Trött på det här!!

Ursäkta mig nu, men jag är så trött på att inte bli frisk!! Har inte tränat på flera månader nu tror jag och känner mig som världen slappaste människa :/ Nu har man åkt på halsfluss en omgång till dessutom.. räckte gott och väl med den första kan ju jag tycka då men. 

Jag och Vilde var ju till läkaren igen vid fem. Han kollade och klämde och hade sig och tyckte ju egentligen inte att vi skulle äta penicillin någon av oss eftersom vi nyss ätit, men eftersom vi har så ont båda två så skrev han ut till oss iaf.. Men vi får bara börja med det imorgon eftermiddag och om vi verkligen känner att vi måste!! Jag förstår ju att det inte är bra att äta för mycket antibiotika, men just nu känns det som jag snart inte kommer kunna svälja alls igen. Jävligt hemskt! Jag fick utskrivet något gurgelgrejs som skulle bedöva halsen också. Man skulle första gurgla med det och sen svälja - skulle inte smaka något alls. Det smakade så brutalt illa så fick spotta ut det och lyckades därför bedöva hela munnen på mig själv istället för halsen.. :/

Vilde har iaf ätit nu på kvällen. Maxi om förbi med massa bröd här helt gratis och det gick hem hos båda barnen. Så de åt sånna frallor, välling och glass :) Hoppas på att han mår bättre i natt och imorgon så att han slipper penicillinen iaf. För mig känns det mörkt på den fronten nu.. Vill knappt svälja -urk-
Devin tog sin medicin glatt, men det kommer han nog inte göra igen för han sa efteråt att det var jäääätteäckligt och ville ha massa vatten att skölja munnen med ;) Kommer nog få jaga honom och brotta ner honom för att få i honom skiten igen. Ja, den som lever får se!

Hoppas alla andra är friskare och mår bättre än oss just nu!



Familjen Hals

Natten till idag har varit katastrof. Vilde har haft så ont i halsen (igen) och då kände jag efter och jag hade ju också lite ont i halsen, men inte så jag tänkte på det. Fick tillslut flytta över Vilde från hans säng in till oss för han hostade och andades så tungt, stackaren. Så varken Vilde eller jag har ju sovit bra i natt.

Imorse hade jag ännu mer ont i halsen och det var precis samma halsont som jag hade för inte så längesen och för bara 5 dagar sedan avslutade jag den penicillinkuren. Ringde direkt till VC och fick en tid klockan 11:15 för alla tre, för jag tyckte det var lika bra att kolla Devin också. Han kan ju bära på det fast han inte har ont liksom..

Nu har vi varit där och visst har vi alla tre streptokocker :( SUCK! Det värsta är att varken jag eller Vilde ska få penicillin nu eftersom vi nyss avslutade en kur. Det protesterade jag ju självklart emot för Vilde äter ju inget och kan inte sova.. Jag har själv svårt att få i mig någonting och vill inte ha lika ont som sist! Så klockan 17 ska vi till VC igen för läkarbesök. Hoppas de har något bättre att säga då för om jag ska få sådär ont i halsen igen bara för jag inte får medicin kan jag inte jobba eller något ju! :/

Jag är så trött



Shoppat till Vildes 2årsdag!! :)

När vi ändå var i karlstad idag så passade vi självklart på att åka förbi pricken också! :) Min favoritaffär tror jag nästan, skulle ju kunnat köpa upp halva butiken tror jag om jag hade haft råd. Sååå mycket fint!

Detta blev det till Vilde som han ska få när han fyller 2 år:



Jag ville egentligen ha den gröna t-shirten, men han får ju nästan alltid i grönt så därför tog jag rött den här gången :) Den var ju också fin och blir nog kalasbra på Vildebus i sommar!


Jag älskar Villervalla!!




Ikea-tripp

Efter jobbet idag lämnade vi barnen hos deras farmor och Kenth och åkte iväg till Ikea för att hinna inhandla hylla och bord i färgen "valnöt" innan det skulle ta slut eftersom de slutat med det nu. Blev även en liten hylla till i den färgen som vi hittade i fyndhörnan :) Så tre fina grejer för endast 600:- inga fel!

Är ju långt från klart här hemma, men det börjar ju ta form iaf! Nu behövs ju soffklädslar, gardiner, socklar, golvlister.. ja, en hel del. Hoppas ju iaf på att få köket och alla lister klara i sommar, för det ser ju förjävligt ut när det står halvfärdigt allting.

Men men, en liten bit på väg iaf nu!! -härligt-


Vila i frid Linda

Linda - småbarnsmamma med cancer

Hennes blogg har man läst en hel del gånger, men idag somnade hon in och tårarna forsar ner för mina kinder..


Vila i frid nu Linda



Kul på lekplatsen



Barnen gungar och har kul :)




Skoj att leka på lekplatsen :)


Filmer från igår.



Paniiik

Det första jag såg när jag tände lampan imorse var denna mysiga varelse i taket:



Fy fan alltså!! Då kläcker David ur sig att en sån där låg i Devins säng här om kvällen när han skulle lägga honom. Låg där under täcket liksom.. nu får man ju kolla lakanen innan man lägger sig också.. UÄCK!!



Ingen liten krabat inte. :/

Sägs ju dock att sånna här spindlar bara trivs i friska hus så det är väl ett bra tecken kanske.. hmm. Inget gott som inte har något ont med sig. Eller var det tvärtom? 



Fruktstund



Bilder från fruktstunden grabbarna hade hemma igårkväll efter allt utebus :) Extra gott med mandarin då!



Massa utebus!

Helt underbart väder när jag kom hem från jobbet idag så att gå in var det inte ens tal om!



Barnen fick lite mellis ute i form av smoothie som vi fick på barnmässan och sen tog vi oss en promenad. Devin på cykel och Vilde i vagnen. Han älskar att åka vagn igen av någon anledning, men det gör inte mig något :)



Vi bestämde oss för att gå och möta upp David när han slutade jobbet, så vi stannade på lekplatsen som är ganska nära där han jobbar och lekte tills han slutade :) Barnen och jag var nöjda!

Sen gick vi hem igen och totalt slutade promenaden på 4,3km och det är ju inte dåligt av Devin att orka cykla den biten inte! Han kanske ska bli något på den fronten? ;) Tävlingscyklisten Devin? Ja, vem vet?

Ha en bra kväll allesammans!!



Barnmässan

Tog en tripp till barnmässan i Karlstad idag :) Inte alls mycket folk där och det var ju skönt det faktiskt. Började trilla in en del när vi gick ut, men innan var det helt lagom. 



Barnen provade på massor med saker där, men roligast var nog de här bilarna helt klart! De hade nog kunnat åka runt där i en evighet, men det fick de inte ;)

Devin hade tjatat om att träffa Bamse på mässan hela morgonen eftersom vi sagt att han skulle hålla till där, men när vi väl träffade på honom så vart Devin minsann inte lika kaxig längre ;) Tillslut fick iaf Bamse en kram av Devin och sen kramade nog Devin alla sånna nallar som vandrade runt där inne - var nog minst fem stycken. Vilde vågade enbart krama Flammy han, alla andra dissade han.



Vilde gjorde scendebut ;) Han sprang upp och ville dansa Zumba haha!

Efter mässan tog vi en tur till IKEA också, skulle verkligen behöva deras skohorn. Men tror ni de hade det eller? NEJ! Skulle inte komma in förrän slutet av april heller -suck- Vi åt iaf lite mat där och sen drog vi oss hemåt. Barnen somnade som grisar i bilen!



Eftermiddagen sen var vi hos mina föräldrar och fick god mat :) Tack så mycket!!




Cykelpremiär

Devin har tjatat hela vinter om att han vill "cykla" och vi har hela tiden sagt att ja, när snön försvinner. Nu har ju äntligen nästan all snö försvunnit så idag tog vi fram cykeln till hans stora glädje och drog iväg på en ganska lång promenad :)



Vilde ville åka vagn han, så det fick han göra! Dessutom fick han ha på sig sin vårjacka som faktiskt till min stora förvåning satt helt okej än. Den är ju så fin så man vill ju egentligen inte att han ska växa ur den :) Däremot var vindbyxorna på tok försmå, så dags att köpa nya. (eller önska sig)



Devin körde i full fart hela vägen till coop utan att ens klaga på att han var trött. Inte illa, för annars om han bara går säger han ju det efter tio meter, latmasken. Men nu var han minsann nöjd på vägen med sin fina cykel :)



På hemvägen gick vi förbi min mormor och där blev det mat och bus :) Var trevligt att träffas igen, för det var ett tag sen nu! Barnen tyckte också att det var jättekul att träffa gammelmormor såklart för de började tjata när vi närmade oss, så det var tur hon var hemma.



Vilde busade ju självklart med gammelmormor han också!





Godnatt och ha en trevlig kväll!

Soffmys på morgonkvisten

Innan jag stack till jobbet imorse :)



Mina stora älsklingar morgonmyser ♥



Puh så trött

Shit så trött jag är!! Men imorn är det bara på det igen, men på söndag är det iaf helg för min del iaf. Då blir det nog att bege sig till barnmässan för den kan man ju inte missa :) Blir nog kul för barnen också att komma dit för de brukar ju ha en massa hitte-på för barnen.
Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla Jackass 3D innan jag slumrar in. 


Ha en trevlig fredagskväll allesammans!



Godnatt min skatt



Kikade in hos min lilla navelpillare nyss och fick se detta :) Sötnosen har stuckit in handen i pyjamasen för att komma åt sin lilla navel. Hans navel är nog hans snuttetrasa för han pillar alltid där och har gjort sen han var liten. Undra hur länge det kommer hålla i? Han kan ju bli galen ibland om han har overall på sig och inte kommer åt den alltså. Gullungen min ♥



Men kul att komma hem....

Kul att komma hem till en sur sambo då efter ett skitlångt arbetspass. Nästan så jag hellre hade jobbat tre timmar till! Han blir sur på mig för att han glömt att ge Vilde sin penicillin och dessutom glömt att ta med den från dagiset så han får åka dit nu och hämta den. Är ju knappast mitt fel? :/

Jaja, jag överlevde dagen och det gick bra idag med. Provisionen för dagen slutade på 562,5 :) Inte illa!



Ett ord

1. Var är din mobiltelefon? Toaletten
2. Var är din andra hälft? Jobbet
3. Ditt hår? Rödbrunt
4. Din mamma? Jobbet
5. Din pappa? Jobbet
6. Det bästa du vet? Barnen
7. Din dröm i natt? Glömd
8. Din dröm/ditt mål? Lycka
9. Rummet du är i? Datarummet
10. Din hobby? Fotografering
11. Din skräck? Ensamhet
12. Var vill du vara om sex år? Australien
13. Var var du igår kväll? Hemma
14. Vad är du inte? Oärlig
15. En sak du önskar dig? Pengar
16. Var växte du upp? Kristinehamn
17. Det senaste du gjorde? Surfade
18. Dina kläder? Skjortklänning
19. Din tv? 3D
20. Ditt/dina husdjur? Sover
21. Din dator? Viktig
22. Ditt humör? Irriterad
23. Saknar någon? Nej
24. Din bil? Ute
25. Något du inte har på dig? Armband
26. Favoritaffär? Junkyard
27. Din sommar? Jobb
28. Älskar någon? Ja
29. Favoritfärg? Svart
30. När skrattade du senast? Förut
31. När grät du senast? ??

Monsterpass

Idag blir det ett monsterpass på jobbet. Hela 8,5 timme faktiskt och samma imorn och sen ska jag även jobba 6,5 timme på lördag. Kommer vara såååå slut på söndag så då skulle det sitta fint med en sovmorgon, men det kan man ju bara drömma om.

Jaja, ha en bra dag allesammans!



Film: Vildebus

Vilde sitter och pratar och äter :)




Sen busade jag lite med honom och han höll på att skratta ihjäl sig haha :) Tänk om man vore så lättroad ändå, det hade vart skoj!





David filmade ju det längst ner så det är ju självklart åt fel håll :/



Film: Bus hos Neo

 

Efter jobbet idag drog jag och barnen hem till Marie och Neo en sväng :) Var trevligt att ses lite, blir ju tyvärr inte så ofta längre. Neo gick iaf massor och är så himla duktig!! Mina barn härjade runt som galningar som vanligt, men det är väl så det ska vara i den här åldern antar jag? ;) Bus, bus och lite mer bus!



Jobb - städ

Puuuh, så trött jag är. Var ju bara att direkt efter jobbet åka och ta tag i storstädet på dagis! Inte något man direkt kände för efter en lång arbetsdag, men nu är det iaf gjort och jag fick ju Andreas med mig som sällskap dit så det var ju tur det :) Hade nog inte vågat åka om jag inte hade fått sällskap så då hade jag fått sparka igång David till att göra det.. mörkrädd som man är. Men men.. nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på en unge i minuten eftersom jag missade det.

Ha det trevligt och natti natti!



Kul med vatten



Vi gick ut en sväng på förmiddagen innan dagis och självklart var det vattnet som drog till sig barnens uppmärksamhet. Vad annars? ;) Kan man kladda så är ju det ett måste!



Plask plask!




Snart dags för jobb för min del, men ha en bra dag allesammans!



Besök av Jenny & Liam


Idag fick vi trevligt besök av Jenny och Liam på förmiddagen innan barnen skulle lämnas på dagis :)



Liam tyckte det var skitkul att krypa i tunneln.



Vilde gör en omkörning inne i den trånga tunneln ;)



Vildebus tog en paus i lekandet och kollade på tv och Liam står och spanar på katten utanför (iklädd dress han ärvt av Vilde) :)

Devin var en sursill så han ville inte vara med på bild.

Tack för en trevlig förmiddag!



Film: Benträning

Nya effektiva sättet att träna benen samtidigt som man roar barnen ;)



Jobbigt och kul på samma gång :)



Film: Hopp i sängen

Busungarna kastade ner allting ifrån sängen och började hoppa :) Man får ju minnas själv hur roligt man tyckte det var när man var liten, så de fick hoppa lite sötnosarna!



Skoj, skoj! :)



Jobb, jobb, jobb

Denna helgen har ju bestått av jobb, så för mig har det inte ens varit helg liksom! Idag var det iaf ganska lugnt på jobbet, inte så många som ringde. Rätt skönt faktiskt :) Men hela kommande veckan utom helgen då, består också av jobb. Kommer nog vara skapligt slut när helgen äntligen kommer sen.

Andreas och Linus

På jobbet har jag ju dessa underbara kollegor som förgyller ;) Tur är väl det när det är lugnt emellanåt!!

Hoppas ni alla som faktiskt har haft helg har haft en bra sådan!!

Film: Bus innan läggdags

Från igår innan det var dags för sängen :)



Hopp och lek :)



Panik

Usch igår kväll efter Vilde lagt sig började han gråta lite så gick in till honom och hela kudden var dyblöt för han inte kunnat svälja ens så dreglat ner hela den :/ Sen fick han världens panik för det gjorde väl så ont antagligen så han visste inte var han skulle ta vägen. Han for runt som en galning i famnen på mig och sen på golvet och bara sparkade och skrek :( Stackars lilla bebis. Tillslut lugnade han sig i famnen på mig och jag kunde få i honom lite penicillin när jag sa att det skulle hjälpa honom och efter det slocknade han helt utmattad i famnen på mig.

Imorse åt han glatt penicillinet utan problem för han märkte väl att det hjälpte. Han verkar bättre idag så det verkar som det hjälper lika fort på honom som på mig och det är ju tur det för inget roligt alls att se lillälsklingen sådär och man själv är helt maktlös..



Bli frisk fort hjärtat mitt ♥



Jobbdag

Var en seg dag på jobbet idag, men skönt ändå när det inte var så mycket folk där som det brukar :) Gick väl sådär, men man kan ju inte vara bäst alla dagar!

Andreas fotade mig på jobbet utan min vetskap haha

Efter jobbet var jag iväg på ridkurs och den gick väl hyffsat även om det var lite jobbigt att rida idag dels för jag var slö och dels för det var jobbigt ;)


Ha en trevlig kväll!!



Tulpaner :)

Igår efter att David vart iväg med barnen till affären och hämtat min iPhone som jag nu har igen så hade de köpt med sig tulpaner till mig :) Så himla gulligt ♥



Jättefina och matchar ju min iPhone dessutom -hihi-



Bus i badet!



Devin som inte brukar vilja vara med på bild tokade sig som en galning framför kameran i badet :)





Vilde ville ju inte vara sämre han, men för honom räckte det med en grimas :)




Älskade, fina, vackra, perfekta ni ♥



Vårdcentralen med Vilde

Vilde har inte verkat allt för pigg idag, eller jo, pigg är han men man märker att det är något som inte är bra. Han dreglar massor och gråter om han ska äta något. Så det blev en tid till vårdcentralen idag också och som jag trodde så har han också halsfluss, precis som sin mamma :/ Stackars! Blir penicillinkur för honom med. Dock så var det 26 personer före i kö på apoteket när jag var där och jag hade ingen lust att vänta med honom så länge faktiskt så David får hämta ut det när han slutar jobbet sen.

Stackars oss :/



Förmiddagslek

Koncentrerad

David är på jobbet idag för jag fick faktiskt sova lite i natt. Känner mig bättre nu :) Tack gode för att det finns penicillin! Jag och barnen passade på att ha lite kul med tuschpennor och senare även lera.

Väljer färg


Leker med lera :)

Sen avslutades förmiddagen framför en film i soffan med mandarin som tilltugg.

Lite surt var det



Devin skriver



Igår sa Devin att han ville skriva sitt namn och tog fram papper (kuvert) och penna. Jag har själv aldrig sett honom skriva det men jag sa skriv ett D då och det gjorde han utan att jag ens visade hur det såg ut. Sen sa jag sen skriver du ett E där bredvid och det gjorde han också utan problem utan att jag visade hur det skulle se ut! :) Så himla duktig!! Men efter det hittade han på annat bus så han hann inte skriva klart. Men shit så stolt jag blev!


Idag så skrev han hela sitt namn :) Så himla duktig!!



Älskade tokfransar



Hittade denna bild som jag tog för några dagar sen på mina älskade tokfransar ♥
Båda börjar bli ganska långhåriga nu, men jag vill verkligen inte klippa dem. Inte än iaf :)

Älskar er



Tröttisen



Tröttisen Vilde kom in och la sig på mig imorse efter att de hade ätit frukost. Han somnade som en stock :) Då fick man ju passa på att njuta, kändes som man hade en liten bebis igen nästan. Inte ofta han vill mysa i famnen längre inte.



Älskade lilla skitunge ♥



Streptokocker

Nu har jag fått svar på proverna som togs - som faktiskt gick hyffsat bra för att vara lilla mig. Streptokocker har jag så ska snart ner och hämta ut penicillinen som ska ätas ett tag framåt nu. Hoppas den hjälper fort så jag iaf får sömn i natt. Mat kan ju också vara bra att kunna äta.

Jävla skit



Ingen sömn + VC

Som jag trodde så blev det ju inte så mycket sömn i natt heller :( Hade så fruktansvärt ont så visste inte vart jag skulle ta vägen. Vill verkligen inte svälja min egen saliv ens.

Dessutom så krånglade Vilde en hel del i natt så jag börjar tro att han fått lite ont i halsen han också eller så har han bara sovit oroligt för att han hört mig vara vaken och ojat mig ;)

Direkt när VC öppnade så ringde jag iaf dit så nu har jag fått en tid. Ska vara där 11:15 och kolla upp, men halsprov är ju bland det värsta jag vet. Jag börjar seriöst gråta bara av tanken på att jag kommer få ta ett sånt. Jag är livrädd! Hoppas de är bra där och förstår min rädsla för de får inte trycka ner min tunga med någon jävla träpinne, den saken är säker. Jag är livrädd för att spy och kräkreflexen kommer ju nästan bara jag borstar tänderna så någon pinne på min tunga går inte vägen.

Hoppas jag kan få någon medicin så detta försvinner fort för jag har knappt ätit eller sovit på två dygn nu :( David är hemma och tar barnen idag för jag är helt slut. Vill bara lägga mig ner och gråta typ.

Ha en bra dag alla ni andra!


ONT!!!!

Fy farao vad ont jag har haft i halsen idag - och fortfarande har. Helt sinnessjukt. Varje gång jag ska svälja är det ju nära på att jag börjar gråta :/ Inte fått i mig mycket mat direkt för det är som knivar i halsen på mig. Hemskt!

På jobbet idag kunde jag inte prata i telefonen så jag fick sitta med admin istället hela dagen och det var ju tur det! :) Hade aldrig pallat prata hela dagen faktiskt. Blää.

Får se om jag kan sova i natt då för natten till idag vaknade jag hela tiden så fort jag skulle svälja pga smärtan. Nu är jag iaf ledig två dagar i rad och barnen ska vara hemma, men kan ju vara kul att vara någorlunda pigg för det.



Hachiko

Tårarna bara rinner nerför mina kinder - såg precis på filmen Hachiko.





Rekommenderar filmen starkt, men var beredd med massor med näsdukar!!



Ont i halsen och magen

Fy fan kände idag på dagen att jag började få ont i halsen. Sen kom min TL och satte sig bredvid mig och han var på jobbet fast att hans tjej hade magsjukan och jag vart ju inte så glad över det, men han tyckte inte det var någon fara. Nu sitter jag här med både ont i halsen och magen >_< Jag ska ju ge honom en fet smäll om han gett mig magsjuka, den saken är ju rätt så säker!

Snälla låt detta bara gå över nu på en gång - tack!



Ridit

Varit till stallet med mamma nu på kvällskvisten och ridit lite. Gick riktigt bra idag faktiskt så det var skoj :)

Nu är jag dock trött som tusan och funderar starkt på att gå och lägga mig tidigt idag igen som jag gjorde igår. Jag sov som en liten lammunge hela natten faktiskt. Sååå skönt! Ändå var jag riktigt trött och förvirrad på jobbet idag. Glömde nog hälften av allt som skulle göras, men så går det när man lämnar kort, mat, vattenflaska och hjärnan hemma ;) Haha!

Sov gott!



Bus ute i fina vädret



Efter hämtningen på dagis idag passade vi självklart på att vara ute och njuta av det fina vädret :)



Lek och bus



Vissta gjorde jag en fin snögubbe åt barnen? :)

 


Vi tog en sväng till affären också för smöret var helt slut och det måste man ju ha på smörgåsen till mellanmålet!





Vilde ropar på sin brorsa som fick bråttom hem :)



Dans

Just det. Devin var på dans idag som vanligt på söndagar och det hade gått jättebra :) Han tycker det är hur kul som helst nu när han börjat bli lite varm i kläderna och känner dem som är där. Han hoppar runt och skuttar och dansar som en tok sa David. Det är ju kul för det var ju det som var tanken med det hela!

Schleten

Det var en rolig kväll igår även om jag råkade bli alldeles för full på alldeles för lite cider, men billigt och bra. Fick i min 4½ stycken och vart alldeles på tok för full för mitt eget bästa, men jag repade mig och var med kvällen ut iaf :) Jag är hur schleten som helst idag och det hade inte suttit fel med en bakispizza faktiskt, men det har det inte blivit någon för det har inte varit någon som velat äta med mig och sånna fetsaker sitter jag inte och moffar i mig själv ;) Tur det! Festandet höll på till strax efter halv sex imorse -puh- Fattar inte hur jag bar mig åt för att hålla mig vaken och att jag överlevt dagen på de få timmar sömn som jag fick.

Tack allesammans som var med igår iaf, det var trevligt!



Dagens Outfits



T-shirt - Me&i (strl 86/92)
Byxor - Moonkids (strl 92)



T-shirt - Lindex (strl 110)
Byxor - KappAhl (strl 98/104)
Strumpor - ??



Andmatning

Idag klädde vi på oss och gick ut i det härliga vädret. Vi knallade bort till alla änder och matade dem, de blev glada :) Vilde blev också glad och sa hela tiden titta mamma, många ankan. Han har blivit så himla bra på att prata nu, jättekul!! Devin ville bara mata dem skitfort och gå vidare på andra äventyr han på alla isfläckar och snöhögar som finns.

I eftermiddag kanske jag ska till Karlskoga på fest med Peter och gänget. Jag har inte bestämt mig riktigt än, men kanske blir så.. Ja, det lär ju märkas. Ska jag iväg måste jag bestämma mig fort iaf för då måste jag masa mig till systemet först.

Ha en trevlig dag!!



Dagens Outfit - Vilde



Tröja - Lindex (strl 92)
Byxor - Nova Star (strl 86)
Strumpor - KappAhl



Jobb

Blev jobb för mig idag och dagis för barnen :) Gick riktigt bra på jobbet också och dessutom var Henrik så snäll och fixade ett vanligt simkort till mig så jag nu kan använda min (Davids) gamla mobil i väntan på en ny och hel iphone.

Efter jobbet hämtade jag upp David och barnen och körde hem dem sen tog jag en sväng till min morfar och hälsade på honom :) Var trevligt att se honom igen och min mormor var ju där också så fick ju träffa henne med! Mormor ville så gärna se på mammas nya häst (Glaesir) så vi tog en sväng förbi stallet också innan vi åkte hem.

Jag hann ju med att lämna in Devins nya Nova Star byxor också för de har ju en söm spruckit på :/ Känns som det bara är fel på allt för mig nu för tiden, men men.. det reder sig!!

Ha en trevlig kväll!

Dagens Outfit - Devin



Tröja - Nova Star (strl 104/110)
Byxor - JNY Design (strl 104)
Strumpor - ??



Devin sjunger




Dockan Doris, Dockan Doris
Sover i sin säng
Alla måste lova, låta henne sova
Dockan Doris, Dockan Doris
Sover i sin säng :)



VAB

Hemma och VABar med Vilde idag. Inatt klockan fyra ropade han efter bedecin och tatten, så då fick han det och imorse hade han 36,2 i temp. Han verkar skapligt pigg faktist och vi har roat oss under förmiddagen med lek och bad.


Vilde plockar fram och radar upp


Ställer iordning och räknar dem


Bygger lite järnväg också


Sen bytte vi lek och lärde oss färger med duploklossarna :)


Leken avslutades med en glass :)


Nu sover lilla prinsen så sött på sitt rum och jag hoppas verkligen febern stannar borta nu för den är inte välkommen här!!



Stackars Vilde

Usch på eftermiddagen idag när jag satt och jobbade fick jag ett oroligt sms från David om att Vilde betedde sig konstigt och inte mådde så bra. Jag blev ju såklart superorolig då jag satt där och inte kunde göra ett piss liksom.. Skrev att han skulle ringa sin mamma som kom hit för att kolla till honom. Han skakade och andades som han sprungit ett maraton. 39,5 grader i feber så han fick ju alvedon.
Jag åkte en timme tidigare från jobbet då de egentligen ville jag skulle kompat redan klockn 16 pga att inga kunder ringde. Han har fortfarande 39,5 graders feber så trots alvedonen har den inte gått ner något :/ Ringde 1177 som tyckte jag skulle ge 2,5ml alvedon till och vänta två timmar och om det inte gått ner då skulle jag ringa in igen.

Usch, blir ju så orolig då detta måste flugit på honom från ingenstans liksom och eftersom han nästan aldrig annars varit såhär dålig :( Min lilla plutt.

Springer in till honom stup i ett nu för att höra så han andas.. mammas lillhjärta.



Min iphone är trasig!!!

Alltid ska det ju vara något och imorse var det en stor spricka i skärmen på min iphone!! :( Trodde först att jag såg i syne eftersom man hört så mycket bra om att det knappt går att repa skärmen och att den är såå hållbar, men jo, där var det en fet spricka tvärs över hela telefonen. -suck- Ringde ju direkt till supporten eller vad det är som man ringer till och de skulle ju självklart skicka en retursedel, men nu är ju problemet att jag inte kan använda min telefon igen eftersom jag gjort om mitt kort till ett microsim. Så under tiden som jag skickar tillbaka min iphone och väntar på en ny så kommer jag att vara helt telefonlös :/ Jävligt illa! Men som sagt.. alltid ska det ju vara något som är fel.

Hade vart skönt om något kunde funka felfritt från början till slut, men det är väl bara så i en perfekt värld och det lever ju inte vi i direkt.

En aning bitter..



Dagens (eftermiddags) Outfits



Devin

T-shirt - Me&i (strl 110/116)
Byxor - Me&i (strl 98/104)

Vilde

T-shirt - Nova Star
(strl 80/86)
Shorts - Villervalla (strl 104)



Min iPhone4 är här :)



Idag när jag satt på jobbet så fick jag ett sms från David om att mobilen kommit nu :) Vi hämtade den självklart direkt jag kommit från jobbet så nu har jag min kära iPhone4. -yaaay- Än så länge så fattar jag typ ingenting av hur man ska göra med den, men det ger sig väl efter ett tag kan jag tro! Får fråga någon som har en om hur man gör med allting nu i början.. Den känns så avancerad för lilla mig som inte fattar haha.

Hoppas ni har en bra kväll!



Dagens Outfits



T-shirt - H&M (strl 86/92)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - ??


Tröttbuse

Tröja - Name It (strl 116)
Byxor - Coop (strl 110)
Strumpor - Nowa Li



Dagens Outfits



Tröja - Lindex (strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 110)
Strumpor - Po.p



Tröja - Lindex (strl 98)
Byxor - Lindex (strl 98)
Strumpor - ??



Lek- och bus!!

Igår åkte vi iväg med barnen till lek- och buslandet i Örebro =) Det var väldigt uppskattat av dem båda och det var fullt ös medvetslös från början till slut! Devin sprang med sin pappa och jag fick kuta efter Vilde, därav bara filmer på Vildebus.



Barnen hade iaf jättekul och det hade nog jag och David också fast att man blev helt slut haha!



Ha en bra dag allesammans!!



Zzzzz


Stora prinsen i drömmarnas land ♥



Vägning

Vågen har stått still ett tag nu så har inte varit någon idé att uppatera här har jag tyckt. Men idag hade jag gått ner 0,6kg till så om 1hg så har jag gått ner 7 kg!! :D Känner mig dock som en jätte fortfarande och skulle aldrig gå ut utan en tjocktröja på mig eller andra plagg som döljer, men börjar märkas på mina baggybyxor nu som jag nästan måste ha skärp till. Härligt!!

4,3kg kvar till målet.

Dagens Outfits



T-shirt - Star Wars (strl 86/92)
Byxor - Lindex (strl 86)
Strumpor - Villervalla



Tröja - Villervalla (strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 98)

Ser ju att det är sista gången Vilde har på sig de där byxorna nu iaf!



Heeeeelg

Fy så skönt med helg nu efter en hård jobbvecka!! Den slutade iaf bra med en provision på 565kr idag :) De andra dagarna har inte vart lika bra, men det reder sig. Känns skönt att avsluta veckan med en bra jobbdag iaf.

Tråkigt att när man kommer hem hinner man knappt något innan man måste lägga sig -gäsp- Men det är väl så det är antar jag..

Ha en trevlig kväll!!




Dagens Outfits



Tröja - Villervalla (strl 92)
Byxor - Villervalla (strl 92)
Strumpor - Villervalla



Tröja - KappAhl (strl 104)
Byxor - Nova Star (strl 110)
Strumpor - Po.p



En i gänget

Jag ska bli en i gänget nu och nästa vecka kommer denna skönhet hem till mig :) Hoppas jag blir lika nöjd med den som alla andra verkar vara! Men det blir jag nog. Kan ju inte få sämre skit än jag hade nu innan iaf även fast den mobilen typ var ny den också.. men den tar David över för han bryr sig inte lika mycket om vilken mobil han har som jag gör haha. Han använder ju inte sin lika mycket som jag gör, så jag behöver en ny för står inte ut med den Nokian!! Ska ju ALDRIG mer ha en Nokia iaf - om de inte kommer ut med någon jävligt bra en. Jaja.. nu längtar jag!

Dagens Outfits



Mössa - Nova Star
Tröja - Nova Star (strl 110)
Byxor - Nova Star (strl 98)
Strumpor - Po.p



T-shirt - Me&i (strl 86/92)
Byxor - Me&i (strl 86/92)
Strumpor - Me&i



Dagens Outfits


Tröja - Nova Star (strl 92/98)
Byxor - Nova Star (strl 92)
Strumpor - KappAhl



Tröja -Nova Star (strl 104/110)
Byxor - Nova Star (strl 110)
Strumpor - Po.p



Vilde pratar

Debin = Devin
Bidde = Vilde
Mea atta = Mera vatten
Tyst haha = Tyst farfar
Tut atta = Slut vatten
Mia oppo = Mina strumpor
Mia bosso = Mina byxor
Annan bim = Annan film
Beck = Shrek
Mammas patte = Mammas vante
Biddes mössa = Vildes mössa
Pom Debin = Kom Devin

Han pratar hela tiden nu och säger i stort sett allt som vi säger, men han säger lite på sitt eget vis än så länge och det är så himla sött :) Devin pratade rent nästan direkt, men Vilde har sitt eget språk än så jag skriver upp lite här hur han säger saker mest för mitt eget kom-i-håg. Önskar jag kunde få med det på film, men han blir ju tyst direkt då :/

Mellanrum??

Som ni kanske märkt så går det inte göra mellanrum på min blogg längre utan att lägga in punkter eller andra tecken. Skitstörande för jag tycker det är så fult när allting sitter ihop så tätt under bilder eller i texten. Varför har det blivit såhär??? Jag vill ha tillbaka mina mellanrum!

Någon som vet?

Dagens Outfits

.
Tröja - Nova Star
Byxor - Nova Star
Strumpor - KappAhl
.

.
T-shirt - KUL!
Byxor - Nova Star
Strumpor - ?



hits