Bebishoroskop

Såg att Katharina hade kollat bebishoroskop i sin blogg, så jag var tvungen att kolla för mina barn också ju :)


Skorpionen
23 okt - 21 nov
Din Skorpionbaby är ett riktig litet busfrö, som gärna retas för att få dig att visa dina känslor och som älskar att locka dig till skratt. Han överraskar dig ständigt genom att bete sig annorlunda mot vad du väntat dig, och är inte alltid den lättaste att ha att göra med. Men han är inte busig på ett bullrigt eller särskilt livligt sätt ,utan är snarare en ganska klurig liten bebis.




Väduren
20 mars - 18 april
Din vädurbaby är otroligt pigg från start. Han är en riktig äventyrare som inte kan vänta länge nog innan han börjar upptäcka sin egen förmåga och världen runt omkring. Det är full fart hela tiden...han kryper tidigt, och han springer nästan innan han ens kan gå så bråttom är det. Och var inte orolig för att han inte säger ifrån. Även det gör han så det riktigt märks, ibland bara för att retas.


Jag tycker de stämmer riktigt bra. Devin är ju ett litet busfrö som är väldigt smart och han överraskar mig ofta :) Dock är han ju ganska högljudd av sig då ;)

Vilde var pigg från start och kunde gå innan han lärde sig krypa, så det stämmer också väldigt bra. Han är en riktig vilde helt enkelt. Dessutom har en röst som inte är av denna värld när han inte får som han vill, så säga ifrån det kan han minsann!


Stämmer era barns horoskop?


Kommentarer:
Postat av: Emma Viklund

Roligt när det stämmer, måste med kolla upp :D

Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Måste jag med in o kolla! :D

2010-11-28 @ 11:05:03
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits