I dagisskogen

Devin och Vilde ville visa mig, David och Levis "dagisskogen" som de brukar vara och leka i med dagis :) Så vi klädde på oss och åkte till dagis och ställde bilen där, sen fick barnen visa vägen och det tyckte de ju var jättekul! Att de kunde visa oss :)
 
  
 
 
 
 
Synd att vi var tvungna att åka hem och börja med maten för att David skulle åka till jobbet så tidigt för annars hade vi nog stannat längre i skogen. Barnen hade jättekul! :)
 
 

Slutresultat - Fitnessfighten

Vart ju ingen vidare bra fight denna gången eftersom jag har blivit så sjukt förkyld! Tror nästan det är bihåleinflammation som jag fått så ska nog ringa vårdcentralen imorgon så det kan bli någon ordning på det hela! För jag vill trääääna!!!
 
Vikt: -3,7kg
Magen: -5,5cm
 
Nu är det bara 6,6kg kvar till mitt stooora mål och jag ska bannemig ta mig dit!!
 
 

Hejdå rösten?

Tror min röst är på väg att försvinna nu alltså.. Kraxar som en gammal kråka här nu om jag ska säga något. Devin har frågat flera gånger idag vad jag försöker säga pga kraxet + nästäppan. Hur länge kan man vara förkyld egentligen?
 
 

Devin & Vilde 7 månader

  
 
Haha, Devin och Vilde som 7 månaders ;)
Devin var väldigt tidig med att gå med gåvagn samt längs med möbler han!
Vilde ser lika rädd ut för vatten där som han är nu haha!
 
 

7 månader

 
Min fina, söta, smarta, aktiva, goa, busiga, gnälliga gullunge blir hela 7 månader idag!!
 
Kärlek till dig min underbara lillprins!

Nej, fy fan!!

Jag är så jävla trött på att vara såhär förkyld nu så det finns inte!! Vill bara sätta mig och moffa godis och tycka synd om mig själv.. Inte alls kul att försöka äta bra när jag inte får träna som man ska till, det verkligen suger för det smakar ju inte direkt gott längre! Idag är jag helt anti och bitter och vill äta all skit som finns överallt!! Jag har nog aldrig varit förkyld såhär länge i hela mitt liv >_< Så det var jag ju tvungen att passa på att bli mitt under fitnessfighten.. Jag minns inte ens när jag tränade sist nu!
 
Huvudvärk, snor, hosta, halsont, heshet FÖRSVINN!!!!!!!!!!!!
 
 
 

Syskonbilden

Från dagisfotograferingen idag :)


Dagisfotografering

Barnen är på dagis just nu till klockan elva idag då de skulle ta dagiskort :) Vi tog ett kort på alla tre syskonen också så jag hoppas det blir bra så man kan ge som julklapp kanske :) Men nu är Levis och jag hemma så han får sova lite medan de andra tar enskilda och gruppkort också!
 
Spännande att se sen om det vart något bra, men av det lilla jag fick se såg det ju hyffsat ut iaf!
 
 

Ny konsultation

Har bokat in en konsultation på Clinic Strömstad nu också för att se hur det känns där och vad den kirurgen säger :) Ska bli spännande! Jag gillar ju verkligen Kosmetisk Kirurgi AB, men man kan ju hitta något som är ännu bättre kanske? Vem vet! Ska ge det ett försök iaf!
 
 

Lycklig unge!

 
Har ni sett en sån lycklig unge?? :) Att få stå upp själv är det roligaste som finns just nu och hela han bara lyser :) Mitt lilla hjärta ♥
 

Hallonmuffins

Fick ett litet ryck att baka här på eftermiddagen idag och gjorde lite hallonmuffins till familjen :)
 
 
Hallonmuffins

100 g smör
3 dl socker
2 ägg
2 dl kvarg
5 dl vetemjöl special
2 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
3 dl hallon
 
Gör såhär:

Rör ihop smör och socker med elvisp i en bunke.
Rör i ägget och kvargen.
Blanda vetemjölet, bakpulvret och vaniljsockret och rör ner i smeten.
Fördela smeten i formar och varva med hallonen.
Grädda i 200 grader ca 20 minuter.
 
Jag hittade på lite på receptet själv efter vad jag hade hemma och det var jättegott! Hade Devin fått bestämma skulle  muffinsen vara slut redan.
 
 

Behöver nya kläder

Jag behöver verkligen nya kläder! Har ju ingenting att sätta på mig, ingenting snyggt iaf. Till och med mina leggings jag köpt på barnavdelningen sitter pösigt nu :) Wohoo!
Synd bara att allt ska kosta så himlans mycket och man måste ju spara pengar till Devins födelsedag och alla julklappar som ska handlas också.. Hade ju varit riktigt gött att vara ekonomiskt oberoende så man kunde köpa allt man vill ha! Levis behöver också kläder för i storlek 74 finns ju knappt något.. Vi hoppar över 68 litegranna ;)
 
Money money money....
 
 

Blått och brunt

 
Mitt lilla blåöga
 
 
Mitt lilla brunöga
 
♥♥♥

Bröd med kvarg i

  
 

Ingredienser:

2 dl vetekross (tog rågkross)
2 dl grovt rågmjöl
5 dl vatten
50 g jäst
1 dl Arla Köket Kesella kvarg lätt
50 g mjukt Arla ekologiskt smör
2 tsk salt
7–8 dl vetemjöl special med fullkorn
 

Gör så här:

Blanda vetekross och rågmjöl i en bunke.
Koka upp vattnet, häll det över och rör om.
Ställ bunken i kallt vatten.
Rör om då och då och kyl till 37°.

Tillsätt jäst, kvarg, smör, salt och mjölet. Arbeta degen smidig.
Låt jäsa 30 min.

Sätt ugnen på 250°.

Dela degen i två delar och forma till limpor.
Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt.
Låt jäsa ca 30 min.

Sätt in plåten i mitten av ugnen och sänk värmen till 200°. Grädda 35–40 min.

Låt bröden svalna på galler.

Blir 2 bröd.
 

Detaljrik teckning

 
Världens sötaste teckning har Devin gjort idag på sin megasketcher :) Den vart ännu mer detaljerad efter att jag tog bilden, men det är iaf folk som är iväg och bowlar. Det till höger är bowlingbanan med käglorna och han där uppe håller i ett bowlingklot och ska precis kasta! Uppe till vänster så är hyllan där bowlingkloten ligger innan man får hämta dem :) Nere i hörnet är en mamma med en bebis. Han mitt i väntar på sin tur och har svarta kläder på sig.
 
Efter bilden togs så kom det till en nallebjörn, en ränna bredvid som kloten kommer upp i efter man kastat iväg dem och sen skrev han Tomy och Stig på bilden ;)
 
 

Det blir operation

Som jag trodde så kommer det bli operation för Devin. Abrasio (borttagande av körtel bakom näsan) och tonsillektomi/tonsillotomi (helt eller delvis borttagande av halsmandlarna). Till veckan ska jag ringa sjukhuset för att boka in en operationstid som passar oss för vi vill ju helst att David också ska vara långledig då och kan vara hemma och ta hand om lillplutten när han är dålig.
 
Kommer nog bli bra detta, men klart jag blir orolig för att han ska sövas och opereras. Konstigt vore det ju annars - jag är ju ändå hans mamma. Men då slipper han iaf snarkningar och andningsproblem sen när han sover hoppas jag!
 
Min lilla stora prins ♥
 
 

Öron/näsa/hals

På mottagningen nu och ska kolla upp Devins halsmandlar osv!


Julen är här!

Haha eller inte, men barnen hittade sina julkläder igår och då skulle de ju såklart leka tomtar! Devin hittade även sin tomteluva han hade som bebis och den fick Levis låna ;)

Söta blev de och igår var det ju "bara" 3 månader kvar till jul också.

 


Bad

Lillfisen fick bada idag och ligga och plaska i badkaret - vilket var mycket populär! Så populärt så jag nästan får dåligt samvete att vi inte gått på babysim med honom :/ men jag ska bara bli lite mer fit i kroppen och få nya bröst sen kan jag nog visa mig på badhuset kanske ;) Men innan det får jag se till så David drar med någon å badar med barnen och jag är vid kanten, för de älskar ju att bada!


Ny jacka!!

Mikaela har varit här på besök idag :) Jättekul att se henne igen och det tyckte minsann barnen med! Vi tog först en liten promenad, sen bakade vi bröd här hemma och hon stannade på mat också! :) Sen fick jag syn på hennes jacka och det var exakt en sån jag hade förr fast min var inte skinn och min vart snodd :/ Har saknat den jackan för den var så jag och så himla skön och snygg och allt som en jacka ska vara!
 
Sökte på nätet sen och hittade en likadan som hennes, alltså i skinn, för billig peng!! Kostar egentligen 1800:- men jag betalade 269:- med frakt! ;) Bra affär enligt mig! Hon som hade den hade haft den typ tre gånger så inga fel på den eller något. Jag ville egentligen ha i svart, men fick bli en mörkbrun då jag inte hittade en svart någonstans i strl S. Medium hade väl funkat bra det med om jag hade hittat någon med tanke på att tuttarna ska få plats i den sen, men men.. S duger sålänge!
 
 
Visst är den snygg?

Nu längtar jag tills den kommer med posten!!
 
 

Ikea och besök hos bror

Igår tog vi en tripp till ikea och fixade en madrass och en lampa till Vilde :) Barnen lekte inne på Leklandet där medan vi strosade runt och tittade och önskade att vi var rika ;)

Efter Ikea blev det en runda inne på bergvik och där hittade jag lite snygga kläder som jag ville ha, men ska ju gå ner lite till så köpte ingenting! :/

När vi skulle hemåt svängde vi förbi barnens morbror och Lise och lämnade hans lite försenade födelsedagspresent och kollade hur de bodde :) stannade där ett tag faktiskt innan vi drog oss hemåt igen för att natta trötta barn!

Synd att man inte är ekonomiskt oberoende alltså!!


Men ge upp!!

Trött jag blir på denna förkylning nu alltså!!! Snorar, hostar, ont i halsen och allmänt pissig.. Ingen feber iaf som tur är! Men den kan gärna få ta och ge upp nu så man kan träna som vanligt igen.


En smula bättre

Tror jag mår en smula bättre nu fast jag är fortfarande väldigt täppt i snoken och halsen har blivit lite rossligare. Men jag har inte värk i hela kroppen iaf! Gäller att tänka positivt ;) Hoooooppas jag vaknar superfrisk imorn så jag kan dra iväg och träna igen!! Får abstinens. Igår försökte jag en promenad tillsammans med Olivia men fyyy så jobbigt det var, så idag har det varit lugna gatan minsann. Har inte tid eller ork eller lust till att vara dålig liksom!
 
 

Busbröderna

  
 
 
  
Underbara tokiga, trotsiga, skitiga, knasiga busungar :)
 
 

Han är ju bara för gooo

Zelda stod utanför altandörren och kraffsade på rutan för att hon ville in. Levis stod där och bankade och tokskrattade åt henne :) Gounge!!
 
  
 
Storlek 4 på blöjan så den vart lite väl stor ;)
 
 

Sötnöten

Levis blev så sjukt söt i mössan från polarbröd som Vilde aldrig kunde ha för den var för liten när vi fick den. :)


Vägning och mätning

 
-2,7 kg denna fitnessfight hittills
-4,5 cm runt magen hittills
 
-28kg totalt!!
 
Konstiga är att jag ser mig som om jag vägde de där 28 kg mer ännu.. Urk!
 
Bara 7,6 kg kvar till mitt stora mål nu! Tveksamt om jag någonsin kommer ta mig dit, men jag ska iaf till mitt första delmål och dit är det 2,7 kg kvar nu!!
 
 

Konsultation på flera kliniker?

Har fått tips om att det är bra att boka konsultation på flera olika kliniker även fast att man kanske bestämt sig för en viss klinik att opereras på, bara för att höra lite vad andra kirurger tycker och säger om sitt utgångsläge och vad de tror skulle vara det bästa för mig utifrån vad jag vill.
 
Fått tips om en klinik i Strömstad och vad jag läst nu så verkar det vara riktigt bra där. Billigt också bara för att det ligger så nära Norge och de vill ha samma prisklass som i Norge på plastikoperationer. Tåls ju att fundera på.. eller kanske åka dit och höra med dem där och bilda mig en egen uppfattning. Pratade lite med kirurgen där på telefonen förut och han verkade trevlig :)
 
Jaja, får se hur jag gör! Man vill ju iaf inte bara ta vem som helst för att få det gjort.
 
 

Förkyld

Usch och fy tusan alltså! Ont i halsen, huvudet och snorar som en galning. Jag och Levis har väl snorat ikapp idag, inte kul! Så träningen har jag fått hoppa över idag och det känns ju inte bra alls att få stå över när man är med i en utmaning.. men men. Vill ju inte träna och riskera få någon hjärtkomplikation bara för att jag vill träna med förkylning! Nej, nej.. nu får jag väl ta det lite lugnt tills detta är över och det hoppas jag det är snart!! Men har känningar mot öronen med och någon öroninflammation vill jag dårakt inte ha det!
 
Imorgon är det dags för väg och mät igen. Blä för det känns inte som det händer någonting.. syns inte ens!
 
 

Prisutdelning

Jag och barnen var iväg på prisutdelningen av serieterrängen förut :) Stolta grabbar som fick varsin ny medalj där! Nu har de ett gäng, men fler kommer det bli!! Tänkte ta bild på dem när de blev uppropade för att gå upp och hämta, men stod så mycket folk i vägen så fick bara en halvsuddig bild på Vilde, tyvärr.
 
Lite fika fick de också efter utdelningen :) Nu är det bara att vänta till vårterminens serieterräng startar då, men dit är det ju en halv evighet!
 
 

Busunge på rymmen

Busunge på rymmen i köket :)
 
 
 
Pyjamasen är i storlek 62 den också och sitter finfint än!
 
 

Film: Levis försöker ta upp en liten prick

Levis har verkligen hökögon och på senare tid försöker han plocka upp miniminisaker som ligger på golvet. Han har inte riktigt fått till greppet än men guuud så han koncentrerar sig och försöker :) Innan jag filmade var han helt inställd på pricken och försökte få ihop fingrarna för att ta upp den! Så sööt!
 
 
 
Man kan inget annat än att älska denna goa, lilla varelse :)
 
 

Storlek 62

Storlek 62 / 3 månader sitter fortfarande riktigt bra på Levis :) Min lilla mini!


Prinsessan Vilde

Såhär söta var Vilde och hans vän Tuva när jag skulle hämta på dagis :)


Alfabetet

Devin skriver alfabetet :)


Fettsnål kladdkaka

Bakade en kladdkaka igår till me&i-partyt som jag hade :) Hade inget smör hemma så då fick det bli lite nyttigare alternativ och faktiskt riktigt gott också tyckte alla!

3 ägg
2,5 dl socker
1 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
3/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
250 g kvarg

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa socker och ägg pösigt. Blanda sen kakao, bakpulver, salt, vetemjöl och vaniljsocker i en bunke. Vänd i det och kvarg i smeten. Häll i en bröad form. Sen in i ugnen i ca 20-25 min!


Speeeedad!

Herregud alltså! Idag innan träningen så drog jag i mig en Celcius, eller jag drack faktiskt inte ens hela.. Men shit alltså så speedad jag vart! Stod på burken sen såg jag att det var hög koffeinhalt i och var man inte van koffein skulle man dricka lite försiktigt haha! Jag som aldrig får i mig koffein annars vart ju som en duracellkanin rent utsagt!
 
Men det blev ju några personbästa som sattes idag iaf och det var skönt med en sån energi under träningen :) Man var inte helt slut efteråt ens utan kändes som jag skulle kunnat kört tre pass till efter varandra, galet! Så vill jag ha en riktig energiboost innan träning är det alltså en sån jag ska dra i mig ;) Jag var iaf svett som en galen gnu även om jag hade energi kvar! Gött gött!!
 
 

Stallet

Igår tog vi en svänga ut till stallet eftersom det varken blev dop eller fotograf för vår del. Levis var feberfri men man såg fortfarande på ögonen att han var lite hängig och sliten så det var bäst med en vilodag för hans del :) Men lite frisk luft har man ju inte dött av så, sen var det så underbart väder med så man måste ju passa på!
 
  

 
Devin ville rida och det fick han ju såklart! Han är verkligen jätteduktig och red helt själv och töltade även lite :) Får försöka ta oss ut till stallet oftare eftersom han faktiskt gillar det!
 
 
Levis tyckte det var lite spännande med hästarna faktiskt och ville gärna klappa dem (läs: dra i pälsen). Han var inte det minsta rädd alls :)
 
 
Vilde red också och var jätteduktig han med :) Han vill ju göra allting som Devin gör såklart!
 
 
Olivia och Tino var med oss dit och hälsade på hästarna :) Tino provsatt på Jaffe, men det var liiite läskigt tyckte han allt.
 
 

Pääärlor

 
Jag och barnen plockade fram pärlorna igår och gjorde pärlplattor :) Vart faktiskt riktigt imponerad över hur stilla de kan sitta ibland när de väl vill, för oftast är det ju full fart och myror i brallan på dem ;)
 
 
Till och med Vilde som inte brukar ha tålamod satt helt stilla och pärlade nästan en hel stor häst :)
 
 

Jag vann!

Haha idag vann jag kampen mot mig själv på träningen! Jag hade ingen lust alls, var sur och grinig + att jag hade glömt min vattenflaska.. Ingen vidare bra kombination liksom! Min kropp försökte övertala mig hela tiden att den inte orkade eller hade lust, att jag kunde ge upp för jag ska ju ändå dit imorn igen, men jag är ta mej tusan ingen quitter!! Jag tog mig igenom passet och det kändes såå bra när det väl var klart :) Riktigt gött med en-ben-knäböj också så man blir lagom skakis i benen sen!
 
 

Odling

 
Levis har äntligen börjat odla lite mer hår ;) Ser ut som han kommer bli ganska ljus än så länge, men det kan ju skifta senare. Skulle vara kul om han blir blond för då har jag en blond, en mellanbrun och en brunhårig :) Jaja, det får man ju se! Kul med lite hår iaf.
 
Imorn har vi fotografen inbokad för att ta 6-månadersbilderna som vi även tagit med de andra barnen i den åldern, men kanske måste avboka då det inte är så lajbans att ha en halvkrasslig unge på bild :/ Syns ju så väl på ögonen om han inte mår helt bra liksom. Får se hur han mår imorgon helt enkelt..
 
 

Konsultationen

Nu har vi varit iväg på konsultationen :) Eftersom jag har varit där två gånger på konsultation förut så visste jag ju redan det mesta, men gjorde ju inget att friska upp minnet lite granna! Pratade om hur de gör operationen, vad som händer, hur man mår, vilka smärtstillande man får, vad man ska tänka på, vad man ska göra och inte osv. sen såklart om vilken storlek som skulle passa till min kropp! Jag vill ju inte ha gigantiska bröst utan proportionerligt till min kropp eftersom jag inte har ett skit just nu.. Hon kom fram till att eftersom jag har såpass breda axlar, bröstkorg och höfter så behöver jag minst 450-500cc iaf. Jag tycker ju det låter sjuuukt mycket, men det är ju så olika på hur man är byggd så jag får väl lita på att de kan sin sak ;) Jag kan nästan inte ha mindre än så iaf eftersom diametern på mina (icke-existerande) bröst ändå är ganska bred med tanke på hur min bröstkorg ser ut. Men som hon sa.. 300cc kan se alldeles för stort ut på någon samtidigt som 500cc kan se precis lagom ut på en annan! Men det där går ju läkaren genom mer noga med en sen vid själva operationen så att man väljer rätt och mäter mer noga och sådär! De sa ju även att man hellre ska välja det lite större för de har aldrig varit med om någon som velat tagit det mindre när det väl är gjort ;)
 

 Levis sov sött i bilen dit och hem!
 
Eftersom att jag ammat så måste man varit amningsfri i minst 6 månader innan man kan göra operationen så den blir inte förrän i februari! Evigheter kvar ju!!!
 
Nu blir det ingen mer träning med bröstmusklerna iaf för det skulle göra ondare att operera om man var vältränad där då och det vill jag ju inte att det ska göra.. fy tusan! Räcker nog så det blir över med smärtan som blir ändå..
 
 

Gymnastik

Barnen har börjat på gymnastik idag och det var tydligen riktigt lyckat :) Båda tyckte att det var skitkul verkligen och det är ju jättebra!! Vilde gick i familjegympagruppen där jag var med hela tiden, men Devin gick i 5-6åringsgruppen och där skulle vi föräldrar gå iväg. Jag satt där inne och kollade idag eftersom det var första gången, men Devin brydde sig inte så kommer nog gå finfint att lämna honom ensam där sen!
 
De lyssnade bra på vad ledarna sa och gjorde som de skulle :) Duktiga pojkar!
 
 
 

Bilder från i måndags!

ÖPPNA FÖRSKOLAN
 

Levis jagar leksakerna :)
 
  
Levis och Tino :)
 

Tino och hans mamma :)
 
 

Min lilla sjukling

 
Levis har inte alls varit bra sen igår, nästan 40 graders feber har stackaren :/ Han är inte direkt snorig utan det låter som det sitter högre upp. Tänkte först att det kunde vara tänder på väg, men det tror jag inte längre eftersom det låter som det sitter högt upp i näsan på något underligt vis. Han är helt hängig och slut, pluttungen.
 
Krya på dig lillälskling!
 
 

Konsultation

Imorgon är det dags för konsultation igen och förhoppningsvis få en tid för operation :) Äntligen är det på gång igen! Jag är inställd på samma cc som förra gången, men får se vad de föreslår nu! Vill ju att det ska passa till kroppen liksom och inte se alldeles för galet ut :) Spännande!!
 
 

Följa med kompis hem

Devin följde med Miranda hem igår efter dagis :) Han var hur nöjd som helst att han fick gå själv - utan mamma, pappa eller bror/bröder som hängde med honom! Min stora grabb det.
 
Det hade gått jättebra och de hade busat, Devin hade varit artig och trevlig också och det är ju skönt att höra att han kan bete sig borta när han inte direkt gör det hemma -fnys- ;)
 
Imorgon ska Vilde ha med sig en kompis hem från dagis och han är väldigt förväntansfull och tjatar här hemma!
 
 

Vägning/mätning

Ja, igår var det dags för första vägningen och mätningen denna fitnessfight! Känns inte som det har hänt någonting och det syns inte heller, men här kommer siffrorna:
 
-1,5 kg
-3,5 cm på magen
 
Skulle så gärna vilja ha en platt och fin mage igen istället för mitt hemska hängfläsk, men det är nog bara en operation som kan råda bot på det. Jaja, första puppera ;)
 
 

Vilket flyt!

Att det kan vara sånt skillnad från dag till dag alltså! Igår kändes det som den jobbigaste saken i världen att träna och idag var det helt tvärtom.. Idag flöt det på så himla bra! Fler av dessa dagar, tack! :)
 
Imorn är det väg/mät-dag. Läskigt!
 
Tears will get You sympathy
Sweat will get You results!
 
 
 
 

Devin sover borta

Devin sover hos farmor och Kenth i natt, Vilde sover i Devins säng och Levis han sover i sin säng bredvid mig som vanligt! Skönt för Devin och Vilde att få dela lite på sig också och få enskild uppmärksamhet :)

Gammal bild, men söt ändå!


Orkeslös

Fy så orkeslös jag känt mig senaste dagarna. Har ingen ork till någonting och har somnat i flera timmar när jag lagt Levis på dagen! Måste vara maten på fitnessfighten, annars vet jag verkligen inte. Men minns inte att jag kände mig såhär slö i juni när jag körde? Minns inte heller att jag var såhär galet sugen på aaaaallt onyttigt som jag är nu! Synd att inte onyttig mat är nyttigt :(
 
 

Tandläkaren

Jag var på gymmet förut idag och hade helt glömt bort Vildes tandläkartid 16.20, men hade som tur var ställt in påminnelse om det så 16.05 pep det och jag kom på mig själv! Var bara att smita från gymmet i gymkläderna och slänga sig i bilen för att hämta Vilde som var på lekplatsen :) När vi väl kom fram var klockan 16.19 så vi hann!!

Vilde hoppade upp i tandläkarstolen utan problem men sen blev han ledsen och vägrade gapa :/ provade med det mesta men det gick inte att få honom att öppna munnen.. Så bara att vänta in en ny tid nu då..


En sån där dålig dag..

Ja, usch idag har det varit en sån där dålig dag - en dag då man känner sig som världens sämsta mamma! Inte kul alls. Barnen har bråkat, gapat, skrikit, gapat lite till, inte lyssnat för fem öre.. ja, ni vet hur det är. Man vill bara gå under och undrar varför de inte lyssnar på mig. "Dra inte Levis i armen han får ju ont" - då bara måååste de dra lite extra såklart. "Klättra inte där det är farligt" - vad gör de? Jo, klättrar där såklart!
 
Hur ska man göra för att de ska lyssna på vad jag säger? Eller är det bara att ge upp och inse att de inte kommer lyssna alls..?
 
 
//Världens sämsta mamma....
 
 

Skugglek

Jag och barnen lekte med gatukritor och skuggor :)


Upptäcktsfärd

Levis var på upptäcktsfärd hemma hos farmor och Kenth förut :) Filmerna var tydligen väldigt spännande!


Fryser ihjäl!

Alltså shit vad kallt det är!! Fryser fan ihjäl inne här hemma för vi hade ju inte satt på värmen.. man tror ju liksom inte det ska bli minusgrader i början på september heller!! Tuuur jag var iväg och skaffade en overall till Levis igår. Var ju inte en dag för tidigt tydligen!
 
Ska det vara kallt nu tills april eller? :/
 
 

Inte okej!!!

Att skrapa rutorna på bilen i september är då rakt inte okej!!!


Min lilla magsovare

 
Levis och jag somnade vid 12 förut idag och jag vaknade inte förrän 13.45 när larmet (som jag som tur var ställt) pep! Trodde aldrig varken han eller jag skulle sova så länge. Hade jag inte ställt klockan så hade vi nog sovit bra mycket längre och missat hämtningen av de stora grabbarna, illa! Men det var skööönt att sova lite middag :)
 
 

Morgongym!

Idag var jag på gymmet klockan 7 imorse! Inte illa va?
 
 
Det var inte mycket folk där som ni kan se, men det gjorde ju ingenting :) Droppade in någon morgonpigg människa då och då och jag var faktiskt inte den första där för när jag kom så gick det redan någon som varit piggare än mig!
 
Så skönt att träna på morgonen för då har man det gjort sen. Men jag var på gymmet halv sju ikväll också när min söta mormor kom och var barnvakt en svänga :)
 
Dagens skratt var ju en som tyckte jag hade "bra biceps" hahahahaha. Inte än kanske, men det kommer väl bli bättre ;)
 
 

Serieterrängen

Det sken upp här på kvällen lagom till serieterrängen :) Blåste dock en del, men bara man slipper regnet när man ska springa så är det ju okej!
 
  

Levis hejjade på sina bröder såklart!!
 
 
Mina minstingar ♥
 
  

Vilde ramlade tyvärr efter ett litet tag och Devin orkade inte riktigt pga lite lätt förkyld, men de tog sig runt iaf :) Duktiga killarna!
 
 

Trevlig dag!

Medan Devin och Vilde var på dagis idag så var jag och Levis och lekte med Olivia och Tino :) Superkul verkligen och massor att prata om! Barnen verkar gilla varandra också och ler som tusan när de ser varandra.
 
  

Vi tog oss en liten promenad ockå och hamnade i värsta ösregnet!! Men kan ju vara härligt att gå när det regnar också bara det inte är kallt och bara man har någon att prata med så :)
 
Tack för idag!
 
 

Öppna förskolan

Jag och Levis knallade till öppna förskolan efter lämningen på dagis för att träffa min barndomsvän Olivia och hennes son Tino :)
 
 
Var verkligen hur kul som helst att träffa dem och prata gamla minnen tillsammans! Nu kan vi skapa nya istället :) Vi babblade hela tiden tills det var dags för mig att åka och hämta mina stora prinsar faktiskt. Inte var det färdigpratat då heller så imorn efter lämningen ska jag och Levis träffa dem igen för lite lek :) Superskoj!
 
  
Tino och Levis :)
 
 

Kompis på besök

 
Igår ringde Stig och frågade om han fick komma och leka och det fick han ju såklar göra en liten stund innan vi skulle iväg på middag hos min mamma och pappa. De hoppade studsmatta, sprang, busade och byggde med klossar :) De hade nog helst suttit och spelat tv-spel, men nej, barn ska fasen kunna leka också!
 
 
Shit vad stora grabbarna börjar bli nu alltså! :)
 
 

FF-pass + zumba

Träningsvärk som tusan i magen idag, men det hindrade ju inte mig från att dra till gymmet för det :) Idag körde jag dessutom dubbelpass med både ett ff-pass och sen zumba efter. Rätt slut är jag nu, men det är skönt det!
 
Måste får tag på keso och kvarg bara för det var heeelt slut igår när jag var till affären. Hörde sen på radion att det var kesobrist i Sverige för det har blivit så poppis att äta det så Arla hinner inte med att tillverka tillräckligt. Jaja, jag har kört på proteinpulvret nu idag istället, men vill ju hellre följa fitnessfightens kostprogram som det ska vara!
 
Jaja, nu kööööör jag!
 
 

Just nu:

Devin underhåller Levis medan jag gör mig iordning :)


Underbara seminarie

 
Hade det så bra i Göteborg på seminariet med alla underbara människor så jag hann knappt ens sakna familjen något :) Var fullt ös och vi blev proppade med information! När man kom till hotellet på natten var typ det enda man orkade tänka på hur mycket fötterna ömmade innan man slumrade in för att vakna taggad för ännu en dag med information :)
 
 
Har haft det toppen och vill ni veta mer om hudvård/makeup och boka in en klass så är det bara att höra av sig med en kommentar så kontaktar jag dig! :)
 
 

En annan Levis!

Sen Levis började sova på magen så är han som en helt annan bebis! Han sover lääänge och det är inte mycket som kan störa honom :) Han har dessutom fått aptit på mat och gapar som en fågelunge när man matar honom. Tycker han inte att han fått tillräckligt så hörs det vill jag lova!! Han dricker välling också och det är oftast 220ml som går ner! Så har inte kurvan på BVC gått uppåt nästa gång så blir jag enormt förvånad!

Han kämpar även vidare med krypningen och försöker på knäna, men än går det snabbast att åla över golvet :)


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen och hjärnan är verkligen fullproppad med en massa härliga nyheter inom makeup och hudvård!! :) Varit så himla kul även fast det varit fullt upp och att fötterna är döda efter flera dagar i högklackat ;) Det kanske ni inte kunde tro (inte jag heller) men jag har minsann gått flera dagar i högklackat nu! Massor med intryck och inspiration har man fått.
 
Men nu är jag trött så nu blir det sängen!
 
 

hits