29 okt 2005

Nu är det inte länge kvar tills på måndag. -härligt-

Sen jag skrev sist har jag inte gjort mycket alls. Har läst ut boken Slyngstad Events som jag lånade av Carro och har nu fått låna en till av henne, skriven av samma författarinna. Den boken heter Hella Hells bekännelser. Jag har verkligen megatråkigt utan internet.
Ringde till den nya hyresvärden igår dock och frågade när vi skulle få tillbaka vårat internet och det skulle absolut komma idag enligt henne, ja men tjenare. Har minsann inte sett röken av någon uppkoppling där hemma!
Igår kväll gick jag dock hem till Anders och satt vid hans dator under tiden som han var och jobbade, annars hade jag nog dött av uttråkning tror jag. Tack Anders!

Idag lagade jag faktiskt riktig mat för första gången sen jag flyttade in till "The Dump" som det kallas för att det sprang råttor där innan. Var ganska gott -duktig- Det blev spaghetti och vitlöksstekta färska champinjoner.

Nu sitter jag på skolan faktiskt. Jag måste ha internet för att roa mig, och skolan, iaf denna avdelning av skolan, är öppen 24/7. Ganska bra för alla plugghästar som faktiskt sitter här mesta delen av dygnet. Stackars människor..

Jaja.

Bye..




Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits