Pulka



Vi var iväg till Davids moster förut för att låna pulka till Devin eftersom vi ska till Säfsen snart och då måste han ju ha en. Stig använde den tydligen ändå inte så mycket längre, så det var lugnt. Devin fick åka från bilen och till lägenheten och blev helt överförtjust i den så han satt i pulkan inne och sa något som faktiskt lät som åka. Så vi fick ju ge med oss för det lilla charmtrollet och klädde på honom overallen och hela kitet och gick ut!



Pappa fick såklart köra eftersom mamma (jag) var tvungen att fota det riktiga pulkapremiäråket. Jag räknar inte det från bilen och in för det var ju knappt något ens.
Devin verkade tycka det var kul, iaf när det gick lite nerför eller att pappa sprang med honom. Gillar väl fart och fläkt den lille parveln, ska vara lite action i det hela! Så nu får vi verkligen försöka införskaffa oss en stor pulka så att vi kan åka med honom i någon backe ist för att bara dra honom i en liten babypulka. Okej, det kan vara så att vi också vill åka ;) Pulka hör vintern till!

//S

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits