Nu funkar det!!



Vilde tog idag flaskan utan ett pip eller något gnäll överhuvudtaget!! Hur otroligt skönt som helst verkligen :) Jag hade pumpat ut 70 ml och han slurkade i sig allting i ett nafs, sen somnade han. Åhh vad härligt alltså!
Så skönt att veta nu att han kan ta flaskan om det skulle krisa sig på annat vis liksom, men för tillfället känns det faktiskt riktigt skönt med amningen. Den funkar riktigt bra nu :)



Pust alltså

Inte för att klaga allt för mycket, men nu kan det gärna komma en dag med lite regn tycker jag. Jag håller på att smälta bort i den här hettan, jag är inte gjord för riktig svensk sommarvärme!! Alldeles för varmt och jobbigt för mig.. Australiens värme var mycket bättre, inte lika stekande!

Iaf så åkte vi ut till skärgårn efter Devin vart på dagis idag igen. Vi typ bor där ute nu på eftermiddagarna har jag märkt, men så himla mysigt och bra där ute =)


Devin och Stig badar

Devin fick iaf badsällskap där ute idag av Stig och det tyckte han var hur kul som helst. Han skulle härma Stig hela tiden som hoppade från kanterna på båtbaljan, gick inte så bra för Devin som nog trillade minst 10 gånger men var snabbt uppe igen för att försöka på nytt ;) Han ger sig inte i första taget inte!

  
Badpojkarna

Stig var som värsta polisen där ute och skulle bestämma precis allting! Man fick inte göra si och inte så.. Skitjobbigt att vara kompis med honom ju ;) Men är väl det att han snart är 3 år och vet bäst och kan bäst.. enligt honom iaf.


Vilde i tuffa solisar

Vilde han fick mest ligga inne idag på en filt han. Alldeles för varmt för honom ute, usch! Han trivs inte alls i denna extrema hetta, men jag förstår honom till fullo för jag orkar ju knappt själv existera.


Mer bad med Devin & Stig

Var iaf en jätteskön och rolig eftermiddag där ute även denna dagen :)

Totalt i veckan: 7,2km (orkar ju inte gå i denna värmen knappt)



Som vanligt..

..så blev det en tur till skärgårn idag på eftermiddagen igen efter vi hämtat Devin på dagis. Är ju så mysigt där ute och barnvänligt också så man vill ju vara där hela tiden när det är såhär varmt. Devin har ju badbalja där ute också så han kan bada precis när han vill -perfekt-


Mums med melon i värmen

Barnen kan ju nästan inte få nog med vätska i värmen nu och melon är ju nästan bara vätska, som är god och ätbar. Hur bra som helst :) Devin åt nästan en hel liten melon själv.. han gillert som det så fint heter på värmländska.


Vilde och jag

Det är jättejobbigt i värmen nu för lille Vilde, han lider verkligen. Vagnen blir som en bastu också så där kan han inte ligga =/ Får amma ganska tätt nu för att vara säker på att han får i sig mycket vätska.. lite svårt när man inte bara kan slänga honom i badbalja som med Devin.. är ju alldeles för kallt för honom det! Ingen melon går ner där heller ;) Inte än iaf haha.

  
Bus i baljan med kläder på

Devin blev så sugen på ett sista bad innan vi skulle hem så han sprang i med kläderna på! Jag visste ju hur det skulle sluta, men brydde mig inte så mycket. Är ju ändå så varmt så han kunde sitta i bara blöja i bilen så ;)


Plupp så trilla han ;)

Ja, jag visste ju som sagt att han så småningom skulle trilla så som han kuta runt där i, men whatever. Gjorde inte så mycket och han hade ju jättekul :) Blev bara blöjan på hemvägen och det funka ju finfint det!

Nu sover bägge barnen här och jag ska nog göra detsamma.


Cykelparet



Jag lovade ju en bild på min cykel, men jag hade visst inte orkat ta en så jag fick gå ut och ta en nyss. Jag orkade inte flytta på cykeln för att ta på bara min, så det fick bli en på min pappas också som David har lånat :) Min är ju iaf den cykeln med en barnsadel på. Jag och Devin tog en liten tur förut för vi fick en hjälm efter Stig som passade toppen på Devin och han älskade att åka med :) Ville åka mer när vi klev av igen.. stod och drog i cykeln och grät. Kul han tyckte om det iaf!



Barnkalas

Nu är vi hemma igen efter en eftermiddag med massa bus hos Neo på hans 2årskalas :) Det första Devin sa när han kom till Neo var ju "bada" som vanligt och sen åkte alla kläder av och han var i deras pool. Snart är det väl ingen idé att klä honom längre om man ska till någon som har badmöjligheter för han ska ju i överallt. Badpojken nummer 1 det!

  
Neo öppnar paket

Neo fick lite paket att öppna, men han tyckte nog snörena var roligast faktiskt. Kanske skulle köpt en rulle snöre och gett honom istället för en scarf och mössa? Haha ;)


Kul i poolen tycker Devin

Devin var som en vilde i poolen och ville bada precis hela tiden!! Jag fick upp honom en stund för att äta och då åt han jävlar i den. Fyra korvar fick han i sig, inte illa det.. äter som en hel karl!


Gott med korv, men blä för kladd tycker Devin ;)

När han ätit upp var det ju poolen som gällde igen. När klockan blev sex ungefär fick jag tvångslinda in honom i en handduk och bära med mig honom in och försöka lugna ner honom för han skrek som en tok att han ville bada mer. Kan ju inte bada precis hela tiden, kommer ju bli sjuk då. Han älskar att bada ;)


Fick lite sällskap i poolen tillslut iaf.

Var iaf en jättetrevlig eftermiddag och roligt kalas, Devin hade ju verkligen superkul så han kommer nog gärna och badar fler gånger om han får bestämma :) hihi.



9 timmar

Jag måste ju bara berätta om att inatt så sov Vilde 9 timmar i streck utan att äta!! Det brukar ju vara runt 6 timmar annars, men imorse vid halv sex fick jag till och med väcka honom för jag hade så ont i brösten!! Kunde knappt röra mig för de var så stora och ömma.. ajaj! Fick pumpa samtidigt som han sög på det andra och det bara sprutade ut. Kom 1 dl på ca 3 minuter eller något.. rekord tror jag haha!

Skönt att få sova länge i streck iaf! Det tackar vi för :)


Vilde gymmar



Vilde ligger och gymmar lite.
Han har börjat ta tag i saker nu som ni kan se så nu tycker han det är mycket roligare att ligga där och grejja ett tag :) Han gymmade sig till sömns faktiskt, för rätt va det var tittade jag på honom och då sov han som en stock hihi.



Vinst

Jag vann en tävling inne hos Carolina.
Så himla roligt att vinna någonting :)

Nappar från namnnappen var vinsten.
Väldigt välbehövligt för här försvinner det nappar hela tiden!



Skärgårn

Ännu en helt underbar och varm dag! Blev såklart att åka ut i skärgårn där det finns badmöjligheter för Devin och övriga också för den delen om man nu vill det ;)



Devin började ju tjata om att bada så fort vi svängde upp på vägen till farmor, så det var ju bara att fylla hans lilla båtbalja med vatten så han fick bada det :) Den stora poolen där ute håller på att fyllas än och skulle renas lite först innan man kunde bada där, sen kanske han och David kan hoppa i där för jag lär ju inte ska visa mig i något bikiniliknande på år och dar med den här äckliga kroppen!

Var fullt med folk där ute, även Stig så Devin kunde leka med honom, men Stig ville mest hoppa i vattenspridaren och den är Devin lite rädd för än så det var inte så kul tyckte han. Han får tuffa till sig lite först ;)


Devin badar med tigrarna

Just nu är vi hemma här så Devin får sova middag. Sen ska nog hela familjen duscha och sen blir det att åka iväg på Neos tvåårskalas :) Ska bli roligt!!


Värmebölja

Puh, säger jag bara! Vilken sjuk värme det varit idag, känns som luften stått stilla liksom.. bara stekt! Jag som aldrig bränner mig tror nästan jag gjort det idag och då har jag verkligen inte solat, för det är det värsta som finns.. finns ju knappt tråkigare än att ligga och sola!

Dagen började iaf med att vi gick hem till min mamma och pappa. Vi skulle tagit bilen om det inte var för att hela avgasröret trillade av -suck- Inte så roligt eftersom vi ska besikta den på måndag.. Jaja, det var iaf olidligt varmt att gå redan då, men vi klarade oss hela vägen fram!!


Devin och morbror Andreas

Var egentligen inte meningen att vi skulle tillbringa hela dagen där, men så blev det. Devin sov inne på min mammas och pappas säng, så det gick faktiskt riktigt bra. Vi grillade hamburgare och Devin åt en och en halv!!! Jag var proppmätt efter en, men han åt ju som en häst han. Matglad kille ;)

Gott med mat!

Vilde somnade gott på altanen i skuggan

Var så varmt så vi ville vänta med att knalla hemåt så länge som möjligt faktiskt.. men när vi gick hem sen var det faktiskt ännu varmare. Stekte på precis hela jävla vägen också! Solen rätt i nyllet och inte skugga någonstans, fy bubblan. Trodde jag skulle avlida. Blev ju ganska många vätskepauser iaf.

  
Plask i liten balja!

Innan vi gick så fick Devin plaska lite i en balja iaf så han skulle svalka av sig lite. Det tyckte han var skoj, men vi måste ju fixa så de har en större balja där eller kanske till och med en liten pool. För det där håller ju inte ;)

Varit en härlig utedag idag iaf :)

Totalt i veckan: 49 km



Grillning

Igårkväll var det ju då grillning och firande av mig hos min mamma och pappa. Devin hade sovit tre och en halvtimme på dagen och vaknat klockan fyra, så han var pigg och redo för att vara uppe lite längre iaf ;)

     
Devin, David och min morfar

Var jättegod mat som vi mumsade i oss och sen blev det tårta och glass till efterrätt -yummi- Jag fick finfina presenter! En cykel som jag ju redan skrivit, sen supersköna trekvartsbyxor eller vad man ska kalla dem och sen ett linne. Hur bra som helst, jag hade ju bara önskat mig en cykel så jag fick ju det jag önskade mig iaf hihi =)


Vilde och min söta morfar

Var en lyckad kväll med sol och värme iaf. Devin somnade som en stock när vi kom hem vid halv nio -tröttis-



Cykel!!

Jag fick en cykel i födelsedagspresent!! :)

Bild på den och bilder från ikväll kommer imorgon, för jag orkar inte just nu. Är ganska trött och ska mysa i soffan till en film med David nu.


Promenad med bad


Kul att plaska i vattnet

Jenny kom hit imorse vid halv tio och då tog vi och gjorde iordning barnen och gick iväg på en promenad ut mot skärgårn. När vi kom till skymningen såg jag att dagiset var där med några barn så vi gick också ner dit och Devin ville ju genast bada och såklart han fick det i värmen! Trodde han skulle tycka det var kallt, men inte då. Inte ens när han sprang i så han trillade reagerade han, så det var nog bara skönt för honom :)


Devin, Miranda och Helena


Devin

Efter vi vart där tänkte vi gå längre ut i skärgårn till en lekplats där ute, men när vi kommit halvvägs så var det så sjukt stekande hett så vi vände för att gå till kfum och köpa glass istället. Där hade de såklart inte öppet konstigt nog, för det var massor med folk där.. men nej, de öppnade klockan ett. Dåligt!
Devin hade ju vid det här laget blivit ganska otålig men vi lyckades ta oss till kiosken här vid oss där vi bor och köpte glass där istället. Aldrig sett en glass smälta så fort som den gjorde idag tror jag, poff var den borta. Gott var det iaf, det man lyckades få i sig innan den försvann bort i solen.

Var en jättetrevlig förmiddag iaf.

Nu sover bägge barnen här och jag har precis ätit lite mat. Sen ikväll blir det grillning hos min mamma och pappa, ska bli gott =)

Totalt i veckan: 40,9 km



Mössa



Bara för jag har världens sötaste lilla Vildebus :)



Denna fina mössan kom på posten för någon dag sen och han blev vrålsöt i den som ni kan se -hihi-
Devin fick en mörkblå med ljusblå text, men honom fick jag inte ta kort på.



Min dag

Efter jag hämtat Devin på dagis tog vi och åkte ut i Skärgårn till barnens farmor, ja vi åkte, jag orkade verkligen inte gå långt idag! -lat- Jag har ändå snittat ungefär 1 mil om dagen de tre första dagarna denna veckan, så idag blev det bara en halvmil ;)

  
Badlek

Devin tjatade om att bada det första han gjorde när han klev ur bilen, så det var ju bara att hälla upp vatten i baljan så han fick bada det :) Han kasta bollar, plaska, hällde vatten och hade hur kul som helst. Han sprang ut och i baljan i flera timmar med paus för mat och sådant då :)



Efter ett tag där ute så kom David också, han fick cykla för jag hade ju tagit bilen -hihi- Devin visade då att han vågade få vatten hällt på sig och att han tyckte det var jätteskoj, så han ville ge hinken till pappa hela tiden för att få vatten över sig. Tokunge!


Häll vatten på mig då! :)

Var riktigt mysigt där ute som vanligt och jag fick paket och tårta. Fick handdukar, badlakan, bodylotion och schampoo -tack- Sånt som man aldrig orkar köpa själv men ändå är bra att ha :) Ja, schampoo köper jag faktiskt själv!



Devin fick hela tårtan som blev över och fick kladda hur mycket han ville med den, men han tycker inte om att kladda och han tyckte inte tårtan var så god heller faktiskt så den fick åka i soporna ^^

Ja, det var väl dagen idag det :)



Sällskap

Idag fick vi sällskap till dagis av Mia, Julia, Frida och deras två hundar :) Alltid roligare att gå när man har någon man kan tjata med under tiden ju. Iofs så tjatar ju Devin ganska mycket, men det är mest om bilar, kottar, vatten och brandbilar.. så det är inte så givande ;)

Vi tog oss iaf en extra runda på vägen hem, inga fel! Men det blåste allt på idag tycker jag så det var inte sådär stekande varmt som igår. Hoppas iaf det blir lite skönare framåt eftermiddagen.

Totalt i veckan: 35,9 km


Ännu en..

Fick även denna fina award från Carolina, så himla roligt att man är uppskattad :)



Jag skickar den vidare till några goa tjejer, som har bra bloggar och som kommenterar ofta, sånt är ju alltid kul!

Amy

Sara

Maria



Award



Fick denna jättefina award från
Carolina - tack så jättemycket, gjorde mig väldigt glad!

Skickar den vidare till några av mina favoritbloggar som jag följer dagligen. (Carolinas är även en av de jag följer dagligen såklart)

Malin

Emma

Marie

Caroline



Hurra

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag.
Hurra hurra hurra!!

Devin gav mig inte ens sovmorgon i present ;)



Eftermiddagen

När jag vart och hämtat Devin på dagis idag begav vi oss hem till Marie, Neo och Tony. Jag behövde lite hjälp med att passa barnen medan jag snabbt kilade iväg till posten och skickade traderakläderna som jag fick 710 kronor för. Inte illa pinkat tycker jag!! Inge kul för Devin och Vilde att bli med dit i den hettan som vart idag.. fy bubblan alltså.
Gick iaf skitsnabbt där så jag var inte borta länge alls och det hade gått så bra så när jag var borta :) -skönt-

Sen efter det har inte många knop skett.. för varmt för att göra något. Men nej.. jag ska inte klaga! Jag klagar bara på att jag inte har några kläder, annars hade jag ju kunnat varit ute ;)

Totalt i veckan: 31,6 km


Vaaaaarmt

Fy satan vad varmt det är ute redan!!! Trodde jag skulle dö på vägen till dagis med Devin för det är verkligen sjukt galet varmt. Jag hade iofs långbyxor på mig för jag har inga shorts som jag får på mig och jag har bara en kjol och den är skitig.. -suck- Sen är alla mina linnen supertighta nu för tiden och det gör ju inte saken bättre.. blää. Kanske dags att fixa kläder till MIG för en gångs skull? Kan ju hoppas jag får lite pengar imorn när jag fyller år så jag kan unna mig själv någonting..


Såhär bra går det..



Ja, såhär bra går det med att försöka lära honom flaskan här hemma.. Inte alls bra alltså! Han blir tokig och igår skrek han verkligen sådär i 20 minuter efter att vi slutat försöka med flaskan :/ Fattar inte hur han orkar.
Jag provade först men då blev han ännu mer tokig, så David fick testa.. det går verkligen inte bra.
Tänk liksom om någonting händer mig eller om min mjölk bara tar helt slut?? Hur ska man göra då?



Lååångpromenad

Idag runt klockan tolv kom Marie och Neo hit på besök. Vi hade nämligen bestämt oss för att knata ut till skärgårn i värmen efter att ha hämtat Devin på dagis.. Knasig idé i denna hetta, men sånt man får för sig ibland =)

Devin och Neo åkte phil&ted tillsammans och Vilde åkte såklart i sin fina bugga! Gick hur bra som helst ut och vinden låg på lite så det kändes inte så stekhett heller -tur- Vi knallade hem till Davids mamma och fick där lite glass, äppeljuice och kakor, inga fel efter sån promenad.


Devin kör med Marie

Devin fick bada i balja och han klev ju i med skor och hela rubbet så allting blev klaskblött, men men.. sånt som händer! Kul hade han iaf. Riktigt skönt att springa med rumpan bar också, kan inte vara skoj att ha blöja nu alltså.. fy så varmt!!
När han var inne och naken så knep han ihop med benen och sa "kissa kissa" men sen hann vi inte förflytta honom till något annat ställe, men iaf.. han sa till och det trodde jag inte ens han kunde!! Nu får vi nog ta potträningen på allvar här snart tror jag :)


Neo skrattar

Neo skrattade som en tok när Devin satt och bankade med glaset i bordet så det var jag ju såklart tvungen att filma. Så himla söta :)


Vilde och Marie

Vilde tyckte nog också att det var riktigt varmt i värmen idag.. men det förstår jag för vem tycker inte det?? Men man ska absolut inte klaga nu när det äntligen är så fint. Vilde var bussig och spydde ner hela Marie efter att han ätit :/ Ingen liten spya han bjöd på heller.. usch.

  
Fina pojkarna

Nu är vi iaf hemma igen och jag ska snart kasta mig in i duschen!!

Totalt i veckan: 22,5 km



Suck!

Åhh man kan ju bli irriterad för mindre alltså.

Igår la jag en beställning på shorts, skjorta och en väst åt Devin från Ellos som han ska ha på bröllopet och sen på dopet också hade jag tänkt. Då när jag beställt gick allting jättebra och jag fick orderbekräftelse med mera.. Sen idag när jag går in på Ellos för att kolla orderstatusen så står det att shortsen är SLUT (!!) och då ringer jag dem ju självklart för då vill jag ju inte ha det andra heller liksom. Då säger tanten som jag fick prata med där att hon inte hittar några andra i samma storlek i annan färg heller och att hon inte kan ta bort ordern. Störande!
Iaf så stätter jag mig på sidan och kollar på shortsen igen och det står ju att de finns i hans storlek på lager dessutom så jag beställer dem igen men i annan färg då. Då står det ju att jag inte kan beställa för jag inte kommit över 200 kronor så jag tryckte på ett par strumpor med och sen ringde jag upp dem igen. Då frågade jag om hon kunde ändra på den andra ordern istället så shortsen ligger där för de fanns ju visst i annan färg med samma storlek, men det gick inte flytta på det på det viset tydligen.. Strumporna kunde hon iaf ta bort så jag slapp dem (tur) och hon tog även bort fraktavgiften.. Snällt. Men jag ville ju fortfarande egentligen ha dem shortsen jag tänkte beställa först så efter vi la på gick jag in och kollade igen och det står fortfarande att de i hans storlek finns på lager så jag tryckte på dem istället och nu på orderbekräftelsen står det inte längre att de är slut!!
Hur svårt ska det vara för dem att kolla sånt egentligen?? Nej här får jag sitta och trycka på "beställa" flera gånger för att se om de finns kvar. Herregud alltså! Hon sa att på sidan så uppdateras lagerstatusen en gång i timmen men om man går till kassan och trycker där kommer det stå om de finns eller inte.. nu står det ju att jag beställt sånna och att de fanns så nu hoppas jag fan på att jag får dem annars blir jag sur!

     

Att man ska behöva göra allt själv alltså..

Han kommer bli så himla snygg!!


Badpojken



Min lilla prins behövde sig ett litet bad på kvällen igår, skönt tyckte han även om det inte ser ut så på bilden.



Mysigt att bli torkad också såklart!



Nattis

Jag har vart sjukt trött sen klockan tre någonting idag och har knappt kunnat hålla ögonen öppna.. NU äntligen ska jag gå och lägga mig.

Godnatt allesammans!


Pajas



Det här är den vanligaste minen som Devin gör nu för tiden om man ska ta kort på honom. En riktig pajas är han, han gör sådär sen asgarvar han åt en ;) Knasboll!

Idag på dagis hade de tagit ut poolen så barnen hade fått bada och plaska hur mycket de ville i värmen. Devin ville bara stå bredvid och plaska, han tyckte nog det var för kallt att vara där i för när de hade försökt lyfta i honom hade han dragit upp benen så långt han bara kunde. Plaska räckte gott och väl för honom =)



Vildebus som växer så det knakar för varje dag.
Vägde honom för skojs skull nere på öppna idag och det var över 6 kg med kläder på.
Får se hur mycket det är när vi ska dit nästa gång den 7e juli tror jag :)

Totalt i veckan: 8,7 km



Bebiscafé

Efter att vi lämnat Devin på dagis imorse så tog jag och Vilde och knallade bort till öppna förskolan :)
Vi var som vanligt där först men det gjorde ju inget, för jag satt ändå bara och ammade honom då för han vart hungrig.

  

Han låg en bra stund i pölen sen och kollade på alla fina saker som dinglade i taket.
Tuggade såklart på handen samtidigt också för den är jättemumsig den!

Sen fick vi en privatlektion i babymassage som jag missade förra gången.
Vilde tyckte det var jätteskönt, speciellt när man masserade händerna och sen ryggen också :) Njöt i fulla drag!

Efter det tog vi en svänga på stan för att se om jag kunde hitta något till mig själv, men det fanns ju inte ett skit. Fan vad fult mode det är nu.. eller ja, iaf inte min stil eller smak!

Totalt i veckan: 6,3 km


Spöregn

Sofi kom på besök förut, så jag bjöd på lite jordgubbar -mums- och sen gick vi ut och spelade lite boll med Devin. Efter en liten stund bestämde vi oss för att ta bägge barnen och gå ner till coop för att se om de hade någon cykelhjälm där till Devin, för han behöver en nu när vi fått låna en cykel och cykelbarnstol :) Devin stod såklart på ståbrädan ner och det gick jättebra, men efter att vi bara kommit några hundra meter så börjar det verkligen spöregna.. vi knatade iaf på och kom fram tillslut och var helt plaskblöta.. Ingen cykelhjälm hitta vi heller för de som fanns där var för små och fula -damn- Fick ju ringa David så han fick hämta oss för i det där vädret gick ju inte gå hem heller!

Var lite kalabalik också för Devin börja gråta för klockan var strax över sju och han brukar ju sova då och Vilde skrek för att han var hungrig. Shit alltså, tror inte Sofi kommer skaffa barn på några år nu ;) hehe.

Ja det var trevligt iaf.

Totalt i veckan: 48,9 km


Mormor o Morfar

Imorse efter frukost tog vi och promenerade bort till barnens mormor och morfar. Vi kom väl dit ungefär halv tio, mitt i deras frukost hihi. Var jättevarmt och skönt att gå. Vi tog med både nya vagnen med ståbrädan på och sen phil and teds ifall Devin inte skulle orka stå så länge, men han stod minsann precis hela vägen dit! Jätteduktig ju =) Trodde inte han skulle orka stå så långa sträckor för det tar ju ändå ungefär 40 minuter att gå dit, men det gick så bra så, han tyckte bara det var roligt.. speciellt att köra i vattenpölarna.

Lekte lite där borta innan vi traskade hemåt igen.

På hemvägen lyfte vi dock över honom till vagnen och där somnade han som en stock hehe. Vi fick i honom lite mat här hemma sen lyfte vi i honom i hans säng och nu sover han som bara den där inne :) -skönt-

Nu ska vi äta här!

Totalt i veckan: 46,9 km


Skärgårdspromenad



Tog med min fina vagn idag på en långpromenad tillsammans med två vänner, Mikaela och Sofia. Mikaela var hemma från Norge nu igen så då får man ju passa på att ses lite. Gick ut till Davids mamma för vi (jag och min familj) skulle bli bjudna på grillat där, men Mikaela och Sofia vände då och gick tillbaka igen. Var iaf skitkul att träffas lite och få sällskap ut dit, kändes som det var jättekort väg dit när man har trevligt folk att prata med ju!



På hemvägen fick jag gå själv och då kändes det genast mycket längre. Måste skaffa mig lite musik att lyssna på tror jag så det blir lite roligare när man går ensam. Vilde han sov iaf som en liten prins i vagnen :)



Var iaf perfekt väder på hemvägen. Så himla underbart! Är ju ganska vackert där ute också så jag gick bara och njöt av att få gå där lite :)

Totalt i veckan: 39,3 km



Midsommarafton

Midsommarafton spenderades i skärgårn med väldigt trevligt sällskap från Motala :)
Vädret vart ju verkligen perfekt, så vi grillade och barnen lekte där på gården.


Ante fick köra skrinda med Alice och Devin


Bus på stenen var tydligen kul

Devin verkade verkligen tycka att det var jättekul att det kom en i hans ålder som han kunde leka med där ute. Stig är ju ett och ett halvt år äldre så han är ju inte riktigt på samma nivå, men Alice var ju perfekt att leka med :) Märktes också att de hade kul ihop. Härmade varandra hela tiden.

  
Malin med Vilde och sen lilla Lowe :)


Kramkalas innan Alice åkte hem

Tack för det trevliga besöket, var jättekul!
Får vi göra om :)


Påminnelse

Glöm inte bort min auktion på tradera som går ut imorn.
http://www.tradera.com/STORT-kladpaket-till-pojke-po-p-fix-pippi-smafolk-m-m--auktion_93740742

Bebiskläder storlek 50-56!



Gårdagen


Elly, Devin och Nadja

Igår efter att vi hämtat vagnen så passade vi på att åka hem till Linda på en liten visit. Vi har aldrig träffats förut utan bara pratat på internet, så det var verkligen kul att äntligen ses på riktigt :)

Devin började ju såklart busa direkt med de söta tvillingtöserna Elly och Nadja som bara är någon vecka äldre.


Devin och Nadja läser böcker

Hoppas verkligen vi ses fler gånger, för det var jättetrevligt!


Glad midsommar

Glad midsommar allesammans!
Här är det strålande sol och ganska varmt faktiskt :)
Toppenväder med andra ord.

Nu väntar vi på att familjen Håkansson ska anlända och sen ska vi handla grillat och bege oss till skärgårn :)

Ha en bra dag, för det ska vi ha!!



Vagnen



Här kommer nu bild på Vildes snygga vrålåk.
Ståbrädan till Devin är såklart på och det vi hittills gått med vagnen så älskade Devin att stå där bak :)

(Det funkade att lägga in bilder i explorer men inte mozilla som jag vanligtvis använder.)

Ja, där har ni vagnen iaf.
Snygg om ni frågar mig!


Bloggjävel

Okej, nu är det så att bloggen inte funkar något vidare bra för mig. Kan inte lägga in bilder eller något och då känns det faktiskt skitträligt att skriva om vad jag gjort under dagen idag eftersom jag tog massor med bilder för att kunna ha till bloggen. Bloggjävel, helt enkelt! Alltid är det ju något som ska krångla.

Jag kan ju iaf skriva att jag köpte sån MAM-Ultiventflaska för att testa om Vilde ville ta den istället, men icke! Det funkade absolut inte heller -suck- Han skrek minst lika mycket som igår när vi provade, bara inte lika länge som tur var. Jag fattar inte varför det är så svårt att ta flaska när han tar napp. Ur flaskan kommer ju faktiskt något gott, det gör det ju inte ur nappen.. men men.. Jag kommer väl aldrig förstå heller.

Bild på vagnen kan ni ju inte heller få se eftersom det inte funkar med så mycket på den här bloggen. Hoppas på bättre lycka imorn så ni kan få se lite bilder och min nya vackra vagn.. eller ja, Vildes!

Natti!


Regn, regn, regn..

Ja, nu är det där tråkiga vädret tillbaka igen då. Bara massa regn, men är väl så en svensk sommar ser ut -suck-

Jag har iaf vart duktig och trotsat regnet och gått med Devin till dagis och sen gick jag tillbaka hem och sen vidare till mormor för jag skulle ändå över där sen till mvc och ta cellprov. Nu är det gjort iaf så nu slipper jag tänka på det på ett bra tag hoppas jag!!

Nu håller jag på att städa lite här hemma för imorn får vi finfrämmat av familjen Håkansson :) Ska bli kul, så jag hoppas verkligen på bättre väder imorn eftersom vi tänkt att grilla ute i skärgårn då.

Nu ska jag fortsätta här innan miniorkanen kommer hem från dagis -hihi-

Totalt i veckan: 27,7 km


Trött jag blir

Gaaaaah Vilde har skrikit sig hes här hemma nu för att vi skulle testa med nappflaska igen. Herregud alltså, han har gallskrikit non stop i 20 minuter och då menar jag verkligen gallskrik. Tror jag är halvdöv nu faktiskt för fy fan vilket liv den lillen kunde föra.
Nu är han så hes så det bara skrovlar i halsen på honom, men jag fattar verkligen inte hur det kan vara så svårt/hemskt att ta en flaska?

Sen igår har han ju börjat krångla som tusan vid amningen också.. typ ska skrika när man lägger honom vid bröstet och böka och släppa taget.. Jag pallar inte sånt! Liksom ska han äta så ska han ju äta.. han vet ju var maten finns. Pust. Jag har inget tålamod för krångel när både jag och han vet att han är hungrig liksom. Ingen idé att krångla då juh. Tänkte då att han kanske tycker flaska är bättre nu när han ändå ska krångla vid bröstet också.. men inte då -suck-

Just för sekunden känns det som jag vill flytta hemifrån ;) Men det ändras ju snart igen för han är ju egentligen en väldans go och mysig bebis.. men just vid matning nu är han jobbig som tusan!


Ord

Devin kan verkligen massor med ord nu och jag har suttit och försökt komma på alla han kan och förstår vad det är. Fick idén från Emma för det är ju faktiskt jättekul att komma ihåg sen och minnas vad han kunde säga när han var runt ett och ett halvt år :)

Inte så kul för er kanske, men här kommer de jag kommit på hittills.

  • Mamma
  • Pappa
  • Titta
  • Vilde (Ilbe)
  • Mat (ma)
  • Namnam
  • Bilen
  • Bubblor (blubblor)
  • Blommor (blollor)
  • Brandbil
  • Lampa
  • Där
  • Devin (däin)
  • Cykel
  • Mormor (momo)
  • Tacktack
  • Ja
  • Nej
  • Ajaj
  • Aj
  • Malin (main)
  • Marie
  • Neo (eo)
  • Tut tut
  • Vovve
  • Bää
  • Mjau
  • Jacob (kacob)
  • Dagis
  • Anka
  • Klocka (kocka)
  • Bollen (bolle)
  • Äpple (päpple)
  • Bada
  • Båt
  • Vagnen
  • Hej
  • Hejdå
  • Skål (kål)
  • Kotte
  • Pippi
  • Borta
  • Helena (enena)
Ja, det var de jag kommit på än.. är nog nästan alla iaf :)

Varmt

Bloggen har vart mupp hela dagen för mig så det där om ultraljud skrev jag imorse vid 11 ungefär, men men.. bättre sent än aldrig kanske.

Efter jag hämta Devin på dagis tog vi oss en promenad bort till Marie och Neo, det var varmt som fan så jag trodde jag skulle dö på vägen. Man var ju lagom snygg och svettig när man kom fram, men det bjuder jag på ;) hehe. Devin blev så glad när han såg att vi var påväg mot Neo så han satt och pekade och sa Neo, Neo hela tiden och det är ju roligt att han tycker det är så kul att träffa honom :)
Vilde var som ett ljus när vi var där, låg och log och pratade som aldrig förr! Duktig kille.

Vi tog och åkte och städade dagis sen också under tiden som Devin var kvar hos Marie. Städningen gick snabbt idag för det var nästan ingenting att göra eftersom de vart ute hela dagen. Tur det, nu blir det ingen mer städning på ett tag tror jag.. eller hmm, det är nog ganska snart igen eftersom vi har Devin på dagis nu medan så många andra familjer har barnen lediga nu i början. Jaja, vi får se.

Nu har jag iaf duschat och ska ta mig något att äta.

Totalt i veckan: 20,9 km


Ultraljud

Nu har jag precis kommit hem från sjukhuset i Karlskoga, har ju varit där på ultraljud av magen idag och det gick väl ganska bra. Läkaren sa inte mycket alls utan vi skulle prata om resultaten på den andra tiden som jag fått på kirurgmottagningen. Han sa iaf att jag hade några gallstenar, sen sa han att jag kunde gå hem typ. Så det gick snabbt iaf och tur var ju det för Vilde blev lite otålig och jag höll på att hungra ihjäl för jag hade ju inte fått äta på 12 timmar!

Nu får jag väl vänta till den andra tiden för att höra hur det var och vad de säger om det hela. Bara massa väntan hela tiden.

Vänt sig



La Vilde på magen nyss och sa till David att Devin minsann kunde vända sig vid den här åldern när han var liten. Han vände sig ju redan när han var ca 6 veckor gammal. Just som jag sa det så vipps vände sig Vilde också :) Flera gånger också så det var ingen slump. -duktig-

Nu blir det iaf sängen här för min del.



Puh

Shit det känns som dagen gått i ett idag!

Efter jag hämtade Devin på dagis knallade vi till coop och köpte blöjor och lite sånt och sen vidare till stan för att köpa linsvätska och sen hem igen. När vi kom hit stannade vi ute och spelade lite boll jag och Devin och sen var det bara att köra iväg honom till Marie för vi skulle vidare till dagis och städa.
Städningen blev väl klar strax efter sju och vi började halv sex, så det tog ju ett tag. Tur det bara är sån storstädning en gång om året :) Då var det iaf iväg och hämta Devin som såklart haft lajbans hos Marie och sen hem hit. Skulle ju egentligen lägga honom då men Michael var ute på gården här och spelade boll så Devin blev så glad och då kunde jag ju inte hindra honom från att spela lite.

Nu har han iaf precis hamnat i säng och jag ska väl amma Vilde här och sen in i duschen för usch vad jag känner mig äcklig nu!

Totalt i veckan: 13,8 km


Sol

Idag är det sol och härligt väder!! Äntligen :) Man blir ju mycket piggare och gladare på en gång, iaf jag. Devin var inte så glad imorse alls dock.. kändes som jag hade 5 barn här hemma för både han och Vilde gallskrek ikapp -puh-
Vi gick iaf ner till dagis och Devin fick gå själv den sista biten och det gick jättebra. När vi kom fram ville han ju till gården och leka direkt så han blev så ledsen när ja sa att han måste gå in först :/ Pluttisen. Han älskar verkligen att vara ute!

När jag sen ska hämta honom ska jag ta och gå till Coop för det är nästan slut på hans blöjor, sen ska jag nog förbi stan också för jag behöver linsvätska. Så det blir en liten promenix sen :)

Klockan fem typ ska jag lämna Devin hos Marie och Tony en sväng för vi ska till dagis och städa det och det går snabbare och enklare om inte Devin springer runt där då.

Totalt i veckan: 7,2 km


Tidsfördriv

Var kommer du ifrån? Kristinehamn
Heter: Sandrah
Hur gammal är du: 23 i några dagar till
När fyller du år: 25 juni
Tycker du om någon just nu: Ja!!
När drack du senast alkohol : Typ 1,5 år sen eller så
Jag samlar på: Minnen
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen:  Ingen
Vilken tid gick du upp idag: 7
Har du sovit ensam inatt:  Nej
Har du strumpor på dig nu: Ja
Hur svarar du i telefon: Hej det är Sandrah eller hallå
Vad ska du göra ikväll: Städa på dagis
Vad ska du göra imorgon: Städa på dagis igen
Var vill du bo när du blir stor: Australien
Vad vill du bli när du blir stor: Rik
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: Vet inte
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommar/Vinter
Laddar du ner musik och filmer från internet: Nej
Skulle du göra om du vann en miljon: Köpa hus!
Bär du glasögon eller linser: Linser
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ne
Har du piercing: Ja, naveln och läppen
Har du tatuering: Nix
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Jag har redan barn, men vill nog ha ett till om typ 5 år eller så
Solar du ofta: Nej det är ju skittråkigt
Bra på att laga mat: Nej
Gillar du att dansa: Njee
Hur vig är du: Som ett stålrör
Vilken är din favoritglass: Twister
Tror du på ett liv efter döden: Kanske
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska: Kväll
Vilken ögonfärg har du: Gröna
Vilka hårfärger har du haft: Brunt, svart, rött, blondt
Är du beroende av något: Min familj, datorn ;)
Senaste låten du hörde: Losing you
Har du kysst någon under den senaste veckan: Ja
Vad var det senaste du sa: "Vildebus vad gör du älskling?"
Vem kramade du senast: Vilde
Saknar du någon nu: Ja, Devin och David

Vem ringde dig senast: Davids mamma

Var du glad igår: Ja

 .

 

 


Karlskoga Lasarett

Hmm idag på posten kom ett brev som var stämplat med Karlskoga Lasarett på och jag tänkte ju direkt att de ändrat tiden för mig.. Jag ska ju dit nu på onsdag och göra ultraljud på magen. Men nej, det var en ny tid jag fick och då ska jag till kirurgmottagningen..!? Undra varför jag fått en tid till och undra varför jag ska till kirurgen!? Tiden är iaf 2 juli så jag får väl fråga när jag ska dit nu på onsdag om varför jag ska dit igen.. Skumt.


Ny vagn

Idag när David slutade jobbet åkte vi iväg för att kolla på ny vagn. Ja, vi behöver faktiskt en ny och vi tänkte att vi samtidigt skulle testa ståbräda till Devin och se om han överhuvudtaget vill/vågar stå på en. Då kan vi ju snart göra oss av med våran phil&ted om det funkar bra med brädan!

  

Vi lånade vagnen från affären lite, ställde Devin på ståbrädan och gick en liten runda.. kan ju säga som så att Devin vägrade gå av ståbrädan sen för han tyckte det var så himla kul -haha- Här på bilderna kramar han till och med vagnen för att han inte vill gå av den ;) Så det där med ståbräda funkade ju mycket bättre än jag hade anat -tur-

Det blev alltså en ny vagn också så nu ska den gamla skruttvagnen skrotas och phil&ted ska säljas så småningom! Borde ju få några tusen för den iaf eftersom vi har alla saker till den + garanti och den är inte i något dåligt skick. Men det får vänta lite.. måste se hur det går med ståbrädan för Devin vid lite längre turer.

Vagnen får ni se när vi hämtat den!



Amning

Åhh jag börjar faktiskt tröttna riktigt mycket på att amma typ varannan timme dygnet runt!! Men samtidigt vill jag ju inte sluta heller för det är ju faktiskt ganska mysigt och praktiskt.. Jag är väldigt kluven. Vilde har ju börjat äta minst 3-4 gånger per natt nu igen och det är faktiskt jobbigt att inte få någon sammanhängande sömn alls. Kanske ska försöka ge ersättning på natten och se om han sover längre då.. ifall det är så att han inte blir mätt? Fast han tar ju inte flaska än så det är ju inte så lätt direkt. Åhh vad jobbigt. Varför kan inte papporna amma för??


Yesterday

På förmiddagen igår åkte vi ut en sväng till Davids mamma i skärgårn. Devin fick busa omkring lite ute och det är ju alltid lika uppskattat såklart :) Vi blev inte där så länge dock, men Devin hann iaf klämma ner två pannkakor innan vi åkte därifrån för att lägga honom för att sova middag.

På eftermiddagen tog jag Vilde i vagnen och gick hem till min mamma och pappa. Altanen var nästan helt klar nu, förutom glasrutor och dörr, och min bror stod och grundmålade den :) Blir nog kanon det där.
David och Devin kom efter i bilen för de latmaskarna orkade inte gå -hihi- Nej, men vi skulle ta bilen hem sen för att hinna med tvätt-tid så det var därför.
Vi fick mat där och det var riktigt mumma!! -tack-



När vi sen åkte hem för att tvätta stannade jag och Devin ute och lekte lite. Var massa barn ute på gården och busade men Devin lekte mest med en liten som bor här i samma trappuppgång. Vi hade riktigt kul faktiskt!



Blev mycket fotbollsspelande som ni ser här, men det var riktigt roligt att se de två småttingarna springa efter bollen som galningar här :)

Det var väl istortsett gårdagen det.

Totalt i veckan: 31,1 km



Small Paul



Denna body beställde jag till Devin när han var ungefär 13 månader. Det står nämligen att storleken på den är 12-18 månader, vilket ni ju själva kan se här att det inte stämmer när en 2 månaders bebis kan ha den!!
Hur fel kan man ha på storlekarna egentligen??
Jag mailade ju dem om det och skrev också det att jag tror min bebis kommer kunna ha den här bodyn innan han är 3 månader.. stämmer ju! Jag tycker den motsvarar en storlek 62/68 ungefär max!
De skulle då skriva på sidan att den var något liten i storleken. Ehh?? Den är ju extremt liten i storleken!
Well well.. Vilde kan ju iaf ha den nu :)



Sovplats



Vi sänkte Vildes spjälsäng nu och tog bort ena långsidan så det är som han ligger i samma säng nu nästan :) Lite lättare att stoppa i nappen och sånt nu om han vill ha den än att man ska resa sig varje gång. Mysigare såhär också såklart!



Fika

När Devin gått och lagt sig så tog jag Vilde i vagnen och knallade ner till stan för att möta Marie och Neo för en fika. David var såklart hemma med Devin så ingen får för sig något konstigt här ;)
Blev en sallad för mig och en muffins för Marie. Var trevligt att prata lite och Vilde sov faktiskt i vagnen hela tiden! Faktum är att han fortfarande ligger och sover i vagnen så jag får nog nästan väcka honom snart för han har sovit sen halv ett.

Neo satt och busade och slog på bordet hela fikat och gjorde glädjetjut! Tror han ville väcka Vilde, men det lyckades han minsann inte med för han sov som en stock!


Nu är David ute med Devin och sen när de kommer tillbaka vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt.. men något blir det väl!




Förmiddagen

På förmiddagen idag så åkte vi bort till min mamma och pappa. Vi ville se hur deras nya veranda såg ut bland annat och den hade ju blivit jättefin även om jag inte tyckte den såg riktigt klar ut än då ;)

Devin hittade ju såklart lerhögen med all jord och lera de grävt bort för att kunna bygga verandan och började leka där. Allt som är kladdigt är ju skoj!!

  
Kul att gräva i lera!

Jag glömde ju såklart min kamera som vanligt så det fick bli mobilbilder. Tur jag inte har världens sämsta mobilkamera iaf!



Vilde låg och var så nöjd så inne på mormors säng han.
Min mamma har knappt sett honom så vaken och nöjd som han var idag för alltid annars när vi varit där har han antingen sovit eller så har han ätit typ. Men idag var han glad och nöjd och pratade lite med sin mormor :)

Åkte hem lagom till att Devin skulle sova middag.



Skryt

Måste ju bara skryta lite nu för jag blev så stolt! Devin bajsade på pottan nyss!! :)
Jag såg att det drog ihop sig till att han skulle bajsa så jag frågade honom om han skulle det och han svarade mm. Då gick jag och hämtade pottan och satte honom där. Trodde ju inte han skulle vilja sitta kvar och än mindre att han faktiskt skulle bajsa där. Så duktig min lille prins :)


Läser bok på pottan



Film: Devin pratar



Devin har lärt sig en hel del nya ord och här är några av dem :)
Pappa är ju inget nytt ord, men ändå.
Så duktig min kille, lär sig ett nytt ord varje dag nästan.



Lite bilder från dagen

  

Devin läste lite i boken han fått av Marie, Tony och Neo imorse. Vi hade lagt undan den lite eftersom det är tunna sidor i den och han hade en tendens att mörda böcker, men nu är han så försiktig så nu åkte den fram :)
Var riktigt spännande med alla bilder så han satt där och pekade och pratade och hade skoj!



Devin tog och visade Vilde hur man skulle göra i gymmet också. Han sprattlade som en tok och skrattade när han la sig där, han blev väl bebis på nytt för en liten stund -hihi-



Vilde vart skitsnygg i kläderna från Villervalla som inhandlades för ett tag sen :) Lite stora än dock, men det gör ju ingenting för han växer ju som en dåre så snart är de väl försmå istället. Då får man passa på att hinna med att använda innan dess ;)

  

Devin satte på sig sin keps på sitt eget lilla vis och pappas ena sko och sprang runt med här hemma en stund. Tydligen superkul att försöka gå med förstora skor :)

Går faktiskt bättre än förväntat att vara ensam med båda.



Ögonfärg

Jag tror inte att Vilde får sånna blåa ögon som hans storebror har iaf, för det ser minsann ut som att hans håller på att bli grönbruna som mina ögon är :) Kul om han får någonting från mig iaf även om jag tycker att blåa ögon är grymt fint. Ja, ögonfärgen kan väl ändras tills dom är upp mot 1 år eller så har jag hört så vi får väl se vad det blir. Jag tycker iaf de blir grönare för varje dag och barnmorskan trodde också på det när vi var där igår :)

Spännande.


Öppna förskolan

Idag tog jag med barnen i vagnen och knallade ner till öppna förskolan i regnvädret. Kunde snabbt konstatera att den regnjackan som vi köpt på ullared inte alls tålde regn -typsikt- Fick gå snabbt istället. Barnen hade det nog riktigt mysigt i vagnen under regnskyddet iaf, nästan så man själv ville sitta där!

Vi kom ju iaf fram tillslut och Devin sprang in där och busade. Vi var först som vanligt, men sen trillade det allt in lite fler blöta folk :)


Ligger i "pölen" och sprattlar :)

När vi sen gick därifrån så var det utdelning av glass på stan så jag och Devin fick en varsin. Han orkade absolut inte hela + att den efter ett tag trillade ur handen och jag råkade köra över den med vagnen -oops- Han var helnöjd ändå med att fått smaka hihi.


Gott med glass!

Nu sover han iaf och Vilde gymmar lite :)

Totalt i veckan: 23,8 km


2 månader!!



Lillprinsen är redan 2 månader!!
Jag fattar inte hur fort det går.

Älskar dig min lillskrutt ♥



Tävlar



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfritt plagg från Hej Baby! Var med och tävla du med!"



Kummelön

Idag var Devin till kummelön med dagis och vart ute hela dagen. Hade vart jättekul och vädret blev ju faktiskt bra tillslut även om det såg lite dystert ut imorse :) De hade busat massor och ätit och sovit ute. Så skönt att han kan somna i vagnen sådär när de är ute!

Blev att hämta honom lite senare idag eftersom de skulle komma tillbaka till dagiset klockan 14.30. Solen sken så det vart ju såklart att gå -skönt- Efter dagis tog vi en promenad bort till coop för att köpa avfallspåsar som det så fint heter haha, för det glömde vi när vi var och storhandlade sist. Köpte smoothie till Devin också som försvann på mindre än en minut ;) Han var nog törstig han! Träffade Marie, Neo och Tony där också, trevligt.


Kul att gräva i sandlådan :)

På vägen hem stannade vi vid lekplatsen här utanför så Devin fick gräva lite och gunga lite på någon ful gunghästgrej de har där. Skoj värre tyckte han :)

Totalt i veckan: 19,4 km


BVC

Nu har vi vart på bvc och läkarkontroll med Vilde och det gick såklart jättebra som vanligt! Han följer kurvan över medel perfekt med både längd och vikt :)

Vikt sist: 5120 g
Längd sist: 58,3 cm

Vikt nu: 5720 g
Längd nu: 60 cm

Ja, han växer ju som en tok den lille grabben! Kan ju säga att när Devin var precis lika gammal så vägde han 4840 g och var 58 cm och då vägde han ändå nästan ett halvt kilo mer än Vilde när han föddes -fniss- Tror Vilde bestämt sig för att växa ikapp storebror!


19 mån!



19 månader idag!!
Älskar dig mer och mer för varje dag! ♥



Prommis

Blev iaf 2,4 km idag.

Totalt i veckan: 13,8 km



Film: Devin badar



Kul att hälla ut vattnet ur baljan tydligen ;)



Laktosintolerant?

Jag har provat några dagar nu utan mjölkprodukter för att se om min mage skulle bli bättre av det. Jag har inte haft lika ont faktiskt, men så idag tog jag mig ett glas mjölk till maten av ren vana och fy fan vad jag fick ont i magen sen alltså!!! Trodde jag skulle dö ett slag här hemma faktiskt.. Det började ju närma sig tiden för att hämta Devin på dagis då också och jag visste inte riktigt hur jag skulle bära mig åt. Ringde till David i ren panik, så han kom ju hit för att kolla till mig.. som tur var släppte den värsta smärtan då så jag kunde hämta honom iaf. Men satan vilken smärta :/ Usch och fy.
Vore ju typiskt om jag är laktosintolerant för jag älskar ju verkligen mjölk. Jag brukar dricka minst 1 liter om dagen ju!! Sen kan man ju undra vad jag ska bli allergisk mot efter jag får nästa barn?? Efter Devin blev jag allergisk mot banan, äpple och päron.. nu efter Vilde mot mjölkprodukter kanske.. vad sen då? Jag får väl inte skaffa fler barn om jag ska kunna äta något alls!

Efter dagiset åkte vi iaf till Marie, Neo och Tony iaf och lekte lite. Devin bara "Neo, Neo" så fort han såg att vi svängde in på deras gata :) Så sööt! Han tycker om Neo.. kramade och gosade med honom när vi kom in där.

Nu har han precis badat här, kommer en film på det snart.


Snigelräddaren

När jag gick till dagis förut för att lämna Devin var det sjukt mycket sniglar ute och vandrade. Jag tycker de är så söta så jag fick ju gå och plocka bort flera stycken från mitt i gatan för att de inte skulle bli påkörda! De har verkligen inget trafikvett de där små djuren, eller så tror de att de kan gå snabbare än vad de gör så de kanske möjligtvis skulle hinna över vägen innan nästa bil kommer.. galenskap!

Jag har ju gjort dagens goda gärning idag iaf som räddat flera stycken sniglar!


7 timmar!!

Igår gick vi och la oss 21.30 här och Vilde åt strax innan dess så jag trodde väl han skulle vakna och vara hungrig runt 2-tiden eller något.. men icke! Han vaknade inte förrän halv fem och var hungrig igen. Gissa om mina bröst var gigantiska då? Herregud! Var bara att gå upp och pumpa sen när han hade ätit klart ;) Skööönt att han sover så länge i sträck på natten iaf!! -underbart-

Något annat som inte är så underbart är att Vilde verkligen inte fattar hur man suger på en flaska. Vi har börjat försöka nu två kvällar i rad med att ge min bröstmjölk på flaska bara för han ska vänja sig vid det också.. för jag tänker då inte amma i några evigheter till iaf! Men han får panik, gallskriker och fattar inte alls hur man ska göra :/ Lite jobbigt..

Nu ska jag iaf byta blöja på Devin, sen gå iväg till dagis!


Promenad

Dagens promenad har iaf blivit 7 km, ganska okej :) Blev ju som tur var inget regn så jag gick ju och hämtade Devin förut och sen knallade vi hela vägen hem till Marie och lekte lite där. Riktigt trevligt!
Devin blev dock livrädd för fläkten inne i Neos rum så dit fick vi stänga för han gallskrek så fort han såg rummet sen -fniss-

Nu är vi hemma igen iaf och nu ska vi fixa Windows XP på datorn igen för Vista suger!!

Totalt i veckan: 11,4 km


Smilegropar



Min lilla gosetjockis Vilde har minsann fått två smilegropar han :)
Lite fusk, för jag har ingen och jag tycker det är så fint!!
David har en och Devin har också en :)
Tur mina grabbar fått iaf, så himla fint!



Kalabalik

Ja, imorse var ju typ första morgonen som jag hade båda barnen själv och skulle mata, byta på och sen iväg till dagis. Allt gick jättebra tills vi skulle gå iväg då jag upptäckte att vagnen var borta!!! -suck- Den låg ju kvar i bilen sen igår så det försvårade ju lite granna.. Men klädde på Vilde och tog honom i famnen, Devin kan ju gå själv.. bara det att han fick för sig att han skulle ha med sig en boll och när han inte fick det så kastade han sig på golvet i trapphuset och skrek och då började Vilde skrika och jag tappade nycklarna.. Ja, herregud. Vi kom iaf ut tillslut och när jag står och försöker få ut vagnen ur bilen med en arm, för jag håller ju Vilde i den andra, så springer ju Devin i full fart och trillar såklart. Bara ta ut vagnen snabbt och ut med liggdelen och stoppa i Vilde och sen springa och hämta Devin som skriker. Gick bra med honom som tur var, men ändå.. kändes som jag hade sju barn eller något vid den tidpunkten haha ;)
Vi kom iaf iväg och kom till dagis i tid -puh-

Nu hoppas jag bara inte det börjar regna eller något skit tills jag ska hämta honom igen, för jag går ju hellre än tar bilen!


Tävlar



"Jag är med och tävlar hos
Carolina om 2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"



Jobb!!

Imorn börjar David att jobba igen! Han skulle egentligen inte börja förrän v.29, men de ringde idag och ville att han skulle börja så fort som möjligt, så imorn drar han till jobb alltså. Blir fullt upp för mig då med två barn ensam, men det ska väl gå bra det också hoppas jag! Härligt att David kan jobba och få pengar iaf även om det bara är sommarjobb just nu. Kan ju kanske bli mer sen om han har tur.. -hoppas-


Klänning

Har nu hittat en klänning att ha på både bröllopet och dopet. Hoppas det blir bra iaf! Jag ser ju gravid ut i allting fortfarande så jag tycker ju jag ser sjukt tjock ut i vad jag än sätter på mig, men men det får väl gå ändå. Något måste man ju ha på sig och jag kan ju inte gärna komma i mjukisar och munktröja ;D
Blev leggings och matchande halsband + örhängen till också.
Jag gillar inte att köpa kläder till mig själv när jag inte ens gillar hur jag ser ut i kroppen -urk- Längtar verkligen tills jag kan börja träna i augusti.. ska bli riktigt kul faktiskt!! :)

Lindex Shop Online - Klänning



Promenad

4,4 km har det blivit totalt idag.
Var helt kvavt och konstigt ute så man blev ju typ svettig fast att det blåste så.
Skönt med promenad iaf!!

Totalt i veckan: 4,4 km



Pigg

Idag känner jag mig faktiskt riktigt pigg! Vilde har bara ätit en gång i natt så jag var faktiskt tvungen att gå upp och pumpa en gång också för det kändes som brösten skulle sprängas nästan.
Jag gick upp före båda barnen till och med för jag var så himla pigg.. Gick bara och väntade på att Devin skulle vakna så jag kunde få något att göra, men han sov ju som en liten gris till klockan åtta han -sömntuta-

Nu har jag iaf vart och lämnat Devin på dagis och snart tror jag att jag ska gå ner till babycafét med Vilde. Då får jag både promenad och något att göra, ja så får det minsann bli!


Kärlek



Mina fina älskade små killar ♥



Nya skor

  

Devin har fått jättefina skor av sin mormor.
Ett par sandaler som förhoppningsvis kommer användas flitigt i sommar om det är bra väder, och sen ett par mer rejäla som han nog kommer kunna ha till hösten eftersom de var lite stora i storleken. Tack!



Vi hann

Shit alltså vilken tur vi hade som hann med en promenad idag innan himlen öppnade sig och det började vräka ner! Precis när vi kom tillbaka fick jag en stor droppe på vagnen och sen kom det hagel och nu öser regnet ner. Var bra timing helt enkelt ;) -puh- Man ska ju ha tur med något iaf.

Blev samma runda som igår så det blev iaf 4 km.

Totalt i veckan: 18 km


GRATTIS



Grattis David på 24-årsdagen!!!
Älskar dig! ♥



Mammas stora



Min stora nyvakna kille efter middagsluren.
Passar på att testa babysittern när lillebror inte är där ;)



Promenad

Tog oss allt ut på en promenad idag när det äntligen var någorlunda väder.
Blev 4 km iaf.



Vi har fått ta fram den gamla vagnen nu, så vi körde med en varsin vagn ;)
Vilde har ju blivit för stor för mjukliften till syskonvagnen, så det var bara att rota fram den gamla!
Han sov som en liten prins där i iaf och gott om utrymme att röra sig.

Totalt i veckan: 14 km



Auktion

Nu har jag precis lagt ut min första traderaauktion!
Barnkläder i strl 50-56.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=93740742

Räknade till att det var 49 plagg!!



Natten

Vilde somnade allt direkt vi andra gick och la oss igår, då var det inte så spännande att vara vaken mera ;) Finns ju inget kul att kolla på i mörkret direkt haha. Sen sov han faktiskt till klockan tre och ville äta första gången då!! Kors i taket liksom.. Jag var dock vaken innan han vaknade och var hungrig för jag hade så ont i magen -typiskt- När jag äntligen kunde fått sova för honom så kunde jag inte för min dumma mage :/ Direkt efter han ätit så somnade han om och sov sen till 6 för att äta andra gången, sen sov vi alla till klockan åtta typ då Devin vaknade :) Jag känner mig iaf någorlunda utvilad!


Godnatt?

Nu tänkte jag gå och lägga mig, Vilde är dock vaken än. Han har knappt sovit på hela dagen så jag tycker han borde vara astrött, men tydligen inte. Han är för liten för att vara vaken så mycket som han är tycker jag! Får se om han somnar om jag ligger bredvid honom då..

Godnatt!


Öppna + Marie

Imorse knallade jag ner till öppna förskolan för att träffa Marie och självklart lite andra mammor också. Lite trevligt att göra det ibland ju. Devin var på dagis idag, lite ovant, för han brukar ju inte gå på fredagar.. men han var ju ledig i tisdags så :) Han var iaf supernöjd över att komma till dagis som vanligt!

Efter öppna gick jag och Marie hem hit och då hade David fixat makaronipudding till oss som vi alla mumsa i oss -yummi- Sen lekte vi lite här hemma tills vi (jag och David med barnen) skulle vidare till Davids mamma ute i skärgårn.

Vilde och Neo

Är så himla roligt nu när Neo kan röra sig lite själv. Han hoppar efter Devin här vart han än går och man ser ju på Neo också att han tycker det är såå kul att han kan ta sig fram dit han vill själv :) Duktig kille!

  
Marie läser saga för Devin och sen är det Neo innan hemgång.

Vi åkte iaf ut till skärgårn förut och det var ganska mycket folk där utåt eftersom det är cykelns dag idag. Fattar inte vad som är så roligt med det, men tydligen är det något som lockar. Är band och sånt som spelar längst där ute vid picassoudden iaf. Vi fick mat hos hans mamma där och så.

Nu är vi iaf hemma igen och Devin har lagt sig.

Jag har ont i magen så blir nog tidig kväll om Vilde tillåter.



Trött

Jag somnade som en liten bebis förut när David var ute med barnen. Sen sov jag till halv sju!! Jag vaknade till och gick upp när de kom hem från promenaden, men David sa att jag kunde sova vidare om jag var trött och det var jag verkligen så det gjorde jag.. Vilde och jag sov som stockar inne i sovrummet medan Devin och David busade runt. Jag brukar vakna för minsta lilla, men det gjorde jag inte denna gången så jag var nog i behov av de där timmarna sömn.

Jag ska lägga mig snart igen nu för jag är fortfarande skittrött!


Storlek 62

Nu har vi tagit fram kläderna i storlek 62, då 56 börjar bli lite litet och tight ;) Han växer som en tok min lille pojke. Jag ska sälja alla kläder som fortfarande ser någorlunda ut i storlek 56 som ett klädpaket på tradera eftersom vi inte tänkt ha fler barn på många många år nu! Roligare att köpa nya sen den dagen vi ska ha fler om vi nu ska ha fler barn.. man vet aldrig! Så nu ska de bara tvättas och sen får jag ta kort och lägga ut.. Aldrig sålt något där så får väl se hur det går, men ska väl gå bra.

Nu tog David barnen och knatade ut iaf. Jag ska lägga mig och vila för jag är så sjukt trött!


Liten blir stor.



Piggelin

Vilde är en liten piggelin nu för tiden, han sover knappt något alls på dagen! Han vägrar ju sova här hemma liksom, är bara barnvagnen eller bilstolen som duger förutom på natten då.. Då funkar sängen bra, tur det iaf. Lite jobbigt om man inte har tid att gå ut för att få honom att sova bara, för han behöver ju faktiskt sova på dagen lite också. Det duger ju att sova på mig också, men då blir man ju ganska så låst.. bärsjalen vill han inte sova i längre. Ja, vi får se hur det blir med vår piggelin här hemma. Han har inte sovit något än idag så han borde vara skittrött verkligen!


17 juni

Nu idag fick jag hem papper om att jag ska komma tillbaka till Karlskoga lasarett den 17 juni för en ultraljudsundersökning av min mage. Känns som det är ganska länge dit liksom.. ska man gå runt med ont i magen tills dess eller? Helt sjukt!


Jag och Vilde

  
Jag och Vilde

Så synd att jag blinkar på första bilden, för annars tycker jag faktiskt den blev riktigt bra. Jag ler ju inte gärna på bild annars för jag tycker jag ser så ful ut då, men den där vart ju okej och då ska jag ju såklart sabba allt med att blinka -suck- Alltid ska det vara något!



Affro

  

Idag så åkte dreadsen ur håret.
Jag tyckte de liksom glidit ur lite så det såg inte snyggt ut längre.
Var sååå skönt att få ur dem och kunna klia sig i hårbotten igen -underbart-
Man tappar ju en hel del hår när man har dreadsen i håret också som inte kan ramla bort liksom så när jag ser borsta håret såg det ut som jag skulle bli flintis för det ramla bort så mycket hår ;)



Skitäckligt när man ser hur mycket man tappar egentligen, men det är ju bara normalt och man blir inte flintis ändå. Jag har hår så det räcker och blir över fortfarande faktiskt. Jag blev dock lite chockad över att jag har så långt hår som jag har, hade jag nästan glömt bort nu när jag haft dreadsen i. Har ju fan ner på halva ryggen liksom! Snart dags och klippa tror jag.. någon som har något bra tips??



Dagisgråt

Idag var nog första gången som jag lämnade en gråtande Devin på dagis. Det var dock inte för att han inte ville vara där utan det var för att han inte ville vara inne, han ville vara ute på deras gård. Hela dagen igår tjatade han om dagis och imorse när han vaknade sprang han direkt till skorna och sa dagis, dagis. Han älskar dagis, men han vill ju helst vara ute också.. så när vi kom dit idag sprang han till deras grind till gården och ville dit så jag fick nästan tvinga in honom inomhus, kraken. De skulle dock ut väldigt snart så han blev nog nöjd fort där efter jag gått ;)
Kändes väldigt skumt och faktiskt jobbigt att lämna en gråtande Devin.. inget jag är van vid. Som tur var så var det ju inte för att han inte ville vara där utan bara att han ville vara ute, det gjorde ju lämningen lite lättare än om han ville med mig hem direkt och grät därför.


Frukost



Idag fick Devin lite blåbärssoppa att dricka till sin frukostmacka och det var ju såklart riktigt mumsigt tyckte han! Försvann i ett naffs!



Såhär glad blir man när man druckit upp ;)



Vilde han satt och kollade in varenda rörelse som storebror gjorde :)



Bröllopsinbjudan



Idag fick vi denna jättefina inbjudan ner i vår brevlåda :)
17 juli blir det bröllop och jag ska fotografera!
Blir faktiskt nervös, tänk om det inte blir någon endaste bra bild -gulp-
Ett av de viktigaste ögonblicken i livet ju.
Jag ska göra mitt bästa!

Vad ska man ha på sig??



Sjukhuset

Ja, det bar ju av till Karlskoga idag till klockan tre. Devin fick vi ha hos Marie och Tony, supersnällt verkligen!
När vi kom dit togs först blodprov sen gjordes ultraljud på livmordern så det inte var något med den, vilket det som tur var inte var -puh- Sen blev det mer blodprov och jag fick en remiss ner till akuten där ännu fler blodprov togs. Sattes en infart i armen på mig också ifall det skulle bli operation, eftersom det var magen jag hade ont i. Jag som är livrädd för sjukhus och allt sånt höll ju på att svimma vid bara tanken på det, fy. Blodtryck togs och pulsmätare sattes på mig, allting var normalt.
De pratade om att det kunde vara blindtarmen, magsäcken eller gallblåsan som jag har problem med, men eftersom alla blodprov var så bra som de var så fick jag bli hemskickad med smärtstillande. Om inte hjälper något skulle jag åka in akut igen så får de se vad det är då.. hmm. Annars blir jag återkallad om någon vecka för att göra ultraljud på gallblåsan och se om det är den så de måste operera :/ Fattar inte varför de inte kunde göra det nu när jag ändå var där.. men men.
Får väl se här framöver vad som händer och sker.. för såhär ont kan jag ju inte gå omkring med!

Devin hade iaf haft det toppen hos Marie, Tony och Neo :) Han var så glad så när jag kom och hämtade honom.


Sjukvårdsupplysningen

Nu har jag fått ringa till dem igen och de tyckte jag skulle träffa en läkare idag! Så nu har jag fått tid klockan 15 i Karlskoga. Vet inte riktigt hur vi ska göra med Devin och så, men får väl leta upp någon barnvakt för stunden. Inte så kul för honom att följa med direkt.


Sommardag

En till riktig sommardag idag och vi har avverkat iaf 5 km idag på en promenad, men sjuuukt vad varmt det var. -usch- Efter promenaden tog vi iaf oss ut till skärgårn, är så skönt där ute!



Såhär glad var Devin över att få bli insatt i en supervarm bil. Inte roligt alls det :/

  

Så fort vi kom ut till skärgårn vart han iaf superglad :)
Sprang direkt för att hämta spaden och började gräva!



Vilde-bus var också med, han gillar inte att det är så varmt som det är nu!

Vi hade iaf mysigt som vanligt där ute. Devin fick springa med rumpan bar och lufta sig, så skönt ju! Han bajsade ute i det fria också haha ;)

Ja, det var väl dagen det. Eller nej, vi var faktiskt hos min mormor en sväng också när vi var ute och gick. Hon blev glad!



Usch

För varje gång som jag var tvungen att vakna upp i natt fick jag bara mer och mer ont i magen. Just nu har jag skitont och novalucolen hjälper inte alls :/ Får ju inte direkt i mig något heller när jag har så ont, inte direkt som det känns bra att äta då. -urk- Jag vill inte ha ont i magen mer nu!!


hits