Hur gammal är jag?

Gick ner till stan förut med Devin för att sätta in 1500 kronor på hans fond som han får öppna när han är 18 år. Mötte Vera på vägen dit så snackade lite med henne vilket var trevligt!
Devin och jag tog en sväng över stan innan vi tänkte ta bussen hemåt, eftersom jag helst inte ska gå så mycket nu med tanke på höfterna. Hittade en julklapp till morfar som jag hoppas att han blir glad över, men det blir han nog.
Jag brukar inte åka buss.. jag minns inte ens senast jag åkte buss här i stan, för det var nog typ 10 år sedan eller något haha. I alla fall så stod vi där och väntade, behövde inte vänta länge alls förrän vi kunde kliva på.. Jag skulle fram och betala och han frågar hur gammal jag är!? EHHH!? Hjärnsläpp eller vadå men jag svarar att jag är 22.. det är jag ju inte kom jag på sen när jag satt mig igen efter att ha betalat. Jag har ju slutat o räkna.. slutade nog med det när jag blev 19 faktiskt, så jag måste verkligen tänka till när någon frågar mig om hur gammal jag är. Jag vill ju inte bli gammal!! Man är som man känner sig, och jag känner mig inte en dag äldre än 22 iaf ;)

//S

Kommentarer:
Postat av: marie

haha;D

Postat av: sara

haha jag har oxå sagt 22 en gång

2008-12-22 @ 13:26:47
URL: http://saraseal.blogg.se/
Postat av: malin

Jag har sagt 18 en gång ja ;D

2008-12-22 @ 15:55:00
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits