Frontalkrock

Imorse när jag vaknade var jag så yr i huvudet så jag knappt kunde resa mig, fick ligga kvar bra länge innan jag sakta men säkert fick masa mig upp. Blev som tur var bättre efter lite frukost, så kunde köra iväg Devin till dagiset. Han vart överlycklig när han kom dit för de skulle ha en heldag i skogen där :) Kan ju knappt bli bättre!

Åkte hem och gjorde iordning mig och Vilde för att knata ner till öppna förskolan med Mia, Julia och Frida. På vägen dit hörde vi bilar som tvärbromsa och sen en redig smäll. Frontalkrock med två bilar i en korsning :/ Som tur var verkade det som det gick bra för alla kunde gå ur bilarna, men ändå.. lät som en bomb small eller något och den ena bilen blev ju ihopveckad som ett dragspel.

Vi hade iaf trevligt på öppna. Jag och Vilde var med på lite rytmik idag, det var väl sådär. Han tycker ju mest om att hoppa och sånt, så de låtarna man kunde hoppa i var ju roliga :)


Vilde busar på öppna :)

Nu har vi precis ätit både han och jag och han ligger och tjuter i vagnen, men han är så trött så han somnar nog inom kort för det är bara fjantgnäll och det är ju ingen idé han somnar i sin säng om vi snart ska iväg och hämta Devin liksom. Vill ju inte väcka honom för det, så då är det bäst han somnar i vagnen.



Kommentarer:
Postat av: Camilla

Haha nej det är inte fel på den men dom hade tryckt in knappen snett så den fastnat med ena kanten :) Därför spelade den hela tiden..

Postat av: Amy

läskigt! Tur det gick bra! Skönt med heldag i skogen!

2009-09-23 @ 14:27:43
URL: http://olimy.blogspot.com
Postat av: marie

men usch va otäckt:S

2009-09-23 @ 16:50:15
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: joanna

läskigt. :/

2009-09-23 @ 18:37:21
URL: http://mammatillisak.blogg.se/
Postat av: Maria

Usch vad läskigt!!

Vad skoj med Rytmik.



Hoppas ni får en fin kväll!

2009-09-23 @ 19:00:12
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: sara

gud vad läskit

2009-09-23 @ 19:37:11
URL: http://zasata.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits