Fika & Öppnis



Först idag blev det en fika på café paus tillsammans med Veronica och hennes lille Emil. Var ett tag sedan vi sågs nu, men det var trevligt som vanligt. Emil var lite rädd för Devin och ville inte att han skulle röra honom så han drog in händerna i tröjan och gömde dem -haha- Våra små sötnosar. Kan verkligen inte fatta att de snart är 10 månader, helt galet!!!

  

Efter det så gick jag och Devin till öppna förskolan där vi väntade in Jossan och lille Oscar. Devin sov just då så Oscar fick leka själv ett tag först, för vi var först på plats. Han sov dock inte så länge så sen var han med i fighten om alla leksaker. Det dundrade in hur mycket folk som helst efter ett tag och Devin stortrivdes. Han försökte dock hela tiden krypa till "pölen" där alla små bebisar låg och försökte sno deras nappar ^^ Var skitmycket nykläckta som kom dit idag. Så söööta!! Inte lite man längtar då då!! =)



Devin kröp som en galning fram och tillbaka i tunneln och klättrade på allting var jättecharmig och glad. Så kul att se honom där för han ser alltid så busig och glad ut. Det är kul!!

//S

Kommentarer:
Postat av: sara<3 Michelles mamma

film då? nå förslag???

Postat av: Becca

Sötnosar, vi saknar er här uppe :)

2008-08-28 @ 19:29:38
URL: http://www.metrobloggen.se/beccis88

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits