Dagens Outfit: Devin



Tröja - Nova Star (strl 98)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Skor - Skopunkten (Strl 24)


Powerwalk

Förut idag så kom först Thim förbi och Devin blev lika livrädd som häromdagen när han såg honom. Vet inte riktigt vad det är med honom som är så skrämmande, men något är det väl.

Efter det plingade det på dörren igen och då var det min mormor och morfar som hade vägarna förbi.

Strax efter dem så plingade det igen och då var det Mikaela som kom och Devin blev ju överlycklig för de hade pratat i telefonen tidigare på dagen och då hade han sagt Mikaela komma och leka. Jag tror Devin har extremt bra minne för sin ålder för han kommer ihåg saker från ett halvår tidigare. Typ som när Mikaela skulle gå så ville Devin med och köpa glass, för det gjorde de sist Mikaela var här. Eller när vi var på apoteket i veckan så frågade han efter en fläkt som de haft ståendes där i somras, det mindes han minsann!


Iaf, efter att alla de gått så skulle vi iväg till Davids mamma på lite halloweenmiddag. Jag tog Vilde i vagnen och powerwalkade dit medan Devin och David tog bilen :) Kände mig faktiskt ganska duktig som gick i så rask takt hela vägen, är ju ändå en bra bit! Men jag behövde det och det var superskönt väder och sjön var helt vindstilla!
Vi fick god mat där och hade trevligt. Nu blir det mys i soffan!



Kompisar



Devin hörde Adam komma hem förut och han skrek och böla här hemma tills han fick komma över och leka med honom ;) Han tycker om Adam!
Här sitter buspojkarna och kollar på Emil i Lönneberga!



Jag frågade om de kunde ge varandra en kram och det kunde de ju såklart, men efter kram kommer ju puss tyckte de både så de skulle ju pussas också :) Så himla söta!!

Lite kompiskärlek sådär.
Gullungar!


Tycker ni Devin behöver klippa sig?




Hemsk natt

Usch vilken natt det varit. Vilde har vaknat och eftersom David låg närmast honom nu för att ha honom på natten skrek han ju som en dåre när han såg honom och inte mig. Fick lägga honom bredvid mig tillslut så han kunde lugna ner sig, då blev han ju tyst på en gång.
Bajsat två gånger gjorde han också. Sen vaknade och skrek igen!

Helt enkelt en skitjobbig natt och kvart över 6 kom Devin intrampandes till oss också så då fanns det ju inget annat att göra än att vakna till -puh- Han som aldrig annars vaknar innan sju.. men men.

Nu sover Devin iaf och David lägger Vilde.


För trött

Jag är för trött för att vara uppe, men ändå är jag det. Ska iaf göra mig ordning för sängen nu, skönt att få sova med David igen. Jag hatar att sova ensam!

Devin var en liten skitunge hela eftermiddagen och hade inte David kommit hem hade jag nog kollapsat tror jag. Vi var iaf hos min morfar och hälsade på, men var ju tvungen att gå därifrån efter en liten stund efter som han inte kunde bete sig som han brukar. Är väl så det är med en tvååring, men tröttsamt är det för jag vet ju hur snäll och go han är egentligen!

Jaja, nu är det kvällen för mig!
Natti




Jag väntar inte länge till


Inget bajs!

Äntligen en natt utan en massa bajs!! Så himla skönt :) Har märkt att han sover mycket bättre när han ligger på magen också, så det får han väl lov att göra då om han nu vill det.

Idag blir det att dra med barnen till öppna förskolan. Sen i eftermiddag kommer ju David hem!! :)


Bakåt så länge som möjligt!

 

Vänd inte ditt barn framåt för fort!!

De åker så mycket säkrare bakåtvänt även om de får sitta med ihopdragna ben och lite trångt.

Hellre bakåt och trångt än framåtvänt och rejäla skador vid en krock!

 

 


Bananflugor!!

Jag HATAR bananflugor, men de verkar inte fatta det och bara förökar sig hela tiden. Helt äckliga är de! Helt köket är fullt nu och jag vill knappt ens vara där inne.. Måste ju ha något någonstans som de kommer ifrån som vi inte hittat. Urk!

Får pressa vitlök igen och ha i muggar, hellre vitlöksdoft i hela lägenheten än äckliga flugor!!


Trött

Jag är så trött!! Det är faktiskt riktigt jobbigt att ta hand om Vilde helt själv på nätterna när han håller på och bajsar hela tiden. Vet inte vad det är med honom riktigt för jag ser inga tänder som är på väg och han bajsar så fort han fått i sig något i magen. Hittills idag har det redan blivit fyra bajsblöjor!! Det är helt sjukt.. fattar inte hur en sån liten människa kan bajsa så enormt mycket.

Sen är jag så trött också för att han vill upp ca klockan 5 på morgonen. Det är ju natt då!! -gäääsp-

Snart ska vi iaf till Madelene och hennes söta små barn, det ska bli skoj. Har ju aldrig träffats förut förutom på typ stan, affären och sådant då :)

Vad ska ni göra idag?



Devin sover borta

Devin sover över hos sin farmor idag. Han ville inte med därifrån igår när vi hälsade på för han lekte och hade så roligt med Stig, så han är nog helnöjd nu att han fick stanna :) Han bara vinkade åt mig och sa hejdå mamma och sprang sen och lekte med Stig igen. Min lilla buse!

Känns konstigt att inte ha honom hemma, men samtidigt vet jag ju att han har det himla bra där han är nu! Dessutom tycker han nog det är väldigt kul att sova borta och slippa mamsen och skrikiga lillebror för en stund ;)

Älskade unge, saknar dig redan ♥


Film: Vildes "teknik"

Som han gör i slutet av filmen gör han numera för att ta sig framåt. Ser sjukt kul ut och han blir så himla frustrerad över att det inte går så snabbt som han vill tror jag :) Min lilla busegris! Det ser verkligen ut som han ska göra kullerbyttor eller något haha.

Älskar dig ♥

 


GLÖM INTE

Idag går några av mina auktioner på tradera ut!
Missa inte om ni är intresserade!!



Klicka på bilden



Bajs

Har redan bytt fyra bajsblöjor på Vilde idag. Helt galet vad han bajsar mycket nu! Till och med Devin tycker han bajsar mycket för han kom till mig förut och sa Vilde bajsar igen. Tror verkligen det är tänderna som ställer till det nu för jag tyckte jag kände något igår, men kan vara inbillning för jag vill att det ska vara så så att de kommer upp och han slutar bajsa hela tiden. Ja, vi får se.

Nu sover han iaf och jag ska kolla grey's.


Skönt väder

Precis gått med Devin till dagis. Så himla fint väder så kan ju inte med att ta bilen då :) Är frostigt och kallt men solen lyser, alltså helt perfekt!
Devin tycker om att gå till dagis också och se traktorer och grejer som håller på längs vägen. Han verkligen älskar traktorer. Innan vi gick ut stod han här i vardagsrumssoffan och kollade på traktorn utanför och var helt överlycklig :) Vad är det med traktorer som är så häftigt?

Nu ska jag snart lägga Vildebus för hans förmiddagsvila och sen ska jag plocka ur diskmaskinen och slänga på ett avsnitt grey's.


Magen med nummer tre..


Magen nu och magen med Devin i v.18!

Nej jag är inte gravid igen, men man skulle ju kunna tro det så som jag ser ut. Herregud alltså! Det är fan riktigt illa att jag fortfarande ser ut som jag är nästan hälften gången i en graviditet. Jag skäms!! Så fort jag sätter mig och riktigt känner hur det väller över byxkanten så lägger jag händerna för. Jag hatar det! Jag är så fet, dallrig och äcklig så jag vill bara spy på mig själv.

Jag vill verkligen inte ha det såhär, men jag har sämsta jävla disciplinen på mig själv som finns. Det går bra i tre-fyra dagar och sen händer något som gör att jag missar ett träningspass eller måste slänga i mig något annat än det jag tänkt till lunch och då bara faller det. Är det fler än jag som är såhär jävla sämst eller?

Jag måste spara pengar till en operation alltså. Jag kan inte gå runt och må sämst över hur jag ser ut för resten av mitt liv. Jag är livrädd för en operation, men är det det som behövs så får det väl vara så! Men innan dess ska jag försöka med allt för att lyckas själv utan en kniv i mig!

Håll era tummar, för jag kan behöva dem.

Jag är sämst.


Kvällarna är värst

Det värsta med att vara ensam hemma nu för tiden är nog faktiskt kvällarna. Man får så mycket tid för sig själv att tänka och det slutar ju med att man lägger sig helt depp. Jag gillar det inte alls, visst att det kanske egentligen betyder att jag behöver tid för mig att tänka.. men jag gillar det inte. Jag är hellre "glad" och oviss om vad jag egentligen känner än behöva tänka och komma på hur det känns.

Kvällarna är värst!


Dagens Outfit: Vilde



Body - Lundmyr (strl 70)
Byxor - H&M (strl 80)
Strumpor - Villervalla (strl 6-12mån)



Lilla gofisen!



Detta kallar jag tur

Shit alltså, tänk om man kunde ha lite av deras tur!!

 

 


Treordsmeningar

Devin är ju så duktig på att prata som alla i hans närhet kanske märkt av? Man får hål i öronen av hans dagliga tjat, men det är kul att han pratar och så rent och duktigt också :) Så himla roligt nu att man kan hålla mindre konversationer med honom och han kan svara, han kan berätta vad som hänt på dagis och vad han vill ha/göra. Det kommer nya ord precis hela tiden och han är som värsta papegojan. Han sätter ihop orden till meningar och provar sig fram vad som funkar att säga och inte. Nu har han börjat med treordsmeningar och ibland kommer det även ännu längre ramsor :)

Min duktiga lilla kille.
Snart är du två år och jag älskar att vara din mamma!



Shit

Nu har jag precis suttit och betalat alla räkningar och efter att de vart betalda så har David kvar 707 kronor och jag har 374 kronor. Hur fan ska vi kunna överleva denna månaden!?? Aldrig varit såhär dåligt någonsin.. tur det är sista veckan David går på försäkringskassan nu iaf!

Ingen bra månad detta. Usch!


Godmorgon

Vilken natt detta varit!! Vet inte om det är Vildes tänder som är på väg nu för han bajsar verkligen hela tiden. I natt har jag bytt bajsblöja på honom tre gånger och sen en till direkt imorse igen. Helt sjukt! Han bajsade aldrig på natten förut, men nu blir det ca 10 bajsblöjor på ett dygn! Han blir ju helt röd i rumpan stackarn :/ Tur att salvan är så himla bra iaf.

Snart ska vi till dagis med Devin. Tror jag ska ta en promenad dit, ser ut som det är himla fint väder faktiskt. Sen vet jag inte vad det blir resten av dagen.

Vad ska ni göra idag?


Formtoppen

Formtoppen försvann och nu känns det mesta ganska piss igen.
Man ska fan inte tänka!


Bra dag

Trots min trötthet idag så har detta varit en riktigt bra dag :)

Började på öppna förskolan. Därefter gick jag med Erika och hennes kompisar till thai där hon bjöd mig på mat -gott- Sen iväg och hämta Devin på dagis och vidare hem till Marie och Neo. Där stannade vi till 18.30 ungefär och hade jättetrevligt :)

Tack för en bra dag!

Hoppas ni också haft en bra dag!


Trött

Jag är så trött men har två väldigt pigga barn här så det är bara att överleva ;)
Vilde tyckte det var morgon klockan fem och för att verkligen tydliggöra att han inte tänkte sova mer så bajsade han. Var ju bara gå upp då och gilla läget. -gäääsp- Jag kunde inte somna igår på bra länge så jag har inte sovit så mycket i natt. Kommer nog känna mig ännu tröttare imorn för det brukar vara lite lagg på min sömn faktiskt haha.


Mina sovande barn :)

Jaja, snart ska Devin till dagis och jag och Vilde hade tänkt pysa till babycafét en sväng som vanligt på måndagar. Sen i eftermiddag så ska jag och Marie ses :)



Bortglömd..

Suttit och väntat på att David skulle ringa och höra av sig när han kom fram och eftersom han inte ringt än så ringde jag. Då säger han att han glömde bort. Hur f*n kan man glömma bort sin familj??? Om han hade tänkt på oss så hade han ju hört av sig!? Eller hur..?

Känns ju kul.


Otur

Tror ni han sov när jag kollade till honom eller? Nej. Han låg där inne på mage och sprattlade för fullt och skrattade. Var bara att börja om med det hela för sover han inte en liten stund nu så får jag ett rent helvete ikväll och det orkar jag inte med!
Nu tror jag iaf att han somnade om på riktigt.

Nu ska jag leka med bilar med Devin!


Ensam

Nu har David varit borta i 25 minuter och det känns redan som jag bara vill lägga mig ner och grina!! Vilde var ju trött och skulle sova, som vanligt klockan fyra.. Jag tog därför två mandariner och la upp i en skål till Devin som han kunde sitta och plocka med under tiden jag skulle lägga Vilde. Tror ni inte det börjar springas i trapphuset som tusan då och det låter som det är 25 elefanter i lägenheten ovanför. Trodde jag skulle få ryck!! De hoppar eller tappar möbler eller något.. vet i fan men högt låter det och Vilde vaknade ju hela tiden så fort han somnat. Sen när han lyckats somna så börjar ju Devin skrika tappa mandarin, mamma, tappa mandarin om och om igen.. och efter en liten stund meeeer mandarin!! Seriöst!? Hur får man en unge att somna när man har en tvååring hemma som har mundiarré?

Tror Vilde har somnat nu. Jag smög ut därifrån när han låg och kramade speldosan och stängde både hans dörr och dörren in hit. De har slutat hoppa där uppe nu också så har jag tur så sover han.. ska in och kika snart.

Ja, vi får se hur denna veckan kommer gå.
Jag HATAR att vara ensam!



Film: Vilde smackar

Ser ut som han suger på napp, fast utan napp ;)

Låter ganska kul :)

 

 


Tavlorna



Nu har vi ramat in Vilde också så han får vara med på hyllan :)
Blev jättefint!
Kan inte fatta att jag har så himla fina barn ♥


Godisråtta!

Haha jag glömde ju bort att berätta. Devin kom inte upp till oss imorse, utan det var när David skulle upp för att fixa med tvätten som han hittar Devin sittandes i soffan med en godispåse i famnen. Han satt där hur nöjt som helst och mumsade och var glad ;)
Vi hade ställt bort påsen på bordet bakom soffan, så jag fattar inte riktigt hur Devin kunde gå dit direkt och hitta den och inte gå till oss som han brukar. Han kanske suttit där bra länge och ätit.

Sen efter ett tag nu på förmiddagen vart det tyst igen.. tror ni inte han hittat en pringlesburk då som han öppnat och sitter och äter?

Godisråtta är han ;)


Vintertid

Ni har inte glömt att ställa om alla klockor och så nu va?

Vi hade sån tur i morse att Devin sov till strax innan åtta, alltså sju nu då på vintertid. Hade ju varit ganska illa om han kommit upp halv sju.. halv sex alltså. Vilde var också duktig och sov till sju, nästan rekord. Sex brukar han ju gå upp annars så det blev ju inte så mycket skillnad. Skönt :)

Hoppas alla får en bra söndag!
Vi ska försöka mysa så mycket som möjligt här för idag drar David ner till Ängelholm igen på utbildning :/ Jag hatar att vara själv, så vi får väl se hur det kommer gå.


Fest

Nästan varje helg är det några grannar som festar och de låter inte lite heller. Så himla störande så det är inte klokt!! De härjar och skriker och spelar sin skitmusik väldigt högt och väldigt sent.
Haha jag låter som värsta partypoopern, men jag tror inte att någon som inte är med på den där festen inte stör sig!! Låter ju som om hela huset här kommer rivas när som liksom..

Well, inget att göra mycket åt.. kan ju hoppas de drar ut på krogen om en liten stund så det blir tyst! Inte okej om de väcker mina ungar med sitt skrik.


Underbloggen

Lika bra att jag tar det här, så alla vet.
Det är ingen som fått lösenord dit än och jag kommer inte släppa det än heller.
Så det är inte så att jag dissar någon och inte ger lösen, det är bara så att jag inte gett det till någon än!


Film: Up



Kollade precis på denna med David.
Den var lite söt tyckte jag :)
Så har man ingen bättre film att kolla på så kan jag rekommendera denna.
Surgubbe som blir gladgubbe, det gillar vi!


Skönt

Nu har jag fixat en lösenordsskyddad underblogg till denna och precis skrivit mitt första inlägg där. Känns riktigt gött att kunna skriva som man vill. Jag behöver nog det, men vågar inte skriva allt här. Samtidigt känns det ganska töntigt att jag inte ska kunna skriva allting här, men nej. Detta är en öppen blogg och man kan inte vara öppen om precis allt hela tiden! Det går inte.

Vi har iaf spenderat eftermiddagen hos Davids mamma där det bjöds på kräfter som Kenth fångat själv i somras. Jag åt ju inte, men alla andra verkade tycka det var smaskigt :)

Devin och Stig lekte som tokar. Synd jag glömde både mobilen (ingen hör av sig iaf) och kameran för jag hade gärna velat filma dem. De var så söta och busiga. Fnittrade och sprang runt :) Sånt som gör en så glad.

Nu är vi hemma igen och snart är det läggdags för de små busfröna. Efter det blir det myskväll för mig och David och vår stora godispåse. Fattar inte varför man ska ta så mycket varje gång? Gör ni också det?

Ha en bra kväll!


Duktig Devin

Idag på morgonen när vi skulle byta blöja så sa Devin "Nej inte blöja, pottan" och det är ju klart att han får vara utan blöja då när han för en gångs skull väljer det själv :)
Sen dess har han nog kissat på pottan minst 15 gånger och skriker "Duktig!" och klappar händerna. Det kommer knappt något för han har ju kissat så många gånger, men så fort jag gjort rent pottan så tar han den igen och klämmer fram några droppar och säger "kommer kiss". Haha!
Jag kommer väl få springa fram och tillbaka hela dagen med den där pottan idag kan jag tro ;) Men skönt att han tycker det är så roligt att kissa på pottan igen. -yaay.

Så duktig kille!



Full fart



Vilde låg på golvet och busade idag. Han försöker följa Devin var han nu ska och det är ju inte lätt att hänga på när Devin springer fram och tillbaka framför näsan på en. Hann ju inte mer än vända sig så var Devin åt andra hållet istället ;) Kul hade de iaf.



Som sagt.. inte lätt att hänga med en storebror i full fart!

Älskade barn! ♥


Fotograferingen

Hämtade bilderna idag från Vildes halvårsfotografering!
Så himla fina bilder, jag tycker han ser ut som en liten bokmärksängel på den ena ;)



Jag blev jättenöjd, nu ska man bara hitta ramar så man kan sätta upp dem :)
Min lilla finis ♥


Tomt

Känner mig helt tom och likgiltig just nu.
Allt kännas bara sådär himla tråkigt och jobbigt.
Så jag tänkte att jag struntar i att skriva något nu och går och kollar Grey's Anatomy ist.

Natti


Ny auktion - Kavat vinterstövlar

La precis upp en ny auktion på tradera.
NYA Kavat vinterstövlar i storlek 20. Aldrig använda!
Intresserad? Tryck
här!


Morrn morrn

Natten har väl inte varit sådär jättebra direkt. Jag har så svårt att sova när David inte är hemma och i natt jobbade han natt :/ Sen var katterna mer dumma än vanligt också och skulle hoppa upp på dörrhandtaget så fort jag hade somnat till, så fick ju springa upp varje gång och få utbrott på dem!
Vilde han sov, men han vänder sig mycket och låter och smackar i sömnen och jag vaknar ju för minsta lilla. Skulle vara så skönt med ett eget rum till honom, men det finns ju tyvärr inga lediga här. Blir väl om ett halvår när David är fast anställd som man kan leta hus! Jag får stå ut med dålig sömn i ett halvår till alltså. -puh-
Han åt iaf bara en gång i natt, verkar blivit en vana hos honom nu. Han har även en dålig vana att vakna runt fyra-tiden och vilja upp. Jag är inte så pigg på det då kan jag lova.
Imorse somnade han iaf om när jag la honom intill mig, men då kommer ju såklart den ena kattjäveln och hoppar i sängen så han vaknar och vägrar somna om! Gissa om jag svor åt katten!?


Sover gott här om natten

Jag är så trött idag!


Varför?

Varför är man så dum och stolt som människa ibland? Man kan ju undra..
Idag har jag flera gånger tänkt åå det måste jag berätta eller åhh det måste jag fråga om, men skriver jag? Nej! Klart jag inte gör det. Man är bra dum och stolt ibland och man kan ju undra vad man har att förlora när det inte känns som man har något nu ens? Hmm.
Jag är nog såhär för att bollen är hos den personen, den är inte hos mig nu. Jag tänker inte komma och ta den en gång till, det är inte mitt val nu! Det värsta är ju att det känns som man aldrig kommer få tillbaka den.. Jag kommer överleva och gå vidare, men jag kommer alltid se tillbaka och tycka att det är jobbigt!

Varför gör jag såhär mot mig själv?
Varför bryr jag mig när det är så uppenbart att det inte är ömsesidigt? :(


Piss.

Önskar jag visste hur man kunde lösenordsskydda vissa inlägg så man kunde få skriva av sig mer om vad man tycker och känner utan att andra kan läsa. Utan mer för att få ur sig det! Jaja..

Godnatt!

I miss u.



Traderaauktioner

Har lagt upp två stycken auktioner på tradera idag.
Är ni intresserade av ett par Ecco Goretex vinterskor i storlek 22 så tryck
här, eller kanske en molo vinteroverall storlek 68, så tryck här :)

Skorna är redan uppe i över hundra kronor och jag la ganska nyss upp dem :) Känns bra!



Skrik och gap

Fy fan alltså. Hämtade Devin på dagis och skulle åka förbi coop för att köpa blöjor och lite mat till Devin och Vilde. Redan där börjar han tjuta och sen tjuter han hela vägen i bilen, hela tiden inne på coop och han tjuter än. Så en timme and still counting..
Inne på coop ville jag bara sjunka genom jorden typ för alla kollade på mig. Sen i kassan så funkar inte mitt kort så jag måste gå ut och ta ut pengar och sen gå in igen. Kul med världens grinigaste unge liksom? NEJ! Sen när vi ska gå ut kastar han sig på golvet och bara skriker och jag står där med kassar i händerna och honom på golvet. Fy fan alltså. Helt svett var jag innan vi kom hem.

Kommer ju inte vilja handla med honom igen på länge!!


Midnattsvisning

Nu är biobiljetterna till midnattsvisningen av Twilight och New Moon bokade. Vet inte riktigt hur jag ska klara att vara vaken då bion börjar klockan 21:15 och håller på i 4h30min, men det går nog när det är så bra film. Jag som annars brukar somna här på soffan innan klockan nio på kvällen ;)



Ska bli så himla kul, eller hur Marie? :)

Några fler som tänkt gå på midnattsvisningen?



Ett steg fram, två tillbaka

Devin var ganska duktig ett tag på att kissa på toaletten och säga till när han var kissnödig, men det har ju gått tvärt bakåt nu. Nu vill han vara precis som Vilde och ha blöja precis som honom, hela tiden. Tar man av honom blöjan springer han och hämtar en ny som han försöker sätta på sig själv. Inte så roligt, men det blir ju lätt så när man har syskon tätt har jag hört och vi har inte bråttom. Han är inte ens två år än och känner han sig inte redo just nu så tänker inte jag tvinga honom!
Vi kan göra ett nytt försök lite senare eller kanske nästa sommar då han är 2,5 år. Ingen idé att stressa även om det är lite tråkigt att det som gick så bra bara slutade sådär tvärt :/ Bestämd herre jag har.


Ingen välling

Inatt åt Vilde inte en enda gång!! Halv sju imorse försökte jag med välling och han drack väl ca 100ml bara sen ville han inte ha mer. Han har börjat rata flaskan mer och mer och vill helst av allt ha fast föda ;)
Vi somnade iaf om och sov till åtta då jag i panik fick springa upp och väcka Devin som fortfarande sov. När jag gick upp så var det tänt och jag liksom stannade till och undrade varför.. sen ser jag David som ligger på soffan här och tror ju han somnat och missat jobbet.. men nej, han skulle jobba natt i natt så han fick åka hem igen.
Var lite panik med frukosten och byte av blöjor och kläder, men vi hann till dagis :) De skulle ha heldag i skogen idag så Devin var ju tvärnöjd och jag fick inte ens kram när jag skulle därifrån för han bara "skogen skogen, hejdå mamma".

Idag blir det slappardag känns det som. Jag är så himla schleten!


Drömmer

Sitter här och dagdrömmer (kvällsdrömmer) lite om att åka till USA och hälsa på Sarah. Hade varit så himla roligt så det är inte klokt. Vi träffades i Australien och klickade direkt, har hållit kontakten sen dess och skulle vara sååå kul att se henne igen. Nu kollade jag lite på flygpriser för mig och Devin och det var helt idiotiskt dyrt. Vill de inte att man ska få träffa folk i andra länder eller? :/ Usch. Där gick de drömmarna i kras.

Synd man inte är rik



Bilbarnstol

Var iväg förut idag för att kolla bilbarnstol till Vilde. Det börjar ju närma sig snart att byta för honom så vi ville kolla vad som finns :) Den vi har till Devin är ju gigantisk och tar enorm plats i bilen så vi ville leta något annat till Vilde även om vi faktiskt är mycket nöjda med Devins bilstol (akta graco cosmic comfort). Vi kollade runt och pratade även med dem i affären och de rekommenderade en Maxi Cosi Mobi och vi blev ju helt kära i den på en gång. Den såg så sjukt bekväm och smidig ut så jag skulle nästan vilja ha en själv ;) Fanns olika lägen man kunde ställa den i under bilfärd med bara ett enkelt knapptryck, supersmidig. Kan använas upp till 4-5 års ålder också. Kanon!


Vilde önskar sig denna, eller ja, bidrag till denna i julklapp ;) Han behöver ju inget annat för han får ju allt från storebror, men en bilstol behöver han ju helt för sig själv så detta står högst på hans önskelista!


Tävlar



Var med och tävla om ett presentkort värde 500:-
att shoppa snygga
Meandi kläder för. Skynda
in på
Muppsan´s blogg och var med du oxå


Traderavinst

Jag vann en auktion på tradera. En tröja jag ville ha till Devin, fick till riktigt bra pris enligt mig.. speciellt eftersom den var ny också!


Bild lånad från tradera

Så himla fin tycker jag, och Devin kan behöva annat än bara blått på sig :) Den är inte så rosa som den ser ut i verkligheten haha. Hade jag inte sett den på riktigt hade jag nog inte köpt den, men den är mer röd när man ser den i affären. Jättefin iaf och kommer bli så bra på honom :)
Strl 104/110.


Fika

Nu ska jag göra mig och Vilde iordning och masa mig iväg till stan för en fika med Marie :) Jag är egentligen för trött för att göra något känns det som, men piggnar kanske till av lite frisk luft.

Ha en bra dag :)



Dålig mamma

Usch och fy fan vilken hemsk natt det var i natt! Eller egentligen var den väl inte det, men jag är ingen glad och bra mamma klockan fyra på morgonen när Vilde tycker det är dags att gå upp. Trodde seriöst jag skulle dö! Orkade inte med Vilde som låg och pratade och sprattlade omkring så jag gick och la mig på soffan tillslut. Känner mig som sämsta mamman för att jag inte orkar med mitt eget barn sådär extremt tidigt på morgonen :( Jag behöver min sömn för att fungera och får jag inte den så är jag ett monster. Usch.

Nu är jag något piggare iaf och lite bättre mamma, men ändå. Usch för att ha en pigg unge mitt i natten, enligt mig.


Hejja mig!!

Jag har inte suttit något vid datorn idag förrän nu och det har varit skönt att slippa dumburken för nästan en dag faktiskt. Inga måsten eller andra hemskheter.

Jag och Vilde började dagen med att knalla till öppna förskolan efter att vi lämnat Devin på dagis. Som vi alltid gör på måndagar :) Var trevligt, men inte så mycket folk där nere tyckte jag.. kan ju vara skönt det också iofs.

Efter det hämtade vi Devin och sen åkte vi hem en svänga till Marie och lekte lite. Devin pratar ju hål i huvudet på mig här hemma så tyckte han kunde snacka hål i sin gudmors huvud lite också ;) Det gjorde han så bra så!

Och nu till det bästa, hejja mig delen - jag har varit iväg och tränat i över två timmar nu!! Tog ett dubbelpass och det gick hur bra som helst. Känner mig så duktig nu efter. :) Hejja mig!

Godnatt


Långpromenad

Blev en långpromenad tillsammans med Vilde idag på eftermiddagen. David och Devin drog iväg till Karlskoga och hälsade på Peter, så vi gick ut och gick.
Knallade bort till maxi och köpte lite godis och sen hem till min mamma och pappa så Vilde fick ny blöja och lite mat och sen hem igen :) Skönt var det ute.

Nu ska vi se på film.


Babysim



Nu har jag och Vilde varit iväg på sista babysimmet för den här gången. Nästa omgång börjar den 1 november igen, men då är vi med i Devins grupp så då blir det minisim även för min lille plutt :)
Allt gick jättebra idag som vanligt, han sprattlar från det att han kommer i vattnet och hela tiden tills han kommer upp! Jag som inte tänkte blöta håret hade ganska blött hår ändå när jag gick upp av allt skvättande ;) Dök gjorde han såklart också och när han kom upp så skrattade han! Han tyckte det var jättekul tydligen, busungen min.

Nu sover han som en stock och Devin och David gick precis iväg till minisimmet så nu ska jag slappa i soffan med Grey´s Anatomy :)


Middag

Var ju som sagt var iväg på middag hos min mamma och pappa förut. Riktigt gott och nu är vi alla proppmätta utom kanske Vilde då som inte fick smaka något ;) Men han har ju fått sin välling så han är nog mätt han också.

Devin skulle ju självklart busa massor med sin morfar. Leka morfar sa han och då är det bara att lyda!


Spelar lite fotboll

Han fick morfar att spela lite fotboll med honom i köket. Efter det fick han morfar att agera gunga!!


Superkul att gunga :)

Till Vilde hade vi med oss gåstolen, så han spatserade runt i köket och tittade på alla skåp och sånt som han inte kunnat kolla in förut. Han var nöjd!


David och Vildebus

Tack för middagen!


Rean

Rean var på funkybaby.se

In och shoppa!!




Julklapp

Mitt i allt mitt surfande så halkade jag in på en sida som hade rea på nova star. Det kunde jag ju inte motstå, så nu är julklapp till Devin klart :)

Detta blev det till julklapp:



Riktigt bra rea på båda två och jag kunde inte motstå tröjan när den var så DEVIN! Blått är hans färg och han gillar flygplan, bättre kan det ju inte bli även om jag personligen inte tyckte den var någon hit så kommer nog han tycka det!

Bara oktober och jag är redan klar med en julklapp ;)



Efterlysning!

Jag har suttit och letat som en tok nu efter ett par specifika byxor från Nova Star som jag har velat ha hur länge som helst. Nu hittade jag dem på nätet, men inte i Devins storlek. Har letat och letat efter någon annan sida som kanske också har dem, men i hans storlek (98), men inte hittat det. Så nu undrar jag om ni kanske kan hjälpa mig att hitta dem? Vill så gärna ha dem.


Såhär ser de ut och jag har hittat likadana men med rött på fickan, men inte lika sugen på dem.
Så vet ni någonstans dessa finns, hör gärna av er med en kommentar :)



Utestäd

Idag har vi haft utestäd på dagis. Det har vi två gånger om året, en på våren och en nu på hösten. Devin fick vara hos Marie och Vilde var med oss i vagnen :) Han sov en ganska lång stund och övriga tiden satt han bara och kollade på när vi slet som djur ;) Gick iaf ganska fort som tur var och vi fick mycket gjort, så nu är det fint där igen!

Devin hade skött sig exemplariskt hos Marie som vanligt. Busat med Neo och en traktor som han vägrade släppa taget om så den har vi lånat med oss hem nu -haha- Han älskar traktorer!!

Senare idag ska vi på middag hos min mamma och pappa, ska bli gott.


Nya skor

Devin har en snäll farmor, hon köpte dessa skorna till Devin i för tidig födelsedagspresent. Han är ju i behov av vinterskor nu, så det fick bli lite i förväg.


Så himla snygga och vi hade likadana förra året till honom och var supernöjda verkligen!

Tack så mycket.



Piss

Idag är en sån där dag då man helst hade legat kvar i sängen under täcket hela dagen. Allt känns bara piss och skitjobbigt just nu. Jag vet inte direkt varför, men det bara är så och det är piss!

Var och tränade nyss och inte ens efter det kändes det bättre och det brukar det alltid göra. Urk! Sträckte mig på träningen idag också så imorn kommer jag väl ha ont.. jaja, sånt är livet.



SNÖ!!

Imorse när jag gick upp för att hämta Devin som var vaken kollade jag snabbt ut genom fönstret och det bara vräker ner snö!! Shit alltså, det är ju bara oktober.
Det ligger inte kvar så mycket nu, men ändå.. det har snöat!!

Snart ska jag ta barnen och bege oss iväg till öppna förskolan. Går ju inte att ha dem hemma en hel dag inte!


Film: Devin

Devin gungar på dagis när jag skulle hämta honom här om dagen. Han ville inte alls med hem för han ville gunga hela dagen ;) Jag fick med honom tillslut när jag sa han kunde komma tillbaka dagen efter och gunga mer. Han verkligen älskar den där gungbrädan och den är så bra också för man kan gunga själv på den om man inte har någon att gunga med. Här gungade han med en tjej, men ville inte filma på henne då jag inte frågat föräldrarna. Kul har han iaf och det är så roligt att han trivs så bra!

 

Devin har ju ganska nyss lärt sig hoppa jämnfota och nu hoppar han för fullt här hemma. Han övar och övar hela dagarna och övningen ger ju färdighet också :) Ser så himla sött ut, som han tar i för kung och fosterland och kommer typ bara någon cm ovanför backen. Haha. Gulleplutt ♥

 

 


Shopping

Tog med mig Vilde ner till stan på en promenad förut när David kom hem från jobbet. Han och Devin skulle handla så då passade vi på att smita iväg för att leta present till Devin. Han är snart TVÅ!!!
Jag visste inte alls vad jag skulle leta efter, men tillslut hittade jag, enligt mig, en jättebra present. Eller två blev det.


Den här vrålsnygga tröjan i storlek 104. Tog en storlek större än han har nu, var inte jättestor skillnad på dem så han kan nog ha den. Gör ju inget om den är lite stor heller, bara den inte är liten så :)

Sen skulle han ju såklart ha någon leksak med. Kan ju inte bara få klädpaket även om jag tycker det är roligast till honom ;) Men nu är det inte jag som fyller så..



Det blev ett sketchboard. Han verkar tycka de är superkul då han testat någon gång, så det tyckte jag blev en jättebra present :) Jag är nöjd.. hoppas bara han också blir det, men det blir han nog!


Tävlar

Var längesen jag tävlade nu så nu var det dags!


”Tävla hos
Edvinsmamma om en Paul Frank t-shirt från Barnbubblan.se! Var med och tävla HÄR du med!”


20 cm

Shit jag satt precis här hemma framför tvn och kollade upp och såg Vildes doptavla och inser att min bebis har vuxit 20 cm sen han föddes!! Det är ju galet. Jag tycker han är min lilla bebis än, men hur liten var han inte då då? Man glömmer så fort. Usch vad tiden ska gå snabbt då och vad barnen växer fort :( De växer så fort så det är deprimerande nästan. Jag hinner ju inte med. Det är jättekul att se dem utvecklas och lära sig nya saker, men det går alldeles för snabbt!

För några månader sen kunde Devin alla barnens och fröknarnas namn på dagis. Hur duktigt är inte det då för någon som inte ens är två. Han kan kolla på sin gruppbild och sitta och peka och säga namnen om och om igen.

Jag hinner inte med


BVC

Varit iväg på 6 månaderskoll med Vilde. Var läkarundersökning också och allt var såklart superbra som vanligt :) Han kan allt han ska och lite till, så inga problem där inte.

Vikt nu: 8655 gram
Längd nu: 71 cm

Vikt sist (5 mån): 7980 gram
Längd sist (5 mån): 68,6 cm

Han växer precis som han ska :)

I natt åt han bara en gång!! Vi köpte godnatt mild havrevälling och den gjorde nog susen och mättade bra för han åt bara en gång och sen inget mer förrän åtta imorse då han fick gröt! Skönt.


Meningslöst tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år? Då är jag 5 år äldre än nu
2. Vem var den sista du träffade? David
3. Hur lång är du? 169 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Harry Potter och halvblodsprinsen
5. Vem ringde du senast? Mormor
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Var är du? till David
7. Vad är dagens planer? Knata runt och träna
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Vet inte
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? Alldeles för tidigt enligt mig
13. Har du någon gång hittat en katt? Katter är ju överallt
14. Vilken är din favoritplats? Har ingen
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis någonstans där jag trivs med min familj i en villa
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker och grådvärgar
18. Vem fick dig att skratta senast? Hon på aerobicen
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär, min bärbara dog
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? Två + utomlands
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, många gånger!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor inne, skor ute
26. Är du social? Ja
27. Vilken är din favoritglass? Vet inte
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Flytta!
29. Tycker du om kinamat? Ja!
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Vänder mig hundra gånger per natt minst
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Ja såklart
35. Är du en beroendemänniska? Kanske?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Tråkigt om jag inte ville eftersom jag har två
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska ganska bra
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej inte vad jag minns
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool!!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mina barn
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? Njae
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Jumbomajs
45. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte, Hardin
46. Välj ett ärr på din kropp? I pannan
47. Vad har du för ringsignal? En som hörs
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma säkert
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, tror jag inte
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Barnmatsboken
54. Läser du dagstidningen? Ibland på internet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3 såklart
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Det vet jag inte
59. När var du i kyrkan senast? Oj shit, ingan aning



Träning

Varit och tränat nu ikväll och det var så skönt. Det var även extremt underhållande då en i gruppen inte hade någon taktkänsla what so ever. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig, men man måste ju iaf försöka hålla sig - hon gjorde nog så gott hon kunde. Men kan man inte ens hålla takten när man gör step touch så borde man kanske inte hålla på med aerobic?

Jaja, nästa vecka tar jag nog och hoppar på passet som är direkt efter också för jag kände att jag hade massor med energi kvar när detta var slut. Så nästa veckan blir det träning från 18.30-20.50 istället för bara till åtta. Det fixar jag nog :)

Så kul att ha kommit igång nu!


Devins önskelista

Har verkligen varit svårt att komma på saker som Devin kan önska sig när han fyller år eftersom han har så mycket. Men kläder behövs ju alltid och sen såklart lite leksaker. Detta kom vi fram till:



Han gillar ju de flesta leksaksbilar som är ambulans, brand- eller polisbil också så det går nog alltid hem!
Verkligen skitsvårt, sen när det är jul kommer det bli ännu svårare för då har han ju nyss fått en massa haha. Men ja, kläder går ju alltid hem.. iaf än så länge!



Långpromenad

Direkt efter att jag lämnade Devin på dagis imorse så begav jag mig ut med Vilde i kylan. Var verkligen svinigt kallt, men samtidigt skönt och friskt på något sätt. Vi gick iaf bort till kyrkans öppna förskola och tillbringade någon timme där innan vi tog en sväng på marknaden. Ringde min mormor och gick och mötte henne och så gick vi en sväng på marknaden också, fick även lite lunch (sallad) av henne. -tack- sen blev det ganska bråttom för det var 40 min till att hämta Devin och tar ungefär det att gå dit, så var bara för mig och Vilde att knata iväg det. Kom precis i tid :) Sen gick Devin hem hela vägen själv och höll i vagnen, så duktig så.. så vi har nästan nyss kommit in och jag har varit ute i ca fyra timmar och knatat jag. Inte illa!

Ikväll blir det träning


Huvudvärk

Ont i huvudet så nu ska jag lägga mig. Hoppas denna natten är bättre än den till idag!! Fick så ont i magen i natt så jag trodde jag skulle få be David att ringa ambulans. Fick som kramper och det gjorde så sjukt ont att jag fick nypa mig på andra ställen för att försöka avleda smärtan :/ -ajaj- Jag verkligen hatar att ha ont i magen.

Som om inte det var nog så krånglade Vilde som bara den också för han var så tät i näsan. Han kunde verkligen inte komma till ro så tillslut fick jag ta honom och lägga honom bredvid mig och då somnade han :) Jag kunde inte sova så bra, men men.. huvudsaken är ju att han sover.

Tror alltså min huvudvärk nu beror på att jag sovit så himla dåligt, så godnatt!


Kläder

Jag gillar inte alls att vara med på bild, men jag orkade inte ta av mig kläderna för att fota dem så ni får stå ut med att jag är med :/
Iaf så är mössan, t-shirten och byxorna nya. Så himla sköna byxor så det är inte klokt. De är från metro, jag brukar inte köpa saker där eller ens vara i den affären men så fick jag ett tips om dessa och jag blev kär i dem direkt :)

Mössan är från intersport och t-shirten är också från metro.





















Träning

Var iväg och tränade igår - core. Riktigt skönt och välbehövligt!! Såg mig själv i spegeln igår när jag provade ett par byxor och shit alltså hur jag ser ut! Fy fan, riktigt hemsk upplevelse så hädanefter blir det nog dubbelpass på måndagar faktiskt. Måste verkligen göra något åt mig själv innan jag blir lat och förfaller. Blä :/

Köpte iaf byxorna och en t-shirt. Behövde lite nytt för mina andra byxor är för stora nu, tur det.


Fotografering

Vilde och jag har varit iväg på 6-månadersfotografering idag. Gick hur bra som helst! Trodde inte det skulle gå så bra eftersom han sov så dåligt innan vi kom dit, men han var så glad och nöjd så. Blev så bra bilder så jag var tvungen att beställa två stycken. Gick verkligen inte att välja.. hade jag varit rik hade jag tagit tre, men nu är jag inte det så det fick bli två. Två stycken som han var så himla sockersöt på :) Längtar tills jag kan hämta dem.


6 månader!

Idag blir Vilde ett halvår redan och det är helt sjukt. Han föddes ju nyss för tusan!! Jag fattar ärligt talat inte varför tiden ska gå så snabbt nu för? Den kan väl gå snabbt när man har tråkigt istället?


Vilde för 6 månader sedan.

Älskar dig min lilla buse ♥


Eftermiddagen

Hälsade på min morfar en snabbis nu på eftermiddagen efter att vi varit på Coop. Han blev jätteglad och alla tanter där på hemmet tyckte att Devin var sååå söt som sprang runt där och hoppade. Min mormor var också där just då och hon blev också glad att se barnen såklart. Vilde passade på att bajsa där och vi hade ju glömt våtservetterna, eller ja, de hade tagit slut och vi hade glömt lägga dit nya.. men det löste sig det också som tur är :)

Nu ska vi se på Harry Potter och halvblodsprinsen här

:(



Hopp i sängen

Inte lagt upp denna innan för jag är så seg, men gör det nu istället.
Idag blir Devin 23 månader, inte klokt. Om en månad är det 2årskalas som gäller :)

Hoppa i sängen är skoj!

 

 


Babysim

Jag tog mig ut redan strax innan klockan nio med Vilde i vagnen för att han skulle få sova innan babysimmet.. tänkte jag iaf. Han somnade ju och sov ca 20 minuter tills någon gick förbi vagnen och tappade någon jävla metallgrej så det lät som tusan och han vart ju klarvaken :/ Gick inte att få honom att somna om inte, så vi satt där på badhuset och väntade ca 40 minuter innan simmet tillslut började. Så typiskt att det där skulle hända när han somnade och faktiskt var skittrött, men jaja..


Bus på golvet innan simmet

Vilde var iaf jätteglad och busig i vattnet. Han plaskade som en dåre och dök nog tre gånger tror jag :) Jätteduktig. Han simmade med simring också och höll balansen i den riktigt bra. Han sprattlar så med benen så han faktiskt tar sig fram själv nu.. han simmar nästan :)

På hemvägen var han ju hur trött som helst, men jag lyckades hålla honom vaken tills han kommit in och ätit en flaska välling. Nu sover han som en stock!!

David och Devin är iväg på minisim så nu har jag en lugn stund här.


Tappat lusten

Känns som jag tappat lusten för att blogga lite nu på senaste tiden. Vet inte riktigt varför, men jag hittar nog lusten snart igen tror jag. Den brukar komma tillbaka ganska snart igen.

Vore kul med lite mer kommentarer, det är ju det som får en att vilja lite extra. Varit väldigt mycket besök senaste, men dåligt kommenterat och det har kanske bidragit lite till minskad blogglust. Jag hittar den snart igen..

Har inte suttit mycket vid datorn överhuvudtaget faktiskt senaste tiden.. orkar inte och känner inte att jag har något att göra här riktigt.

Nu ska jag sova, sov gott allesammans!




Arvid 1 år!

Idag har vi tillbringat hela eftermiddagen i Karlstad. Först var vi hemma hos Arvid för att fira honom på hans ettårsdag :) Sen åkte vi hem till Davids moster och kollade in deras nya fina hus. Värsta lyxen, sånt skulle man vilja ha.. men det får bli senare projekt.


Arvid öppnar paket

Jag glömde ju som vanligt kameran fast att jag lagt fram den för att inte glömma den. Jaja, det fick bli mobilbilder då ju. Arvid är Devin och Vildes tremänning, finns ju inga kusiner än så då får man såklart fira tremänningarna :) Det hade vi ju gjort iaf, men hade ju varit kul med kusiner också.. men det lär dröja många år!!

 

Arvid fick en egen liten tårta att mumsa på och här ser ni ju hur det gick :) Mycket kladd blir det, men är väl så det ska vara. Innan jag satte på och filmade så tog han på tårtan och torkade av på skjortan hela tiden för han fattade inte att den gick att äta haha. Knasunge :)

 


Blåsa ljuset

 

Trevlig dag iaf!

 

 


Älskade barn

Devin kom imorse och sa detta:

Devin: Mamma, älskar dig
Jag: Älskar du mig?
Devin: M-mm
Jag: Jag älskar dig med

Så himla söt så jag blev ju nästan tårögd :)
Älskade goa unge ♥


Trött

Suttit och försökt fylla i skadeanmälan nu, men herregud vad grejer man ska fylla i. Ska även rita hur bilarna stod och vägar och skit såg ut. Jag är väl inge bra på att rita heller!!

Nej nu lägger jag mig. Godnatt!


Trött

Suttit och försökt fylla i skadeanmälan nu, men herregud vad grejer man ska fylla i. Ska även rita hur bilarna stod och vägar och skit såg ut. Jag är väl inge bra på att rita heller!!

Nej nu lägger jag mig. Godnatt!


Bajskaos!!

Herregud så mycket bajs det kan komma från en så liten kropp alltså. Imorse så bajsade Vilde som vanligt efter han fått gröt och jag trodde ju som vanligt det var ganska lite så jag la honom på sängen för att byta.. det skulle jag inte gjort. När jag drog av honom byxorna så var de fulla med bajs, blöjan hade alltså läckt. Så hela Vildes ben blev ju helt nerbajsade och han vände sig ju såklart direkt jag fått av honom dem och det hamnade bajs i halva vår säng och på hela mitt ben. Jag var ju tvungen att vända tillbaka honom och då fick jag bajs på hela mina händer och han hade nu bajs upp till axlarna >_<
Var ju bara att ta bort så mycket det gick med våtservetterna och sen tappa upp ett bad!! Klädbyte för både honom och mig och byte av sängkläder. Fy sjutton alltså!

Jag gillar inte bajs


Krock

Igår precis utanför Maries hus blev jag påkörd av en bil. Så jävla typiskt så det finns inte och jag blev skitarg! Den andre föraren var iaf jättetrevlig och han tog på sig alltihop eftersom det var hans fel som började backa mitt i en sväng av någon dum anledning. Jag hann ju inte lägga i backen och bang, så small det! Puckla i min bil och fula skrapmärken, och hela hans bak på bilen blev helt inbucklad eftersom den delen är gjord av plast.

Nu blir det att fylla i skadeanmälan och skicka in. Jag har ju ingen skrivare så får väl åka till mamma sen och skriva ut.

Så himla typiskt


Aerobic/Styrka

Nyss tränat!! Var så himla härligt, jag trodde jag hade superdålig kondis och inte riktigt skulle orka i en och en halvtimme som passet höll på. Men grejen är den att när det var slut så tänkte jag är det redan slut!? Jag är kanske inte så otränad som jag tror på kondissidan.

Skitkul var det iaf. Nu ska jag käka en äggmacka och kolla på grey's.


Barnlista: Vilde


Född: 12 april 09
Var: Karlskoga
Tid: 11:04
Födselvikt: 3458 g
Födsellängd: 51 cm
Huvudmått vid födsel: 35 cm
Namn: Vilde
Namnbetydelse: Strid
Andranamn: Leon Erik
Efternamn: Rydh
Ålder: snart 6 mån
Nyligen lärt sig: Stå på alla fyra korta stunder
Dagis: Inget
Vikt nu: ca 8,5 kg
Längd nu: ca 70 cm
Mammagris eller pappagris: Mammagris
Favoritbus: Rulla runt
Favoritmat: Allt
Favoritleksak: Någon från fisherprice
Favorit tvprogram: Tittar inte på tv
Favoritmusik: Klappa, klappa, vinka, vinka..
Sover i: Pyjamas och strumpor
Favorit person förutom mamma & pappa: Marie skulle jag tro
Barnvagn: Bugaboo Cameleon
Försäkring: Trygg Hansa
Blöjor: Pampers
Hur många tänder: Ingen
Storlek i kläder: 74
Storlek i skor: 19?
Syskon: Devin


Ute i vagnen :)


Barnlista: Devin


Född: 11 nov 2007
Var: Karlskoga
Tid: 12:26
Födselvikt: 3874 g
Födsellängd: 49 cm
Huvudmått vid födsel: 36 cm
Namn: Devin
Namnbetydelse: Perfekt
Andranamn: Lex Peter
Efternamn: Rydh
Ålder: Snart 23 mån
Nyligen lärt sig: Hoppa jämnfota
Dagis: Dagis
Vikt nu: ca 14 kg
Längd nu: ca 90 cm
Mammagris eller pappagris: Inget
Favoritbus: Hoppa! Från allt och överallt.
Favoritmat: Allt!
Favoritleksak: Bilar
Favorit tvprogram: Tittar inte på tv direkt men apornas värld annars
Favoritmusik: AC/DC
Sover i: Pyjamas och strumpor
Favorit person förutom mamma & pappa: Farmor
Barnvagn: Phil and ted sport
Försäkring: Trygg Hansa
Blöjor: Pampers
Hur många tänder: 16 st
Storlek i kläder: 98/104
Storlek i skor: 22-23
Syskon: Vilde


Bus på morgonen :)


Tystnad

Helt tyst här hemma nu när Devin åkt till dagis och Vilde har somnat. Inget mer AC/DC eller gnäll ;)

Jag har hunnit vika det mesta av tvätten och plockat ur och i diskmaskinen redan. Det tycker jag är duktigt för att vara mig. Jag brukar skjuta på sånt tråkgöra till sista minuten annars, men idag ville jag bara ha det undan!

Nu ska jag äta frukost för det har jag inte hunnit än. Tar nog och gör det till ett avsnitt av Grey´s Anatomy!


AC/DC - Thunderstruck

 

Den här låten spelas om och om och om igen här hemma för Devin älskar den. Så fort den tar slut skriker han att han vill höra den igen. Det första han säger på morgonen är helikopter och då menar han ju såklart denna låten. Jag börjar bli riktigt trött på den nu ;) Men vad gör man inte för att barnen ska vara nöjda!?

 

 


Ny affär

Vi har fått en ny affär här i stan som heter Liten och stor så vi gick dit för att spana in den idag efter David kom hem från jobbet. Fanns mycket fint där, mcyket barnmärkeskläder och sådär. Kan ju hoppas det kommer gå bra för dem, men det har ju gått dåligt för alla affärer som legat där, så man vet ju aldrig. Vi bidrog iaf med en slant för vi köpte en ny mössa till Devin där. Den var så han så vi var tvungna att ha den!



Han älskar ju apor och den här färgen är verkligen hans färg. Matchar ju ögonen så fint :) Den perfekta mössan helt enkelt!

Blir säkert mer shoppat i den affären fram över, men inte just nu. Man måste ha pengar för att shoppa och det har vi inte gott om för stunden eftersom David får pengar från försäkringskassan under utbildningstiden.

Hoppas den affären kan hålla igång bara, vore kul med en barnaffär här i stan!



Skrapa bilen

Usch idag var det första gången jag fick skrapa bilen för den här hösten. Skittråkigt och jag hatar när bilen är helt iskall när man ska åka i den :/ Blir att masa sig ut till bilen tidigare om mornarna nu då, för det tar ju en stund att värma upp den och skrapa alla rutor. -tråk-

Ska det vara kallt kan det likagärna komma snö också!


Mys

Idag har jag och Vilde haft mys här hemma. Han somnade i min famn medan jag kollade på Grey´s Anatomy. Så himla mysigt och inte ofta det händer nu för tiden så man får ta tillvara på de få tillfällen som finns :)


Myspojken i mammas famn

Jag har haft väldigt ont i huvudet idag av någon okänd anledning så det har inte blivit många knop gjorda. Har iaf satt på diskmaskinen och nu lagar jag mat, men det är ju hur mycket saker som helst som borde blivit gjorda egentligen. Det ser ut som skit här, det gör det iofs ca 3 minuter efter man gjort fint också, men nu är det riktigt illa!

Hoppas huvudvärken försvinner när jag ätit mat så jag iaf orkar plocka ur diskmaskinen utan att det ska kännas som huvudet ska dunka ur skallen på mig.


Ögonmottagningen

Nu kom brevet med tiden till ögonmottagningen
Tredje november ska vi dit klockan ett.
Står att undersökninen tar 1,5 timme och att barnet kommer vara ljuskänsligt resten av dagen.

Hoppas bara de kommer fram till att allt är bra så blir jag nöjd :)


Långpromenad

Ja, dagen idag började jag med en långpromenad. Gick med Devin till dagis, han gick själv hela vägen faktiskt utan att krångla eller kolla på varje pinne :) Gick jättebra!


Håller så duktigt i vagnen när man går

Efter det fortsatte jag till öppna förskolan och var där med Vilde. Var inte jättemycket folk där direkt, men det dög. Erika och Liam kom så det var kul, var ett tag sen nu.

 

Jag och Vilde var ju där först som vanligt så han satt så snällt och duktigt och lekte i pölen ett bra tag. Min kamera dog dock pga dåligt batteri, men ni ser ju själva hur bra han kan sitta och leka nu :) Så duktig så.

 

På hemvägen tog jag sällskap med Erika. Blev en powerwalk hem för hon hade jättebråttom. Inga fel med lite fart i stegen, det behöver jag. Ikväll blir det iaf träning igen, längtar!!

 

 


Kalas


Devin jagar ballonger

Var ju till Elliot igår på hans 2årskalas! Var trevligt, men herregud vilket liv det var med alla barnen. Stackars lilla Vilde vart ju trött och skulle sova i det där oljudet, men det gick tillslut en liten stund iaf.


Devin och Elliot fikar

Barnen busade med Elliots alla presenter och ballonger :) Vart ju såklart fika också och det var ju mycket uppskattat. Devin älskar ju glass, så det blev ett stort lass med glass sen fick han även strössel och såser på. Han var nöjd vill jag lova!


Vilde och Elliot

Vilde satt såklart med vid bordet han också även om han inte fikade så mycket direkt. Han såg så stor ut när han satt med där, min lilla fina pojke!

Efter kalaset åkte vi hem och alla var jättetrötta. Jag somnade i soffan medan jag försökte få Vilde att somna, så jag la mig innan klockan åtta igår. Skönt!!



TACK

Fick denna fina kommentaren här om dagen:

Camilla om
Bus:
Ni är en helt underbar familj :)
Har läst din blogg sen i början på året, den är ju så rolig o följa :) Och du verkar vara en sån stark och härlig mamma :) All heder till dig
Stora kramar
Blev verkligen jätteglad av att läsa den!! Gjorde min dag vill jag lova. Kommentarer är alltid kul att få, men sånna här värmer verkligen!

Tack


Babysim

Nu på förmiddagen har jag och Vilde varit iväg på babysim. Vi tog en promenad dit så han fick sova lite i vagnen innan :) Han var jättego och glad på babysimmet, sprattlade som aldrig förr. Sötnosen min! Verkade som han tyckte det var riktigt kul faktiskt. Han var sen vaken i vagnen hela vägen hem, men nu har han slocknat efter en flaska välling.

Snart ska Devin iväg på minisim och sen i eftermiddag ska vi nog iväg på tvåårskalas hos Elliot som fyllde 30e sept :) Ska bli kul, inte varit och hälsat på dit de flyttat nu.


Shopping

Tog oss en tur till Karlstad på förmiddagen här för att se om vi kunde hitta en ny overall till Vilde då den vi köpt var alldeles för liten. Vi köpte en på Lindex som verkade mjuk och härlig, blev storlek 80 men hellre förstort än förlitet. Denna verkade vara så mjuk så han kan röra sig i den också, vill ju inte sätta på honom en för stel liksom.

Tog oss en vända till skopunkten också för att se om vi kunde hitta några bra vinterskor till Devin. De enda snygga och bra som de hade var bara storlek 22 kvar och det är ju lite för litet :/ Blev ett par andra i storlek 24 till honom så han kan väl ha dem lagom till våren eller något, sen blev det ett par till David också :) Jag hittade inget i min smak så jag struntade i det.

Kan ta kort på det imorn för jag orkar inte nu, ska sätta mig i soffan och glo lite på Grey´s!



Öppna förskolan

Har ju glömt skriva att vi var en sväng till öppna förskolan imorse också. Vi brukar gå dit på fredagar eftersom Devin inte har dagis då och något måste man ju hitta på med honom annars går det bara inte. Han blir rastlös på nolltid.


Vilde sitter och leker och Devin myser med Maggie

Var lagom med folk där idag, men lite tråkigt att det mest var folk jag inte kände så man hade typ ingen att prata med, men men.. Vilde och Devin hade kul iaf och det är ju huvudsaken :)


Bus


Kastar bokstäverna i luften

David och Devin busade som tokar här innan läggdags. Devin var helt speedad och var överallt och skrattade hela tiden. Han sprang även in en runda hos grannen och jagade upp Adam så de busade runt lite där också :) Hunden var med och sprang också haha. Fullt ös!


Bus med pappa

Vilde var såklart också med och busade lite, men han satt mest och skrattade åt tokerierna han :)


Jag, Vilde, Devin och David :)


Kallt

Idag har jag tagit mig ut för första gången på massa dagar och det var så himla kallt ute! Kallt, men ändå väldigt friskt och skönt :)
Vilde fick ha på sig sin overall för första gången och han såg ut som en stoppad korv eller något. Måste nog köpa en annan för den där var verkligen på gränsen till att vara för liten. Han kunde inte ens röra sig i den, kraken, och så ska det ju inte vara!

Jag är iaf sjukt trött idag så ska nog lägga mig och sova nu. Vilde bökade i natt så att klockan halv fyra hade jag inte sovit något och då la jag mig tillslut på soffan här i vardagsrummet. Efter en kvart börjar han skrika så inte ens här fick jag sova :/ Vi somnade väl tillslut efter ytterligare en flaska med välling och jag sov väl sammanlagt en timme i natt. Bökunge!

Nu lägger jag mig, annars är jag inte mänsklig i eftermiddag.


Frisk

Idag tar jag och friskförklarar mig :) Jag har mått bra idag, ingen feber, ingen huvudvärk eller någonting. Pyttelite ont i halsen är kvar, men det är knappt något alls.

Så himla skönt att äntligen kunna vara med i vardagen igen. Kunna leka med barnen, kunna städa, kunna laga mat.. sånt jag bara låg i soffan och kollade på när David gjorde förut. Nu slipper jag ha dåligt samvete för jag bara kollar på även om det är saker (städa) som jag helst ibland vill slippa ;)

Devin har varit ett riktigt trotsbarn idag. Jag trodde jag skulle bli tokig förut. Han gjorde ALLT man sa att han inte fick och testa mig hur långt han kunde gå. Skitunge!

Nu blir det Grey´s här.

Imorn ska jag försöka ta lite bilder, blivit så dåligt nu när man varit sjuk.


hits