Bättre

Jag mår mycket bättre nu. Inte haft feber på hela dagen och efter jag åt så försvann huvudvärken också, skönt. Känner mig såå mycket piggare och fräshare nu! Jag har dock ont i halsen fortfarande, men det ska väl bli bra det också tillslut hoppas jag.

Nu blir det film.


Kärlek



Mina älsklingar innan nattning.
Så glad att jag har er, älskar er hur mycket som helst ♥


Piggelin



Gott värre med piggelin tycker Devin som samtidigt är helt inne i tvn :)



Söt, sötare, sötast ♥

Som ni ser så fick Devin lite piggelin idag efter dagis när han ätit upp sin macka och nyponsoppa. Han verkligen älskar glass och blir så ledsen när man säger att han inte får, så idag fick han en :) Satte sig i soffan och kollade på tvn och var så still så då. Då sköter han sig så exemplariskt han bara kan för att få glass oftare ;) Smartunge!


Språk

Devin är så rolig nu för tiden :) Han pratar ju konstant och ibland vill man bara lägga sig ner och asgarva åt något konstigt han säger, men det får man allt hålla sig ifrån. Iaf idag fick han nyponsoppa till frukost och sen ville han ha mer så han kom till mig och sa mer uppochhoppa soppa och det lät så himla gulligt =)

Sen satte vi oss och kollade på tv och där var det en kille som gick in genom en dörr så välte en hink med chokladpudding ner över honom så han blev helt kladdig och Devin sa direkt papper och pekade på honom. Haha ja, han behövde en hel del papper, eller kanske en dusch :)

Han är så go så man vill gosa sönder honom ibland. Gofisen min ♥


Feberfri

Första dagen som jag hittills varit helt feberfri. Hoppas det håller i sig så så jag kan friskna till nu. :) Ont i huvudet och halsen och sådär har jag ju fortfarande, men det är så himla skönt att åtminstone slippa den hemska febern! Nu slipper jag ju frysa/svettas omvartannat hela dygnet -skönt-

Nu ska jag halsa i mig vatten här och se om Vilde har lust att vila med mig, det har han nog inte för jämt när man ska försöka vila/sova samtidigt som honom så kör han på powernaps. :/ elaking.


Sovit

Lämnade Vilde hos Marie runt halv elva, sen hem och duns ner i sängen och sov till och från till klockan två. Skönt, men jag vaknade helt yr och konstig :( Skitläskigt. Hoppas det försvinner för snart kommer Vildebus igen.

Jag vill bli frisk.


Fler läsare

Tipsar om bloggtrafik.nu

Vill ni ha fler läsare på er blogg?
Tryck då på länken och bli medlem idag.



Älskade barn

Här på morgonen har mina barn varit helt underbara verkligen. Devin tog fotbollen och sprang med här medan Vilde satt i gåstolen och han började såklart gapskratta åt sin tokiga bror. Devin tyckte ju det var helfestligt att Vilde skrattade åt honom så han tokade sig ännu mer och skrattade som en galning han också :)

Finns ju inget underbarare än att höra sina barn skratta ♥

Jag skulle filma så tog upp mobilen, den dog precis som jag tryckte på knappen. Kanske borde ladda den oftare. Jaja, de var iaf helmysiga tillsammans.


Jinxed

Usch jag skulle aldrig skrivit som jag gjorde för nu mår jag skit igen med 39 graders feber. När ska detta ta slut egentligen???



Bjuder er på en bild på min lilla goding iaf som hade skött sig helt exemplariskt hos Marie idag. Inte gnällt en enda gång :) Lilla prinsen det. Sååå snällt att Marie ställde upp också, tusen tack.


Vågar knappt skriva..

Detta vågar jag knappt skriva, men jag känner mig faktiskt lite bättre!! Jag har knappt haft någon feber idag, men fortfarande ont i halsen, täppt i näsan och ont i huvudet. Jaja, jag hoppas jag är på bättringsvägen iaf.


Svininfluensa

Kommer precis från sjukhuset nu där de inte gjorde så mycket. Han kollade och kände lite på mig och sen sa han du får gå ut bakvägen, vi vill inte ha folk med svininfluensa här. Inget test eller något gjorde han, men han sa att det var med största sannorlikhet var den nya influensan jag fått. Yaaay. Fy fan alltså >_<

Jag mår piss och vill fan bli frisk nu!! Orkar inte vara sjuk mer :(


39 grader

Fortfarande 39 graders feber och mår sämst.


Suck

Jag är fortfarande långt ifrån bra! Jag är så trött på att vara sjuk nu så det finns inte, legat ner 97% av tiden sen i fredags morse liksom, så himla tråkigt!!

Imorn kommer iaf min bror och kör Devin till dagis för att underlätta lite och Marie ska ha Vilde en liten stund på dagen. Så himla snällt!! Jag vill ju liksom inte att David ska missa första dagen på praktiken bara för att jag är dålig, nej det går ju inte.

Nej nu blir det nog liggläge igen. -puh-

Hoppas alla mår bättre än vad jag gör!


Fryser, Svettas

Ja, så är det hela tiden här. Nyss låg jag nerbäddad med massor med kläder, 2 fleecefiltar och ett tjockt täcke och frös så jag skakade. Nu, en ipren senare, svettas jag som en tok och sitter i bara linne.

Jag verkligen hatar att vara sjuk!!


Sjukhuset

Jag mådde inte ett dugg bättre idag så jag ringde till sjukvårdsupplysningen där de trodde jag åkt på nya influensan så jag fick en tid till sjukhuset. Åkte dit och där tog de halsprov, som jag hatar, sen gjorde de inget mer!? Jag fick be dem ta sänka och då sa doktorn "men vad gör vi om den är hög då?" EHHH!? Det ska väl han veta och inte jag! Herregud vilken sjukvård.
Sänkan visade förhöjt, men han sa att han kunde inget göra för att det bara gått en dag. Halsprovet visade inte streptokocker, men tänk om jag har något annat då? Nej fy fan.

Jag är verkligen besviken på sjukvården ibland.




Fy fan!

Känns som en ångvält kört över mig idag, jag mår inte bra alls. Tagit mig en alvedon men känns fortfarande som man har ont i varje liten led i hela kroppen, kan knappt sitta upp så jag ska ta och lägga mig ner nu! David gick precis ut med barnen, skulle till banken och fixa ny internetdosa eftersom Devin tryckt in fel kod tre gånger på hans och vi måste betala räkningar!

Nej, nu lägger jag mig för jag fryser som en tok.


Aj

Aj, aj, aj vad jag har ont i hela kroppen och huvudet och halsen. Känns som jag kommer bli riktigt sjuk, men jag hoppas jag har fel! Har inte tid eller lust för det nu.

Nu går jag och lägger mig och hoppas på att jag vaknar piggare imorn.

Godnatt


Duktig kille

Jag måste faktiskt skryta lite nu för jag är så stolt.
Devin har nu för andra natten i rad gått och lagt sig självmant ca 18:50.
Han går och hämtar en bok, lägger sig och ropar sen mamma läsa bok.
Han är så inkörd på att lägga sig klockan 19 så han vet själv nu när den tiden är :)
Duktiga, duktiga kille!

Han har ju alltid varit lätt att lägga, men nu när han lägger sig själv till och med.. lätt som en plätt!!




Film: Devin är bebis

 

Vi tog fram gåstolen idag och den ville ju självklart Devin vara i mycket hellre än Vilde -haha- Tokunge, men man får faktiskt vara liten bebis ibland om man vill!

 

 


Film: Syskonbus

Devin busar och Vilde skrattar :)

Så himla söta ihop!

 

 


Devins overall



Devins overall kom igår, hämtade den på posten idag och han fick prova den på en gång såklart. Så himla söt blev han, men jag kunde nog köpt en storlek större alltså. Får hoppas han inte växer så mycket nu i vinter så han kan ha den hela vintern. Jaja, det märks. Skitsnygg var den iaf!! Jag är nöjd.


Shopping

Min mormor tog med mig ut på shoppingrunda på stan idag :) Alltid trevligt med shopping, speciellt om någon annan betalar. Letade efter något till barnen, men gud vad svårt det var att hitta något snyggt!! Finns ju typ ingenting just nu som faller mig i smaken. Blev iaf en pyjamas med smurfarna på till Devin eftersom han bara har en pyjamas som han kan ha, ett set till Vilde och en t-shirt som är till Vilde men fanns bara storlek 86/92 så Devin kanske kan ha den så länge :)



Min kamera var på laddning så fick fota med mobilen, men ni ser ju på ett ungefär iaf :) Devins pyjamas hann jag inte ta kort på innan han skulle ha den på sig och när den väl var på honom var det väldigt svårt att få bild på honom. Han är ju aldrig still! Får bli en annan dag kanske.

Tack mormor!!



Vilde



Vilde var värsta myspricken nu innan läggdags. Jollrade som aldrig förr och låg och drog i sina söta tår :) De ser så himla bebisaktiga ut när de gör så och för mig så hoppas jag han är bebis lääänge till!
Märkte att när Devin var i Vildes ålder så kutade han runt här hemma i gåstolen som en dåre medan vi inte ens tagit fram den till Vilde än. Som sagt, han ska vara bebis ett tag till han men snart får vi nog plocka fram den iaf. Han börjar tycka babysittern och babygymmet är lite tråkiga nu.



Provade en pyjamas på Vilde som legat här hemma bra länge nu men som det är storlek 74 på så jag har trott den var förstor. Satt som sydd för honom ju! Min stora grabb :)


Sötare än socker :)

Tänkte också slänga in en jämförelsebild här på Devin i samma ålder som Vilde så får ni se om ni tycker dem är något lika. Amy gjorde det i sin blogg och det tyckte jag var en kul idé även fast jag gjort det förr när Vilde var nyfödd, men nu kanske det syns mer/mindre likheter.



Tycker ni de är något lika?
Det tycker inte jag :)




Devin

Min bror och hans tjej Lise kom över med nybakade bullar till oss och Devin blev heltokig när han såg dem. Riktigt såhär busig brukar han inte vara innan han ska lägga sig -haha- Tror han ville visa upp sig lite för Lise faktiskt, den lille charmören.

 

Han var så go förut idag också när jag hade hämtat honom på dagis och vi var på väg för att gå och handla. Han stod på ståbrädan och tittade upp i himlen och plötsligt säger han en pippi där uppe i taket och pekade så jag ska se den. Så sött att jag höll på att smälla av, men jag förklarade för honom att det inte fanns tak där och att det hette himlen då kollade han fundersamt på mig och sa ahh i himlen :)

Älskade goa unge ♥

 


Frontalkrock

Imorse när jag vaknade var jag så yr i huvudet så jag knappt kunde resa mig, fick ligga kvar bra länge innan jag sakta men säkert fick masa mig upp. Blev som tur var bättre efter lite frukost, så kunde köra iväg Devin till dagiset. Han vart överlycklig när han kom dit för de skulle ha en heldag i skogen där :) Kan ju knappt bli bättre!

Åkte hem och gjorde iordning mig och Vilde för att knata ner till öppna förskolan med Mia, Julia och Frida. På vägen dit hörde vi bilar som tvärbromsa och sen en redig smäll. Frontalkrock med två bilar i en korsning :/ Som tur var verkade det som det gick bra för alla kunde gå ur bilarna, men ändå.. lät som en bomb small eller något och den ena bilen blev ju ihopveckad som ett dragspel.

Vi hade iaf trevligt på öppna. Jag och Vilde var med på lite rytmik idag, det var väl sådär. Han tycker ju mest om att hoppa och sånt, så de låtarna man kunde hoppa i var ju roliga :)


Vilde busar på öppna :)

Nu har vi precis ätit både han och jag och han ligger och tjuter i vagnen, men han är så trött så han somnar nog inom kort för det är bara fjantgnäll och det är ju ingen idé han somnar i sin säng om vi snart ska iväg och hämta Devin liksom. Vill ju inte väcka honom för det, så då är det bäst han somnar i vagnen.



Skogen

Åkte och hämtade Marie och Neo förut idag, sen har hela dagen spenderats med dem :) Devin och Neo har busat och Vilde och Marie har gosat.
Jag har hunnit duscha -välbehövligt-


Marie och Neo

Vi tog iaf tag i oss själva och masade oss ut i pissvädret som ändå var ganska skönt! Vi gick i skogen och Devin var ju helt överlycklig som fick springa fritt. Han kollade in alla stenar, pinnar och vattenpölar ;) Vi var nog i skogen en timme iaf innan vi kom tillbaka hem, riktigt skönt!





Kul i skogen tycker Devin

Dagen har iaf gått väldigt fort som tur är. En dag mindre nu tills David kommer hem! Jag saknar honom oerhört mycket faktiskt! Men snart så.. torsdag kommer han äntligen :)



Ledsen

Jag fattar inte hur en person jag trodde var en väldigt bra vän kan göra såhär?
Var det inte mer än så från din sida alltså?
Jag vet att jag inte borde vara ledsen när det visar sig att man betydde så brutalt lite, men jag kan inte rå för det.
Allt man säger vrids på och man får allt kastat i ansiktet.
Går inte ens diskutera.
Jag trodde faktiskt mer om oss, men hade visst fel.

Fy fan alltså.
Orka.


Vagnen

Tur jag har vagnen nu säger jag bara för nu sover plutten i den. Den är ju lite lutad så det blir lättare för honom att andas i den än när han ligger med bara kudde! Han somnade på en gång, han älskar verkligen vagnen för så fort han hamnar i den somnar han typ inom 3 minuter :)


Tät i näsan

Stackars lilla Vilde har varit så tät i näsan i natt och ingenting hjälper :( Han vill verkligen sova, men han kan inte -kraken- Varit vaken med honom en timme i natt + att han sen vaknade klockan fem på morgonen och kunde inte somna om. Vi gjorde det bästa av situationen för att han inte skulle gråta över att han inte kunde andas med näsan - vi pratade lite :)

Mycket lala blir det nu för tiden, men det är ju så sött. Devin säger att Vilde sjunger haha :)

 

Jag är ganska trött nu jag, men det är väl bara att vänja sig. Synd om honom ju!

 

 


Bus

Här hemma idag har det varit fullt bus! Neo och Devin har lekt som bara den, eller ja, Devin triggar upp Neo och han skuttar efter. Så himla söta :) Devin är så hjälsam och försöker hjälpa Neo med massa saker, sen gav han Neo sin favoritbil också. Sötunge! <3

Jag och Marie har babblat en massa, käkade lite mat.. Marie och Devin åt makaronipuddingen som var kvar från igår och jag åt lite äggröra :) Känner mig redan nyttigare, men måste ju röra på fläsket också för att gå ner. Har iaf gått till posten, öppna, hem, dagis, sjukhuset idag. Det är mer än vanligt.

Tror jag ska lägga mig nu för jag är skittrött efter natten som var och sen måste jag nog passa på att sova medan Vilde gör det annars kommer jag inte vara mänsklig.

Godnatt!


Läkaren

Det var ingen öroninflammation sa läkaren -puh- Det vara bara irriterat för han är förkyld eller kunde vara början på en öroninflammation. Hoppas inte!!

Jag har iaf fått i honom en flaska idag på hela dagen. Han som brukar dricka typ 5 eller något. Han har ätit desto mer puré såklart för han måste ju ha mat i sig.

Hoppas han bli fri från sin lilla förkylning snabbt för jag orkar inte med allt skrik och gnäll som är nu :(


Öroninflammation?

Jag var ner en sväng till öppna förskolan idag och där var min bvc-sköterska Annika som tur var. Hon tyckte det var underligt att Vilde som alltid varit värsta matvraket helt plötsligt bara matvägrar så hon tog in honom till sitt rum för att kolla honom i öronen. Klart att de var röda :( Inte undra på att han inte vill suga om han har ont i öronen ju. Fick en tid till vårdcentralen så ska dit klockan 15:15, får se vad de säger där då.

Stackars barn.



Vägning

Vägde mig imorse för att se hur mycket det är som ska bort.
Nu står vågen på 8,5 kg för mycket.
Det bara ska bort på något vis!!

Blir skönt när David kommer hem nästa vecka så man får in lite rutin på att träna igen. Svårt nu när man ska skaffa barnvakt till varje gång, det går ju bara inte.

Idag blir det långpromenad iaf!


Imorn jävlar!!

Imorn så börjar kampen mot kilona!!
Nu ska de fan bort. Jag är så trött på att se på mig själv i spegeln och bara äcklas!
Jag verkligen hatar hur jag ser ut nu för tiden.
Detta kommer bli stentufft då jag är rätt glad i mat och allt onyttigt som finns typ, men jag ska ner i vikt. Kan fan inte gå runt och må dåligt längre för att jag ser ut som jag gör. Är ju bara jag som kan göra något åt saken också.
Har inte riktigt kommit på någon bra metod än för hur jag ska göra, men jag får ta en sak/dag i taget helt enkelt.
Grannen här ska också ner i vikt så vi ska kämpa på tillsammans och stötta varandra.

Nu jävlar ska jag vinna kampen!!


Dada, lala, mama

Ja, här hemma nu på kvällen har det verkligen inte varit tyst. Inte från något av barnen, båda pratar stup i ett :) Vilde har börjat med dada, lala, mama nu så det har gått varmt här på kvällskvisten. Låter så sött!
Kommer inte ihåg när Devin började säga sånt, men känns som Vilde är lite tidigare med det, men jag minns inte.
Kul är det iaf!


Väskan



Det här är väskan vi köpte på marknaden för 100 kronor för att ha som skötväska. Passar hur bra som helst tycker jag :)



Jättebra med två fack, ett med Devins saker och ett med Vildes. I skötväskan vi hade innan var det bara ett fack så man fick ju rota runt efter allt hela tiden! Plus att denna ju har dragkedjefack inne och ute också för mina saker :)



Detta mobilfacket är ju inte heller ett minus eftersom jag typ aldrig har någonstans att ha min mobil.. nu har jag det!!

Jag är nöjd med detta kap!


Inget babysim

Blev inget babysim idag för Vildes del då han snorat massor i natt. Knappt kunnat sova alls den kraken :/ Hatar när de är så snoriga för de kan ju verkligen inte andas. Lite svårt att få dem att snyta sig också. Vi har ju en snorsug, men den hatar han och den får ju inte ut allt.

Devin är iaf på minisim nu med David :) Det såg han fram emot den lilla badälskaren!!

Usch David åker sen idag igen, men sista veckan nu!! Jag har klarat av alla ensam snart.. så skönt!


Shopping

På marknaden idag blev det iaf lite shoppat. En väska som vi kan ha som skötväska eftersom den vi hade innan nu håller på att totalt rasa samman. Två fack så det var ju skitbra, ett med Devins saker och ett med Vildes! Billigt och bra. Sen var det ett fack på insidan med dragkedja med mina saker och sen ett fack på utsidan med dragkedja också, men där vet jag inte vad jag ska ha än, + att det var ett mobilfack. Jag är nöjd :)

Blev tre par strumpor till Devin också. Det verkade vara så himla bra halkpluppar under fötterna och sen behövde han verkligen strumpor också. Ett kap!

Jag och David käkade en varsin langos och Devin fick en korv i bröd. Alla nöjda och glada.


Underbara natt

Sov natten hemma hos mamma och pappa och jag har sovit så himla gott!!! Välbehövlig sömn vill jag lova att det var :) Ingenting som störde mig på natten alls förutom ett glatt mms från Sara som fått sin lille efterlängtade son nu! GRATTIS till er!!! Men jag somnade om efter det och fortsatte sova som en prinsessa -skönt-

Idag blir det att dra till storforsmarknaden och kolla lite. Se om man hittar något onödigt ;) haha.

Hoppas alla får en bra lördag!



Eftermiddag

På eftermiddagen idag så kom Marie och Neo över hit. Vi satt här hemma ett tag först och snackade men bestämde oss sen för att promenera iväg till coop :) Jag är ju lite halvsenil sådär så jag glömde ju pengarna, men kom på det efter bara en liten bit så fick gå tillbaka. Lite extramotion när man inte har allt i huvudet blir det!


Busungen

När vi kom tillbaka så hade David kommit hem :) Devin blev jätteglad såklart!! Jag också vill jag lova. Malin och hennes lille Adam kikade över också och sen när alla gått så blev Devin helt tokbusig här hemma. Han busade som aldrig förr och skrattade och hade sig. Tror han var lycklig över att ha pappa hemma igen :)

Han visade sin pappa att han minsann kunde kissa på toaletten också. Så himla duktig är han!!




Öppna förskolan

När vi kom till öppna förskolan idag så stod det två stora brandbilar utanför och Devin blev ju helt till sig och skrek brandbilen tut tut om och om igen :)


Kikar på brandbilarna från fönstret

Han stod och tittade på brandbilarna och pratade om dem tills de åkte därifrån. Dagens höjdpunkt för han tror jag nästan!



Vilde han låg i pölen en stund och kollade på alla häftiga saker som dinglade i taket, hur nöjd som helst :) Han älskar att ligga

där och kolla. Det gjorde Devin också när han var liten.. till och med nu ibland kan Devin lägga sig där och säga att han är en bebis och skratta åt de sakerna ;)



Han satt också på golvet och lekte lite med de andra barnen. Han sitter riktigt bra nu, min duktiga lilla pojke :) Som vanligt så glömmer jag ju min bra kamera så ni får nöja er med dessa mobilbilder.

Var en trevlig förmiddag, fördrev tiden riktigt snabbt!


Sova?

Nej! Här har det inte blivit mycket sömn i natt.. inte någon alls faktiskt men jag är ändå förvånansvärt pigg av någon mystisk anledning. Min kropp har väl ställt in sig på att inte få sova nu :/ Vilde bara bökar hela tiden och då kan jag ju absolut inte sova. Han provar tusen olika ställningar och ingen av dem verkar duga för han snor på sig precis hela tiden och suckar. Tillslut imorse la jag honom tätt intill mig och då somnade han väl till för en kvart eller så iaf. Jag tycker ju synd om honom också som inte alls kan sova bra :/

Nu är Devin på dagis en liten stund iaf. De har fotografering idag så jag fixade hans hår lite imorse. Jag tänkte dra det lite åt sidan bara för det är ju så långt nu, men nej, då skulle han ha uppam som han sa. Tuppkam alltså :) Klart han fick det då fast att hans hår är liiite för långt för det, men men.. snygg är han ju iaf så.

Blir nog en sväng till öppna sen för att fördriva tiden och för att jag inte ska somna!


Tackkort

Efter jag hämtade Devin på dagis idag tog vi oss en liten tur med bilen runt här i stan och delade ut lite tackkort från Vildes dop :) De vart verkligen jättefina så jag är nöjd. Vi träffade på Marie på vägen så vi åkte hem till dem när vi delat klart korten. Dit kom även Jessica och Liam så det var fullt hus med ungar :) Märks att Vilde så gärna vill vara med och leka, men han är ju lite för liten än, kraken.

Var där en stund sen åkte vi vidare till barnens farmor. De fick också sina tackkort där ute! Vi fick lite mat och Devin lekte lite med Stig, sen var klockan helt plötsligt kvart i sju och det var dags att bege sig hemåt.

Imorn kommer David hem igen!! Som jag längtar :)


Zzzz



Vilde sover självklart som en stock i flera timmer när jag inte lagt mig för att sova samtidigt som honom! Nu har han sovit i två timmar och jag ringde till dagiset och frågade om det var okej om jag blev lite sen för jag vill inte väcka honom ju. Det var såklart okej :)
Vet inte om han sover bättre för han ligger på min kudde i min säng, eller om det är för att jag inte ligger där i närheten? Hmm.

Jaja, snart ska vi hämta busungen nr 1 iaf.

Där ser ni dagens outfit på honom också.

Body - Meandi (strl 74/80)
Byxor - Meandi(strl 74/80)
Strumpor - Polarn o pyret (strl 19-21)



Hittat fötterna



På skötbordet idag hittade Vilde sina föttera och låg och drog i dem. Ser så himla sött ut så var ju tvungen att hämta kameran. Klart han struntar i fötterna när han ser kameran sen då ;) Jaja, jag kommer nog få bild på det så småningom hoppas jag!



Tänk om man själv skulle ligga med benen sådär? Skitjobbigt ju!
De är ganska starka de små liven.


Trött!!

Jag är så himla trött!!! Natten var hur bökig som helst i natt, han bara krånglar och har sig. Jag fattar inte hur han orkar med sig själv när han håller på sådär. -puh- Han åt tre gånger också mellan alla bökningar.

Jag är typ helt yr i huvudet och har huvudvärk för jag fått sova så lite. Känns inte som jag kommer orka med dagen ens.

La mig ner nu när Vilde sov på förmiddagen i hopp om att han skulle sova ett tag, men icke. Jag blev ju bara ännu tröttare av det :(

Jag orkar inte.


Café Paus

Tog en lätt lunch tillsammans med Erika och hennes son Liam idag. Vilde och Liam tycker verkligen det är superkul att sitta och kolla på varandra :) Lättroade små gossar!
Jag åt en sallad och Erika tog potatisgratäng med rostbiff. -gott- Satt och babblade lite om allt möjligt innan vi tillslut gick iväg en sväng till öppna förskolan. Var en trevlig förmiddag/ början på eftermiddag :)


Erika och Liam


Film: Devin

Devin imorse. Jag försökte hålla honom kvar i sängen så länge som möjligt för jag orkade inte gå upp ;)

 

Han är väldigt bra på att prata, mest hela tiden faktiskt! Inte många sekunder under dagen han är tyst inte! Värsta papegojan är han också och härmar precis allt man säger :) Han pratar typ rent det mesta han säger också även fast det är första gången han säger det, så himla duktig!

Ganska svårt att fånga på film dock för han gör sig bara till och fjantar sig när han vet att jag filmar. Skulle haft en dold kamera så ni fick höra hur bra han pratar :)

 

 


Det slår aldrig fel..

Verkligen jämt, jämt, jämt när jag tänker att jag ska vara extra tyst för att inte väcka någon av ungarna så trampar jag på något som börjar låta, tappar något eller snubblar och har mig. Slår verkligen aldrig fel! Nu när jag precis lagt Vilde så smög jag ut därifrån och tänkte jag skulle ta en liten macka och vad tror ni inte händer då.. jo, jag tappar ju smörkniven i kylskåpet så den dundrar ner på alla hyllor och sen ner på golvet. SMART! Jävla klantarsel är jag. Som tur är så vaknade inte Vilde denna gången, men att det verkligen alltid ska hända något när man försöker vara lite extra tyst.

Är det så för er också?


Film: Lillgammal

Devin är ute och spatserar i full fart med gammelmorfars rullator :)

Videon är från igår när jag precis hämtat honom från dagis. Min mormor och morfar stod där och väntade på oss. Trevlig överraskning :)

 

 


Föräldramöte

Idag var det föräldramöte på dagis som jag faktiskt sett fram emot att gå på eftersom jag aldrig varit på något någon gång, men med min otur så blev det ju inte så. Barnens farmor skulle varit barnvakt, men eftersom Kenth fick åka ambulans i natt till Karlskoga sjukhus så var hon helt slut och det kan man ju faktiskt förstå. Alla andra tänkbara barnvakter på så kort varsel har ju sjuka barn, så ingen idé att ens fråga liksom. Vill ju inte att mina barn ska bli sjuka, så det fick bli att vara hemma. Tråkigt, men så blir det ibland.

Jag börjar känna av träningen från igår nu.. ;)



Fruktpuré

Vilde fick idag för första gången smaka på lite fruktpuré. Det var aprikospurén från 4 månader som han smakade och som han grimaserade! Han ryste i hela kroppen verkligen och skrynklade ihop ansiktet :) Jag skratta som tusan åt honom och försökte filma det, men batteriet i kameran dog precis så det blev typ 5 sek film och det är ingen idé att lägga upp ens :/ Såg iaf jättekul ut för han åt ju hela tiden och ville ha mer för han gapade som en fågelunge, men sen bara rös han och spotta ut.

Sötnosen min.


Natten

Vilde sov faktiskt hyffsat bra i natt :) Första gången han vaknade och åt var halv två, sen andra gången halv fem och sen somnade han om och sov till sju! Hur skönt som helst om det inte vore för de jävla kattjävlarna!!!! Klart att när natten är okej med Vilde så ska de jävlarna jävlas med mig istället. Tissla försökte smita hemifrån och skulle öppna ytterdörren. Fick ju springa upp typ 10 gånger för att hon skulle sluta. Skitstörande! :( Hade jag fått tag på henne då inatt hade det inte varit kul för henne. Jag hatar verkligen när någonting stör mig när jag sover. Usch!

Någon som vill ha två katter??


Tränat!

Nu har jag varit på min efterlängtade träning och shit vad det var skönt!!! Jag kommer nog inte kunna röra mig imorgon, men det var det helt klart värt. Tränade core, vilket är väldigt välbehövligt för min kropp just nu. -skönt-

Det hade gått sådär här hemma med Vilde för mamma och pappa, men han är ju som han är också. Jag la honom precis här och hoppas han kommer sova!! Jag ska äta upp mina knäckebröd här och sen duscha och sen in i sängen med mig!

Godnatt!


BVC

Nu har vi varit på BVC.
Allt gick jättebra tills han fick den andra sprutan, då skrek han som en tok :(
Hans viktkurva ser hur bra ut som helst, varken för mycket uppåt eller neråt direkt! Helt perfekt helt enkelt. Han är väl bara ett barn som kräver mycket mat helt enkelt och har bra ämnesomsättning. Han är ju vaken väldigt mycket också och då sa hon att barn som är vakna mycket kräver ju mer mat eftersom de gör av med mer energi än de barnen som bara ligger still. Jag får helt enkelt stå ut med att han äter som han gör -pust-

Vikt idag: 7980 gram
Längd idag: 68,6 cm

Vikt sist (4mån): 7100 gram
Längd sist: 66 cm

Han växer alltså precis som han ska :)
Inte hade han spräckt 8-kilosgränsen heller, men det har han nog innan dagen är slut!


Ensam igen

Så himla tråkigt att vara ensam igen, jag gillar det inte alls.
Som tur är så leder det ju till något bra, David får jobb!

Natten i natt var hemsk som vanligt. Tror jag sovit sammanlagt tre timmar.
Ska till bvc sen, ska fråga hur man kan göra för att kanske få lite bättre nätter.
Han äter ju precis hela tiden känns det som. Han är ändå så stor nu att han inte ens ska behöva äta på nätterna längre. Går inte göra mer i flaskan heller för han äter bara en viss mängd, så öka är det ju inte tal om tyvärr :(
Vällingen funkar ju inte heller för att han ska bli mer mätt och stå sig längre :/ Är som att han måste ha en flaska om han vaknar för att kunna somna om, att han liksom förknippar sömn med att äta. Jobbigt är det iaf!

Ja, vi får se hur det blir. Jag gissar på att han spräckt 8 kgsgränsen nu iaf ;)


Träning

Ååh imorn börjar träningen! Som jag har längtat!!
Min mamma ska vara här och passa barnen under tiden -wiiee-
Träningen är ju ganska sent så Devin sover nog iaf, Vilde får vi väl se hur det går med.
Åå jag vill dit redan nu!

Nu blev jag glad :)

Träning för mig är så mycket mer än bara träning.


Film: Syskonbus

Så fort Devin busar så är ju inte Vilde sen med att hänga på och skratta åt det. Det gör ju så Devin blir ännu busigare bara och tycker det är skitkul det han håller på med :) Sötnosarna!

Bus, bus!

 

 


Skönhetstävling för barn!?

Jag blir fan rädd när jag ser reklamen för det nya programmet som ska börja på Discovery Travel and Living den 26 september, Toddlers and tiaras. Det handlar om barn som går på skönhetstävlingar, sminkar sig, spray tans, fixar håret, rakar benen (!?), använder tandskenor om de inte har "perfekta" tänder, klänningar och allt som hör till. De ser ut som dockor och beter sig som robotar, inte alls som små barn ska bete sig.
Jag tänker kolla på programmet när det börjar, men jag kommer nog se på det med avsky för hur utseendefixerade vissa föräldrar är som till och med ställer ut sina barn!
Barnen blir alltså bedömda för hur de ser ut!? Vad kommer de lära sig? :(

Där kan ni se lite hur det är. Hemskt enligt mig!!

Fattar inte hur man kan göra sådär och uppfostra sina barn till att nästan enbart gå på utseende. Usch, usch usch. Jag riktigt äcklas :(

 

Har man inte den kanalen kan man tjuvkika här!

 

Skulle ni ställa upp på skönhetstävlingar med era barn?

 

 


Babysim

Jag och Vilde tog oss iväg till babysimmet förut :) Gick hur bra som helst och han var jätteduktig. Han dök två gånger och sa inte ett pip efter det -stolt- Tror ingen annan bebis dök faktiskt och ändå så missade Vilde förra simmet.

Nu är David iväg på minisim med Devin och Vilde han sover som en stock han. Helt slut efter allt badande :)


Hemska natt

Usch detta var nog den värsta natten jag varit med om på länge, trodde seriöst jag skulle få psykbryt!! Vilde åt ju som vanligt ungefär varannan timme, världens hungrigaste unge.. sen vaknade han 3.30 och vägrade somna om. Ingenting dög verkligen och han skrek som en tok. Han skrek tills klockan var 5 och då började han så smått lugna ner sig igen. Tur David var hemma för jag vet seriöst inte vad jag hade gjort annars. Jag var tvungen att gå ut till vardagsrummet och lugna ner mig och räkna till 10 och verkligen andas ut innan jag kunde gå in igen och ta hand om Vilde. Fy alltså!!

Han somnade ju om tillslut igen och då var jag så trött så jag trodde jag skulle svimma. Devin kom sen inknallandes till oss klockan 6.30, pigg som en mört. Natten gick ju iaf suveränt bra i nya sängen för honom :) Duktig kille! David fick då upp med barnen för jag var så trött så jag typ ville lägga mig ner och bara tjuta. Usch alltså. Kommer Vilde bete sig såhär på nätterna nu i veckan kommer jag inte överleva.


Skogens skatt



Såhär såg det ut förut när jag höll på att rensa kantareller. Så jävla tråkigt så jag trodde jag skulle dö efter halva typ -blää- Tur det är så in i bombens sjukt gott sen iaf och att jag slapp plocka dem!!
Mums alltså!

Fler som tycker om kantareller?? ;)


Ny säng!



Devin har fått en växasäng nu :)
Vi var hos Davids mamma och skulle kolla på den som Jacob haft och när vi kom gående över Majas gård efter vi kollat på den sängen plockar hon precis ut Stigs växasäng och frågar om vi vill ha den? Vilket sammanträffande. Vi tog Stigs säng eftersom den var helt klart finast!
Devin ligger i den nu och än har han minsann inte kommit upp.
Stora grabben nu med riktig säng!


5 månader!!



Lillprinsen blir 5 månader idag!!
Han är ju ingen liten bebis inte, fattar inte att han snart är ett halvår.
Jag hinner verkligen inte med.
Det känns som tiden går så himla fort, men samtidigt känns det som han alltid har funnits här hos oss.

Älskar dig ♥


David hemma!

Nu är äntligen David hemma igen!!! Jag är så stolt över honom också. De har haft två prov nu i veckan och han klarade båda två med full pott, inte illa :) Trodde aldrig det skulle gå så bra för honom, men han är så duktig så.

Nu blir det mat här.


22 månader!!



22 månader idag!
Helt otroligt att man kan älska någon så mycket :)
Du är helt underbar Devin även fast du får mindre underbara utbrott emellanåt så kan du kort därefter alltid få mig att le igen.



Du är mammas finaste storpojke du ♥


Öppna förskolan

Som vanligt på fredag börjar vi med ett bad här hemma, gör oss sen iordning och går till öppna förskolan :) Ganska dött där nere, men lite folk kom ju tillslut iaf. Marie och Neo kom ju och Devin blev så glad så. Han tycker om Marie :)

Nu har vi precis ätit mat här hemma och båda barnen sover. Marie och Neo kommer sen, de skulle bara fika lite på stan med Sara först. När de kommit ska jag röja här hemma! Ser ut som tre små grisar bor här -usch-



Dåligt med kommentarer på senaste tiden.


Hästen



Efter dagis idag åkte vi hem till min mamma och pappa en stund. Vi väntade där på att mamma skulle komma hem från skogen så att vi sen kunde åka ut och hälsa på hennes häst lite. Var så himla längesen nu och Devin tyckte det var så roligt sist.
Direkt han såg hästarna idag från bilen så sa han att han var rädd, men sen ville han minsann fram och klappa och var riktigt nyfiken :) Rida ville han inte den lille fegisen, men klappa och sådär gick bra iaf. Var väl så längesen nu och han är ju mer medveten nu också, så han sa att han var rädd.
Devin sa att hästen var en vovve också, haha -sötnöt-
Vi gick en liten promenad iaf och sen åkte vi hem hit och lagade mat och sådär. Har varit en riktig sommardag idag!


