Säfsen Lördag

Lördag: Dagen började med helt nybakade baguetter som man kunde köpa i en handelsbod precis bakom stugorna. MUMS vad det var gott vill jag lova, nybakat på morgonen är ju bland det bästa som finns.
När vi väl vaknat till och kollade ut genom fönstren så snöade det för fullt + att det nästan redan snöat 1 dm som låg på marken. HÄRLIGT!
Vi klädde på oss och tog en tripp in till Ludvika för att kolla lite i affärerna. Egentligen hade vi ju tänkt åka mer pulka idag men det var ju inte någon stor grej enligt Devin, så det blev en tripp att fördriva tiden med istället. Var inte det lättaste att ta sig ut från stugorna med bilen för det var svinhalt + mycket snö.. inte en plogbil i sikte heller, men vi lyckades tillslut. Ludvika var bra mycket mindre än jag trodde det skulle vara, men det fanns iaf affärer som var öppna som man kunde knalla runt i. Blev en julklapp köpt till min mamma och en till Devin där.. kunde ju inte låta bli, och dessutom är det skitkul att ge bort julklappar!!

  

Väl tillbaka i stugan igen var Devin ganska rastlös efter en halvdag på stan så det blev till att gå ut och rasta honom. Han inspekterade all snö denna dag också, nu hade det ju liksom kommit helt NY snö man kunde kolla på -haha- Han försökte härma sin pappa med att göra snöbollar också, men det gick inte så bra. Sötunge!


Fick även idag åka in en sväng till coop för att köpa lite mer frukt till Devin och lite kvällsmys (chips & godis) till mamma och pappa. På coop hade de såklart problem med bankkort så det gick det inte att betala med.. inte en jävla bank eller uttagsautomat har de heller i hela Fredriksberg!! Blev att knalla till någon liten spelbutik och ta ut kontanter där.. de tog 10 spänn för att man skulle få pengarna också. Skulle tippa på att de tjänade bra den dagen på det!

  

Blev fruktstund i stugan när vi kom hem igen. Devin blir som tokig så fort han ser en frukt ungefär så man får gömma dem väl annars vill han ha hela tiden. Tur det är nyttigt :)

Det var lördagen det.

//S

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits