16 nov 2005

Tillbaka i Brisbane igen! Och fy vad man inte sovit mycket i natt i bilen alltså, det var jobbigt så klockan sex på morgonen gick jag ut med en handduk och lade mig på gräset utanför bilen ist -smart- Såg säkert dumt ut men det skiter jag i.

Igår när vi kom till Byron Bay lade vi oss på stranden och såg världens finaste sandslott verkligen. Det var en sandskulptör som hade gjort ett jättefint och stort slott. Har en bild på det som jag nog kommer lägga upp snart.

Sen gick vi runt på stan och kollade i affärer och hur byn såg ut. Jag köpte mig en "lycko-fotlänk" som ska ge mig tur i kärlek när jag tappar den. Var hur billig som helst och såg ganska bra ut faktiskt.

På kvällen satte vi oss på ett café och tog oss en varsin varm choklad med marshmallows -gott- Då kom vi även på att klockan var en timme framåt än här i Queensland. Och det var tur att vi fick veta det annars hade vi kommit försent till Jim's Alternative Tours som vi gjorde idag.

Så efter natten i bilen gick vi iväg och väntade på bussen till Nimbin och ett uttorkat vattenfall som vi tittat på idag. Var juh en upplevelse för sig att se alla dessa nerknarkade hippies i Nimbin faktiskt. Gick på hippie museum gjorde vi också. Vi åkte även iväg till en stenad snubbe som hette Paul och kollade hans trädgård och fick lite frukter där.

Nu är vi iaf hemma igen och är skittrötta! Men hade det kul iaf :)

Bye..

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Nu är jag hemma igen efter min Såne tripp, bara för att flytta över tandborsten till nästa resväska som står redo för trippen till Wien.
Ha det bra!
Kram mamma

2005-11-16 @ 20:40:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits