Dagisbesöket

Bar ju av till dagiset imorse för att kolla in läget ifall det kanske kan bli så att Devin ändå får gå på dagis några dagar i vecka när jag är mammaledig med andra bebisen.
Vi gick i god tid för jag visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta dit, så vi kom ju ungefär 20 minuter för tidigt men det gjorde ingenting. Jag hann inte ens ta av Devin kläderna innan han rusade in i lokalen för att utforska. Pedagogerna där tyckte verkligen att det märktes att han varit mycket på öppna förskolan innan eftersom han så snabbt började ta för sig och var inte det minsta blyg.
Devin trivdes verkligen som fisken i vattnet och charmade in sig riktigt hos Helena som var den som ringde oss igår. Även de andra barnen var där och skulle krama och pussa på honom -hihi-
Vi stannade i lite mer än två timmar där och var med på fruktstund och lite bokläsning och så. Det gick kanonbra och Devin verkade verkligen tycka det var kul att komma dit :) Det var ett mysigt litet dagis och alla pedagoger verkade engagerade och trevliga. Jag trivdes, Devin trivdes.. så det blir nog att han börjar lite smått sen i mitten på Januari ändå. Blir nog kanonbra för det kändes verkligen trevligt där!! Sen skulle det börja en tjej till som Devin redan känner sen föräldragruppen och till hösten börjar två tjejer till som han också känner sen rytmiken :) kanoners!!

Nej, detta känns faktiskt bra och det tog bara en kvart att gå dit också så det var verkligen nära.

//S

Kommentarer:
Postat av: Marie

va härligt:D

Postat av: Elin

Vad skönt att allt kändes bra.

Själva har vi inte gått dagis än. Panik.

2008-12-09 @ 14:18:36
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: ☆ ☆ ☆ ♥ M@rie ♥ ☆ ☆ ☆

Kul att höra ni båda gillade det :)

Kommer te att gå galant sen i januari ..



Mvh Marie

2008-12-09 @ 15:51:58
URL: http://lillebuu.webblogg.se/
Postat av: Anonym

skönt det kändes bra!! Kommer bli suuuuper

2008-12-09 @ 19:14:10
URL: http://www.olimy.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits