Kan själv!

Levis är en envis liten krabat :)


Hinderbana

Eftersom barnen har tv-spelförbud under veckodagarna numera och bara får kolla på tv på kvällen om det inte är något särskilt så fick de ju hitta på något annat.. Tog ett bra tag innan de började leka men nu har de fullt upp :) En hinderbana har de fixat!


Hjälpredorna

Barnen fick hjälpa till att skära gurka, tomat och paprika till maten idag och de var så duktiga så! Man såg hur de växte när de fick hjälpa till och dessutom med en kniv! Vilde skar sig lite i ett finger men det gick bra :)


Återbesök

Återkoll igår och tog stygnen och det gick hur bra som helst faktiskt :) De sa att det inte brukar se så fint ut redan efter två veckor som det såg ut på mig så det var ju roligt att höra!
Jag lever!

Vet att det inte skrivits mycket här på senaste tiden men har varit fullt upp och dessutom så finns ju Facebook, instagram och det verkliga livet haha ;)

Vad har hänt då? Jo, jag har äntligen gjort min efterlängtade operation och det gick jättebra! Ska på efterkoll på torsdag!

De stora barnen har gått på dagis och jag har haft underbar hjälp hemma med Levis av underbara människor! Tusen tack :)

Varit på barnkalas då min gudson fyllt ett år :) inte länge kvar tills min lillplutt är ett! Han passade även på att gå sina första steg på kalaset, alltså 12/1. Lilla liten börjar bli så stor nu.

Det är väl pretty much it! Året har börjat bra.

Just det!! Nyårslöftet är att inte äta godis eller annat skräp detta år och so far so good :)


hits