24 okt 2005

Woohoo!! Nu har jag och Carro beställt resan till Fraser Island och Whitsundays!! Vi åker nästa måndag och är borta i nio dagar. Ska bara slappa och sola och må gött då alltså. -längtar-
Först åker vi buss på måndag till Harvey Bay, och dit tar det 7 timmar att åka. Sen sover vi över där och åker över till Fraser Island på tisdagen och stannar där i tre dagar. Sen går bussen vidare till Airlie Beach och dit tar det 13 timmar med buss!! Så det blir en natt buss det och att sova på den. Sen kliver vi på båten på Whitsundays och åker runt i tre dagar och ska snorkla i barrier reven och grejjer! Wiiiee va kul!! Hoppas verkligen nu att det är fint väder och varmt då så man kan ligga där på båten och sola sig. Bubbelpool hade de på den också, så där ska vi allt sitta och njuta. Ska bli så härligt!

Idag har jag iaf tränat, gick i trappmaskinen och gångbandet idag innan yogan. Idag hade vi den normala tränaren så idag var det lika kul och jobbigt som alltid. Slapp den där skumma musiken hippien hade på också!

Nu åskar det lite, men idag var det verkligen som att gå in i en bastu när man klev ut. Sååå hög fuktighet. Helt galet. Kanske minskar lite om det får åska av sig lite.

Bye..

Kommentarer:
Postat av: mamma

Hoppar verkligen Du får en bra och kul resa!
Kram

2005-10-24 @ 12:48:48
Postat av: mamma

Från ett regnigt Göteborg!!!
Har DU fått tag på Anders än?

2005-10-25 @ 12:44:05

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits