9 månader!

Lilla älsklingen är redan 9 månader :) kan dock fortfarande ha en del kläder i strl 62 haha! Min lilla plutt ❤


Skor

Lånat skor av en vän till bröllopet som är i helgen! Kommer slå halvt ihjäl mig ;) Men snygga skor kommer jag iaf ha på fötterna!


Står själv

Nu står min lille kille själv :) duktig!!


Från mobilen

Eftersom jag bloggar från mobilen och den skriver som den vill (ändrar ord) så ska det inte stå överstänkt i förra inlägget utan överstökat ;) man kan ju inte gå tillbaka och ändra heller och till en dator orkar jag inte gå! Känns ska det stå också och inte känna. Jaja, ni får ha överseende :)


Kalas

Haft barnkalas idag! Mindre spännande saker kan ju hända faktiskt eftersom en unge fick näsblod å en annan fick fläskläpp ;) Jaja de hade kul iaf men jag är ju glad att man inte fick sjulingar och alltid hade sju stycken i samma ålder! Kaos!! Nu är det överstänkt iaf och det känna skönt :)


Bilden

Glömde ju bilden..


Öppna förskolan

Förmiddagen har spenderats på öppna förskolan med barnen :)


Insnöad

Japp. Jag har snöat in på pärlplattor at the moment! Skitkul ju :) lite terapi att sitta stilla och pyssla med det också.


Öppna skåp

Nu har busungen lärt sig att öppna skåp här hemma också :) hörde hur han stod och var skitglad över sina fynd i bakskåpet!!


Grattis på 5-årsdagen!!

Grattis min fina storprins på din dag!! ❤


Smärta!!

Såhär såg det ut den här tiden för fem år sedan! Låg och kämpade för att få se min prins :) 12:26 såg han sen dagens ljus för första gången och jag blev kär på nytt! En kärlek som inte går att beskrivas med ord.


Fem år sedan

För ca fem år sedan såg jag ut såhär och längtade som tusan efter den lilla busungen i magen :)


8-månaderskoll

I tisdags var vi iväg på 8-månaderskoll. Jag trodde ju bergis på att han skulle ha spräckt 8-kilosgränsen, men tji fick jag! 200 gram kvar till den.

Han följer iaf sina egna kurvor bra även om han är en liten plutt för sin ålder :) en proportionerlig plutt!


Gladfisen

Glad som tusan när man får ett helt badkar för sig själv att plaska runt i!! :)


Fitnessfighten

David kör fitnessfighten nu och jag sympatikör med honom :) Idag när Devin och Vilde var och lekte med Stig så lämnade vi Levis hos min söta mormor ett tag så tränade vi tillsammans sen! Tur var det för David hade bara kört övningarna en cirkel, så idag vart det hårt när jag körde två med honom! Dubbelt upp ska de va :) Kul att träna tillsammans också!

Tack mormor ❤


Vatten är skoj!

Att vattenpölar är så himla kul alltså :) Finns det vattenpölar ute så vet man att de kan roa sig ett tag iaf. Bara att ge dem spadar och en hink så är det toppklass ;)


Nya regnställ

Barnen har fått nya fodrade regnställ av farmor :) Verkligen ett av de bästa plaggen man kan ha till barnen under höst/vinter/vår tycker jag!

Nu behövs bara vinterskor och termobyxor till Devin för Vilde kunde ha de som Devin hade förra året :) Vilde behöver i stort sett bara nya vinterstövlar. Sen är barnen redo för vinter och allt vad det innebär tror jag!


hits