Grabbarna börjar faktiskt ha riktigt kul tillsammans nu :) Kul att se att inte bara leker med bilar, barnvagnar funkar ju hur bra som helst det också!!



Devin och Stig fick springa genom vattenspridaren, men det var livsfarligt tyckte Devin. Han grina så fort han fick några droppar på sig -haha- Men det var ju ganska kallt vatten också, så det var nog därför för han ville verkligen springa. Han pekade hela tiden och sa bada. Stig han sprang dock som en tok fram och tillbaka fast han sa att det var iskallt.

  
Devin och Vilde, mina fina älskade barn ♥

Efter vi vart i skärgårn åkte vi hem till min mamma med en liten blomma på morsdag.

Nu sover barnen här och vi ska kolla på en film :)



Film: Devin snurrar



Devin älskar verkligen allting som är tokigt och med fart i, så att snurra är ju hans grej -haha- Såg så sjukt kul ut för han blev så yr men ändå ville han snurra mer och mer ändå. Jag missade ju det roligaste när han gick som en fyllgubbe här hemma, men men..



Jättefint väder

Åhh idag är det jättefint väder igen och det är så himla härligt att vakna till en strålande sol istället för mulet med regn, man blir faktiskt mycket piggare!
David är nu ute och går med barnen och Henrik en svänga. I eftermiddag blir det att åka ut till Davids mamma för vi ska fika lite och sånt för att fira att Thim fyllt 26 år nu. Annars vet jag inte riktigt..

Min mage känns iaf bättre, men jag får typ ont när jag känner mig stressad märker jag. I natt fick jag skitont när jag suttit och ammat Vilde och han sen inte ville somna om. David skulle se till så han somnade och stoppa in nappen, men han somnade ju innan Vilde, så jag fick ju ligga vaken och säga till hela tiden att han tappat nappen. Jag kunde ju inte gärna klättra över David för att göra det hela tiden eftersom vi bytte sida i sängen just för han skulle det -suck- Jaja.. Man får väl vara ensamstående på nätterna då ^^


Film: Vilde följer med blicken



Vilde följer verkligen jättebra med blicken nu som ni kan se här.
Jag trodde bara han kunde följa lite större saker som våra ansikten och så som han gjorde på kollen hos bm när han var 4 veckor, men handen gick ju likabra det :) Tiden går ju så fort så jag hinner ju inte med att det gått tre veckor sen dess redan. Snart dags för 2 månaderskollen ju!!
Idag är han iaf redan 7 veckor gammal!!



Kommentarer

Tycker det blivit lite dåligt kommenterat på sistone! Skärpning!
Många som läser, då kan man väl lika gärna lämna en liten rad eller två också :)
Jag skriver nästan alltid när jag läser någons blogg.
Man blir ju så glad över den där lilla raden man får!
Blir inte ni det??



Utebus

eftermiddagen idag tog vi och åkte bort till min mamma och pappa för att hämta bobbycaren så Devin skulle få åka lite. Han verkligen älskar ju att köra med den :)



Han åkte med bilen hela vägen till lekplatsen dit vi skulle.
Kan ju lova att det sliter rejält på skorna, men det är det värt bara han har det kul :)



Tog lite pauser på vägen såklart för att kolla in lite pinnar, kottar och annat smått och gott ;)



Men det var full fart så fort det var färdigkollat på alla saker igen.



Jag åkte linbana :)



Det gjorde minsann David också!



Sen gick vi hem för det var så sjukt jävla varmt!! Devin ville hålla handen och gå, så jag fick bära bilen hem, men det gör ju ingenting.. mysigt att hålla handen ♥

Vi fick lite mat när vi kom tillbaka till min mamma och pappa -gott-
Sen åkte vi iväg med lite rabarber till Davids mamma som vi plockade på gården hos min mamma. Hon blev glad!

Nu har vi kollat på Robinson och jag blev riktigt besviken på att Ellenor vann! >_<

Bra dag annars för jag har inte ont i magen längre :)



Me&I



Idag var det ju me&i-party hos mig då da.
Var jättetrevligt, men det sämsta var ju att typ allting som man ville ha var slut.
Jag beställde iaf lite som hängde på ställningen, så jag får det billigare.

Nästa gång jag ska ha party ska jag se till att ha det i början av kollektionen så det inte är slutsålt liksom! Inge kul att hitta något fint man vill ha så finns det inte ens :/ Var verkligen så med allt idag.

Devin blev en riktig pajas så fort alla kommit. Han ville väl visa alla sina tricks :)
Han sa också Marie och Neo idag. Så himla duktig på att prata! -stolt-


Devin och Marie kollar kollektionen.



Sjukvårdsupplysningen

Imorse tog jag och ringde till sjukvårdsupplysningen för att höra lite med dem och se vad de tror det kan vara. De trodde på magkatarr eller något liknande så David är iväg och köper novalucol nu. Skulle det inte bli bättre av det tyckte hon jag skulle åka till akuten direkt eftersom det är sån ihållande smärta liksom.

Jag fick iaf sova någorlunda i natt, hittade en ställning att ligga i så det gjorde mindre ont. Vilde fick dessutom 50ml fryst bröstmjölk innan vi la honom för han vart inte mätt på mitt, så han sov ju som en stock i 6 timmar i sträck faktiskt :) -skönt- Inte konstigt om jag har mindre mjölk nu när jag knappt får i mig något ju :( Gått ner 2,5 kg nu.

Han har iaf bara ätit på mig nu idag och han verkar nöjd hittills som tur är!

Jag har förresten lite mindre ont i magen för tillfället! Hoppas det blir bättre och bättre.


Godnatt

Nu säger jag godnatt för idag och hoppas på att kunna få lite sömn.. har sjukt ont i magen fortfarande dock :(

Natti!


Lite bättre

Tror det känns pyttelite bättre nu, men inte så mycket. Fattar verkligen inte varför det gör ont. Hade jag vart magsjuk hade jag ju spytt och skitit, men det gör jag ju inte. Skumt och jobbigt!
Bara sen igår har jag gått ner två kilo!! Inte så sunt.. Sitter iaf nu och försöker få i mig smörgåsrån och lite mer proviva, men det går ganska trögt.

David tog iaf båda barnen nu och skulle ner och kolla lite på en fisketävling här vid hamnen som Kenth är med i. Han var ute en stund med dem förut också så jag kunde vila lite -skönt-

Vilde har inte sovit någonting på hela dagen idag förutom den stunden i vagnen förut när David var ute och gick. Han kan verkligen inte sova här hemma.. bara vagnen eller bilstolen som duger! Ja, på nätterna sover han ju i sin säng såklart, men det är ju enbart nätterna han kan det. Skumt.


Regnpromenad + magont

Vi gick 4,9 km igår trots att det regnade på ganska bra ute. Det var dock ganska dumt för jävlar vad ont i magen jag fick!! Trodde seriöst jag skulle få ringa på ambulans eller något här sen för jag trodde jag skulle dö. Fick till och med övervinna min extrema rädsla för att spy och stoppade fingrarna i halsen i hopp om att det skulle bli bättre.. det blev det inte :( Inte sovit något i natt alltså, bara vridit och vänt på mig -aj aj- Fattar inte vad det är med mig!?
Nu är typ första gången som jag tar mig upp idag och jag har fortfarande ont :( Druckit lite proviva och käkat några smörgåsrån, men mer går inte ner.

Drygt som fan för jag hatar att ha ont i magen!!


Ont i magen

Inte nog med att jag haft ont i magen i natt, Vilde har vaknat ungefär en gång i timmen och velat äta också. Gissa om jag är trött!? Känns verkligen som man är ensamstående på nätterna för David han märker ingenting överhuvudtaget. Vilde är så tät i näsan och snorig så när han äter så kan han inte äta så länge för han vill ju gärna kunna andas också, så då äter han mindre men oftare nu istället och det är riktigt jobbigt. Jag måste ju dessutom försöka ge honom nappen som han vill ha där emellan också och byta blöja med mera för även om jag ber David om hjälp så somnar han bara om på tre sekunder så det är ju inte så mycket hjälp att räkna med.

Har iaf försökt sova lite nu på dagen när Devin är på dagis, men Vilde skriker ju bara när han är hos David så det har inte gått så bra :/ Han är lite mammagris tror jag.

Snart är det iaf babymassage, ska försöka ta mig dit även om jag har ont i magen. Vet inte vad det är för konstigt, för det känns riktigt konstigt. Inte illamående eller något sånt utan bara värker typ -störande-


Angående dreadsen

"nyfiken om Dreads:
gör ni dreadsen själva?? är väldigt snyggt.. hur är det att ta ur dom?? du får skriva ett inlägg om det
"

Som svar på dina frågor här så; nej jag gör inte dreadsen själv utan jag beställer från en kompis till mig som gör dem, men jag kan sätta i dem själv på andra som vill ha men som kanske inte har någon som kan sätta i. Dreadsen är ju iflätade i håret så det förstör inte ens eget hår på något sätt alls och för att ta ur dem klipper man bara av snoddarna och flätar sen baklänges och drar ur dem :) Man kan använda samma dreads flera gånger om man tar hand om dem ordentligt.


Jag i mina första dreads.


Såhär snyggt är håret när man tar ut dreadsen!

Hoppas du är nöjd med svaren.



Film: Devin & Vilde



Devin & Vilde.
Här säger Devin Malin bland annat :)



Promenad

Tog och mätte sträckan som vi gått idag på eniro och det blev iaf 5,9 km. Ganska bra iaf :) Jag behöver ju röra på mig och det är alltid roligare att gå när man sen kan se hur långt det är.. bra grej tycker jag!


Dreads

Nästan hela förmiddagen efter att jag lämnade Devin på dagis, tills för en liten stund sen har gått åt till att sätta i dreads i Fias hår. Det blev iaf skitbra, så både hon och jag blev riktigt nöjda :)

  
Såhär fint blev det!

Nu ska vi till dagis och hämta Devin. De firar även 17 år där idag så det är fika och öppet hus för föräldrar och syskon fram till 16.30. Trevligt!



Fotbollsmatch

Jag och Devin hade lite fotbollsmatch här hemma i vardagsrummet förut idag. Han vann såklart för jag är inte så bra på fotboll ;) Fattar dock inte hur han kan ha så mycket energi för jag blev typ helt svettig och jag rörde mig typ en femtedel så mycket som han kuta runt! Vi gick iaf tillslut ut för att spela ute på gården, men då var ju alla jävla maskrosor mer intressanta än vad jag och bollen var :/


Vi hade riktigt kul iaf :)

Han är snabbt upp på benen igen efter att han ramlar där i slutet, så det var inte direkt allvarligt även om han vill få det att låta så. Jag slår vad om att han inte ens hade börjat gråta om jag hade kollat bort och låtsats som jag inte sett att han ramlade. Det brukar vara så, är lite drama queen över vår pojk ;)

Kul hade vi iaf som sagt var!



Mammas stora bebis



Devin kom och la sig som en liten bebis på mig idag innan läggdags. Låg sådär och bara var hur länge som helst, han somnade till och med nästan. Sjukt mysigt iaf :) Min stora bebis!!
Är inte ofta han är still och vill gosa nu för tiden så man får verkligen ta vara på de stunder som han vill komma och vara min lilla bebis igen ♥

Love you.



Vilde

Har ju glömt visa denna fina som kom på posten för någon vecka sen. Måste ju ha likadan som storebrorsan ju :) Kommer bli så fint när man sätter in dem i ramar och kan ha på deras rum sen den dagen då vi kan flytta till hus och de har varsitt rum ;)

Jättefin iaf!

Jag har beställt denna och Devins ifrån
Katharina.






BVC

Nu har vi varit på BVC igen då och det gick bra som vanligt.

Vikt sist: 4660 gram
Längd sist: 56,2 cm

Vikt nu: 5120 gram
Längd nu: 58,3 cm

Det var alltså två veckor sedan vi var där sist så han växer ju som en tok verkligen!! Jag har nog grädde i brösten vad det verkar som haha ;) Han är iaf proportionerlig för han ligger en kurva över medel på allting än så länge.

Nästa gång vi ska dit är det läkarkoll.


Snorigt

Usch alltså vad Vilde är snorig nu för tiden. Snorsugen vi köpte igår har hjälpt lite men inte så mycket.. han sov iaf 4 timmar i streck från 9-01 och sen efter det har han knorrat och krånglat och velat äta varannan timme resten av natten. Från klockan 5 imorse har jag dock inte sovit för då var han extremt snorig och jag kan inte sova när han låter som han gör :/ Tur jag la mig vid nio igår iaf så jag fått lite sömn.

Vi får väl fråga på bvc sen när vi ska dit om det finns något mer vi kan göra men det känns verkligen som vi provat allting här hemma. Stackars lilla barn!!

Devin mår iaf bra och han var så glad imorse när jag åkte till dagis med honom så. Han är så rolig dock för det han säger mest nu här hemma är Malin Malin men imorse sa han även dagis hur tydligt som helst!! :) Vet inte riktigt varför han bara säger Malin nu annars haha, men han har väl hört att jag sagt det några gånger eftersom jag brukar prata med henne.

Snart är det iaf bvc dags.


Vuxit

Vilde har nu blivit så stor att han vuxit ur sitt första plagg, en pyjamas i storlek 56. Jag skulle nog dock säga att den var väldigt liten för storlek 56 eller så är resten av hans pyjamaser han har stora för att vara det. Jaja, han har iaf vuxit ur den där nu för den sitter som en trikå på honom och det kan ju inte vara så skönt att sova i det haha.

Mina stora pojke!

Imorn blir det iaf vägning och mätning på bvc igen, var två veckor sen sist då. Ska bli kul att se hur mycket han vuxit. Skulle inte förvåna mig om han väger över 5 kg nu, min lilla gosetjockis ♥


Varmt

Vilket strålande väder vi haft (har) idag!! Vart ju hur varmt som helst verkligen, så efter jag vart och hämtat Devin på dagis tog vi oss ut. Gick en sväng ner till stan där vi införskaffade oss en snorsug åt Vilde, sen tog vi oss även en glass också -mums- Jag och Devin delade på en sockerfri vaniljglass och David tog någon äcklig magnum som vanligt. Man vart svettig som en gnu av att gå dit och hem iaf och jag vågar ju knappt ta av mig någonting heller för jag vill inte ha någon mjölkstockning direkt!!

Vi var iaf ute nästan hela tiden tills Devin skulle ha kvällsmat och nu sover han som en stock inne i sängen :) Så härligt att han kan dessa rutiner nu och aldrig klagar.


Båda mina lortgrisar har fått ett bad idag också -skönt-



Natten

Fy, Vilde som brukar sova så bra annars på nätterna ville för det första inte somna igårkväll alls. Han låg och bökade och krånglade riktigt länge och jag var så trött så jag ville bara dö typ. Sen somnade han och sov väl ungefär en timme eller så och ville sen ha mat.. Då trodde jag ju han skulle somna om direkt och sova länge sen, men inte då. Han ville äta varannan timme hela natten och han bökade och krånglade en massa som han inte annars brukar.. Gissa om jag är trött!? Han har varit riktigt snorig så det är väl därför han inte kunnat sova så bra, men ingenting funkar ju.. Vi har höjt upp ena änden på spjälsängen, han fick nässpray, koksalt fick han också men det hjälper ingenting :(
David tog iaf Vilde nu på morgonen så jag har fått sova lite mer iaf, men jag är fortfarande brutalt trött!!


Eftermiddagen

På eftermiddagen tog vi oss ut i skärgårn. Så fint väder och vi tänkte gå ut i skogen där lite så Devin kunde springa fritt och leta pinnar och kottar och annat skoj han gillar att plocka från marken. När vi kom dit var ju Stig och co där så Devin kom på andra tankar än att springa i skogen, men vi hann iaf med en liten tur :) Han är såå duktig på att gå själv bredvid vagnen nu och han lyssnar iaf för det mesta när man ropar på honom.

  

Blev ju en hel del grävande i sanden också för hans del :) Han såg hur jag öste sand i kärran där och då skulle han ju göra likadant såklart. Han är så duktig så min lilla pojke!


Vilde han sov som en stock i vagnen precis hela tiden vi var där. Fattar det inte, men så fort han hamnar i vagnen så sover han som en stock och kan sova nästan hur länge som helst! :) Devin var likadan när han var liten, han älskade att åka vagn och somnade typ så fort han såg den haha. Skönt det iaf, hellre att de sover i vagnen än gallskriker!

  

Devin var iaf hur glad och nöjd som helst där på gården tills han sprang iväg och trillade ner för trappen!! Jag såg hur han kutade mot den på altanen när jag var inne så jag sprang ju såklart efter och skulle stoppa honom, men då tror han ju att han blir jagad och leker jagalek så han sprang fortare och poff så flög han med huvudet före nerför trappen :( Skithemskt!! Det gick som tur är bra, men jag blir ju livrädd varje gång han slår sig och jag tycker han slagit sig mycket nu senaste tiden -snyft- Gör ont i hela mig när jag ser att han får ont, usch!! Hans skrapsår som precis försvunnit på nostippen.. nu har han ett nytt där och en liten bula i pannan -kraken-


Mina gullungar!

Nu sover iaf barnen här hemma och jag och David har precis kollat på X-men Origins Wolverine som faktiskt var riktigt bra. Nu blir det alldeles strax sängen för mig också!


6 veckor







Lillprinsen blev 6 veckor idag han!!
Här ligger han och "pratar" lite med sin pappa :)



Söndag

  
Kör bilen

Imorse fick Devin springa runt här hemma med bara kalsonger på sig och det gick ju riktigt bra. Ingen olycka och ändå hade han på sig dem i över två timmar. Vet inte om det var så att han inte var kissnödig eller bajsnödig eller om han inte kände för att kissa/bajsa i kalsongerna. Vem vet? Han brukar ju annars alltid göra sina behov efter frukosten, men inte idag inte.

Jag klippte iaf Devin innan vi gick ut för att handla och det gick väl sådär. Han grät som en dåre och skakade på huvudet hela tiden så klippningen skulle väl inte vinna pris direkt haha. Men nu är han iaf korthårig och det får duga som det är.


Korthårig

Han fick bada innan vi gick ut också för det blev så mycket hår på hela honom och man vill ju inte att det ska klia heller. Vi gick iaf ner till coop och tillbaka för att köpa blöjor och lite sånt där välbehövligt.

När vi kom hem skulle Devin få mat men han åt bara 6 skedar sen vägrade han. Vet inte riktigt vad det är med honom, men han är nog fortfarande lite hård i magen kraken :/
Han somnade iaf som vanligt så det var ju skönt det.



Jag och Vilde somnade ju på soffan som vanligt också, men det är så skönt att sova med en bebis på magen. Bara höra deras små söta andetag är riktigt sövande. Man sover som en prinsessa :)

David lagade makaronipudding under tiden som vi sov så det var klart när vi vakna -mums-



Tävlar



Jag är med och tävlar om dessa ursöta byxor hos
Älskade hjärtegryn!

Skulle vara såå fina på någon av mina gossar ju :)



Hårklippning

Imorn ska jag ge mig på att försöka klippa Devins hår tror jag. Han blir så grymt svettig i håret så det finns inte och han har riktigt tjockt hår också för den delen så det gör ingenting om det försvinner lite. Vädret blir ju bara varmare hela tiden och han kan ju inte gå och svettas bara för jag vill att han ska ha långt hår.. nej nu får det åka av för sommaren! Blivit riktigt långt nu igen ju sen han klipptes i januari ju.


Nyklippt 29 jan.



Kärlek

Det finns ingen större kärlek än den till sina barn ♥





Jag älskar er så mycket mina små prinsar!!
♥♥♥



20-årskalas

  
Springa lite på gräset!

Var ju iväg till Sebastians farmor och farfar för att fira honom lite för han fyller 20 år den 26e maj (om jag minns rätt). Där var det iaf fullt med folk och mat. De hade även en stor gård så Devin kunde få springa av sig lite :)
Var jättegod mat iaf, men Devin ville inte ha någonting vilket är väldigt konstigt för han äter ju alltid annars, även om han är mätt. Tänkte att jaja, han är väl inte hungrig då..


Grattis Sebastian!

När det började vankas tårta var vi tvungna att åka hem för det märktes på Devin att han inte mådde så bra. Han brukar alltid springa runt när han får chansen, men nu satte han sig på huk så fort han kunde och försökte bajsa, vilket inte gick. Han blev väldigt klängig och lite kinkig så det syntes ju att han var hård i magen kraken. Var bara att åka förbi maxi det och köpa katrinplommonpuré och försöka få i honom. Det var som tur var inga problem och det dröjde inte speciellt länge förrän han kunde bajsa och han blev genast mycket gladare :) -tur-

Var iaf trevligt den stunden som vi kunde vara där.
Men man måste ju ta barnen i första hand!



Farmor och farfar

Min farmor och farfar kom förbi här förut idag och det är ju verkligen inte varje dag man ser dem. Senast de såg Devin var nog på hans dop och då var han bara fyra månader, så det var ju liksom evigheter sen!!

  

Det blev paket öppning för min lilla herre när han vaknade eftersom de hade med sig paket till barnen. Fick jättefina kläder som jag faktiskt inte ens tagit kort på -slapp- Devin tyckte dock det var roligare med pappret och snöret än själva innehållet, tacksam som han är ;) Han fick ett får också och då blev han glad eftersom han vet hur de låter, så nu så fort han ser det säger han Bäää!


De kunde dock inte stanna så länge för vi var tvungna att dra vidare på Sebastians 20-årsfest vi. Men trevligt den lilla stunden det varade :) Jag gav dem en fin bild som jag tagit på Devin och Vilde iaf. De blev mycket nöjda.


Barndomsvän

Idag kom Andrea, en gammal barndomsvän, och hennes kille Magnus på besök här på förmiddagen :) Riktigt trevligt för det är ju inte allt för ofta man träffas nu för tiden.
Vi gick ut i solen och lekte lite med Devin. Vi tog med hans cykel ut och den ville han ju verkligen inte kliva av sen haha. Var bara att köra runt det, han pekade och Magnus körde.

Nu har han iaf ätit mat här och somnat. Nu ska jag bara leta rätt på något att äta åt mig själv också innan Vilde vaknar.



Sova middag

Jag och Vilde tog oss en tupplur på soffan medan Devin sov middag. Trodde verkligen inte jag skulle somna, men poff så var jag också inne i drömmarnas värld jag också ;) Skönt var det iaf!










Skärgårdstripp



Blev som sagt var att vi åkte ut till skärgårn.
Solen kikade ju till och med fram en stund så Devin passade på att busa utomhus, det bästa han vet ju!

  

Stig var också där så det gjorde ju det hela extra roligt för honom :)
De grävde och stog i där i sanden, riktigt härligt att se hur de kämpar och försöker.

Vi åkte förbi godislagret på vägen hem så snart ska vi kolla film här.
Devin sover som vanligt sen klockan sju och Vilde har somnat här han också.



Öppna förskolan

Jag, Devin och Vilde blev skjutsade till öppna förskolan imorse av David. Han ville inte med in, men det gjorde inget för jag skulle ändå in och träffa Jenny där. Jag hade tänkt att gå dit först, men sen så kollade jag ut och ångrade mig direkt. Fy tusan vad det regnar idag!!
Devin var ovanligt mammig idag faktiskt, men tillslut gick det bra att springa iväg och leka lite :) Han kom lite då och då för att titta till Vilde och så bara.. så himla go är han mot honom ♥

Jenny fick såklart hålla min lilla plutt lite, men han var inte på så bra humör idag. Han vill helst ligga vid bröstet och snutta han och sova där, men det blir man ju ganska låst av så han får allt försöka klara sig lite själv i några minuter emellanåt på en kudde eller så ;) Just för stunden så har jag lyckats få honom att somna och lagt honom på en kudde i soffan.. han brukar alltid vakna om man lägger honom någonstans, men nu gick det bra för en stund iaf.

Resten av dagen vet jag inte vad det blir, man är ju iaf inte sugen på att vara ute direkt! Blir kanske att åka till skärgårn till Davids mamma.. vi får se!


Eftermiddagen

Eftermiddagen har spenderats hos mamma. Vi gick ut så Devin fick åka bobbycar ute och jävlar vad det gick, han fick sån fart att han flög av! Helvild den ungen ;) Gick iaf bra som tur var, så han var snabbt upp på den igen och iväg. Vilde satt i bärsjalen och sov som en liten gris. Han gillar inte när jag sätter honom i den, men bara efter någon minut så har han sen somnat ;)

David, min bror och pappa kom sen och då blev det mat. Alla åt massor, men Devin slog nog rekord i att äta paprika iaf haha. Han verkligen älskar grönsaker, hur bra som helst ju.

Nu är vi iaf hemma och Vilde har fått massage och Devin har fått godnattsaga läst för honom så nu sover han. Blir lite film här, sen natten.


Snuttunge



Bra låt




Tycker faktiskt den här låten är riktigt bra.
Nu har jag iofs nästan lyssnat sönder på den här gruppen snart,
men den här låten håller lite till :)



Ensam

Innan klockan åtta imorse så kom min pappa hit och snodde med sig David för att åka till Borlänge till min bror och hämta möbler, så jag är ensam idag med barnen. Känns lite konstigt eftersom jag är så van att ha honom nära till hands, men det har gått riktigt bra ändå :)

Vi gick ut och gick förut och stannade till en stund hos min mormor. Där blev det ren kallabalik när Devin lyckades få tag på en tékopp och välte ner den över sig!! Jag bara kastade av honom tröjan och torkade och tröstade. Som tur var hade koppen stått där ett tag så vattnet var bara ljummet, men ändå. Kunde ju vart mycket värre :/ Nu hoppas jag iaf han lär sig att han inte ska försöka nå allting som står på bänkar och bord för det kan vara farligt.

När vi kom hem matade jag Vilde och sen Devin och direkt efter Devin hade ätit tog han mig i handen och ville lägga sig i sängen. Så himla söt :) Dock var det blöjbyte och sånt innan, men sen så. Inga problem att få honom till sängs inte.

Nu sover snart Vilde också och jag kan få i mig lite mat jag också kanske..


Några pics



Syskonmys ♥


Puss på lillebror

  
Devin provar nya shortsen och sen är det ju Vilde som deckat på mig efter matning ;)



Fullt ös

Idag känns det som att jag varit igång precis hela dagen faktiskt.
Vilde ville ju upp riktigt tidigt trots att han hade en vakenperiod på ca en timma mellan klockan 3-4 inatt så jag nästan ville säga upp mig som mamma ;) Han ville iaf upp innan sju och sen klockan åtta vaknade den stora prinsen.
David tog Devin till dagis och sen knallade vi ner till stan och åt frukost på café paus faktiskt. Vi hade ingenting hemma för Devin åt upp sista mackorna, så vi lyxade till det lite. Var ju faktiskt ruskigt längesen jag var där och åt något nu överhuvudtaget! Efter det gick vi till synoptik och fixade mig ett par linser eftersom jag inte fått från linsboxen än på två månader och nu börjar jag se jävligt dåligt med de linserna jag har i. Dålig stil av dem eftersom det är månadslinser jag har och de ska man helst inte ha i mer än just 1 månad! Well well.. fick ju nya iaf.
Blev en svänga in på lindex sen för att köpa en till amningsbh, det funkar inte bara med en och jag har ju faktiskt tänkt amma ett tag! Tog en likadan som jag redan hade för jag orkade inte prova något annat. Blev även kalsonger till Devin för vi har ju tänkt börja potträna lite smått i sommar och då är det ju ganska obehagligt att kissa i ett par kalsonger, så då kanske han blir medveten om vad han gör snabbare?! Ja, vi får se hur det går med den saken. Har inte direkt bråttom.
David gick sen till arbetsförmedlingen och berättade vad han sökt för jobb och sånt där sen knallade han hem och jag gick till öppna förskolan :) Var väl där till lite efter två och skulle då hem, men hamnade på lindex igen och råkade handla på tag 3 betala för 2. Nu blir det iaf inget mer på ett tag!!
Träffade Marie, Sara och Angelica på vägen hem. Snackade lite med Marie och sen bar det faktiskt av hemåt för jag hade ju bett David börja med maten när jag började gå hemåt första gången ;) Den var iaf nästan klar när jag kom hem och det var riktigt gott! Devin gillade det också :)


Gott med spenat!

När vi ätit upp och jag även matat Vilde gick vi till trumpeten för att handla lite nödvändigheter. Riktigt fint väder ute ju :) Det värsta var väl att vi glömde det som vi gick upp för att köpa från första början så jag fick åka dit igen för att köpa det haha. Men så kan det väl vara ibland.
Jag och Devin stannade iaf ute på gården och lekte lite när vi kom därifrån. Devin sprang dock skitfort och snubblade på asfalten så det bara sprutade blod från munnen på honom!! Jag fick ju panik för jag trodde nästan framtänderna fått sig en smäll, men det var "bara" i läppen som tur var. Nu har han iaf en rejäl fläskläpp kraken :/

Ja, det var väl typ hela dagen så det har vart fullt ös faktiskt, men det är ju bara skönt det för då har jag inte märkt av hur trött jag egentligen är haha.

Nu sover Devin och jag ska mata Vilde här.



Massage

  

Idag tog David tag i massagen så det blir lite variation från att jag ska göra den varje dag, och det tyckte han ju var precis lika bra och skönt det :)
Så himla härligt att se honom njuta så av det, men det hade nog jag också gjort om jag fick det varje dag!! Lyxvara ju!


Fin i sommardressen från Villervalla som just nu agerar pyjamas!



Dreads

Dagen började med att jag och Devin tog oss ett bad tillsammans, eller ja, helt tillsammans är det ju inte eftersom vi inte har badkar -suck- Men ändå, så mycket tillsammans så det går här iaf. Det var mysigt och han älskar ju att bada :)

Sen bar det av till dagis, vi alla var med i bilen dit idag för efter det att vi lämnat Devin åkte vi iväg till Karlstad för att sätta i dreadsen på mig! Tog lång tid så vi fick ringa till dagis och säga att vi blev lite sena för att hämta storprinsen, men det var absolut inga problem alls som vanligt :) -skönt- Blev iaf jättebra i håret på mig, men nu är jag verkligen öm i hårbotten vill jag lova. Men ska man vara fin får man lida pin ;)


Sen nu på eftermiddagen har vi vart en svänga ner till stan för att byta shortsen som Devin fick av min mormor och morfar till en mindre storlek. De hade fått in massor med shorts nu så det blev inte riktigt likadana, men ändå, shorts blev det :) Var in till min mormor en sväng också och David hjälpte henne få upp en stol från förrådet så hon blev glad.


Hemma från promenaden till stan!

Nu sover Devin här iaf och Vilde myser med pappsen.



Kärlekar



Jag och mina små kärlekar ♥



Huvudvärk

Redan imorse när jag vaknade hade jag världens huvudvärk, fick börja dagen med en alvedon och jag är då en sån som helst inte ens tar tabletter om det inte är riktigt illa! Den hjälpte iaf riktigt bra men nu har den nog släppt för nu har jag skitont i huvudet igen :/ Börjar fundera på om jag kanske har ont för jag druckit lite dåligt så nu sitter jag och bälgar i mig vatten för att inte ta en huvudvärkstablett till. Får se om det hjälper.. jag tror ju inte jag druckit dåligt eftersom jag är konstant törstig nu när jag ammar.. men värt ett försök iaf!

Nu har David gått iväg med Devin, Vilde och Jacob till björkvallen där Jacob ska spela klasskampen. Han skulle inte vara borta så länge, är ju inte direkt toppenväder och Jacobs mamma kommer dit upp och möter upp så.

Skönt med lite egentid ibland faktiskt.


Smile



Jag lyckades tillslut fånga ett litet leende på bild.
Visst är han vacker? :)
Där ser man lite av hans smilegrop också, precis som storebror har!



Kiss i håret

Natten i spjälsängen funkade jättebra faktiskt, han åt mycket mer sällan i natt så jag var till och med tvungen att gå upp och pumpa en gång!! Han sov som en stock i spjälsängen och jag och David sov också som stockar i vår säng :) Jättehärligt verkligen, känner mig lite mer utvilad nu faktiskt.

Imorse bajsade ju prinsen en hel del och jag stod och bytte och då kissar han ju såklart så det kommer på hela sig själv och till och med i sitt eget hår -haha- Var ju bara till att tappa upp ett bad åt honom det och tvätta rent ;) Devin blev också badsugen då så han fick bada han också.

Nu är Devin på dagis och Vilde ligger här i soffan och sover en liten förmiddagslur :)


Snäll

David var snäll och tog barnen med ut på promenad förut tillsammans med Henrik så jag fick sova lite. Jag var så sjukt trött så jag visste inte var jag skulle ta vägen riktigt.. jag somnade på nolltid och sov sen som en stock! Så himla skönt :)

I natt ska Vilde få sova i spjälsängen för första gången. Hoppas det går bra :)


5 veckor

  

5 veckor idag!!
Älskar dig mer och mer för varje dag som går ♥



Sötunge!



Babysim

Söndag nu igen då. Veckorna bara rusar iväg!
Söndagar innebär ju iaf babysim för oss, sista gången nu, sen är det uppehåll till Augusti. När det börjar sen igen så är det minisim som gäller för Devin, inte babysim längre.

  
Kul att busa lite på mattan



Devin tyckte inte det var sådär jättekul idag förutom när han fick sitta i trappen och hälla vatten på sig själv då ;) Det var lajbans det!


Superkul att hälla vatten på sig ;)

Nu blir det ju ett långt uppe håll från badhuset så vi får väl försöka ta oss dit själv eller bada en massa ute i sommar om det nu blir varmt väder för det.. man vet ju aldrig!



Leende

Imorse vaknade Vilde innan klockan sex och tyckte det var morgon, jag höll ju inte med direkt, men så lägger han av världens vackraste leende mot mig när han ser mig så då blev jag ju pigg på en gång :) Att så lite kan göra så mycket. Han har precis börjat le nu när han ser mig, så himla mysigt. Bara gjort i några dagar så man blir ju lika glad varje gång han gör det. Så himla vackert!! =)


Film: Mina fina pojkar




Finns inte ord för hur mycket jag älskar er!



Eftermiddagen

Eftermiddagen idag har spenderats lite hos min mamma och pappa och sen lite hos Davids mamma i skärgång. Hemma hos min mamma och pappa tvättade David bilen och min pappa tog fram en liten borste till Devin så han sprang runt och var överlycklig och sopade bort vattnet från backen :) Jag tog bilder med min mobil för jag hade glömt min kamera som vanligt, men jag får inte över bilderna till datorn för att vi har windows vista :( Helt sugigt!! Jag ska försöka få över dem snart iaf för han var såå söt när han sprang runt där och sopade tillsammans med sin morfar.

Vi åkte efter det iväg till skärgårn och där var det fullt med folk som vanligt!! Davids båda mostrar var där och sen var Devin och Vildes tremänning Arvid där ute också :) Så stor han blivit nu, kryper ju snart. Var riktigt trevligt där och vi fick oss lite mat -gott-

Nu sitter vi här och kollar på Robinson och sen blir det natten. Jag är såå trött nu för tiden, men det är ju inte så konstigt när man aldrig får sova mer än tre timmar i sträck typ.


Utestäd

Idag har vi vart till dagiset och städat ute på gården. Eller ja, vi (jag och David) städade barnvagnarna och sen sopade vi gångarna fria från en massa sand -duktigt- Devin sprang runt överallt och hade bort sin snygga keps, så den fick jag leta efter i typ en halvtimme, men tillslut när jag nästan gav upp så hittade jag den under trappen ;)

Nu blir det mat här. Potatis med dill/äggsås och schnitzel. MUMS!!


Tävlar



Jag är med och tävlar om dessa supersöta byxor hos
made by me.



Massage


Redo för dagens massage

Jag kom minsann ihåg massagen idag med och Vilde njöt som bara den. Ögonkontakt hela tiden och han verkade speciellt gilla att få sina söta små fossingar masserade :) Inte lyckades han kissa på mig heller vilket annars skulle vara rätt lätt gjort eftersom han ligger naken haha, men inte än..

  
Innan massage och efter massage

Han fick prova dressen han fick idag av min mormor och morfar i storlek 62. Ganska stor än, men kan han ju ha som pyjamas än så länge. Till sommaren blir det en sommardress :)



Besök

Idag när Devin sov middag och jag och Vilde äntligen hade slocknat på sängen så kom mormor och morfar och hälsade på. Jag märkte knappt att de kom, men de var ju kvar när jag, Vilde och Devin vaknade också :) De hade med sig massor med fina kläder till mina små grabbar -tack tack-


Devin, min mormor och Vilde


Min morfar med på hörnet också :)

Kul med lite spontana besök sådär ibland ju!


Senil

Åhh vad senil jag är då. Vi har vart i skärgårn nu och jag packade ner kameran i kameraväskan och ställde den vid dörren innan vi gick ut för att INTE glömma den.. Tror ni inte jag glömmer den iaf?? JO! Skyller på att jag ammar -haha-
Jag som hade tänkt ta massa fina bilder på Devin där ute i det fina vädret, men det sket sig ju.. suck. Jaja, vi hade kul där ute iaf. Devin åkte racer med bobbycaren så han blev helt svettig, sen stod han vid dammen och kollade på pippi som han säger :)

Nu blir det att förbereda honom för natten här, amma Vilde och sen ska vi slappa i soffan med chips!!


Fredag

Fredag igen nu då, veckorna går verkligen sjukt fort nu för tiden!
Vi har vart ner till stan och öppna förskolan idag med båda barnen. Devin var som en torped inne på öppna idag, han var överallt och var helt överlycklig :) -sötnos- Efter det gick vi och fixade nytt batteri till min klocka och sen hem igen. Devin somnade i vagnen på vägen hem han, inte konstigt så som han sprang runt!

Nu ska jag nog ta och vila. Vilde är nyäten men han vill inte sova minsann! Bara vagnen eller bilstolen som duger för honom att sova i på dagarna tydligen. På nätterna sover han iaf ;)


Filmer


Vilde ligger och tränar lite på magen.
Min duktiga lilla pojke :)



Devin tokar sig som vanligt ;)
Fått för sig att det är roligare att köra runt på vagnen på knä haha.
Jag pratar i telefonen i början av detta klipp, så ignorera vad jag säger.



Babymassage

Babymassagen var toppen tyckte Vilde!! Han låg och njöt hela tiden och hade ögonkontakt med mig, så himla go. Nu ska vi göra det på honom varje dag här hemma för att öva till nästa vecka då vi ska fortsätta. Det var ju bara benen och fötterna idag, sen blir det armarna och sen magen osv :) En del i taget alltså. -mys-


BVC med Devin

Nu var det avklarat med 18 månaders kollen och allting var jättebra med vår stora kille :) Jag trodde dock att han vägde betydligt mer än han gjorde så det förvånade mig lite, men det kanske bara känns som han väger så mycket mer nu när man har en sån litan att jämföra med ;) Vem vet?

Vikt sist (15 mån): 12395 gram
Längd sist (15 mån): 84,5 cm

Vikt nu: 12895 gram
Längd nu: 86,5 cm

Jag trodde han vägde närmare 14 kilo, men där ser man.. inte ens 13 ju ;)

Sprutan gick väl sådär, han blev jätteledsen den här gången :( Som tur är så gick det över så fort vi kom ut ur rummet och gick in på öppna förskolan i någon minut.

Nu ligger han iaf här och sover, det gör Vilde också.. han ska ju på babymassage klockan 13 så det är bäst att han vilar upp sig ;)


Morgonpigg bebis

Ja, imorse fick ju Vilde för sig att det var morgon klockan fyra. Han hade verkligen uggleögon och var jättepigg! Det kan jag lova att jag INTE var eftersom jag redan ammat varannan timme -gääääsp- Så idag kommer jag nog inte känna mig sådär jättepigg och fräsh, för man känner sig fan ofräsh när man ser ut som en pundare på grund av all jävla pollen och sen inte fått sova på det.

Var iaf till dagis med Devin vid åtta. Han fick börja en timme tidigare idag för vi ska hämta honom 10.45 sen för att åka till BVC på 18-månaders koll med spruta och grejer. Får se hur det går, han var iaf glad att få komma till dagis :)

Nu ska jag åka och köpa frukost för jag är hungrig!!


Jävla pollen

Jag HATAR pollen.. lite extra mycket idag faktiskt, för fy fan vad mina ögon kliar och jag snorar och nyser!! Luktar ju skitgott ute, men det kan jag ju inte njuta av för det blir bara jobbigt när det luktar så mycket som det gör just nu! Blir ju inte direkt bättre av att jag kliar hela tiden heller, jag ser ju typ ut som en pundare nu med mina rödsprängda, sönderkliade ögon. Sen ska man ju snyta sig hela tiden också och får röd näsa så snart ser jag väl ut som en alkis också, men fyllenäsa -haha- Nej, hoppas det börjar regna så allt lägger sig och inte far runt så mycket i luften!!


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Marie :D.

Själva Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. Jag ska gå ner i vikt!!
2. Jag ska försöka att inte vara så långsint.
3. Ska bli lite positivare över lag.
4. Hälsa på folk jag tycker om!
5. Ringa mer istället för att prata genom msn.

Utmanar:

Rijo
Renate
Emma
Sara
Becca



Mina älsklingar


David och Vilde myser ♥


David och Devin sitter och varvar ner lite innan läggdags ♥


Vilde ska precis få ny body för han spydde ner den där ;)

Älskar er så mycket mina killar ♥



AD-premiär

Fick ju D-vitamindroppar idag när vi var på BVC som vi ska börja med nu. Det heter ju inte AD-droppar längre, men eftersom vi har kvar sånna som Devin äter så fick Vilde ta de som premiär nu. Onödigt att ha två flaskor öppna ju. Iaf gick premiären inte så bra, Vilde skrek som en tok när han fick det i munnen och sen skrek han typ 10 minuter till! Det var inte lite skrik heller utan det var verkligen illvrål på hög nivå. Jag tror inte han tyckte om det alltså ;) Synd att han måste ta dem i typ 2 år till nu då, men det blir nog bättre med tiden.

Med Devin var det aldrig något problem för han fick dem i sin flaska med ersättning så han märkte ju aldrig något. Lite skillnad nu när man helammar alltså. Men men..


Hurtigt / BVC

Gick till dagis imorse med Devin och tillbaka. Riktigt fint och härligt väder om än lite kyligt i luften då, men skönt ändå :) Efter det var vi hemma här lite så Vilde han ammas och sen gick vi ner till min morfar för att ta ut honom på en liten promenad. Var väl ute och gick i ca 40 minuter med honom innan vi fick skynda hem igen för att ta med skötväska och bvc-bok och bege oss till bvc för vägning av Vilde. Var iaf riktigt skönt med promenad och morfar vart så glad att vi kom så :)

Bvc då.

Vikt sist: 4345 gram
Längd sist: 55,2 cm

Vikt nu: 4660 gram
Längd nu: 56,2 cm

Han går upp jättebra och ligger en kurva över medel på både vikt och längd nu ;) Min stora lilla pojke alltså, går så himla fort så det är inte klokt!


Inte mycket sömn

Nej, i natt blev det inte så mycket sömn för min del alls. Dels så ville Vilde amma varannan timme om inte ännu oftare och sen dels för att han var så himla tät i näsan och då kan inte jag sova, inte han heller för den delen :/ Jag fick honom iaf att sova tillslut men då la han sig på tvären i sängen och sparkade ut mig så jag fick typ 2 dm att ligga på haha. -schysst- Men det fick vara så för jag ville inte flytta på honom och riskera att väcka honom igen när han väl somnat så gott.

Man överlever ju ändå. Får sova när jag blir gammal ;)


Håår

Nu har jag färgat håret iaf så det ska matcha dreadsen bättre -längtar- Nu ska man bara hitta en dag då det passar oss och de som ska sätta i dem på mig!

Men nu blir det kvällen för mig här. Natti!


Shopping


T-shirt - Villervalla (strl 104)
Shorts - Villervalla (strl 104)
Keps - LCT (strl 46/48)


Sommardress - Villervalla (strl 92)


Sommardress - Villervalla (strl 62)
Body - Villervalla (strl 62)
Byxor - Villervalla (strl 62)

Detta var det som blev shoppat idag -nöjd-



Dagen

förmiddagen idag vart det att jag gick ner till öppna förskolan. Skönt med lite promenad och sen var ju Veronica med Elliot där, så det var trevligt :)

Annars blev det inte mycket mer på förmiddagen än så, men det räcker ju gott och väl faktiskt.

Åkte och hämtade Devin på dagis vid två och direkt efter det tog vi bilen till Karlstad för att hitta lite sommarkläder till barnen här. Är ju faktiskt sommar snart och det är ganska tomt på sommarkläder här i våra garderober ;) Vart en tur till Pricken och där hittade vi det som vi ville ha. Kommer bilder i ett separat inlägg här sen.

Gick även lite inne i stan där och det är ju tur de har ett amningsrum faktiskt så man kan amma och byta blöja och sådär :) Jag hittade även ett par solglasögon så jag slipper gå runt och kisa hela tiden och två bandanas som nog kommer bli perfekt att ha sen när jag har dreads igen.

Dagen gick ganska fort och vi kom hem hit lagom till att Devin skulle få gröt och börja göra iordning sig för sängen.


1 månad!!



Grattis Vilde på 1-månadsdagen!!
Älskar dig ♥



Nackträning


Såhär stor och duktig har Vilde nu hunnit bli!


Ingen liiiten bebis längre.



Eftermiddagen

När jag hade åkt och hämtat Devin på dagis idag så tog David och Henrik med honom till karlstad för att gå lite på ikea. Henrik skulle tydligen ha lite saker och vi behövde några ramar hit hem :)

Jag och Vilde sov som två klubbade sälar på soffan under hela tiden de var borta! Jag tyckte de kom hem skitsnabbt, men de var tydligen borta i mer än 2,5 timme. Sov tydligen gott här på soffan ;)

Såhär låg Vilde och sov på mig -myys-

När de kom hem iaf så busade vi lite här hemma. Vad Devin pysslade med kan ni ju se på bilderna här under -haha-
Nu sover han iaf och Vilde är med sin pappa här i soffan!



Glädjespridare

  

Jag kollade in i tältet där han satt och grejjade och då var det detta jag såg -haha- Gissa om jag började skratta åt honom eller? Han är för go ibland alltså!



Du kan allt få mig att skratta du!



1½ år!

Tänk, nu har jag varit mamma i 1½ år redan. Iofs känns det som jag har varit det mycket längre för jag minns knappt hur det var innan jag fick barn. Devin är iaf 1½ år nu idag och han är så stor nu och kan så himla mycket saker! Jag tycker det här är en jätterolig ålder för han lär sig så snabbt och han vill vara med och prova saker, det kommer även nya ord dagligen och han går och övar och övar på de orden som han redan lärt sig :) Han är min stora lilla prins! ♥


Jag och Devin för 1½ år sedan! ♥

ÄLSKAR DIG UNGE!



Tadaa

Jag överlevde natten trots hemskt ont i magen. Det avtog iaf lite så jag kunde slumra till mellan amningarna som inte var så lätt med så ont i magen >_< Ingen aning vad det var med mig faktiskt.

Nu på förmiddagen har iaf jag och Vilde vart en liten sväng på öppna förskolan. Han var hur nöjd som helst när han fick ligga i pölen bland de andra bebisarna :) Han brukar inte annars vilja ligga själv sådär, utan han är helst i famnen.. men där gick det bra!


Pain

Fy fan vad ont i magen jag har!! Det bara kom sådär pang poff och gör verkligen svinont.. känns som jag ska dö emellanåt här hemma.. :(


Babysim

Babysim idag som vanligt på söndagar :)


Devin simmar ifrån pappa och vill till madrassen för att leka lite.


Kul att sitta där på och greja :)



4 veckor

Fyra hela veckor har nu redan gått sen jag blev tvåbarnsmamma. Jag som skulle ta vara på denna bebistiden tycker den bara flyger iväg!! Hur hinner man att ta vara på den när den knappt finns ens? Nej, stanna tiden NU!

Grattis till min pluttunge på fyraveckorsdagen :)






EN SON

Grattis Malin och Ante till sonen!
Och självklart grattis till Alice som blivit storasyster!!


Så himla söööt!


Grillmat

På eftermiddagen efter att Devin vaknat åkte vi hem till min mamma och pappa där de bjöd på grillat -gott- Var inga fel alls och Devin käkade enormt mycket minitomater haha :) Han verkligen älskar grönsaker den ungen, men det är ju bara bra!!

Nu har vi precis kollat Robinson här hemma och nu blir det antingen Se upp för dårarna eller sängen. Inte riktigt bestämt mig ännu. Jag är inte speciellt trött faktiskt, fick ganska bra med sömn natten till idag också -skönt-

Håller fortfarande mina tummar för Malin som vattnet gått för nu :) Spännande värre!!


Vilostund



Medan Devin sov middag så passade även jag och Vilde på att göra det.
Riktigt mysigt ♥



Kattmos?


Devin har fått för sig att han kan rida på de stackars katterna.


Kan ju säga att det är tur vi har så himla snälla katter som aldrig skulle rivas, och de har ju fått utstå ganska mycket ändå ;)



The day so far..

Var ute och gick en och en halv timme förut ungefär, jätteskönt. Devin fick gå den sista biten och han var riktigt duktig på att hålla handen faktiskt :) Det jobbiga är att när han tröttnar på att hålla handen sätter han sig ner på marken så fort man försöker bara för han bara vill gå själv.. men jag vill ju inte att han ska gå själv där det finns väg och bilar i närheten så då blir det ju vagnen och vagnen vill han ju inte åka om han fått gå lite ^^ Men men, vi kom iaf hem tillslut och han skötte sig riktigt bra!

Köpte godis till ikväll.. nu håller vi ju oss faktiskt till bara en dag i veckan så då får man allt unna sig den dagen tycker jag ;) Får väl se hur det går med min viktminskning.. men bara jag inte går upp så. Resten får jag ta när jag slutat amma och kan börja träna igen :)

Håller mina tummar för Malin som är inne på förlossningen nu!


Skräck i badrummet!



David stod och höll på att tappa upp vatten till Vilde, som jag stod och höll i famnen, när han bara skriker till som värsta tjejen och släpper munstycket så det sprutar vatten överallt! Jag blev skiträdd och Devin som stod bakom mig blev skiträdd och började grina.. Denna äckliga spindel var boven i dramat! FY FAN säger jag bara!!!
Hämtade båda kissarna och tog in dem på toan i hopp om att de ville käka upp den där saken, men de lekte bara med den så David fick ta mod till sig och kasta ner den i toaletten och spola! Han tänkte dammsuga upp den först, men det vågade vi inte ifall den där skulle få för sig att lägga ägg eller något där så det kommer ännu fler. Fy fan så stor den var!! Kommer ju knappt våga sova i natt här.

Någon som vet vad det är för spindel??



Devin pratar och sjunger



Strunta i min vackra sångröst ;)



Godnatt

Nu blir det natten här för min del och jag hoppas ju på en lika bra natt som natten till idag, men vi får se.. Vilde är verkligen jättetät i näsan nu och ingenting hjälper heller :(

Natti!


Upphör aldrig att förvåna

Måste ju berätta om hur duktig Devin var igår, han chockade mig verkligen!
Jag satt i soffan och ammade Vilde och behövde telefonen lite snabbt, så jag bad Devin hämta den eftersom David var ute en sväng. Då går han till telefonladdaren och kollar om telefonen är där, vilket den inte var just då.. men han ger ju inte upp där, utan han trycker på själva laddaren så det piper i telefonen och börjar sen leta efter den!! Inte ens jag kommer på att man kan göra det när telefonen är borta ju. Jag brukar ringa till den från min mobil eller leta halvt ihjäl mig! Han hittade ju iaf telefonen och gav den till mig. Snacka om att man blir stolt över sin son då! Jag trodde inte ens jag skulle få telefonen när jag frågade haha. Han upphör ju aldrig att förvåna en iaf.


Shoppat

Davids mamma fick något shoppingryck idag och köpte massor med fint till Devin.

Regnställ till hösten är alltid bra att ha! Dock var detta skitstort fast att det står storlek 86/92 i.. måste vara felmärkt för det är mer som en 104 kanske.

Två t-shirts till sommaren är ju inte fel det heller :)


Två tröjor till hösten också.


Vilde fick paket från gammelmormor Bickan han. En fin pyjamas och en mysig filt, kalasbra!

Tack så mycket för allting!!



5 timmar

Helt otroligt! I natt fick jag 5 timmar sammanhängande sömn och det var såå himla skönt. Jag ammade Vilde klockan 22 innan jag somnade och sen vaknade inte han och var hungrig förrän tre och efter det vaknade han inte förrän sex igen och var hungrig. Så i natt har jag iaf fått ganska bra med sömn, sammanhängande sömn dessutom :) Vilde har också sovit bra och inte låtit speciellt tät i näsan alls, bara på morgonkvisten som det snorade till sig lite.

Nu på förmiddagen har vi varit en sväng till öppna förksolan och där erbjöd de massage idag, så jag fick lite taktil massage och det var såå sjukt skönt. De hade en massagebänk på ovanvåningen så vi (jag och masseraren) gick dit och där hade de tänt ljus och lugn musik -mys- Jag fick ryggmassage, armar/händer och ansikte.. underbart!!

Nu sover Devin middag och vi håller på med mat här.


Natti

Nu har vi kollat klart på en film här, Detroit rock city, så nu ska jag faktiskt ta och lägga mig och försöka sova. Hoppas verkligen Vilde inte är lika tät i näsan i natt för jag kan knappt sova då.. ligger bara och oroar mig för honom juh :( Sen sover juh han verkligen jättedåligt när han är så tät med och han behöver nog också sina timmar faktiskt.

Färgade håret på David förut. Han ville ha svart, så nu är han svarthårig. Aldrig sett honom i det förut, men han påstod att han skulle bli skitsnygg i det för han har haft det förut ;) Jag har inte riktigt vant mig än, men klart han är snygg alltid!

Nej, nu blire att bädda rent sängen med nytvättade sängkläder och sen lägga sig!

Sov gott allesammans!




Devin

Devin har mått bra sen han kom hem iaf så jag vet inte riktigt vad det kan ha varit det där med lösheten i magen faktiskt. Huvudsaken är ju att han mår bra och äter som han ska och det gör han verkligen :)


Såhär glad och go har han varit nu på eftermiddagen -mys-




Hemskickad

Låg nyss på soffan och sov med Vilde på magen när telefonen ringer så jag vaknar med ett ryck. David svarar och det är dagis som ringer och säger att Devin blivit väldigt lös i magen så vi måste hämta hem honom. När David hämtar honom sen så säger de att de fått skicka hem sex barn bara idag som blivit lösa i magen! Shit alltså.. jag hoppas verkligen inte det är någon hemsk magsjuka som kommit för att besöka oss nu. Han verkar ju pigg för övrigt iaf och han äter som han ska..

Ja, vi får väl se hur detta slutar. Antagligen med att det blir jag som hänger över toastolen :/


Trenden fortsätter

Ja, den braiga trenden fortsätter.. Det vill säga att jag går med Devin till dagis. Visst att det bara tar en kvart dit och en kvart hem, men det är iaf bättre än ingenting och jag känner mig bra av att göra det :)

Annars här så tvättar David och jag har precis satt på en diskmaskin direkt efter jag tömde allt som redan var där inne. Vi har varit lite slappa med att ta ut det diskade märker jag ;) Skärpning på oss!

Vet inte vad som händer idag, är inge vidare värst fint väder.. blåser en hel del!

Vad ska ni göra idag??


Årets sommarplåga?




Jag tror verkligen den här låten kommer bli årets sommarplåga.
Jag själv går redan och sjunger på den hela tiden haha.
Sååå bra är den ju faktiskt inte, men kul text ändå.



Storprinsen och lillprinsen


Storprinsen ♥


Lillprinsen ♥



Gått

Solen tittade fram förut lagom till vi skulle gå och hämta Devin på dagis, så vi fortsatte ner till stan efter det eftersom vi skulle köpa koksalt till Vilde. Han är fortfarande jättetät i näsan och i natt kunde han knappt andas alls :/ Nässprayen som vi köpte till honom gör verkligen ingen nytta överhuvudtaget, så nu ska vi testa detta.. Tove sa att det var bra och då litar vi på henne tills motsatsen är bevisad ;)

Vi var iaf ute och gick ca en och en halv timme idag också, inte så illa gjort tycker jag. Nu har jag dock ont i både ben och fötter, men känns ju iaf att jag gjort något bra!


BVC

Nu har vi vart på bvc med Vilde och visst hade han vuxit minsann!

Vikt sist: 3885 gram

Vikt nu: 4345 gram
Längd nu: 55,2 cm
Huvud nu: 37,8 cm

Jag har tydligen inte brist på mat eftersom han nästan gått upp ett halvt kilo!! Mitt lilla matvrak :)


Kallt

Usch och fy vad kallt det var ute idag då! Inget vidare värst fint väder alls, men jag gick iaf till dagis och tillbaka :) Tog sällskap av Mia, så det gjorde ju det hela lite trevligare iaf.

Nu ska jag och Vilde snart dra till öppna förskolan för han ska ändå vägas där nere sen, så vi kan lika gärna åka ner. Ska bli spännande att se om han vuxit något :)


Tacos



Ser det inte gott ut eller??
Detta åt vi till middag idag -mums-



Dagens Outfit - 5 maj 09



T-shirt - KappAhl (strl 86/92)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Lindex (strl 19-21)



Bad sen ut

När Devin kom hem förut tog jag med honom in i badrummet och badade lite :) Jag behövde ju duscha och han behövde bada för han var så svettig när han kom från dagis. Mysigt med lite egentid med honom också, men han snackade mest med badankorna än med mig ^^
Blev iaf så att vi kom ut efter det.. vi gick ner till stan, solen tittade ju fram till och med och det blev riktigt varmt! Nu är man ju svettig igen -suck- Skönt iaf att gå lite, jag behöver det!

Nu ska vi leka lite här hemma sen blir det kvällen.


Slapp

Haha snacka om att jag är slapp här hemma.. Inte ens klätt mig ännu ju! Men det är skönt med sånna dagar ibland också.. är ändå inget vidare väder ute, så ut känner man inte direkt för att gå.
Men jag kanske ska ta och fixa mig här och ta och knalla till stan när Devin kommit hem från dagis. David behöver nytt batteri i sin klocka och jag skulle behöva förbi apoteket.
Vi får se hur det blir. Helst skulle jag lägga mig och sova ;)


Bara jag

Idag har Vilde vart vaken nästan hela dagen och det är tydligen bara jag som duger för så fort David tar honom så börjar han gråta.. Jag vill ju inte att han ska bli så mammig så att pappa inte ens kan ha honom, blir ju att jag blir lite för låst då. Hoppas det ändrar sig, för nu har jag suttit med honom här halva dagen och då är han så nöjd så. Jag fick till och med ett leende från honom imorse.. första leendet som kommit av att han sett mig =) Värmer verkligen det. Men när David sätter sig med honom börjar han krångla och gnälla och är inte alls nöjd.. :/ Synd för David också juh.


Mina fina



Bus hemma hos farmor.
Älskar er ♥



Svar på kommentar

Lite svårt att svara på grejer när den som frågar är anonym, så jag får svara här.

"Anonym om Hurtigt!:
Varför går devin på dagis om du är hemma? tänkte hure ni resonerar i den frågan.. HAr haft den disskusionen med flera mammor runt mig. Nyfiken på hur ni gör å så :) Själv skulle jag ha liam hemma om jag hade en till liten.."
Devin går på dagis för han behöver det, jag skulle inte kunna ge honom all den stimulans han behöver nu när jag har en liten till här hemma. Jag skulle inte ens kunna ge honom det om jag så inte hade ett barn till. Han älskar att vara med andra barn och hitta på saker, han älskar att vara på dagis. Jag skulle inte vilja ta det ifrån honom bara för att jag är hemma just nu med hans lillebror. Vi har alltid varit mycket på öppna förskolan sen han föddes så han är van vid att vara med mycket barn omkring sig. Han är ju bara där fyra dagar i veckan 9-14, så det är inte så mycket heller. Han trivs och jag vet att han har det bra där :)
Hoppas det svaret dög.


Tält

Just det, igår kom Devins farfar hit på besök en stund och han har ju alltid med sig något roligt till Devin.. så även denna gången! Nu fick han sig ett tält :) Verkligen uppskattat av Devin och även av katterna som tillbringar ganska mycket tid där inne -haha-


Bus inne i tältet!



Skärgårn

Åkte till skärgårn förut efter klockan fyra när Davids mamma slutat jobbet. Skönt att komma ut dit lite, var faktiskt ett tag sen nu ju och Devin trivs så där ute med Jacob.


Devin läser bok för farmor och farbror Jacob.

Måste ju bara berätta.. Devin hittade en cheez ball där ute och kom med den till mig för att visa. Jag sa att det var en boll och sen gick han runt med den där överallt. Han la knappt ifrån sig den en sekund ;) Han åt den inte, men den var med honom när han grejjade med allting annat där ute.. så himla söt!


Kolla min cheez ball, mamma!

Vilde fick ju lite gos och uppmärksamhet också såklart, inte bara Devin längre även om det blir mest han ännu.

  
Mys tillsammans med farmor och Jacob.

Nu är vi ju iaf hemma igen och Devin har lagt sig och Vilde han sitter här med far sin och gosar lite :)


Hurtigt!

Idag har vi varit riktigt hurtiga faktiskt. Imorse gick vi med Devin till dagis och tillbaka, sen gick vi och hämtade honom och gick då direkt bort till coop för att handla lite och sen hem igen. Ganska så långt faktiskt, gick väl i ca en och en halv timme faktiskt så nu känner jag mig nöjd med gåendet för denna dagen!




3 timmar

Inatt var det faktiskt ungefär tre timmar mellan amningarna, så jag fick iaf lite mer sammanhängande sömn och det tackar jag för :) Just för stunden känns det inte så jobbigt med amningen längre för nu flyter det på bra.. men det går väl i vågor det där kan jag tänka mig.
Är iaf helt sjukt vad törstig och hungrig man blir när man ammar. Jag dricker ju typ en liter bara på natten liksom annars törstar jag ihjäl. Blir som en öken i munnen skitsnabbt ju! Hungrig som en häst är jag nästan jämt också.. lär ju inte gå ner i vikt då haha.


Ljusparty?

Fick nyss en kommentar där det var en fråga om jag ville med på ljusparty den 11/5, men den som skrev var ju anonym så jag kan inte svara. Du som skrev det kan ju skriva igen så jag vet vem som skrev :)


Läckande blöjor

Blir så trött på att blöjorna från Libero som vi har kvar har idag läckt tre gånger så han blivit helt blöt! Vi byter blöjan ofta dessutom, så här blir det iaf inga mer Libero köpta förrän han är lite större och kan ha up & go, för de tycker jag varit bra, iaf på Devin. Inte så kul att byta kläder på honom hela tiden liksom för att han kissat ner sig, synd om honom ju att man ska krångla så :/

//S


3 veckor

Idag blir min lilla prins redan 3 veckor gammal!
Tiden går alldeles för fort, stanna den!!



Älskar dig!

//S



Babysim

Sen idag var det ju såklart babysim också!

  
Sitter och leker lite på mattan till att börja med.


Sen hittade han ringar att grejja med, spännande med nya saker ju.


Visar att han kan bubbla under vattnet :)


Simmar såklart en massa själv också :)

Han var jätteduktig på babysimmet idag också, men blev ganska trött på slutet och ville upp. Men jag förstår om han var trött eftersom han sprang en massa vid stallet först också. Nu sover han iaf som en liten prins här hemma i sängen och vi håller på med maten och ska snart äta :)

//S



Karaby

  

Imorse tog vi oss ut till Karaby för de hade öppet hus där.
Devin sprang runt på gården och jagade höns och såg en stor fet råtta!
Sen fick han ju såklart rida lite också och det var minsann uppskattat.
Han kommer nog bli en liten ridpojke han ;) Men det gör inte mig något!



//S



Rofyllt



Finns ju knappt något finare än barn som sover, det är så rofyllt.
Kan sitta och titta på dem hur länge som helst, så fina ju.
Jag brukar gå in och bara sitta och titta på Devin när han sover, är helt fantastiskt att man gjort dessa vackra barn liksom. Underbart.

  
Gäääsp.

Sov gott allesammans.

//S



Besök

Idag kom Mikaela på besök en stund på förmiddagen :)
Var verkligen inte igår man såg henne eftersom hon bor i Norge nu, så det var jättekul!
Hon hade med sig ett paket till Devin och ett till Vilde.

  
Öppnar paket



Devin fick såklart öppna sitt paket själv, men för Vilde var det ju lite svårare så som ni ser på bilden så hjälper Zelda till med hans paket där ;) Devin blev jätteglad och skrek "bilen" innan han ens hunnit öppna hela för han såg vad det var. Sötnosen min! Han verkligen älskar bilar.

  

Devin fick en lastbil och en mobiltelefon som blinkar och låter och Vilde fick lite kläder :) Det var storlek 56 på kläderna men när jag höll dem framför Vilde såg det ut som han måste växa på sig bra mycket mer för att kunna ha dem, min pluttunge.

Vi var ute en svänga i sandlådan också och Devin såg till så att både jag och Mikaela fick sand i håret -tack tack-
Var iaf roligt med lite besök.

//S



Trött

Jag är trött! Vilde skulle äta ännu oftare i natt än varannan timme. Skulle ju vara skönt med tre-fyra timmars sammanhängande sömn, men det verkar man få ta senare i livet ^^

//S


Grattis



Åkte ju till min mamma och pappa förut för att fira min mormor lite på hennes födelsedag! Var riktigt gott med tårta faktiskt, men Devin mumsade glatt i sig all grädden så den slapp jag -bra-
Mormor blev glad över att vi kom också och fick ju sitta och hålla Vilde lite :) Blev ju såklart glad över att träffa Devin också, men han sitter ju inte still så länge. Han for ju runt som en torped som vanligt han.

Nu har Devin lagt sig för natten här och Vilde sitter hos pappsen lite.

//S



Dagens Outfit - 1 maj 09



Body - Åhlens (strl 74/80)
Byxor - Ellos (strl 86)
Skor - Ellos (strl 23)

//S



Träningspass


Ligger lite på magen


Åhej och hå vilket tungt huvud!

Testade lägga honom lite på magen idag och han var ju riktigt stark i nacken! Jag hann ju inte ta kort då jag la ner honom direkt, men då höll han huvudet högt och ganska länge.. iaf för att vara första gången som jag lägger honom sådär :) Så duktig kille så!

//S



Amning

Det känns verkligen inte som jag är gjord för det här med amning, jag har inte tålamod till att ha en skrikande bebis vid bröstet hela dagarna och nätterna. Hur gör man?? Okej, nu skriker han väl inte hela tiden, men han blir ju frustrerad när det inte rinner så snabbt som han vill eller när det liksom tar slut eller vad man ska säga.. vad ska man göra då? Alla säger att man ska låta dem suga hela tiden så kommer mer mjölk, men det känns ju inte som det gör det och det blir ju frustrerande för mig.. Känns som en ond cirkel, men jag vill ju verkligen att det ska fungera!

Hoppas det lättar snart..

//S


1 maj

Grattis till min mormor idag som fyller 75 år!!

I
eftermiddag blir det att äta tårta, fast det var prinsesstårta det skulle bli och det är jag inte så förtjust i eftersom jag inte tycker om grädde, så det är ju bra ;)

Nu på förmiddagen tvättas det, annars är det bara lugnt här förutom att Vilde är en tuttgris som ska hänga fast vid mig HELA tiden.

//S



hits