Film: Vilde skrattar

 

Tydligen väldigt kul med fotbollen :)

Jag bara älskar att höra honom skratta! Finns ju inget så vackert nästan som när ens barn skrattar. Jag älskar det!

 

 


Vilat

Kors i taket. Jag la mig ner för att mata Vilde och vi båda somnade som stockar! Så skönt. Sov med honom i en och en halv timme och han sover fortfarande. Detta är nog rekord här hemma faktiskt!! Jisses.

Jag behövde det där.


Devins språk

Devin är så rolig nu med sitt språk. Imorse låg Vilde i sitt babygym och så började han skrika lite och Devin bara kollar på honom och säger Ge rej. Hahaha. Så himla sött! Han är väl trött på sin lillebrors gnäll och skrik dagarna i ända.

Vi kollade på tv nu på morgonen också och då var det massa poliser som sprang iväg på en reklamsnutt och Devin tittar frågande och säger Vad gör dom?
Han är verkligen så himla duktig på att prata så det är inte klokt. Han pratar ju som om han vore minst 3 år faktiskt. Så stolt över honom :) Det hade jag såklart varit annars också, men man blir ju lite extra stolt när de kan så mycket.

När vi gick till bilen så sprang Devin före med bilnyckeln för att låsa upp bilen och då snubblar han ju såklart och landar på magen. Han bara uppehoppa och ställer sig sen igen :) Inte en min. Så rolig grabb det där.


Nattbesök

Kaos, kaos och kaos kan jag sammanfatta denna natten som. Vilde ha vaknat och ätit tre gånger, Devin har vaknat och skrikit en gång + att han kom in till mig runt klockan ett på natten och svamlade en massa. Han la sig bredvid mig en liten stund, men jag bar sen över honom till sin säng. Klockan fem tyckte Vilde att det var morgon och pratade och snurrade runt som aldrig förr. Vid sex fick jag honom tillslut att somna om men då får ju katterna såklart värsting rycket och springer runt. Jag höll på att bli tokig!! Jag hann iaf somna om ca 40 minuter innan Vilde verkligen hade fått nog av sovandet. Jag var så trött då så jag kunde knappt öppna ögonen ens.. -suck-

Känner mig som en zombie idag.


Godnatt

Jag tar en riktigt tidig kväll idag tror jag minsann.
Känns som jag behöver det för att kunna fungera liksom!

Godnatt allesammans!


Morfar

Efter jag vart och hämtat Devin på dagis idag kom min bror och mötte upp på parkeringen här, vi hade nämligen bestämt att vi skulle gå och hälsa på vår morfar :) Han tog Devin i vagnen och jag tog Vilde i vagnen. Morfar blev jätteglad när vi kom, vi tog oss en liten promenad som vanligt. -skönt- Riktigt sommarväder här idag ju!

När vi kom hem från det gjorde vi mat här hemma som vi åt sen åkte vi till barnens farmor en sväng och tog oss en promenad där ute också! Inga fel det inte.

Nu är jag skittrött och ska sätta mig och kolla lite tv innan jag lägger mig. Barnen de sover redan men Vilde åt inte så mycket idag innan han la sig.. bara 70 ml ersättning/vällingsmix. Får se hur natten blir!



Kött

Idag har Vilde fått smaka kött för första gången. Det blev en burk med kyckling och pasta som han fick smaka på och det lilla han fick gick ner :) Han blev väl lite fundersam först, men sen mumsade han på som vanligt. Min matglada lilla herre. Hellre matglad än matvägran!



Ingen bra start

Det blev ingen bra start på dagen idag när Vilde gjorde morgon klockan 5.30. Hur pigg som helst så det var lönlöst att försöka få honom att somna om. Klockan 6 sen vet jag inte vad som hände med honom för han bara gallskrek, och skrek och skrek lite till. Jag trodde jag skulle få psykbryt så jag var tvungen att gå ut till vardagsrummet en stund för att andas och räkna till tio minst hundra gånger typ.
Han väckte väl alla i de närliggande lägenheterna här kan jag tänka mig, och stackars Devin hörde jag på sitt rum "nej ilbe (vilde)" sa han innan han yrvaken kom utlklampandes från rummet.

Nu är jag och Vilde sams igen ;) Men jag blir tokig när han håller på sådär och är vaken varannan timme under nätterna också. Liksom behöver inte han någon sömn eller?? Jag vet att jag iaf behöver det för att kunna fungera något sånär normalt.

Puh alltså.


Skelning



Hoppas verkligen vi får en tid snart till ögonkliniken eller vad det heter för jag tycker nästan att hans skelningar blivit lite värre och kommer oftare nu. Jag kanske inbillar mig, men skulle vara skönt att få det uppkollat iaf.



Mammas lillplutt ♥


Devin



Devin har varit trotsig och gnällig idag också, men han satt faktiskt ner snällt en stund och målade iaf ;) Min lilla sötnos. Kan inte vara lätt att vilja så mycket och få så lite.

Barnens farmor kom över hit förut och då dög ju inte jag längre. Nej, farmor skulle bada honom och farmor skulle hämta nappen och farmor skulle sätta på musik. Jag fick absolut inte göra de sakerna för då blev det kaos på en gång!! Jag gick för att hämta nappen, då skrek han nej och stoppade mig. Haha, bäst farmor fick göra de sakerna då så han vart lite nöjd -fniss- Envisa grabb!

Tur han är så söt iaf ♥


Nöjd



Här har vi en nöjd, mätt och belåten liten Vilde :)



Ännu en burk som tagit slut nu. Han är så himla duktig på att äta så det är inte sant :)
Nu ikväll innan läggdags åt han 4 msk banangröt och sen 100ml välling/ersättningsmix. Han somnade som en klubbad säl!


Som vanligt..

Natten blev ju inte ett dugg bättre fast att han ätit så bra innan han la sig. -suck- Han var hungrig klockan tolv, två och fem.. precis som vanligt. Vet inte vad jag ska göra längre för att det ska bli någon förbättring. Han kan ju inte vara så hungrig hela tiden?? Eller? Han äter ju som värsta hästen.

Idag är jag trött!


Vinteroverall nr 2



Nu har jag fixat en vinteroverall till Vilde också, en molo haden fick det bli. Hoppas inte han växer en massa mer nu så han inte kan ha den.. Eller ja, då är det ju bara att sälja och fixa en ny :)


Så kan man också sova



Gick precis in för att kolla till Vilde och vad ser jag? Jo, han har ju lagt sig på tvären han. Sussar gott värre också den lille busen!



Så kan man också sova.


Skitunge

På dagis idag fick jag nog med mig fel unge hem tror jag. Fick med mig världens grinigaste skitunge! Ingenting alls som dög för den herrn inte. Inte ens melon! Vilde vart hungrig och jag tänkte vara snäll och ge Devin melon så han också hade något att äta under tiden som Vilde skulle äta och jag vet ju att han älskar melon. Jag skar melonen i bitar och la den i hans tallrik och skulle sätta Devin i sin stol - då bröt helvetet lös. Herregud vilket humör grabben har!! Det dög inte alls med melon, det som är favoriten annars. Nej, så jag ställde tillbaka den och då skulle han ha sa han. Tog fram den igen, men nej, då skulle han inte ha längre. Jag visste ju innerst inne att han ville ha så jag ställde fram den i alla fall så kunde han ta om han ville ha. Då tar skitungen skålen och kastar över hela golvet!! Behöver jag säga att jag inte var glad då?? Höll på att få psykbryt tror jag. Jag torkade iaf upp och då blev han skitarg för att jag tog bort melonen och slängde den och sa att han ville ha ny. GAAAH! Jag höll på att få ett utbrott där, men som tur var kom Marie och Neo just då och räddade situationen ;) Mina räddare i nöden -haha- Slutade med att han fick ny melon som Marie fick honom att äta. Att man ska behöva vara två alltså.
Stackars Vilde höll ju på att hungra ihjäl han under tiden -kraken-


Melon på hela golvet :(

Ja, det var tur att Marie och Neo kom som sagt var annars hade jag nog gått under här hemma. Jag gillar verkligen inte trots och alla utbrott de får för minsta lilla grej. Jisses!
Var trevligt med lite besök sådär på eftermiddagen också. Vi åt mat, pratade och sådär. Marie var även snäll och hjälpte mig med barnen inför nattningen -tack-


Vildebus var på bra humör iaf

Vilde åt nästan en hel dl gröt nu innan läggdags + 90ml ersättning!! Hungrig kille det där.



Öppna förskolan

Idag tog vi oss ner till öppna förskolan. Mötte upp Erica och hennes son Liam innan och tog sällskap dit! Hon hade aldrig varit där förut, så det var ju verkligen på tiden att jag drog med henne -haha- Vilde och Liam satt och tittade på varandra och var hur glada och pratiga som helst. Snackade nog mycket skit ;)

Efter det tog vi oss en liten lunch på café paus och satt och pratade en hel del. Barnen de sov i vagnarna så snällt. Ja, Vilde han sov faktiskt också snällt i vagnen för en liten stund -yaay-

Vi var på stan så länge att det blev till att åka direkt och hämta Devin från dagis när vi sa hejdå. Men det var en trevlig förmiddag!


Förbättring

Natten till idag var iaf en liten förbättring mot föregående nätter. Vilde sov till halv två innan han vaknade och ville äta! Sen dröjde det till fem innan han var hungrig igen och han somnade om som en stock efter det också och låg i sin säng till halv sju ungefär :)

Bättre och bättre nu!

Film: Devin målar

Devin målade lite igår.

Han har iofs målat typ hela dagen som vi varit hemma idag också, inne i någon målarperiod tror jag :) Stillsamt och bra, så mig gör det ingenting -haha-

 

 


Huvudvärk

Usch vilken huvudvärk jag dragit på mig då, och halsont på det. Hoppas verkligen inte jag kommer bli sjuk eller något för det har jag inte tid med!!

Nu har David åkt iväg igen iaf. -sakna- Hoppas veckan går i räserfart så att han snart är hemma igen.

Vilde åt 70ml ersättning och 4 msk gröt innan han la sig så jag hoppas han står sig ett tag nu! Mitt lilla matvrak alltså.

Devin la sig utan problem som vanligt, var nog jättetrött. Vi var i lekparken med min bror och Lise en stund förut efter att vi ätit middag hos min mamma och pappa. Han busade runt där och gick dessutom hela vägen dit och tillbaka :)

Nej snart sängen för mig med tror jag minsann!


Vinteroverall

Nu är overalldilemmat över för Devins del iaf för jag vann nyss en auktion på tradera med denna jättefina skidoverall! Jag var så himla nöjd med den han hade förra året så jag ville att han skulle ha en likadan detta året :)


Bild lånad från tradera

Han kommer bli så himla fin i denna :)



Badhuset

Idag är det ju babysim och minisim, men vi har två väldigt snoriga barn här så det blir nog inget bad för våran del inte :/ Ganska tråkigt, men hellre att de blir friska först!


Natten då

Vilde stod sig på gröten till halv tolv ungefär, då vaknade han och var hungrig igen. Precis som när han får ersättning alltså, så ingen skillnad! Sen var han hungrig igen klockan tre och sen halv sju. Var iaf inte varannan timme i natt, dessutom sov han i sin säng ända till klockan sex innan han fick komma över till mig :)

Hoppas på ännu bättre tider.


Gröt

Nu innan Vilde gick och la sig åt han 3 msk med banangröt, hoppas han kan stå sig lite på det nu. Han gör väl inte det bara för det är han, men hoppas kan man ju alltid! Jag hoppas tills motsatsen är bevisad!


Natten

Sov natten hemma hos min mamma och pappa, och det var så skönt!! Sova hela natten utan avbrott.. eller ja, inte riktigt för pappas jävla klockradio började prata och spela musik klockan 5!! Trodde jag stängde av den då, men nej, 10 min senare började den igen.. men då hittade jag rätt knapp. Tänk om Vilde kunde ha en sån knapp ;)

Iaf så sov jag gott.

David hade haft kaos hela natten han, Vilde hade skrikit som en tok och Devin hade knallat upp ur sängen flera gånger för han hade vaknat av att Vilde skrek. Ja, nu vet han hur jag har det ;)


Äntligen!!

Jaaaa!! Nu är David äntligen hemma igen :)
De hade haft prov idag på 15 kapitel och han klarade det!
Jag är stolt över honom!


Frisyren

Jag blir aldrig bra på bild så jag tycker inte att bilderna ger en rättvis bild av hur min frisyr faktiskt ser ut :/ När jag kollar mig i spegeln ser jag inte alls ut så som det blev på korten, men jag orkar inte ta hundra bilder för att se om någon kanske blir bra. Ni får nöja er med dessa.



Ja, sådär ungefär kanske.

Jag blir aldrig bra på bild.


Natten

Kan ju som vanligt börja med att berätta om natten. Jag trodde det skulle bli en bra natt, det liksom kändes som det, men icke. Jag hade så fel så!
Vilde ville äta varannan timme i natt också som alla andra nätter + att han var jättesnorig så han kunde ju inte somna om :( Testade med nässugen och näsdroppar, men funkade ju inte heller. Stackars barn! Var ju bara att vara vakna för oss det.

Känns som min kropp börjar vänja sig med för lite sömn nu.


Eftermiddagen

Efter jag hämtat Devin på dagis åkte vi direkt till maxi för att handla lite blöjor, mjölk, några burkar med barnmat till Vilde och sådär. Devin såg då melonerna och ville så gärna ha en, så en halv sån fick följa med hem också :) Hellre det än att han ska tjata om godis. Nyttigt och gott med melon.

När vi kom tillbaka hit så mötte jag en gammal tant (ja, hon var riktigt gammal) på parkeringen som kom till mig och började prata på ryska. Hon var helt förtvivlad typ och försökte förklara sig för mig som nog stod där som ett frågetecken för jag fattade ju inte ett ord liksom. Hon började iaf vifta och ha sig att jag skulle följa efter henne och hon tänkte hjälpa till med kassarna eller bära Vilde i bilstolen och så, men det tog jag själv för hon såg ju ut att vara 100 år eller något. Hon kanske skulle gått sönder om hon bar så tungt :/ Jag följe ju iaf efter eftersom vi bor i samma trappuppgång. Hon drog med mig upp till henne och pekade på ugnen och var så ledsen. Hon fattade inte hur man öppnade den och hon hade bakat bröd. Jag hjälpte henne att öppna den och då blev hon jätteglad igen :) Lilla tanten.


Gott med melon!!

Devin fick melon när vi kom in till oss och han var så nöjd och glad så. Han hade nog kunnat äta upp hela om han fått bestämma, men det fick han inte göra!


Bus i babygymmet

Vilde låg och var snäll och glad i babygymmet ett bra tag faktiskt. Det brukar ju inte hända allt för ofta, han blir ju ledsen så fort jag är mer än en meter ifrån honom för det mesta, men inte nu. -skönt- Jag kunde sätta mig ner i några minuter och bara andas lite.

Eftermiddagen har ändå funkat ganska bra även fast det känns som det enda man säger till Devin är nej eller ajaj. Jag är typ hes nu för jag fått säga till på skarpen så många gånger. Han klättrar ju på allting och skrattar sen bara åt en när man säger till. Idag hängde han i gardinerna, var på borden, på tvn, i kattklätterställningen.. ja, typ överallt. Apunge!


Älskade barn ♥

Jag och Devin satt och myste ett tag i soffan innan det var dags för läggdags för honom. Han var jättego och låg mot mig :) Sånt tycker man om!

Vilde la jag i sängen idag och låg bara bredvid utan att hålla i honom eller något, och han somnade utan problem ändå. Kanske kanske kan han börja sova hela nätterna i sin säng snart.. man kan ju hoppas!



Suck

Åhh!! Vilde är verkligen inte på sitt bästa humör idag, han bara skriker och gnäller om han inte får vara på mig hela tiden. Jag orkar inte. Jag är helt svett och äcklig, nerspydd, trött, sliten, ja, fy fan alltså.. känner mig som värsta lurken! Inte hinner jag duscha heller för alldeles snart ska jag iväg och hämta Devin på dagis, sen vet jag inte alls hur resten av eftermiddagen ser ut. Jag kommer längta tills barnen ska lägga sig ikväll!!

Imorn kommer David!!! Bara för två nätter, sen drar han igen. -puh- Känns som jag bara vill krypa in i ett litet skal och lägga mig där för att sen kläckas när David kommer hem igen för alltid.

Idag är det verkligen inte min dag.


Haha

Min nya frissa verkar chocka många tydligen, de ser ju inte att det är jag ens.
Igår vinkade jag till Emelie på öppna förskolan och hon undrade vem som vinkade för hon kände inte igen mig.
Sen bar jag på Devin där till BVC och hon som har öppna förskolan undrade vem som gick omkring med honom nu och var jag var haha!
Jag hälsade ju på Sara som kom där också med Liam på armen och hon bara glodde hon innan hon fattade att det var jag -fniss-
Nyss öppnade jag dörren för min mormor och morfar plingade på och mormor trodde det var någon kompis till mig som öppnade ;D

Ja, så kan det bli ibland. Skönt med lite förändring i tillvaron ;)


Vila på dagen

En del skriver att jag ska passa på att vila på dagen, men det går ju inte heller för Vilde sover ju typ bara tiominuters powernaps på dagarna. Jag hinner ju knappast vila på det. Hade han sovit längre hade jag ju såklart lagt mig på dagen när Devin är på dagis, men nej.. det finns tyvärr inte med på kartan i det här huset :/




Sova? Vad är det?

Känns inte som jag vet vad sova är längre för att jag inte fått sovit ordentligt på så länge nu. Kan ju säga att det absolut inte blev bättre när vi blandade med vällingen, snarare att han faktiskt åt oftare om det nu var möjligt -suck- Jag är så trött nu så jag bara vill lägga mig på golvet och tjuta. Känner mig verkligen inte som en bra mamma just nu, helt trött och grinig med tålamodet nere på botten ungefär. Blä!

Halv tolv började Vilde böka och var hungrig, sen halv ett började Devin skrika, sen halv två var Vilde hungrig igen, sen halv fyra vaknade han igen och var typ pigg, sen klockan halv fem ville han äta igen för att sen äta igen klockan sex. Jag ska vara lycklig om jag ens sovit en kvart i streck i natt alltså.

Jag orkar inte mer.



Tradera!

Nu ligger kläderna i storlek 62 ute på tradera som ett stort klädpaket om någon är intresserad!




Klicka på någon av bilderna för att komma till auktionen!

Klädpaketet består av 42 delar.
Bara buda på ;)



Välling

Nu idag var jag ner till bvc och frågade om det fanns något jag kunde ge Vilde eftersom han äter så himla ofta och verkar inte alls nöja sig på bara ersättning nu när jag slutat amma. Det håller ju inte i längden att han ska äta varannan timme dygnet runt ungefär :/ Hon frågade om jag börjat ge smakportioner eller gröt, och ja, han äter ju en hel burk om dagen och ibland 2 msk gröt på kvällen, men han nöjer sig inte med det heller. Då sa hon att jag kunde köpa välling och blanda i ersättningen, så nu har jag gjort det. Han fick 50ml välling och 90ml ersättning blandat, hoppas innerligt nu att det funkar och att han står sig lite längre! Inte kul för varken honom eller mig att bli så störda på nätterna liksom.

Hoppas, hoppas, hoppas!


Vilken jävla natt

Känns knappt som det varit natt ens för jag är så himla trött. Jag ska vara glad om jag lyckats sova en kvart i streck i natt alltså. Vilde har krånglat som bara den, ätit tre gånger, sen klockan halv fyra fick han för sig att vara vaken och böka runt till klockan sex. När Vilde då äntligen somnat så började katterna att härja -puh- Kan ju säga att jag inte var glad på dem. Sen var det typ ingen idé att somna för jag visste ju att Devin skulle komma upp strax. Blä alltså!

Åhh vad jag längtar tills David gått klart den där utbildningen och är hemma med oss igen. Jag går under här ju!


Är det inte den ena så är det den andra

Ja, just som jag skulle sätta mig ner för att kolla på programmet på femman om 14-barnsmamman så börjar Vilde skrika och krångla (såklart). Tröstade honom och fick honom att somna om och satte mig igen, ja, då börjar han skrika igen. Jag gjorde lite mer mat till honom, han åt lite och sover nu igen.
Satte mig sen igen för att kolla och då börjar Devin gråta istället -puh- Tur jag inte har 14 barn säger jag bara!!

NU efter reklamen ska jag sätta mig igen... Jaha, nu börjar Devin igen.

Suck.


Mr. Trots

Här hemma hos mig bor Mr. Trots och han är extremt jobbig emellanåt. Han vill alltid få som han vill och får han inte det kommer det stora utbrott. När man säger nej till honom gör han just det man sagt att han inte får göra, minst tio gånger till bara för att vara extra jobbig. Han slutar endast om han blir tillsagd på skarpen och bortdragen därifrån, men det är när man gjort det tio gånger i rad dvs. Allt han får göra är tråkigt!
Om han ska äta en macka tex så vill han inte äta den om man bara ger honom den, nej nej, han måste själv säga att han vill ha mackan innan den duger.. annars kastas den på backen!

Jag är extremt trött på Mr. Trots faktiskt, men som tur är så är inte han här hela tiden utan ibland är det bara en väldigt gosig och busig unge också. Tur det!

Usch för trots!


Klippt

Nu idag har jag äntligen varit och klippt mig. Jag har väl ca 2 dm kortare hår nu och nästan lugg + att det är spikrakt! -yaay- Nu får jag inte göra något med håret alls på två dagar, det ska bara hänga.. så det blir nog inga bilder än, för det är inte så snyggt om man inte fått göra något med luggen liksom.

Vilde var hos Marie under tiden och det hade gått hur bra som helst. Han hade slagit sovrekord där med att sova på dagen tror jag minsann, sovit i över två timmar :) Lillbubben då.

Bilder kommer när jag känner att håret är som jag vill ha det.


hits