Monstertrucks

Nu ikväll har vi vart iväg på det som Devin tjatat om i några dagar nu, nämligen varit och kollat på monstertrucks!! Han älskar dem och har pratat massor om att han ska se dem den här veckan sen han fick reda på att Peter skulle bjuda honom på det :) Jag har väl tyckt det skulle bli ganska häftigt jag med om jag ska vara ärlig, aldrig sett förut så.


Förväntansfull

De började iaf med att förflytta monstertrucksen från en punkt till en annan, sen stannade de där och det började mesdcyklar, crossar och annat tråkigt tidsfördriv typ. När man sen äntligen trodde de skulle dra igång bilarna igen då hade de en 20 min lång paus istället -suck- Kan ju lova att Devin var ganska rastlös en stund där, han ville ju se bilarna köra och skrek hela tiden men kör dåååå. Trött blev han ju också eftersom föreställningen började klockan 19, men han skötte sig ganska bra ändå faktiskt :)


Lite trix

Efter en lång väntan så började ju iaf äntligen monstertrucksen köra! De var fyra bilar och de gjorde bara två hopp var och sen var allt över. Lite besviken faktiskt! Trodde de skulle göra lite mer häftiga saker, men men.. Devin var iaf nöjd och det var ju huvudsaken :)


Hoppla

Har iaf en nöjd kille här hemma som nog kommer prata länge om dessa bilar :)
Han sover sött nu!



Kommentarer:
Postat av: Karin - Mamma till Emil och Liam

Vart var det nånstans?

Postat av: Maria

Vad roligt ni ser ut att ha haft det :)

2010-05-15 @ 17:07:21
URL: http://selmasmamma.blogg.se/
Postat av: Marie-Från en prematurmammas hjärta-

Haha ja det där kommer han leva på i evigheter:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits